Klara vappen, dricka vatten sade min mamma

Ladataan...
vonP

Onkohan tuo ruotsiksi väännetty otsikko edes oikein? Hups.

En vietä vappua juhlien. Olen nyt kotiseudullani Eurajoella äitini luona!  Tämä hiljaisuus ja rauha on aina silloin tällöin tarpeen. Minulla ei ole kesämökkiä, mutta äidin luona vierailu ajaa saman asian. Täällä ovat seuranani myös kissat Hannu ja Eemeli! Äitini luona asuvat kissaveijarit ovat eräitä parhaista ystävistäni koko maailmasta!

Tänään kuuntelen hyvää musiikkia ja ryystän vegaania kaakaokahvia kermavaahdolla, olen ansainnut sen kermavaahdon! Jotain limsaa pitää vielä käydä kaupassa ostamassa illaksi, ennen kuin on sulkuaika, Cola ja Pommac houkuttelevat vaihtoehtoina...

Olen aivan omaehtoisesti valinnut näin, etten tee vappuna mitään erikoista. Uskokaa tai älkää, minä en pidä Vapun juhlimisesta. Olen aina ollut joko juhlimatta sitä, tai kun olen yrittänyt juhlia, olen saanut lopputulokseksi vuoden typerimmät biletykset eikä minulla ole ollut ollenkaan hauskaa. Päätin sitten, että tänä vuonna olen taas juhlimatta. Olen paljon mieluummin maaseudulla, kuin laskemassa kotikaupungissani Turussa montako ylioppilaslakkia Puolalanmäen puistikossa ryystää terästettyä simaa, ja montako päivää bileet pysyvät pystyssä. Näin!

Tässä muutama kappale sitä hyvää musiikkia, mitä on tullut kuunneltua tähän mennessä. Minun ja aamuisen kahvikuppini suositukset ovat seuraavat!

Chase and Status feat. Delilah Time

Yksinkertaisesti UPEA. Varsinkin kun on kunnolliset stereot mistä kuunnella! Biisi sieppaa mukaansa. Tämä on yksi niistä, mitä olen jaksanut kuunnella monen monta kertaa peräkkäin.

T.A.T.U. All the things she said

Muistan kun kuulin tämän ensimmäistä kertaa, olin aivan häikäistynyt miten täydellisen kuuloinen tekele, ei mitään kyseenalaistettavaa tai kritisoitavaa. Muistan, että tätä vain kuunteli kerta toisensa jälkeen ja oli äärettömän tyytyväinen.

&feature=fvsr

 

The Veronicas Untouched

Tässä on samaa energiaa kuin siinä tunteessa, että ihastuu ja rakastuu johonkuhun ensi kertaa.

&ob=av2n

 

Katy Perry Part of me

Tuntuu että kaikki mitä Katy Perry tekee, on hienoa. Ehkä sen takia olenkin fani, eikä minulta saa kauhean objektiivista mielipidettä mistään hänen tuotannostaan.

&ob=av2e

 

 

Share
Ladataan...

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

klara vappen, dricka vatten sade min mamma :)

Vegaanitar

Ai KLARA!!!!!!!!!!!! :D

Vegaanitar

Kiitos vierailija, korjasin otsikon! :)

Kommentoi

Ladataan...