Vapise tavispuuro - täältä tulee valkuaispuuro!

We love sundays

Olen puuroihminen. Puuro on ihanaa pehmeää lohturuokaa, jota voi mielestäni syödä aamiaiseksi, lounaaksi, välipalaksi, päivälliseksi ja iltapalaksi. Ennen kaikkea puuro on helppo ja maistuva aamiainen. Mutta usein tuntuu siltä, että kiljuva nälkä iskee jo ennen lounasta. Aamuisin ei ole aikaa paistella tai keitellä munia, joten kokeilin laittaa ne puuron sekaan - ja siitä tuli suussa sulavaa! Tavallinen puuro ei koskaan enää maistu niin hyvältä kun kokeilin tätä. Mikä on teidän lempipuuronne?

 

Valkuaispuuro kanelilla ( 1 annos)

  • 1dl kaurahiutaleita
  • 2,5 dl vettä
  • suolaa ja kanelia maun mukaan
  • kaksi valkuaista (kannattaa erotella erilliseen astiaan)

 

 

Keittele puuro hiljalleen vedessä ja kun se alkaa näyttää valmiilta, lisää suola ja kaneli. Tähän puuroon saa suolaa lorahtaa hieman enemmän kun normaalisti! Lopuksi heitä sekaan kaksi kananmunanvalkuaista ja vispaa kevyesti joukkoon niin kauan kunnes se hyytyy. 

 

 

Tämä puuro on (oikeesti) niin hyvää, että odotan jo koska saan tehdä lisää...

Share

Kommentoi