Parempi sitruuna-mascarponemunakas

We love sundays

 

Juhannuksen jälkkäristä jäi yli mascarponea, joten sekoitin sen aamiaisella munakkaaseen. Raastoin sitruunaa raikastamaan ja heitin perään ripauksen suolaa. Paistoin miedolla lämmöllä ja käänsin rullaksi. 

 

Ainoat ainekset jotka ostan yleensä luomuna on viini ja kananmunat. Jotenkin luomumunista tulee vain parempaa ja kuohkeaa, laittaa ne sitten mihin tahansa. Ja luomuviini maistuu rypäleisemmältä kuin muut viinit. 

 

 

Munakkaasta tuli superpehmeää ja maukasta. Joskus maanantaiaamu yksinkertaisesti vaatii ripauksen luksusta!

 

 

  • 2 luomumunaa
  • sitruunankuorta
  • 2 rkl mascarponea
  • ripaus suolaa

 

Mukavaa alkuviikkoa - sateisesta säästä huolimatta! 

 

Share

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

Sait lukijan for ever ♡ sitruunat missä tahansa muodossa :)

Toin juuri espanjasta omasta puustamme kasan, ja mikä tuoksu ja väri niissä onkaan! Ikävä jo sinne.. 

kokeilen tuota ehdottomasti. Kiitos ;)

Sunday
We love sundays

Hahah! Kiitos Mia :) Sitruuna on omakin lemppari - ihan missä tahansa!  

Voin vain kuvitella miten hyviä ne ovatkaan suoraan puusta...

Hyviä makuhetkiä ja alkavaa viikkoa! :)

Kommentoi