Ladataan...
YELLOW BUBBLES

Toissapäivänä, sunnuntai-iltana istuin tässä sängyllä. Olin yksin kotona. Koko iltapäivän ja illan oli satanut ja paistanut vuorotellen. Käytiin Tiian kanssa ottamassa parit kuvat alkuillasta, ja kun pääsin kotiin, oli jotenkin niin rauhallinen ja seesteinen olo. Istuin vaan, katselin huoneeni isosta ikkunasta auringonlaskun värjäämää taivasta, kuuntelin mun lemppari pianokappaleita. Mulla oli hyvä olla. 

Share

Ladataan...
YELLOW BUBBLES

Tällä viikolla kävin läpi varmaan melkein kymmenen kirpparia, joten tein myös aika paljon ihania löytöjä! Löysin Never Denimin aika perus mustat culottes-malliset housut, joissa on hauskana yksityiskohtana super syvät taskut. Tykkään kans noista t-paidoista, aivan ihanan värisiä! Toi vihreä teeppari ei nyt oikein kuvassa pääse oikeuksiinsa, mutta se on niiin söpö. 

TUOTTEET: Housut ja kaksi T-paitaa

OSTOPAIKKA: Bonuskirppis Tampere

HINTA YHTEENSÄ: 11€

ARVIO OSTOSTEN KANNATTAVUUDESTA: Oon jo nyt käyttänyt noita mustia housuja monta kertaa, joten niille tulee varmasti vastaisuudessakin paljon käyttöä!! Ainoa huono puoli on se, että housut ovat vähän löysät vyötäröltä, mutta se nyt korjaantuu vyöllä. T-paidat taas on tosi söpöt varsinkin nyt kesällä, ja ne pystyy helposti yhdistämään esimerkiksi juurikin näiden mustien housujen kanssa.

OSTOSTEN HINTA-LAATU -SUHDE: 4/5

Share

Ladataan...
YELLOW BUBBLES

Miten voi saman päivän aikana tuntea niin paljon iloa ja kaiken onnellisuuden jälkeen tulla kyyneleet?? Miten voi tuntea kuuluvansa ja sitten ei kuuluvansa? Että ei tuu ikinä kuulumaankaan mihinkään?

Kun on oottanut jotain niin paljon, ja sitten se mahdollisuus otetaankin sulta yhtäkkiä pois, noin vaan. Ei enää tiedä mitä tulevaisuudelta pitäis odottaa. Vaikka aikaa kuluis, ja tuntuis että on jo vähän helpottanut, pettymys palaa aina vaan katkerampana. 

Ja vaikka kuinka yrittää muistuttaa itselleen, että  mä riitän, että mä olen hyvä just tälläsenä, koko ajan tulee tunne, että pitäis olla jotain enemmän. Että ei oo kokonainen, ei osaa olla kokonainen. On kaikkea joko liian vähän tai liikaa. 

Share
Ladataan...

Pages