Kuka mä oon? Esittelyvideo

wild casual

Tein vaihteeksi tällaisen höpöttelyvideon. Kerron siinä aika paljon mitä tehdään ja annan linkkejä mun aiemmin kirjottamiin teksteihin, joten olkoon se vaikkapa esittelyvideo :) Mitäs tykkäätte?

Avattiin vihdoin myös nettisivut! Huhhuh, montakohan tuntia on käytetty niiden kanssa pähkäilyyn.. Ei todellakaan olla mitään tekniikan ihmelapsia, joten nyt on kyllä ylpeä olo :D Käy tsekkaamassa, anna ihmeessä palautetta, ja kerro jos jokin ei toimi niinkuin pitäisi.

Nettisivu on siis minun ja Lucaksen, yhdessä me ollaan Home Wherever. Saitilta löytyy matkailuinspiraatiota, videoita, matkastooreja ja kuvia Suomesta sekä Brasiliasta. Seuraavaksi päivitellään kuvia Kambodzasta ja Thaimaasta. Kaikki nää postauksen kuvat on Suomesta (really?) viime talvelta ja löytyy saitilta.

 

 

E N N I

Kommentit

sallamanteri

Nuo teidän nettisivut ei oo vissiin mobiilikäyttöiset? Ainakaan mulla ei puhelimella lataudu muuta kuin se aloitusnäkymä.

Enni M
wild casual

Pitäis kyllä toimia myös mobiililla, testasin vielä. Se taitaa olla todella hidas se ensimmäinen lataus.. Elikä siinä ensimmäinen asia korjattavaksi! :D

sallamanteri

Joo, voihan se olla, että mulla netti hidastelee täällä. Mutta tosi hyvät sivut ja supermielenkiintoisia nuo teidän matkastoorit, ootte kyllä mahtavalla seikkailulla ja tehny helkkaristi töitä, et ootte päässy sinne!

Enni M
wild casual

Voi kiitos! Tosi ihana kuulla, että tykkäsit :) Niiden kokemuksien jälkeen osaa kyllä nauttia tästä ja paljon!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.