Kiitos ja heippa Thaimaa

wild casual

Ihanat kaksi kuukautta on nyt tullut päätökseen Thaimaassa, ja on lähdettävä. On pakko, viisumiakin on jo pidennetty. Suuntana ekaa kertaa Indonesia, oon innoissani! Vinkkejä Balille?

Oon myös innoissani päästä lentokentälle ja -koneeseen. Rakastan lentokenttäviboja ja usein menenkin sinne hyvissä ajoin ihan vaan nauttimaan hetkestä. Lentoasema, kahvi ja pian lähtevä lento, siinä aika lyömätön kombo! Tällä kertaa päästään viettämään vaihtoaikaa Singaporen Changilla, jes! Lentokenttien aatelia. Tosin Helsinki-Vantaakin on tosi ihana, lucky us!

Tässäpä tämän päivän vlogi :)

 

E N N I  

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Mäkin tykkään kyl tosi paljon lentokentistä ja nimenomaan siitä fiiliksestä mikä niissä vallitsee ja mikä itelleen tarttuu. :) Aivan ihanaa matkaa Balille! <3

Enni M
wild casual

Voi kiitos <3 Lentokenttä fiilis on kyllä täyttä rakkautta!!

Veera Anna (Ei varmistettu)

MÄ OON NIIN SAMAA MIELTÄ NOISTA SUOMALAISISTA KARKEISTA! Mun perheenjäsenet nykyään aina kun ne tulee vierailulle nii tuo mulle vähintään kilon irtokarkkeja. Oon aina miettiny että mitähän lentokentän henkilökunta on mieltä kun ne läpivalaisee moisia matkaeväitä.

Enni M
wild casual

JOOOOO! Karkkien kaipuu aiheuttaa mulle varmaan eniten koti-ikävää :D Huh, olipa julmaa, ehkä se ei ihan niin mee kuitenkaan, mutta melkein ;) Suomalaiset lähtee lomalle ja ottaa omat karkit mukaan, mitähän ne ajattelee tosiaan hahah... Ihanaa päivää sulle! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.