Ladataan...
visual diary

 

 

Piirsin joskus vuosia sitten luonnonskirjaani kaiken, mitä olin sinä päivänä ostanut. Teimme sitä ystävä-kämppikseni kanssa yhdessä keittiönpöydän ääressä ja se oli jotenkin... ihanaa ja silmiä avaavaa. 

Mun teokset eivät olleet ihan näin hienoja kun nämä, vaikka idea on vähän sama. 

 

 

Taiteilija Subin Yang:illa on monia muitakin hienoja juttuja, mutta just nämä haluaisin kehystettynä keittiön seinälle. 

Niitä katsellessa muistaisi ainakin sen, miten tärkeää on syödä hadelmiä ja kasviksia.

 

 

----

 

 

 

Loving these art prints by Subin Yang. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ladataan...
visual diary

 

 

Suomalainen ystäväni osti korvatulpat, jotka olivat maailman parhaat. 

Hän vauhkosi niistä ystävälleen, joka ihmetteli Voivatko korvatulpat nyt olla niin ihmeelliset?!

Sitten ystävän ystävä testasi niitä ja vakuuttui: Ihan parhaat!

Minä olin ystävän luona kylässä ja hän antoi minulle parin korvatulppia, koska en pystynyt nukkumaan muuten ikkunat auki. APUA NÄÄ ON NIIN HYVÄT. 

Vein parin korvatulppia myös Lissabon-kotiin, jossa kotimme ihanuutta terrorisoi vähän yläkerran Air Bnb ja alakerran homobaari. Hyvin herkkäuninen amerikkalainen kämppikseni sanoi kokeilleensa kaikkia maailman korvatulppia, muttei pysty nukkumaan ne korvissa. Vastahakoisesti hän kokeili myös näitä ja seuraavana päivänä hänen kömpiessääni huoneestaan joskus puolen päivän aikaan, hän vahvisti jo tutuksi tulleen teorian: Ihan parhaat. 

Sen jälkeen vielä yksi hyvin herkkis portugalilaismies sekä eräs ranskalaisherra testasivat nämä samat pienet beiget pylpyrät ja tykästyivät. 

 

 

Nämä MAAILMAN PARHAAT KORVATULPAT löytyvät ruotsalaisesta apteekista ja Tukholmassa asuva ystäväni on joutunut lähettelemään niitä minulle vaikka kuinka paljon.

Näiden korvatulppien idea, joka on varmasti täysin sama myös muilla merkeillä, on se, että ne ovat pehmeät eivätkä paina korvaa mutta blokkaavat silti kaiken melun. Itse ainakin otan kaikki korvia painavat versiot unissani yöllä pois, näitä en. Tämä kuulostaa nyt hieman liioittelulta, mutta olen näiden korvatulppien myötä alkanut nukkua noin 100% paremmin. Kun laitan tulpat korviin illalla, tiedän että herään aamulla sitten kun kello soi tai sitten kun ei enää väsytä, en silloin kun joku avaa ulko-oven, tömistelee yläkerrassa tai laulaa kadulla. 

Kiitos ruotsalaiset, taas onnistuitte!

 

 

----

 

 

BEST earplugs in the world! Seriously, these will change your life!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ladataan...
visual diary

 

 

Sadannetta kertaa: olisi ihana olla mies, koska pukeutumisella erottautuminen olisi superhelppoa!

Ainakin Portugalissa, jossa miesten tyyli... miten sen nyt sanoisi... ei ole erityisen silmiä hivelevää. Helsingissä käydessäni katukuvasta kyllä erottuvat tyylikkäät miehet, mutta heidän tyylikäskin pukeutuminen on jotenkin... aika turvallista ja tavallista. Olisi selkeästi pitänyt mennä Flow festareille tuijottelemaan kekseliäästi pukeutuneita miehiä!

 

 

Suosikkimerkkini Matterprints on laajentanut miesten housujen puolelle ja nämä Vijay Singh:in tähdittämät mallistokuvat kertovat yksinkertaisesti sen, miten helppoa olisi lisätä vaatekaappiin vähän eri värejä ja muotoja ja heti pukeutuminen näyttää jotenkin superkiinnostavalta. 

 

 

Nyt miesten housuja on mallistossa vai kahdet, toivottavasti tulevaisuudessa enemmänkin. 

 

----

 

Merkin sivuilla on myös kiinnostavia artikkeleita vaatteista ja niiden valmistuksesta.

Esimerkiksi tämän An Inside Look: The reason behind our prices and designs -tyyppisiä tekstejä kaipaisin joka ikiseltä vaatemerkiltä. 

 

 

Pages