Ladataan...
Yohanna Emilie

Moikka. Mulla oli oikein kunnon laiskottelu viikonloppu. Katselin vain sarjoja ja nautin kiireettömästä ajasta. Kaipasin myös vähän uutta ja päätinkin värjätä hiukset tummanruskealla. Väri ei kuitenkaan riittänyt mun koko hiuksiin, joten jostain kohdista näkyy violettia väriä. Näistä tuli kuitenkin kivat ja sain kaipaamaani vaihtelua.

Tänään sunnuntaina päätinkin kävästä Jonnan luona kyläilemässä ja napattiinkin muutamat asukuvat ajankuluksi. Tässä näkyis samalla myös tää mun uusi hiusväri!

Mulla onkin vielä huomenna vapaata, mutta tarkoituksena ois käydä huomennakin Jonnan luona ja lähdetään illemmalla yhdessä salille. Siitä onkin aikaa, kun olen viimeksi salilla käynyt. Ihanan virkistävää kyllä lähteä kuntoilemaan. Ei nimittäin ihan hirveästi tule liikuntaa harrastettua. Tähän asiaan tahtoisinkin hieman muutosta, joten jospa tästä sais vähän inspistä liikkumiseen.

Palaillaan taas mahdollisimman pian. Tämän kuukauden aikana on ollut aikamoista hiljaiseloa täällä blogin puolella. Yritän jatkossa päivitellä blogia hieman useammin! 

- Johanna

Share

Ladataan...
Yohanna Emilie

Moikka ja aurinkoista viikonloppua! Oon nähnyt muutamissa blogeissa tällaisen "aikuisten kaverikirja -haasteen", jonka ajattelin nyt itsekin toteuttaa. Pienenä oli niin hauskaa täyttää ystäväkirjoja ja omistinkin monta sellaista. Harmi, ettei niitä ole enää mulla tallessa. Olisi varmasti hauska lukea niitä näin vuosien jälkeen. Mutta mennään nyt tämän haasteen pariin ja muutaman tämän päivän asukuvan kera. 

Nimeni on: Johanna Matveinen

Jotkut tosin kutsuvat minua: Jossuksi ja jotkut läheiset kutsuu mua vaikka millä erikoisilla nimityksillä.

Olen syntynyt vuonna: 1996

Lapsuuskotini langallinen numero: Oon ollut silloin niin pieni, ettei mulla ole tästä mitään tietoa.

Pienenä olin varma, että minusta tulee isona: Mulla ei muistaakseni ollut mitään sellaista "varmaa ammattia" mistä haaveilin, mutta monesti tykkäsin leikkiä mm. lääkäriä ja opettajaa. 

Mutta isona minusta tulikin: Myyjä, mutta nyt opiskelen vielä parturi-kampaajaksi ja ei sitä koskaan tiedä mitä tulevaisuus vielä tuo tullessaan.

Täydellinen puoliso: Sellainen jonka kanssa on hyvä olla.

Jos saisin lisää tunteja vuorokauteen: Päivittäisin blogia enemmän ja varmaan nukkuisin pari extratuntia. 

Harrastan nyt: Bloggaamista ja olen ajatellut kevään lähestyessä alkaa taas lenkkeillä. Näin talvella mua ei hirveän helposti saa ulos liikkumaan.

Parin lasillisen jälkeen perjantai-iltana kuuntelen Spotifystä: Parin juoman jälkeen mulle on oikeastaan ihan sama mitä musiikkia kuuluu, kunhan se kuulostaa edes jotenkin hyvältä.

Noloin tv-ohjelma josta pidän: Varmaan emmerdale. 

Bravuurini keittiössä: Ehkä tällä hetkellä kinkkukiusaus. Sitä tulee tehtyä usein eikä varmasti mene pieleen :D  

Melkein hävettää kertoa, mutta itken aina kun: Jos jossain elokuvassa / sarjassa tapahtuu jotain tosi onnellista tai eläimelle tapahtuu jotakin kauheaa.

Lapsuuteni lempilelu: Pehmolelut ja barbit ehkä? En osaa oikein sanoa mitään tiettyä. 

Lempilelu nykyään: Puhelin..

Salainen paheeni: Syön aivan liikaa herkkuja. Ehkä mä vielä joskus hieman vähennän..

Viisaus, jonka olen tähän mennessä oppinut: Kannattaa olla aina oma itsesi ja tehdä niinkuin itsestä hyvältä tuntuu <3

- Johanna

Share
Ladataan...

Ladataan...
Yohanna Emilie

Ihanaa ystävänpäivää! Tänään oli jotenkin niin ihana fiilis tästä ystävänpäivästä, vaikkei mitään ihmeellisempiä ollut suunnitelmana. Aurinkoinen ilma sattui juuri sopivasti tälle päivää ja toi lisää hyvää mieltä ja oloa. Ostettiin Jonnan kanssa toisille pienet yllärit ja sainkin enemmän mitä olin osannut odottaa. Niin tarpeellisia ja ihania juttuja.

Ystävänpäivän kunniaksi kävästiin myös vähän aikaa luistelemassa. Vitsit siitä oli pitkä aika, kun viimeksi on luistellut. Oli kyllä piristävää pitkästä aikaa. Kiva päivä takana ja nyt jatkankin vielä hieman telkkarin katsomista ja jatkan iltahommiin.

Hyvää viikkoa kaikille!

Johanna

Share
Ladataan...

Pages