Ladataan...
wild casual

Ah, kuinka rakastuin kokoelman laseihin! Violetit kitty cat -lasin tapaiset minulla on ollut mielessäni jo pidemmän aikaa, mutta nämä avaruusolion silmälaput iskivät tajuntaani yllättäen ja nehän oli pakko saada. Nämä päässä kaikki on mahdollista, voisimpa vaikka hypätä avaruusrakettiin ja sukkuloida asteroidien läpi Marsiin. Weird is the new black. Aurinkolasiaddiktin tarpeet on nyt tyydytetty.

Quay Australia x Kylie Jenner - Unbothered

Quay Australia x Kylie Jenner - As if!

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
wild casual

Mikä kiinnosti vuonna 2017? Blogini aloitti vasta noin puoli vuotta sitten, mutta monenlaista postausta on tullut raapustettua tyylistä matkustukseen ja haudankaivuusta raskausarpiin. Eniten kiinnosti postaussarja Suomesta, sekä tyyli ja erilaiset listaukset. Vuoteen on mahtunut menoa ja meininkiä, useita kohteita sekä random seikkailuja kuten eilisestä postauksesta kävi ilmi. Päällimmäisenä mielessä on todella kiitollinen olo tästä vuodesta, sekä palava into vuotta 2018 kohtaan. Lähdetään rohkeasti kohti uusia haasteita, bring it on, baby! Ihanaa uutta vuotta sinulle ja kiitos kun olet matkassa tai pistäytymässä, nähdään ensi vuonna <3

1. Suomessa arvostan... OSA 1

2. Mitkä helvetin raskausarvet!? #VenytysjuopaManifesti

3. Mitä kaipaan normaalista elämästä x10

4. OOTD: Täydellinen asuni

5. Arvostan suomalaisten hapannaamoja - OSA 3

6. "Suoraan sängystä" - Helpoin look ikinä

7. Aikuisuus on ihanaa x7

8. Suomessa arvostan... OSA 2

9. Suomessa arvostan x7

10. Nerokas WET HAIR LOOK

Täydellinen asuni on sopivan rento, mutta mielenkiintoinen

Balilla pohdin, mitä koti-Suomessa arvostan

Mitkä helvetin raskausarvet?

Nerokas wet hair -look

 

Share

Ladataan...
wild casual

Bongasin Saran ja Elisan blogeista hauskan postausidean, jossa esitellään yhdeksän tykätyintä Instagram-kuvaa vuodelta 2017. Nostalgian pauloissa päädyin tsekkaamaan omani ja miksipä en teillekin näyttäisi, sen verran meheviä muistoja mahtuu mukaan! Tykätyimmät kuvat ovat neljästä eri maasta, haudankaivuusta Indonesiassa road trippailuun Brasiliassa.

1. Vuoden tykätyin kuvani on suihkusta :D Balilta tietenkin, sehän on sanomattakin selvää! Tämä oli ensimmäinen majapaikkamme Balilla, ja myös ensimmäinen kertamme saarella. Ikävä on <3 Lisää tästä ja muista testatuista majapaikoista löydät tästä artikkelista, jonka kirjoitin Seikkailijattarien sivuille.

2. Toiseksi suosituin postaus juontaa juurensa Brasiliasta ja extempore road tripiltä. Olimme vierailemassa Lucaksen perheen luona Etelä-Brasiliassa ja vietimme paljon aikaa ihan kotosalla. Jossain vaiheessa kuitenkin iski seikkailunhalu ja himo nähdä meri sekä auringonnousu. Vuokrattiin auto ja saavuttiin määränpäähän kuuden tunnin ajelun jälkeen yön pikkutunneilla. Vettä satoi ihan helkatisti, mutta toivottiin että se loppuisi nokosten aikana auringonnousuun mennessä. No ei loppunut :D Aamun sarastaessa sade senkun ropisi, mutta me skinny-dipattiin kylmään mereen. Ketään ei yllätyksellisesti ollut rannalla tähän aikaan ja sateella, joten juoksenneltiin ja leikittiin hiekkarannalla kuin mitkäkin lapset. Sitten todettiin, että eiköhän tämä ollut tässä ja aamukahvien ja kroissantin jälkeen lähdettiin ajamaan kuusi tuntia takaisin kotiin. Matkalla pysähdyttiin näillä kallioilla.

Voit lukea liftaamalla toteutetusta toisesta roadtripistämme Brasiliassa tästä. Tarinaan sisältyy opetus ennakkoluuloista ;)

3. Brasiliassa pysytellään vieläkin. Tästä kuvasta on paljon lämpimiä muistoja poikaystäväni perheen kanssa, sillä se on otettu brasilialaisessa kylässä, josta Lucaksen perhe on kotoisin. Isoisä on ollut ammatiltaan kalastaja, ja tämä perinne jatkuu. Kävimme joka ilta heittämässä verkot järveen ja auringonnousun aikaan haimme pois. Päädyn aina kalastamaan Brasiliassa ja Suomessa ollessani :D Tästä vlogista kohdasta 5.10 alkaen voit seurata meidän kalaverkkojen hakua Brasiliassa.

4. Amsterdam ja hotellin sänky <3 Aikalailla tasan vuosi sitten, kun lähdimme Irlannista pidimme miniloman Damissa. Ei tehty mitään järkevää tai jännittävää, syötiin ja möhöiltiin vaan. Paitsi että käytiin kylässä ihanan hollantilaisen ystäväni luona, keneen tutustuin vuonna 2012 Argentiinassa.

5. Brasseissa jälleen! Visiitillä vuorien lähistöllä Lucaksen ihanan siskon luona. Perheeseen oli juuri syntynyt lapsi, josta lähdimme ottamaan kuvia luonnonhelmaan. "Yks pikanen kuva mustakin, jooko?"

6. Brasseissa käytiin myös vesiputouksilla. Ajoitus oli hyvä, sillä jengiä ei juurikaan ollut ja saatiin kokonaisia putouksia täysin itsellemme. Pääsin hyppimään kalliolta alas, jes!

7. Heippa Brassit, hello Bali! Tämä on samaisesta ihanasta majatalosta, kuin vuoden tykätyin kuva. Paikka oli aivan mahtava ja muistaakseni vain kympin yöltä. Lisää paikasta ja sen ihanasta, perinteisestä aamiaisesta voit nähdä vlogistani.

8. Samaisesta spotista toinen kuva oli kiirinyt seuraavalle sijalle. Kuvateksti sanoo seuraavaa: "Ensi yönä kolmelta suuntaamme hautausmaalle, missä seuraamme kun ruumis kaivetaan maasta. Tai siis luut". Mitä ihmettä!? Postaus aiheesta löytyy tästä, ja vlogi tästä.

9. Mukaan pääsi myös kuva rakkaasta Suomesta! Kuva on viime tammikuulta, poikaystäväni kolmannelta Suomen visiitiltä. Käytiin äitini kanssa ihanalla reissulla Vuokatissa <3 Ajeltiin lumikelkalla, käytiin kylpylässä ja syötiin paljon namia, hah. Lucas on onneksi päässyt Suomeen niin kesällä kuin talvella - ongelle sekä pilkille! :D

 

Share
Ladataan...

Pages