Ladataan...
Yohanna Emilie

Mulla on ollut elämäni aikana kokeilussa monia hiusvärejä. On ollut mustaa, tummanruskeaa, vaalempaa ruskeaa sekä punaista ja violettia. Blondit hiukset minulla on ollut vain joskus päiväkoti-ikäisenä. Viimeisimpänä olen tosiaan melko pitkään kulkenut tummanruskeilla hiuksilla, mutta mielessä on jo pitkään pyörinyt haave vaaleammista hiuksista.

Muutama päivä sitten marssin siis vihdoin kauppaan ja ostin itselleni värinpoiston (ja koska tee-se-itse vaihtoehto kävi tietenkin edullisemmaksi kuin mennä kampaajalle.) Tummaa väriä tosiaan lähti jo ihan mukavasti, (epätasaisuuksia on huomattavissa), mutta tämä on vasta niin pieni alku tälle koko projektille. En ole ihan varma vielä itsekään mihin lopputulokseen haluan päätyä, mutta eiköhän se selviä tässä matkan varrella. Haluan kuitenkin edetä varovasti ja pikku hiljaa, niin ettei hiukset kärsisi ihan mahdottomia. Täytyy vain osata hillitä itseäni, kun yleensä tuppaan haluamaan aina kaiken heti ja nyt. 

Mutta tälläinen on tosiaan tämän hetkinen tilanne... 

...innolla odotan jatkoa tälle vihdoinkin alkavalle tukkaprojektille! 

- Johanna

Ladataan...
Yohanna Emilie

Niin se vain syyskuu pärähti tänään käyntiin tummien pilvien, vesisateen ja auringon saattelemana. Olen jotenkin ihan fiiliksissä syksystä ja tulevasta talvesta. Oikein asennoituminen auttaa paljon ettei mieli synkisty liikaa. Pimeästä en niin paljon pidä, mutta voipahan ainakin alkaa polttamaan kynttilöitä. Olen myös suunnittelut uusia hankintoja talvea varten ja niitä voisi varmaan pikku hiljaa alkaa katselemaan kaupoista. (Yksi materialismionnellinen ilmoittautuu!) Mutta nyt kuitenkin palataan hiemaan elokuuhun...

15 julkaistua blogipostausta. Toivottavasti sama blogi into jatkuu vielä pitkään!

1 juhlat. Oli niin hyvä tuuri, että juuri juhlapäivänä sattui paistamaan aurinko vaikka sää olikin jo hieman viileä. Hääpostaukseen pääset tästä.

2 lainattua kirjaa kirjastosta. Sain vihdoin itseäni niskasta kiinni ja hankin kirjastokortin. Vitsit en muistanutkaan miten kiva on lainailla kirjoja ja syventyä lukemaan niitä. Ensimmäisen kirjan luin 2 päivässä ja kirjassahan oli 379 sivua.

5 yötä ainakin poissa kotoa. Kuopiossa / Iisalmessa sekä muutama yö meni siskoni luona peli- ja leffaillan muodossa.

63 puhuttua videopuhelua. Minä kotona ja mies reissussa, joten videopuhelut helpotti hieman ikävää. 

12 jaksoa Orphan Black -sarjaa. Kerroinkin mun sarjasuosikki postauksessa tästä sarjasta. Ja totta tosiaan jäinkin tähän ihan koukkuun. 

saunailtaa. 

10 lisättyä kuvaa instagramiin. 

asunkuvailureissua. Talven tullessa kuvailu hieman vaikeutuu, kun pimeä tulee niin aikaisin, mutta onneksi vielä saadaan kuitenkin nauttia valosta.

päivä lapsenvahtina. Siitäkin löytyy postausta, click.

14 705 askelta kävelty 19 päivä, joka oli iPhonen terveyssovelluksen mukaan elokuun eniten kävellyin päivä.

- Johanna

Pages