Ladataan...
wild casual

Lupailin meidän videotuotantoa tänne blogiin ja tässäpä tulee ensimmäinen! Vähemmän puhetta, enemmän actionia ;) Uunituore klippi, eilen illalla saatiin valmiiksi. Onko parempaa tapaa aloittaa päivää kuin luonnossa ja musiikin parissa? Millainen on sun täydellinen aamu? Keksisin kyllä monta ihanaa vaihtoehtoa, ja aina fiiliksen mukaan jokaikinen tuntuisi "parhaalta", hah. Mutta luonto on kyllä aika lyömätön. Ja musiikki. Ja treeni.

 

xx Enni

 

HOME WHEREVER // INSTAGRAM // FACEBOOK // YOUTUBE

Ladataan...
wild casual

Moikka jälleen, miten menee? Täällä menee oikein hyvin, kiitos kysymästä. Blogi tekee comebackin ja uudistuu samalla, selitystä alla :)

Tein vuoden alussa katoamistempun, pahoittelut siitä. En saanut tekstiä ulos, vaikka kirjoittamisesta pidänkin. Blogia pitäessä tunsin painetta julkaisusta, koska halusin tahdin pysyvän säännöllisenä. Pelasin tällä tajuamatta itseäni vastaan, sillä mitä on "pakko" tehdä, ei minua kiinnosta. Silloin kun saan tehdä, niin teen vaikka yötä päivää ja kilokaupalla ylimääräistä.

Miksi aloitin blogin? Halusin päiväkirjan, jota voin myöhemmin itsekin katsella ja muistella. Visuaalisuus on tärkeä osa elämääni, joten oman päiväkirjan sijaan leväytin sisältöä tänne nettiin.

Niin kuitenkin kävi, että kirjoitus alkoi tökkiä. "Mitä helvettiä sitä tähänkin nyt kirjottais?". Muuta tekemistä oli paljon, joten sain koko blogin sulavasti unohdettua. Mielessäni se on kuitenkin kalvanut, sillä en haluaisi lopettaa blogiani. Ihan jo siitä syystä, että pidän sen nimestä niin paljon :D Okei, on muitakin syitä. En halua aloittaa jotain, ja antaa sen vain hiipua pois. Ja vaikka Instagramissa olenkin aktiivinen, niin monet asiat eivät sinnekään asti päädy. Olemme Lucaksen kanssa työskennelleet paljon kuvien ja videoiden parissa viime aikoina, ja kovalevy täyttyy uhkaavaa tahtia. Ratkaisu on siis varsin luonnollinen, kun ei monimutkaista asioita.

Wild Casual on jatkossa valokuva- ja videoblogi. Ai että, kun aina muistaisi ajatella yksinkertaisesti! Miksi tehdä asioista itselle hankalia? Jos mitään järkevää sanottavaa ei synny, niin miksipä en kertoisi kuvin ja videoin, sanovathan ne enemmän kuin tuhat sanaa ;) Tosin tiedä vaikka tekstiä nyt syntyisi, kun vapautin itseni pakosta. Katsotaan yhdessä, mitä tästä tulee. Näkymään tulee meidän videotuotantoa ja kuvia, joissa keskeisinä osina ovat tyyli, asenne, biitsit, treenit ja hyvät vibat. Nyt on kepeä fiilis :)

 

xx Enni

 

INSTAGRAM // FACEBOOK // YOUTUBE

Ladataan...

Pages