Kolmen euron majoitus + myönnettävää

wild casual

 

Banaanipannarit aamulla sisältyy hintaan, siis mitä!?

Mun täytyy myöntää, että mun ajatukset on ollut vähän muualla. Tai paljonkin. Tuntuu et on ollut miljoona ja yks asiaa mielessä. En millään haluis luoda sisältöä, en videoita enkä tekstiä, minkä takana en seiso sataprosenttisesti. Halusin kuitenkin julkaista alla olevan vlogin dormista, koska se oli oikeesti maaginen kolmen euron hintaiseksi, ja teidän täytyy nähdä mitä sillä hinnalla voi maailmalla saada!

Oon kokoillut ajatuksiani, ja oon oikeesti tosi innoissani tekemässä vlogihaasteen viimesiä vlogeja! Terapiani muodostui riisinviljelystä paikallisten kanssa, sekä kontrolloimattomasta syömisestä :D Hyvä puoli on, että nyt mulla on aivan ihania ravintoloita, joita suositella täältä Ubudista. "Aivan ihana" on laimea ilmaisu. Kaikki tämä tepsi, sillä en malta odottaa, että pääsen heti huomenaamuna kuvaamaan uudella puhdilla täällä ensimmäisessä kalliimmassa majoituksessamme. Instastorystani vähän näette jo, mitä tää paikka pitää sisällään. Mun favourite on ehdottomasti kylpyhuone ja ulkosuihku! Kylpyammeeseen upotessani tajusin, että viimeksi olen ollut vastaavassa isoäitini luona noin vuosikymmen sitten, jo oli aikakin. Voisin hengaa kylppärissä koko päivän, mutta mukavuudenhaluisena upposin kuitenkin tähän sängylle kuuntelemaan sammakoiden kurnutusta. Jep, täälläkin kurnutus kuuluu. Tällä kertaa asialla ei oo orkesteri, vaan erittäin vahvasti itseään ilmaisevia yksittäisiä artisteja :D

Videolla näkymiä kolmen euron dormista! Postauksen kuvat ovat yhtä hajanaiset kuin viimeaikaiset ajatukseni. Dronekuva on kyllä halpismajoituksemme yltä, muut kuvat toivottavasti välittävät hyvää energiaa ja iloa tällaisen ankeamman tekstin jälkeen :) Huomenna palataan, en malta odottaa!

 

E N N I

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.