Parrakas mies kukkameressä

wild casual

Visuaalisestia mua miellyttää yksinkertaisuus, missä on kuitenkin joku juju. Kuten nämä molemmat postauksen kuvat. Yksinkertaisuus on aina ollut lähellä sydäntä, ehkä siitä juontaa juurensa myös tämänhetkinen huoleton elämäntapa ja rinkkaan mahtuva omaisuus. Äitini luona Suomessa on tosin jonkin verran tavaraa, sillä olen asunut omillani Suomessakin. Myös iso kasa vaatteita olisi kirpparille vietäväksi. Omasta tukikohdasta eli kodista alkaa olla haaveilevat fiilikset, mutta ajatus romuvarastosta täynnä tavaraa ahdistaa. Jotain siltä väliltä, täytyy siis osata luopua turhasta.

Myös kotini sisustus voisi olla yksinkertainen, missä on jokin juju. Voisiko jokapäiväinen elämäkin olla tällaista? Yksinkertaisuudesta nautin liikoja suunnittelematta, päivä kerrallaan. Simppeliä ja huoletonta. Nyt vaan sitä jujua kehiin. Elämän jujua. Mikä on sun elämän juju? Elämän ydin, olennaista? Näin asetellessani tuntuu, että haluan vastata rakkaus, kaikenlainen rakkaus. Mutta ei se siihen lopu. Taidankin vaatia elämältä yksinkertaisuutta monilla mausteilla.

Vlogi on aamulta, kun luovuus iski. Lisää matskua Lucaksesta kukkakylvystä, mahtavaa! :D Täytyy sanoa, että tää vlogi taitaa olla mun ihan lemppari! Tällaista matskua tykkään tehdä. Yksinkertaista, jujulla höystettynä. Tällä hetkellä sydämellä on kuitenkin suuri ahdistus, sillä kameramme ei toimi, eikä oikein pääse vapauttamaan luovuutta sillä ominaisimmalla tavalla. Näinä hetkinä voinkin nautiskella näistä muutaman päivän takaisista hetkistä.

 

E N N I

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.