Aussie Vibes (COMEBACK!)

wild casual

Moikka jälleen, miten menee? Täällä menee oikein hyvin, kiitos kysymästä. Blogi tekee comebackin ja uudistuu samalla, selitystä alla :)

Tein vuoden alussa katoamistempun, pahoittelut siitä. En saanut tekstiä ulos, vaikka kirjoittamisesta pidänkin. Blogia pitäessä tunsin painetta julkaisusta, koska halusin tahdin pysyvän säännöllisenä. Pelasin tällä tajuamatta itseäni vastaan, sillä mitä on "pakko" tehdä, ei minua kiinnosta. Silloin kun saan tehdä, niin teen vaikka yötä päivää ja kilokaupalla ylimääräistä.

Miksi aloitin blogin? Halusin päiväkirjan, jota voin myöhemmin itsekin katsella ja muistella. Visuaalisuus on tärkeä osa elämääni, joten oman päiväkirjan sijaan leväytin sisältöä tänne nettiin.

Niin kuitenkin kävi, että kirjoitus alkoi tökkiä. "Mitä helvettiä sitä tähänkin nyt kirjottais?". Muuta tekemistä oli paljon, joten sain koko blogin sulavasti unohdettua. Mielessäni se on kuitenkin kalvanut, sillä en haluaisi lopettaa blogiani. Ihan jo siitä syystä, että pidän sen nimestä niin paljon :D Okei, on muitakin syitä. En halua aloittaa jotain, ja antaa sen vain hiipua pois. Ja vaikka Instagramissa olenkin aktiivinen, niin monet asiat eivät sinnekään asti päädy. Olemme Lucaksen kanssa työskennelleet paljon kuvien ja videoiden parissa viime aikoina, ja kovalevy täyttyy uhkaavaa tahtia. Ratkaisu on siis varsin luonnollinen, kun ei monimutkaista asioita.

Wild Casual on jatkossa valokuva- ja videoblogi. Ai että, kun aina muistaisi ajatella yksinkertaisesti! Miksi tehdä asioista itselle hankalia? Jos mitään järkevää sanottavaa ei synny, niin miksipä en kertoisi kuvin ja videoin, sanovathan ne enemmän kuin tuhat sanaa ;) Tosin tiedä vaikka tekstiä nyt syntyisi, kun vapautin itseni pakosta. Katsotaan yhdessä, mitä tästä tulee. Näkymään tulee meidän videotuotantoa ja kuvia, joissa keskeisinä osina ovat tyyli, asenne, biitsit, treenit ja hyvät vibat. Nyt on kepeä fiilis :)

 

xx Enni

 

INSTAGRAM // FACEBOOK // YOUTUBE

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Uudet tuulet kuulostavat tosi hyvälle. <3 Ei mitään paineita!

Enni M
wild casual

Ihana <3 Paineet pois niin jää tilaa luovuudelle!

Henriika S.

Ah jes! Mä oon miettinyt, että mitä tapahtui. Samalla oon myös epätoivoisesti yrittänyt etsiä itselleni kanavaa, jonne jäädä fiilistelemään mielettömiä kuvia ja videoita paikoista, joista vaan unelmoin tällä hetkellä. Mä koukutuin nimittäin täällä juurikin kuviin ja videoihin! jesjes!

Enni M
wild casual

Ihana jes jes jes, kiitos! Niin kiva kuulla, koska itse mietin jaksaako blogiani "lueskella" ilman tekstiä. Tulin siihen tulokseen, että näillä mennään vaikkei jaksaisikaan, koska se itsestä parhaalta tuntuu :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.