Ladataan...
Yohanna Emilie

Viime päivinä ollaan saatu nauttia ihanasta lämmöstä. Ihan mahtavaa! Me tultiin Jonin kanssa muutama päivä sitten käymään Iisalmessa ja tänään kävästiin mökillä.

Tän päivän asuna toimi mun tän hetken yksi lempparipaidoista - hihaton poolopaita ja muutaman vuoden takaiset violetit farkut. (Joita en muuten ole käyttänyt ainakaan pariin vuoteen) Välillä onkin kiva ottaa kaapin pohjalta vanhoja vaatteita käyttöön ja näin tuntuukin, että olisi ihan uutta päällä. 

Olen muuten vieläkin viihtynyt ihan meikittömänä. Hassua miten aamuisin ei enää edes tule mieleen ajatusta meikkaamisesta, sitä vaan pukee päälle, laittaa hiukset kuntoon ja eikun ulos. Mut näin onkin näin kesällä ihan jees. 

Hyvää viikon alkua kaikille!

- Johanna

Share
Ladataan...

Ladataan...
Yohanna Emilie

Koti on mulle paikka, jossa on ihana rentoutua pitkän päivän jälkeen ja iossa voi olla ihan rauhassa kaikelta. Koska vietän kotona todella paljon aikaa, siksi haluankin, että koti on viihtyisä ja mieluisa paikka. Muutin tähän nykyiseen asuntooni päälle vuosi sitten ja olen tykännyt tästä super paljon. Nyt tämä alkaa olemaan sellaisella mallilla, että olen tähän niin tyytyväinen. Pieniä uudistuksia on toki aina mielessä, mutta niitä pieniä onkin helppo pikku hiljaa muutella. 

Tämä asunto on neliöiltään vain vähän päälle 26, mutta mun mielestä ne neliöt on käytetty tosi fiksusti. Haaveissa mulla olisi tämän asunnon jälkeen muuttaa kaksioon, mutta se tapahtukoon joskus tulevaisuudessa. Vielä ei ole niin kiire. 

Kuten kuvista näkyy, mun pitkäaikainen karvamatto haave toteutui vihdoinkin. Niin ihanaa! Rakennettiin myös meidän parvekkeelle itse tuollainen löhöpaikka. Nyt viihtyy parvekkeellakin oikein hyvin ja siitä sai ihana lisätilan. 

Johanna

Share
Ladataan...

Ladataan...
Yohanna Emilie

Viime juhannus mulla menikin yksin kotosalla oleskellen, joten tänä vuonna tulin tosiaan Jonnan luo viettämään juhannusta. Mökkeily olisi ollut niin ihanaa, mutta siihen ei tällä kertaa ollut mahdollisuutta. Keksittiin kuitenkin kivaa tekemistä ja käytiin ajelemassa, leikkipuistoilemassa, rentouduttiin saunassa ja käytiin Oittaalla katsomassa kokkoa. Myöhemmin illalla vielä katsottiin leffaa ja herkuteltiin.

Lauantaina käytiin vielä Nuuksiossa Suomen luontokeskus haltiassa pyörimässä ja illalla pidettiin toinen leffailta. Oli kaiken kaikkiaan mukava kaupunkijuhannus.

Johanna

Share
Ladataan...

Pages