Pikkuminiloma

visual diary

Joskus yhden yön maisemanvaihdos ja miniminiloma tekee jo tarvittavan.

Viime viikonloppuna suuntasimme siskon kanssa jokasyksyiselle Tallinnan reissulle. Sisko jätti kotiin vauvan, minä mm. joulukuvauksista stressaamisen. Lauantai-iltana kello seitsemän tajuttiin, että oltiin skoolattu tälle hyvälle idealle saman päivän aikana jo punaviinillä, valkoviinillä, kahvilla, teellä, smoothiella, rosélla ja fresitalla. Viimeisimmällä vielä allasosaston porealtaassa.

Sunnuntaina ehti käydä vielä tsekkaamassa mitä uutta Kalamajan alueelle on taas vuodessa tullut. Muutamia uusia pikkuputiikkeja ja väliaikainen Sfäär -kaupparavintolayhdistelmän outlet ainakin löytyi.

Lounas syötiin Baar & Biistro Kukeke:ssa, jonka kukkoaiheinen sisustus ja ihana lohi-punajuurisalaatti toimivat. Plussaa tietysti instagram-ystävällisistä marmoripöydistä.

Muut Tallinnan kestosuosikkijutut:

Kaubamajan luonnonkosmetiikkaosasto (taivas), Zizi-putiikin pellavatekstiilit, intialaiset ravintolat (Missä Helsigissä saa superhyvää intialaista? Sitä minä en ainakaan tiedä) ja kakkukahvittelu missä tahansa.

Taisin jopa unohtaa ne joulukuvaukset ja loppujen lopuksi ne menikin sitten oikein hyvin.

-----

Went on a minimini holiday to Tallinn.

Kommentit

sisa

Ihanat kuvat ja tunnelma! Arvostan myös skoolailu-rituaalia, kerrankos sitä nyt minilomalla. Mun keittiössä sais olla vastaavat hyllyt täytteineen mitä tuossa lasikupu-kuvassa!

saarah
visual diary

Kiitos! Tallinna oli jotenkin tosi kuvauksellisella päällä :)

Joo, ihanat täytteet hyllyllä. Ja jotenkin mulla on lasikupuinnostus. Turhaa mutta ihanaa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.