Ladataan...

Eilen aamulla otettiin Katjan kanssa suunnaksi Naantali, eli lähdettiin pienelle road tripille. Parkkipaikan metsästämisen jälkeen käppäiltiin ihanaan vanhaankaupunkiin, napsittiin kuvia, käytiin söpöissä turistipuodeissa, syötiin hyvää ruokaa (ja syömisen jälkeen mentiin rannalle tunnin ruokalevolle :D ),  nautittiin kesästä, auringosta ja hyvästä seurasta <3 

Share

Ladataan...
YELLOW BUBBLES

Puhuin just eilen illalla mun kavereille, että vaikka voisin ottaa heti tähän perään uuden kahden kuukauden kesäloman, mulla on ollut super kiva kesä. Ja siitä puheen ollen, aattelin listata vähän juttuja, joista mä oon kiitollinen ja onnellinen just nyt. 

 Mökkipäivät meidän perhemökillä. Mikään ei oikeesti oo parempaa kun saunan ja uinnin jälkeinen kesäfiilis, auringonlaskun ihaileminen ja tyyni vesi.

Uudet lasit. Hankin pari viikkoa sitten uudet lasit, ja vitsi mä tykkään näistä niiin paljon! 

Vapaus. Ihanaa kun voi tehdä oikeesti ihan mitä huvittaa! Voi valvoa hyvällä omallatunnolla yli puolenyön, jäädä koko päiväksi kotiin yöpaidassa, hengailla mökillä uikkareissa vaikka koko viikon. 

Uusi koulu. Vaikka mua vähän jännittääkin mennä lukioon, mistä en tunne melkein ketään ja joka on toisessa kaupungissa, tuntuu silti hyvältä päästä ihan uuteen kouluun. 

Loppukesän suunnitelmat. Tänä kesänä mulla on aika täynnä tää vika lomaviikko, mikä on super jees! Nyt en ainakaan ehdi murehtia koulujuttuja niin paljoa (!!)

Share

Ladataan...

Istun Yyterin hienolla hiekalla, viileä merituuli puhaltaa rauhalliseen piilopaikkaani. Ilta-auringon viimeiset säteet lämmittävät pehmeästi. Tuoksuu merivesi, laineet lyövät hiljaa rantaan. Lokit kirkuvat. Hiekkaa menee kaikkialle, vaatteisiin, laukkuun, kynsien alle. Uppoudun meren ääneen. Yritän saada rakkauteni tupruamaan sormenpäistäni.

Share

Pages