Tuore rakkauteni Ubud

wild casual

Auringon kajo valloittaa riisipellot. Istun skootterin kyydissä, lämpö hyväilee kasvojani aamun viileän kosteuden haihtuessa. Nainen kantaa raskaan näköistä kantamustaan päänsä päällä, mies valelee vettä keholleen joessa peseytyessään. Joki seuraa päämäärätöntä matkaamme. Levollisena ihmettelen kauneutta ympärilläni ja hymyilen. Hymyyni vastataan, ja hyvä olo valtaa koko kehoni. Välillä suljen silmäni ja hymyilen vain itsekseen. Hajuaistini terävöityy, vedän syvään henkeä ja tuoksuttelen Ubudin alkavaa päivää. <3

Ah ihanuutta! Tänään ajoimme aikaisin rannalle seuraamaan viimeistä vaihetta seremoniasta, josta kirjoitin aiemmin. Emme kuitenkaan löytäneet määränpäästä etsimäämme, joten ajelimme takaisin tarkkaillen Ubudin heräämistä. Pysähdyimme katumarkkinoille ostamaan banaania. Kuvassa näättekin mun tepastelevan banskut kourassa. Ihmiset hymyilivät, tai okei, nauroivat minulle sarongissani. Varsinkin, kun yritin sinnikkäästi asetella sitä tiukemmin. Opettelin aamulla YouTubesta kuinka pukea se oikeaoppisesti päälle, mutten näyttänyt vakuuttaneen paikallisia. Mun mielestä lopputulos sarongin asettelusta oli ihan jees, taktiikka ehkä kyseenalainen :D Miltäs näyttää teidän silmään?

Mulla on ihan ennenkuulumaton fiilis täällä Ubudissa. Levollinen, tervetullut, luonnollinen. Vaikka elämästä ja tulevaisuudesta ei olekaan tietoa, tuntuu, että mun kuuluu olla täällä just nyt. En halua lähteä pois. Mutta hei, eihän mun tarvitse!  Tuntuisi ahdistavalta, jos tietäisin, että viikon päästä tää kaikki loppuu. Se varmasti edesauttaa levollista tunnettani, ettei meillä ole lähtöpäivää kalenterissa, eikä sitä tarvitse ajatella. Viisumin pidennyksen verran tosin täytyy, mutta muuten ollaan vapaita. Jes!

Haluan koittaa välittää tätä ihanuutta teille.  Kuvat toimii, mutta video toimii ehkäpä vieläkin paremmin. Päivän vlogissa otan teidät mukaan balilaiselle aamupalallemme, minkä syömme joka aamu täällä meidän majapaikassa.

PS. Ennin kommelluksia osa en osaa laskee niin pitkälle vaikka kirjotin matikasta L (okei, lyhyt matikka :D). Olin tässä just kuvaamassa tulevaan vlogiin oikein asiantuntevaa videoo siitä, miten saronki kiedotaan ympärille. Ihan vaan jos kinkkinen tilanne yllättää, eihän sitä koskaan tiedä! :D Asiantuntemus perustui tämänaamuiseen YouTube videoon. Täällä majapaikassa työskentelevä nainen katsoi mua siihen malliin, että ymmärsin ettei saronkini varmasti ole oikein. Hän avuliaasti hieman fiksasi luomustani, eli muutti kaiken. Tällaista siis luvassa!

 

 

E N N I

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.