Onko musta tullut kermaperse?

wild casual

Jep, sellainen olo mulla ainakin tulee entiseen minääni verrattuna. Mitä täällä tapahtuu!? Avataan hieman, niin pääsette kanssani punnitsemaan, onko minussa havaittavissa kermaperseyttä tai edes jonkin sortin esiaste.

Olen matkustellut viime vuodet, nukkunut milloin missäkin puitteissa (autossa, taivasalla, hippi cribissä, mitä näitä nyt on...) ja saanut mahtavia kokemuksia, mitkä ovat kääntyneet mieltä lämmittäviksi muistoiksi. Rakastan tätä kaikkea, enkä vaihtaisi pois mistään hinnasta! Haluan myös tehdä lisää ihania muistoja kiikkustuoliin muisteltavaksi. Tai siis kiikkutuoli ei kuulu suunnitelmiin, ajattelin reppureissata myös eläkkeellä.

Nyt huomaan haikailevani sen täydellisen tyynyn perään, mikä jäi viime yön hotelliin. Huomaan, miten hemmetisti rinkka painaa, ja miten ihanaa olisi matkustaa vain käsimatkatavaroilla. Tästä päästään siihen, että meillähän on koko omaisuus matkassa siitä syystä, ettei me asuta missään. Kotia meillä ei ole, koska matkustellaan. Eli tarvitsisinko vaaleanpunaiseen unelmaani pelkistä käsimatkatavaroista kodin!? Sehän muuttaisi koko elämäntyylini. Huomaan myös niin intohimoisen suhteeni smoothieen, että haaveilen blenderistä ja keittiöstä. Ja leikkuulaudasta, että voin leikata kurkut leivän päälle. Ruisleivän. Sehän tarkoittaa taas kotia, kuka matkustaa blenderin kanssa? Ja ruisleipä tarkoittaa Suomea!? APUA!! Kuinka voinkaan päästä asiasta aasinhäntään niin taitavasti, kaikkihan lähti vain tyynystä (maailmanparhaasta tyynystä, minkälaisen haluan kuviteltuun makuuhuoneeseeni, joka on sisustettu itseottamillani valokuvilla). Nyt loppu, Enni! Matkustelusta luopuminen ei kuitenkaan tule kysymykseen, olkoon se kuinka itsekästä vain suhautella epäekologisesti lentokoneella kohteeseen.

Mitä tämä kaikki tarkoittaa? Onko kellään kokemuksia samanlaisista oireista?

Hei te, jotka katselette päivittäistä vlogiani! Koitan sitä tässä parhaillaan ladata (viimeiset neljä tuntia :D) ja julkaisen heti kun kilahtaa YouTubeen. Nyt tilanne on 41% sekä 1 h 33 min, mutta se ei taida pitää paikkaansa, sillä puoli tuntia sitten se oli 1 h 38 min. Katsotaan :D

UPDATE. Aika vaan piteni, pitänee jättää huomiselle, höh.. "Täytyy" kuitenkin nousta kukonlaulun aikaan kohtaamaan ihana Balin aamu, joten taidan mennä nukkumaan, enkä valvo tässä enää yksin selkä mutkalla koneen ääressä! :D Kauniita unia!

PS. Ilmoitan Instagramissani @vagabond_chica heti, kun vlogi on saatu ilmoille :)

UPDATE. Tässä se nyt on, jes! :D

 

E N N I

Kommentit

sallamanteri

Ihana video, ootte kyllä aika hurjia kun jätätte asiat noin viime tinkaan, mä oon just sitä toista ääripäätä, että mulla pitää kaikki olla huolehdittu vähintään viikkoa etukäteen :D

Enni M
wild casual

Hahah me ollaan todellakin viime tinkaan ja sen ylitsekin jättäjiä :D Monesti ollaan löydetty itsemme miettimästä että mitenkä tästä nyt selvitään, miten päästään maahan jne. mutta aina sitä jotenkin pelastuu, on se kummallista! Katotaan kuinka pitkään, nyt kun ääneen sanoin ni varmaan ens kerralla kosahtaa :D Suunnittelen kyllä aina kovasti olevani kuten sinä, hoitavani ajoissa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.