G18 hääpaikkana – hitti vai huti?

We're getting married!

Nyt se sitten iski – eka hääressi.

Juhlapaikkamme on keskellä Helsinkiä ja ovesta näkyy ensimmäiseksi asfaltoitu autotie. Nyt alkoikin morsianta mietityttämään, josko jokin puita sisältävä paikka olisi ollut sittenkin parempi.

Voihan args.

Mitäs te olette mieltä? Tila itsessään on upea, mutta kukaan ei voi viettää aikaansa ulkona...

Ohessa linkki Juha Sompinmäen ikuistamaan juhlaan kyseisessä juhlapaikassa. 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Höpöhöpö! Upea tila tuo on ja vieressähän on puisto ja Hgin kauneimpia katuja. Asuin lapsuuteni tuossa naapurissa, että tietty pientä sentimentaalisuuslisää mun mielipiteessä, mutta hei.. helppo päästä sinne (vieraat arvostaa), helppo vieraiden jatkaa jatkoille/hotelliin/rautatieasemalla (arvostaa), sun on helppo käydä siellä monta kertaa mittaamassa ja kuten sanottu, Bulevardi + Ruttopuisto, ym. veri njais! Ja hei, tila on niin upea, ettei kukaan haluais viettää aikaa ulkona.

Choco
We're getting married!

Kiitos tästä. Ahistus vähän helpotti :)

Komppaan vierailijaa, tosi hienon ja toimivan tilan olette valinneet! Ja tarvitseeko sitä aina hääjuhlissa viettää aikaa ulkona? Ja etteköhän te hääparina ole kuitenkin juhlien pääosassa asfaltti- tai puunäkymän sijaan :)

Hertta
Lilou's Crush

Voi älä stressaa, tuohan on ihan huippukaunis tila! Ja niin hienolla paikalla. Minusta on hienoa, että toisinaan on "rehellisiä kaupunkilaishäitä", toisinaan maalaishäitä ja toisinaan jotain siltä väliltä :) Onnea teille kovasti jo etukäteen, jos saa toivotella :)

Anna Karhubear

Komppaan muita fiksuja naisia tässä edelläni, että G18 on loistava ja juhlava tila häille! Kertomasi perusteella urbaani ympäristö ja tyylikäs sali ovat juuri sitä mitä haluatte. Olisin itse ainakin iloinen vieras :)

Choco
We're getting married!

Uuh. Kiitos naiset – morsian rauhoittuu ja lopettaa häähömpöttelyn justiinsa nyt :).

Kuka niitä puita kaipaa, jos on tarpeeksi skumppaa.

thegirlnamedStu

kaunis sali, mekin mietitty tuota samaa hääjuhlapaikaksi :)

AnnieRouva (Ei varmistettu) http://muinanaisina.blogspot.fi

Hei, onko tuo kovin kallis paikka? Katselin, että se on tosi kaunis tila... Tiedän, että kirjoituksesi on jo parin vuoden takaa, mutta arvostan kaikenlaisia kommentteja, myös niitä, toimiko tila lopulta teille?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.