Eyes wide open

We all have secrets

Huoh! Tulin just töistä ja nyt hillun koneen edessä, niin kuin varmaan olettaa voi, kun postausta kirjottaa. Taivaalla hengailee pari vähän uhkaavan näköstä pilveä, niin varmaan tyydyn vaan tähän sisäilmastoon. Ei ainakaan joudu pettymään, kun sade yllättää.  Pari päivää sitten oltiin kattomassa Lumikki ja metsästäjä, niin kuin täälläkin taisin mainostaa. Todellakin suosittelen leffaa kaikille. Olin ihan hämilläni (ja olen vieläkin) kuinka hyvin elokuva oli toteutettu. Piti sillon illalla tulla kirjottelemaan siitä ja eilinen meni sitten mökkeillessä, niin tää hehkutus jäi sitten tähän päivään.

Mun eka päivän asukin tulee siis vähän myöhään sunnuntailta. Mut parempi nyt ku ei millonkaan. Ostin Lontoon Primarkista ihanan pilkku bleiseri ja nyt.. sillon sunnuntaina oli täydellinen sää käyttää sitä. Ja kyllä se sinne leffateatteriinki soveltu aika hyvin.  Ja mun hiukset! Kasvatan hiuksia tai ainaki yritän ja nyt tuntuu et oon onnistunu edes jossain. Ahh pitkä hiukset!

                                        Takki Primark/Paita Gina Tricot/Farkut JC

Täällä on jo aika kova tohina pakkaamisen kanssa ja ehkä munki on parempi liittyä siihen, ennen ku joku huomaa tän mun laiskottelun... Yks matka siis tulossa. Teille kerron siitä myöhemmin, joten stay tuned!

 

 

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.