OOTD: Taivaanrannan maalari

wild casual

Rautaverkko sopii fishnet-teemaan ;)

 

Pensseli käteen! En erityisemmin tavoitellut boheemia lookia, mutta elementtejä yhdistelemällä se vain sattui syntymään. Ehkä näin oli tarkoitus, sillä taivaanrannan maalari -look taitaa kuvastaa minua aika hyvin. Usein haaveet valtaavat mieleni ja huomaan ajelehtivani aivan uusissa sfääreissä ajatuksineni. Mielikuvitus skulaa välillä liiankin hyvin, mutta pidän sitä myös tärkeänä luovuuden kannalta.

Unelmoinnin lisäksi pidän tärkeänä toimeenpanoa. Sitä, että uskaltautuu toteuttamaan itseään - aloittaminen on hankalinta. Tai näin olen ainakin kuullut sanottavan, enhän minä voisi sitä tietää, sillä olen vasta aloittanut. Lapioin lähtökuoppaa. Suurin mörkö meille on varmaankin epäonnistuminen ja häpeä. Ollaan siis rohkeita, sillä riskeeraamalla itsemme ja olemalla urheita voimme päästä eteenpäin matkallamme. Emilia Lahtea siteeratakseni, "Growth begins at the end of your comfort zone" eli ajatuksellisesti käännettynä kasvu alkaa mukavuusalueen ulkopuolelle mentäessä. Sitaatin originaali, suosittu versio väittää elämän alkavan mukavuusalueen ulkopuolella, mutta olen Emilian kanssa täysin samaa mieltä siitä, että tärkeää elämään kuuluvaa on todellakin myös mukavuusalueen sisäpuolella. Olen eri mieltä muidenkin suosittujen, varsinkin matkustukseen liittyvien sitaattien kanssa. Jotkut vaan ovat mielestäni helvetin syrjiviä ja ylpeydellä kuorrutettuja :D

Kun ensimmäisessä kappaleessa sanoin, että mielikuvitus laukkaa välillä liiankin lujaa, en tarkoita, että olisin jotenkin erityisen luova ja ihmeellinen mielikuvituksineni. Päinvastoin, olen alkeellinen. Tarkoitin sitä, että ideoita minulla kyllä riittää, mutta niiden toteuttamiseen vaadittavien resurssien puuttuminen turhauttaa. Tietenkään kaikkea ei ole heti käsillä, mutta turhamaisena ja kärsimättömänä olentona haluaisin kaikki tänne heti. Tiedän kuitenkin, että täytyy olla kärsivällinen, nähdä vaivaa ja työskennellä kuten tähänkin asti. Uskon myös, että jälkikäteen tulen olemaan vain kiitollinen tästä odotuksen matkasta, joka antaa minulle aikaa oppia lisää.

Hattu, hihat ja housut ASOS // Lasit Quay Australia

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Hei onnea viikon blogi -leimasta! Meni kyllä niin oikealle tyypille. :)

Enni M
wild casual

Voi kiitos, ihana kuulla! <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.