Joulupöydän keskipiste

We love sundays

 

Tein tänään omin kätösin joulupöydän keskipisteen. En todellakaan ole yleensä mikään viherpeukalo, mutta tänä vuonna innostuin upottamaan sormeni multaan :) Hain Plantagenista muutaman pienen hyasintin ja multasäkin. Ja istutin kukat Ikean lasimaljakkoon. Kukkien laittaminen oli oikeastaan aika mukavaa puuhaa! Nyt kun keskipiste on valmiina, voi alkaa suunnitella loppua kattausta :)

 

 

Pohjalle vähän kukkamultaa ja hyasintit paikoilleen.  

 

 

Täytetään välit mullalla. 

 

Lopuksi multa kastellaan hyvin ja valmista on! :) Hyasinttia ei kuulemma kannata kastella hirveästi, ettei se kasva liian nopeasti. Joulupöydän kattauksessa ajattelin käyttää valkoista, mustaa, vihreää ja kultaa. Sitä pitää vielä suunnitella. 

 

 

 

Share

Kommentit

Anna
Ai niin!

Vaihtoehtoinen versio: skippaa mullan, pesee hyasintit ja laittaa sipuleiden sekaan vaikkapa havuja ja/tai varpuja. Hyasintit kun ei tarvi multaa mihinkään vaan niillä on kaikki tarvittava sipulissaan.

Terv. Myöskin Plantagenin hyasinttitarjouksesta seonnut :D

Sunday
We love sundays

Hyvä idea toikin! :) Jep... Menin itsekin hakemaan pientä joulukuusta ja lähdin hyasinttikassin kera kotiin :D Jos ei mulla olisi jo niin montaa hyasinttia niin laittaisin niitä vielä laseihin....

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.