Se tunne, kun apina ryöstää sut

wild casual

Mut ryöstettiin - apinan toimesta :D Olin menossa huoneeseen kahvit molemmissa käsissä, ja siihen se ilmaantui. Seisoi edessäni pienellä polulla vaativasti tuijottaen ja ojensi käden (käpälän, vai mikä se on?) kohti kahvia, ja lopulta myös nappasi sen. Okei, ehkä ojensin sitä hitusen vastaan ja päästin pienen kiljahduksen, vai olikohan se karjahdus, kun toisessa kädessä oleva kassi putosi maahan ja kamera kierähti ulos. Vedin sen itselleni sen suurempia miettimättä, kahvit tarjoon mutta kameraa en anna! Apina päätti tyytyä kassista pilkottavaan pähkinäpussiin. Tässä vaiheessa paikalla ollut paikallinen nainen tuli luudan kanssa huitoen ja apina lähti nihkeästi lipettiin kivellä odottavan apinajengin luokse. Ahneus kävi kohtaloksi, kun apinalta putosi kahvi kesken pakomatkan. Nainen noukki kahvin maasta, antoi mulle takaisin ja pahoitteli hurjasti. No worries, eihän siinä nyt oikeasti mitään edes tapahtunut, eikä tällä naisella todellakaan mitään anteeksipyydettävää ollut. Kiitti sulle hei!

Siinä vaiheessa kun nainen huitoi luudalla, kaivoin tunnollisena vloggaajana kameran salamannopeasti esiin ja ikuistin sen päivän vlogiin, olkaa hyvät! :D Myös sen, kun näiden tapahtumien jälkeen apina tuli kiusaamaan mua meidän huoneen eteen. Kuvien maisemat meille tarjoaa Phi Phi.

 

E N N I

Kommentit

Henriika S.

Mä katon näitä aina! Parasta on, kun pääsee hetkeksi noihin paratiisimaisemiin. Oma matkakuume kasvaa vaarallisen kovaa vauhtia. Dronehommelit on ihan tajuttoman kauniita, mutta hyvässä balanssissa on mun mielestä jutut ja pelkkä kuvamateriaali. Surettaa jo valmiiksi, kun näitä ei tuu enää päivittäin :(

Enni M
wild casual

Ah ihanaa, kiitos kommentista <3 Huippua kuulla et katot aina ja palaat katsomaan seuraavaa "jaksoa" :D Mikäs sen parempaa kuulla! Voi vitsi, eilen en saanut vlogia ulos. Mutta sehän tarkoittaa, että tänään tulee kaksi ;) Ja jep, paratiisimaisemat taitaa altistaa matkakuumeelle jopa tietokoneen välityksellä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.