Ladataan...
Well-Grounded

Viikon hankinta. Uudet peitot! Kevyet, lämpimät ja untuvaiset. Ensimmäinen yö vasta testattu, mutta eiköhän tästä kehity erittäin lämmin suhde.

Viikon vauvahurahdus. Muutama paituli ja pöksyt varaston täydennykseksi. Sense Organics -merkin luomupuuvillaa ja ainakin näppituntumalla aivan ihania. Katsotaan, miten ne tulevat sitten päällä toimimaan.

 

Viikon kotikokkaus. Ramen-keitto sushi-ikävää lievittämään. Perjantai-illan kunniaksi laiteltiin liemi tulille, sekaan riisinuudeleita, lohta, pinaattia, kevätsipulia, maissia ja kananmunaa. Iso suositus!

 

Viikon takeaway. Joe & The Juicen leivät ja mehut. Tiukan aikataulun takia lauantailounas pelastettu. Tonnikalaleipä ja selleri-sitruuna-omenamehu.

Viikon maha. 30+2. Kasvaa, kasvaa hurjasti <3

 

Viikon ihastus. Pitkät valoisat illat.

 

Ihanaa uutta viikkoa uudessa ajassa! :)

-Hanne-

Share
Ladataan...

Ladataan...
Well-Grounded

Monissa blogeissa on pyörinyt aikuisten kaverikirjoja talven ja kevään aikana. Tässäpä minun versioni:

 

Nimeni on: Hanne Groundstroem

Jotkut tosin kutsuvat minua Hansuksi, Hyndikseksi...ja yksi ihminen Banskuksi.

Olen syntynyt Kuopiossa kesällä 1985. Jaiks!

Pienenä oli varma, että minusta tulee salapoliisi. Minulla oli parhaan ystäväni kanssa etsivätoimisto. Kyttäsimme naapureita ja kehittelimme päissämme vaikka mitä mysteerejä ratkottavaksi. Päämajamme sijaitsi leikkimökissä.

Mutta isona minusta tulikin suomen kielen opettaja. Olen opiskellut Jyväskylän yliopistossa kirjallisuutta ja suomen kieltä ja nyt ollut reilut kuusi vuotta opettamassa aikuisten maahanmuuttajien peruskoulussa.

Täydellinen puoliso on tuo, jonka vaimoksi pääsin viime kesänä. Samalla maailman höntein ja fiksuin ja kaikin puolin juuri minulle sopiva <3

Harrastan nyt satunnaisesti leinkkeilyä, joogaa ja pilatesta. Liikunta on melko maltillista nyt raskausviikolla 30. Säännöllisin harrastukseni taitaakin olla Netflix.

Jos saisin lisää tunteja vuorokauteen lukisin enemmän.

Kolme parasta piirrettä minussa ovat hönttiys, kurinalaisuus ja ihanhyväperustyyppiys.

Lähitulevaisuuden suunnitelmiani ovat muutto, vauva ja mansikkarahkan syöminen.

Lempi

Kaupunki: Kesä-Helsinki.

Ravintola ja annos: Cafe Kipon Zohan-leipä ja Iron man -smoothie.

Juoma: vesi ja Prosecco.

Sarja: Moderni perhe.

Kosmetiikkatuote: La Roche Posayn Toleriane -kasvoputsari. Täydellisesti toimiva suhde kyseisen tuotteen kanssa jo useamman vuoden. Putsaa tehokkaasti, muttei kuivata.

Lapsuuden lelu: Pehmovirtahepo nimeltään Hippoliipappapalipuppala (true story...)

 

 

Viimeisin sisustusostos: vaalea karvamatto olohuoneeseen.

Paras tapa tuhlata 50 euroa: date night kivassa ravintolassa tai Ruohonjuuri.

Bravuurini keittiössä: granola.

Perjantai-illan herkutteluja varten ostan kaupasta: Proseccoa ja suklaata. Nyt vain suklaata.

(Kuvat Israelista ja Jordaniasta)

-Hanne-

Share
Ladataan...

Ladataan...
Well-Grounded

Arkipäivät ovat niin aikatauluistettuja, että ruokailutkin menevät pääsääntöisesti identtisellä kaavalla aamupaloineen, lounaineen ja niin edespäin. Viikonloppuisin rytmi hiukan rikkoutuu sen mukaan, millaista muuta ohjelmaa on. Arkisin laittelemme kaikki iltaruoat kotona. Lauantaisin tulee usein käytyä jossain vaikka lounaalla tai brunssilla. Viikonloppuillat kokkaillaan yleensä kotona pidemmän kaavan mukaan, kun ei ole arkipäivien väsyä ja kiirettä taustalla, ja jos ei ole muuta iltaohjelmaa sovittuna. Katsotaan, kuinka nämäkin tavat tulevat sitten vauvan myötä muuttumaan. Toivottavasti ei liikaa, koska molemmat mieheni kanssa nautimme ruoanlaitosta, ruokien suunnittelusta ja jopa kauppareissuista. Puhumattakaan ruoan syömisestä. Tässä hieman valikoitua kuvasatoa tämän viikonlopun varrelta. Mitä sitä tulikaan suuhun laitettua. 

Aamiaiset, kun ei ole kiire <3

 

Lounas ja fika ihanassa Nokkalan majakassa Espoossa. Majakanvartijan kasvisleipä ja vegaaninen peanut butter whoopie jälkkäriksi.

 

Lauantai-illan roast!

 

 

Sunnuntaina lounaaksi kikhernemunakas ja iltapäiväkaffelle astetta terveellisempiä gluteenittomia banaani-kauramuffineita.

 

Herkullista uutta viikkoa!

-Hanne-

Share
Ladataan...

Pages