Ladataan...
YELLOW BUBBLES

Hehee löysin aivan mulle sopivan tagin! Sain tän idean yhdestä youtube-videosta jonka katsoin äskettäin ja olin ihan että joooo mäkin teen tän! :D (Ajankohta tälle postaukselle saattaa olla ehkä vähän myöhäinen, lumetkin kun on satanu jo pariin kertaan mutta mulla ainakin on vielä ihan syksyfiilis!)

 

Lempiaktiviteetti syksyllä?

Meillä on Kangasalla perhemökki jonka pihassa on syksyllä aina ihan hirveästi lehtiä, ja ne pitää tietty haravoida pois. Joka syksy meidän perheellä on syystalkoot mökillä, eli haravoidaan, siivotaan ja laitetaan mökki muutenkin talviteloille. Nää päivät on yleensä kivoja, varsinkin jos kaikki pääsee talkoisiin ja on hyvä sää! 

 

Lempijuoma kahviloissa?

Ehdottomasti Chai-latte! Elli suositteli chai-lattea mulle ja kun maistoin, olin ihan myyty! Oon tässä pitkin syksyä tehnyt vähän tutkimusta siitä, että missä Tampereen kahvilassa olis parhaat chai-latet. Se titteli menee Kaffilalle, josta on myös saattanut tulla mun lempparikahvila. Ellin ja Mellun mielestä Kaffilan chai-latte maistui liikaa riisipuurolta (vai mannapuurolta?) mutta mun mielestä se on niiin hyväää.

Lempparikynttilä syksyllä?

En paljoa polta tuoksukynttilöitä, alkaa särkeen päätä. Mutta jos nyt joku tuoksu pitää valita, niin kaneliomena tai appelsiini. Mulle tulee omenasta niin syksy mieleen! Kaurapaistoksesta puhumattakaan! Saisinpa jostain kauraomenapaistoksen tuoksuisia kynttilöitä.

 

Lemppari syysasuste?

Luultavasti huivit! Rakastan isoja ja pehmeitä ja lämpöisiä villahuiveja, kylmien aamujen pelastus. Etsin pitkään just sellaista isoa ja muhkeaa huivia, ja yllättäen löysin sopivan H&M:stä. 

 

                  Kuvat: Sanni Hellsten                                                     

Lempikarkki syksyllä/ Halloweenina?

Yleensä en syö suklaata ollenkaan, mutta kun nyt syksyllä oon ostanut irttareita, suosikiksi on kohonnut ne crispysuklaajutskat. Ja kaikki salmiakit tietty!

 

Lempiasia syksyssä?

Jos haluaa saada mut hymyilemään, tää on sellainen asia mitä multa kannattaa kysyä! Tää on kyllä vähän vaikee kun rakastan niin monia asioita syksyssä, mut silti. Tykkään syksyn pehmeistä ja turvallisista väreistä, tykkään kahviloista, pimeistä illoista ja tähdistä. (Fun fact: aloin yhtenä iltana tallilta kotiin pyöräillessä itkemään, kun olin niin ilonen että näin tähdet.)

<3

Ladataan...
YELLOW BUBBLES

Syyskuun viimeinen. Syyskuu on ollut niin ihana (niinku koko muukin syksy tähän asti), onnellisuutta ja hymyjä täynnä. Ihana ruska, syksyvärit, koulu, kaverit ja oikeestaan ihan kaikki.

Mulla on ollut niin hyvä fiilis, aina välillä pitää ihan pysähtyä miettimään että miten voi olla näin onnellinen. Kun vertaan mun viime kevään ja tän syksyn tunnetiloja, aika paljon on kesän aikana muuttunut. Mulla ei oo pelkästään hyvä fiilis, vaan mulla on hyvä olo itsestäni. Melkein koko ajan. Ja tää on aika iso muutos viime keväästä. Tietty mukaan mahtuu sit niitäkin päiviä, kun tekis mieli vaan käpertyä peiton alle ja koko maailma tuntuu olevan vastaan mitä ikinä teetkin. Mutta näin niinkun yleisesti ottaen.

Oon myös ottanut super paljon kuvia, alla muutamat räpsyt kuluneelta kuukaudelta. 

 

Pages