Ladataan...
Yohanna Emilie

Pääsiäinen meni tänä vuonna reissussa. Perjantaina lähdettiin heti aamulla ajamaan kohti Kuopiota. Viikonloppu meni tajuttoman nopeasti ja oli kyllä tosi mukavaa. Palataas vielä hieman viikonloppuun ja kerrataan mitä kaikkea silloin tapahtuikaan...

Perjantai-illalla lähdin pitkästä aikaa kuskiksi kaverille. Kuskinreissulla menikin aamu viiteen ja nukuin vaan jonkun 2-3 tuntia. Lauantai menikin siis vaan väsyneenä tekemättä mitään. 

Sunnuntaina lähdettiin ajamaan Kuopiosta Iisalmeen. Käytiin mummon luona syömässä ja sen jälkeen kierreltiin äidin kanssa kauppoja ja naurettiin vatsamme kipeiksi.

Illemmalla lähdin isäni mukaan Vieremälle hakemaan uutta pikkuista koiranpentua. Toinen oli niiiin kovin pieni ja tosi suloinen. Niin tiesin että mulle tulee kauhea koirakuume kun nään koiranpennun ja oikeassahan olin. Nyt tuskissaan haaveilen omasta pikkuisesta villakoirasta :D

Maanantaina lähdettiinkin ajelemaan takaisin Espooseen. Pääsiäinen oli siis hyvinkin onnistunut ja hauska reissu. Tuli syötyä (aivan liian) paljon herkkuja, mutta nyt onkin taas hyvä palata takaisin arkeen. 

Johanna

Share
Ladataan...

Ladataan...
Yohanna Emilie

Eilen oli aivan tajuttoman lämmin ja ihana keväinen sää. Vihdoin ja viimein on voinut vaihtaa talvikengät tennareihin ja paksun talvitakin kevyeen kevättakkiin. Auringonpaisteen ja lämmön vuoksi mulle tulikin mieleen tuleva kesä, johon ei enää olekaan kovin paljon aikaa. Musta on kiva tehdä erilaisia listoja, joten päätin fiilistellä tulevaa kesää ja kirjoittelin ylös muutamia juttuja, mitä haluaisin kevään / kesän aikana tehdä. 

Mun viime kesä meni aikalailla sekavissa merkeissä, kun juuri muutin tänne etelään ja kesä meni totutellessa kaikkeen uuteen. Sen ihmeellisempiä asioita ei siis tullut tehtyä, joten ehkä niiden asioiden aika olisi nyt. Mutta tässä olisi asiat jotka haluaisin saada toteutettua.

Vieraile jossakin museossa

Käy suomenlinnassa

Vietä päivää linnanmäellä

Käy myös SEA LIFEssa sekä korkeasaaressa

Käy yöuinnilla

Järjestä piknik

Käy uimassa kuumana kesäpäivänä ja vietä aikaa rannalla

Niinkuin muutaman kerran ennenkin, mene jäätelölle espan puistoon

Lähde reissuun päiväksi johonkin muuhun kaupunkiin

Tee reissu Iisalmeen

Mene käymään päiväristeilyllä

Osta paljon mansikoita

Käy Helsingissä aamubrunssilla

+ monta muuta pientä asiaa

- Johanna

Share
Ladataan...

Ladataan...
Yohanna Emilie

Moikka taas pitkästä aikaa. Aikaa on vierähtänyt viime postauksesta jo yli kuukauden. Mun aika on mennyt viime aikoina niin paljon kaikkeen muuhun, etten ole ennättänyt / jaksanut päivitellä blogia. Nyt kuitenkin toivon kovasti, että innostusta riittäisi myös tätä blogia kohden. Ennen seuraavia postauksia, voitaisiinkin tähän vähän kerrata hieman mitä viime aikoina onkaan tapahtunut. 

Olen muun muassa

Käynyt ihanalla aamubrunssilla Jonnan kanssa.

Värjännyt hiuksia, joihin olen niin tyytyväinen. Kyllä vaihtelu virkistää ja tämä tumma väri tuntuu tällä hetkellä niin kivalta.

Saanut pitkästä aikaa taas ajella autolla. Niin parasta! 

Käynyt muutaman kerran Jonnan mukana salilla.

Yökyläillyt ja pitänyt leffailtaa.

Shoppaillut.

Nauttinut ihanasta kevät ilmasta. Olen vaihtanut vihdoin paksun talvitakin kevyempään kevättakkiin ja laittanut tennarit jalkaan.

Ollut lapsenvahtina ihanalle kummitytölleni. 

Aloittanut katsomaan Pakoa. Jäin niin heti koukkuun ja nyt olen menossa jo 3 tuotantokaudessa.

Käynyt Iisalmessa ja Kuopiossa muutaman päivän lomalla. Ja olenkin menossa sinne jo uudelleen pääsiäisenä. 

- Johanna

Share
Ladataan...

Pages