Ylisuorittaja.

En ole koskaan osannut suhtautua aloittamiini projekteihin (tai elämään yleensä) rennosti. Ainainen ylisuorittaja minussa nostaa päätään heti, kun kyseessä on mikä tahansa uusi asia. Uusi asia kun tietysti tarkoittaa oppimista ja oppimiseen ei suhtauduta rennosti, sillä oppiminen ja opiskelu ovat maailman tärkeimpiä asioita (omassa elämässäni).

 

Kuka arvaa, kuinka kävi, kun pari viikkoa sitten, asiaa sen kummemmin ajattelematta,  ilmoittauduin Mutsien kymppi-juoksutiimiin, luvaten samalla treenata ahkerasti ennen tapahtumaa? No, treenaaminen uhkaa lähteä vähän lapasesta. Viimeisen viikon aikana olen harrastanut liikuntaa yhteensä noin kymmenen tunnin ajan. Paras saavutukseni tähän mennessä toteutui tänään: kello 8:30 astuin verkkareissa ovesta ulos, kävelin/hölkkäsin vajaa kuusi kilometriä Tikkurilan uimahalliin, uin 1600 metriä ja kävelin takaisin kotiin.

 

Jos ei näillä lenkeillä kunto kohta kohoa niin ei sitten millään.

 

P.S. Lauantaina alkavat muuten myös sambakarnevaalitanssitreenit.

Share

Kommentit

Mörrimöykyn pesä

Hienoa! Mun mielestä oman terveyden parantamisessa saa olla välillä ylisuorittaja, siinä jos missä semmoinen kannattaa! Hyvältä kuulostaa tuollainen treeni, mä kaivelen kovasti koiran vetovaljaita ja juoksuvyötä naftaliinista, sitten alkaa tanner tömistä keskisellä Uudellamaalla :D

HelloAochi

Yleensä ylisuorittaminen kannattaa tilanteessa kuin tilanteessa! Mitä järkeä on tehdä asiat mahdollisimman iisisti? Kunnolla tai ei sitten lainkaan, sanon minä! Hyvää tömisyttämistä sinne!

Liv
Päiväuniaika

Mut eipä pidä "overdo" etenkään tuon liikunnan kanssa. Siinä käy helposti niin, että mielenkiinto lopahtaa tai koko hommasta saa "väärän" kuvan: siis et jonnekin alitajuntaan iskostuu että tätä tää nyt on, joka päivä älytön hikitreeni, eikä sen pariin tee mieli palata (nimim. kokemusta on ;D Mä olen ylisuorittaja, mitä tulee liikuntaan. Kolme kuukautta vedin joka päivä 1,5h treenin + kävely/juoksu 1-2h, nyt eka kuukaus menossa kun oon päättänyt jättää ainakin sunnuntait kokonaan lepopäiviksi. Ja kiesus, mikä syyllisyys painaa kaikki sunnuntait, päähän ei mahdu, että se lepo tekee vaan hyvää)

HelloAochi

Hui kauhistus, kyllä mä lepäilen useammin kuin kerran viikossa (kun en mä joka päiväksi saa onneksi lapsenvahtia)!

Liv
Päiväuniaika

Mulla on lapsi aina mukana. Tytär on niin tottunu, et kun äiti jumppaa, jutella toki saa, mutta lähelle ei piä tulla. Ja istuu rattaissa ihan nätisti kunhan juoksen :) 

HelloAochi

Sun tyttö on niin kiltti :D Kain ei pahemmin viihdy rattaissa, enkä mä sitä ainakaan uimahalliin tai joogatunnille veis, tsihi. Lenkille vois kokeilla joskus ottaa mukaan, puntaroin asiaa hetken. Musta kyllä tuntuu, että ainakin osittain tää liikuntainnostus on paisunut tämmöiseksi nimenomaan sen takia, että K ei ole mukana - saan hetken rauhaa :)

Musta on ollut ihanaa seurata sun innostusta. Se on ihan käsittämättömän tarttuvaa ja tuo iloa minullekin! Kiitos!

- Liina / pudonneitaomenoita.blogspot.com

Maikki25 (Ei varmistettu)

Vau, upee kevätspurtti! Kivaa kevättä toivottelee uusi lukija :)

HelloAochi

Kiitos Liina! Nyt on tullut pidettyä kipeilytaukoa, toivottavasti kohta pääsee taas.

Ooh, kiitokset, uusi lukija!! Tervetuloa seuraamaan elämäämme :D

Kipeilytauot kuuluu mutsien elämään. Atshii.

Kommentoi