OOTD: Täydellinen asuni

wild casual

Mitä pukeutumiseen tulee, täydellisyys on todellakin mahdollista! Ei epäilystäkään. Oma täydellinen asuni on mukava, yksinkertainen ja siinä on "jokin juju". Huomion kiinnittävä yksityiskohta, tiedättehän. Feedini on tällä hetkellä täynnä pinkin, punaisen ja burgundin yhdistelmiä, jotka ovat super cooleja ja kauniita, mutta tässäpä jotain erilaista!

O O T D :   T H E   P E R F E C T   O U T F I T

What it comes to clothes and style, perfection does exist! For me a perfect outfit is comfortable, pretty simple and there's "a thing". You know, an interesting detail or something that catches eye. My feed is full of red/pink/burgundy combos RN and they are super cool and beautiful but here's something different!

 

Täydellisyys on erilaista meille kaikille. Napakymppi asun tunnistaa siitä, että se tuntuu omalta ja sen haluaa pukea joka päivä uudestaan ja uudestaan. Kuvien sinisessä combossa yhdistyy kaikki itselleni tärkeät elementit. Mikä olisikaan mukavampaa kuin verkkahousut ja huppari!? Kokonaisuus on simppeli ja sukkahousut ovat mielenkiintoinen yksityiskohta. Isot hihat ja feikkilasit viimeistelevät kokonaisuuden. Nam <3

Perfection is different for us all, and here, ladies and gentlemen, you can see my perfection. You recognize the perfect outfit from the feeling it brings you, you just wanna wear the same clothes all the time! What could possibly be more comfortable than trackpants and a hoodie!? The combo is simple and fishnet tights are the interesting detail. Big sleeves and fake glasses put the final touch on this blue dream. Pure love <3

 

Loin tämän lookin yhteen videoprojektiin, johon ohjeistukseni oli muodostaa sininen asukokonaisuus. Muuten olisin todennäköisesti valinnut erivärisen hupparin, mahdollisesti valkoisen. Lopputuloksen nähtyäni olen kuitenkin aika mielissäni, että täytyi pitäytyä sinisessä ;)

I actually created this look for a video project we're working on. I had to form a blue outfit and this is the result. Otherwise I would've probably chosen different colour for the hoodie, white possibly. But now afterwards I'm pretty glad I "had to" go with blue! ;)

Hoodie Forever 21 // Fishnet tights & Glasses ASOS // Trackpants Street market in Bali // Shoes Fila

 

INSTAGRAM

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.