Onnea Suomi! - Pari kaunista sanaa

wild casual

Huomaa teemavärit ja DIY Suomi-choker :D

Ikävöin lumen narskuntaa askelten alla, kuusimetsän tuoksua ja oksien havinaa. Kiukaan kirpeitä terveisiä, takan pauketta ja kurjen kaikua järvellä. Rauhaa, jollaista en ole missään muualla saanut kokea.

Mutta ennen kaikkea ikävöin teitä rehellisiä, sarkastisia ja sisukkaita suomalaisia. Hiljentymistä yhdessä vaivaantumatta ja mitään tekemättömyyden jaloa taitoa. Kansaa, joka on höystetty niin huonolla huumorilla, että se on jo helvetin hyvää!

Ihanaa syntympäivää satavuotias Suomi ja kiitos niin paljon, että olet ja te suomalaiset olette olemassa <3 Sanat eivät riitä kuvaamaan, kuinka iloinen olen saadessani olla yksi teistä. Menipä herkäksi.

 

H A P P Y   1 0 0 T H   B D A Y   F I N L A N D

 

Missing all the little details of everyday life in my home country. How snow sounds like under your feet, the smell of forest, the amazing peace I've never felt anywhere else and of course the Finns! Crazy, awesome Finns...<3 Happy birthday and thank you so much for being there!

 

Kommentit

Sani (Ei varmistettu) https://www.bonveggie.co.uk/

Ihanaa itsenäisyyspäivää! Eka itsenäisyyspäivä ulkosuomalaisena menossa ja jännää kuinka se tuntuu paljon isommalta jutulta nyt, verrattuna edellisiin vuosiin. Ei Suomea osaa suomessa arvostaa mutta maailmalta päin katsottuna näkee oman kotimaan aivan eri silmin. Ilmainen koulutus, terveydenhuolto ym on kyllä niin huippuja juttuja että harmittaa miten ne ennen otti niin itsestäänselvyytenä! Ja se että jos suomalaiset sanovat että nähdään kuudelta niin kaikki on paikalla varttia vaille. Hah suomalaisten tarkkuutta kellonajoissa on kyllä ollut ikävä!

Enni M
wild casual

No todellakin, joulua verta itkien odottelen. Suomalaisuuden etuuksista saa kyllä nauttia myös rajojen ulkopuolella. Kyllä se myös pistää vihaksi, kuinka eriarvoista meno joskus on ja itse selviää helpommalla vain, koska on syntynyt Suomeen. Kiitollinen, mutta ihmeissään, enhän tietenkään etuuksistani luopuisi...

Hahah joo, on kyllä karuja kokemuksia noista kellonajoista.. Lattareissa olen puistossa odottanut jotain sovittua tapaamista, mitä ei paikallisittain ollut kuitenkaan koskaan oikeasti sovittu :D Jos sovilauseessa mainitaan, että ensi viikolla viideltä, niin sehän silloin itselleni sitä tarkoitti, hah! Mokaillessa oppii. Nyt olen tämmöinen aikataulujen sekamelska, enkä itsekään tiedä mitä noudattaa :D

Ihanaa itsenisyyspäivää ja joulun odotusta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.