Ladataan...
YELLOW BUBBLES

Syyskuun viimeinen. Syyskuu on ollut niin ihana (niinku koko muukin syksy tähän asti), onnellisuutta ja hymyjä täynnä. Ihana ruska, syksyvärit, koulu, kaverit ja oikeestaan ihan kaikki.

Mulla on ollut niin hyvä fiilis, aina välillä pitää ihan pysähtyä miettimään että miten voi olla näin onnellinen. Kun vertaan mun viime kevään ja tän syksyn tunnetiloja, aika paljon on kesän aikana muuttunut. Mulla ei oo pelkästään hyvä fiilis, vaan mulla on hyvä olo itsestäni. Melkein koko ajan. Ja tää on aika iso muutos viime keväästä. Tietty mukaan mahtuu sit niitäkin päiviä, kun tekis mieli vaan käpertyä peiton alle ja koko maailma tuntuu olevan vastaan mitä ikinä teetkin. Mutta näin niinkun yleisesti ottaen.

Oon myös ottanut super paljon kuvia, alla muutamat räpsyt kuluneelta kuukaudelta. 

 

Share

Ladataan...
YELLOW BUBBLES

Neule 2hand / Housut Mango / Huivi + laukku + lakki H&M / Kengät Dinsko

Kuvat / Katja Nilsson

 

Löydettiin Katjan kanssa eilen aivan ihana kuvauspaikka Tampereen keskustasta! Puut oli just sopivasti tiputtanut jo vähän lehtiä ja muutenkin oli tosi syksyinen fiilis kaikkialla. Huomaa kyllä että säätkin alkaa viiletä, mulla oli ton poolon alla pitkähihainen ja lisäksi villakangastakki ja huivi, silti meinas tulla vähän vilu! Mutta ei haittaa yhtään, ite ainakin rakastan syysvaatteita ja kerrospukeutumista. 

Jasmi 

Share

Ladataan...
YELLOW BUBBLES

<33

En oo kertonut kuulumisia tänne pitkään aikaan ja aattelin, että nyt vois olla hyvä hetki! Koulujen alkamisesta on jo muutama viikko, ja mä oon tässä totutellut ajatukseen, että nyt mä käynkin Tampereella koulussa ja oon lukiolainen. Meidän koulu on aivan ihana ja siellä on vielä ihanampia tyyppejä<3 Koulussa on kivaa ja opiskeleminen on kans kivaa (matikka kyllä vähän hajottaa jo nyt), mut tuntuu vaan että on koko ajan niin paljon muistettavaa ja opittavaa, ettei tiiä oikeen että minne sen kaiken laittais.

Tää alkava syksy tuntuu kans tosi tosi tosi hyvältä. Vaikka kesä on ihana ja aurinkoinen ja voimaannuttava, syksyssäkin on oma tunnelmansa. Rakastan kävellä aamulla kouluun kirpeessä syysilmassa (vaikka oikeestaan vielä kuuluis olla lämmin koska on kuitenki elokuu, mutta mikäs siinä), ja rakastan sitä kun illalla voi jo katsella tähtitaivasta ja tuntea itsensä samalla sekä pieneksi että suureksi ja onnelliseksi. Mun mielestä on kivaa laittaa villapaidan alle poolo. Ja katsella kaupungilla kuinka ihmiset alkaa käyttää kaulahuiveja ja juomaan kahvia take-away mukeista. Oon jo ihan syksyfiilareissa vaikka en tiiä onko syksy ees vielä alkanutkaan.

Share

Pages