Muoti, kauneus ja elegantti elämä

Trendin ja Lilyn tekijöiltä

edit loves

EDIT-KISA: VOITA LUKSUSYÖ HOTELLI KÄMPISSÄ

Puhtaat valkeat lakanat, elegantti spa-osasto ja ylellinen illallinen sinulle ja avecillesi. Mitä enää odotat? Osallistu nyt.

Lily Edit arpoo kaikkien 6.1.2016 mennessä osallistuneiden kesken luksusyön Hotelli Kämpissä, Helsingissä.

 

PALKINTO SISÄLTÄÄ: viikonloppuyön Hotelli Kämpissä Executive-luokan huoneessa, kylpyläosaston käyttöoikeuden ja runsaan buffet-aamiaisen (arvo 255 e), sekä keittiömestarin suositusmenun kahdelle ravintola Kämp Brasseriessa (arvo 90 e). Palkintopaketin arvo yhteensä 345 e.

 

Kisa on nyt loppunut. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

Kommentit

Zirpula (Ei varmistettu) https://www.instagram.com/zirpulaaa/

Luksushotelliyön viettäminen Kämpissä olisi unelmieni täyttymys, sillä olen jo kauan haaveillut pienestä yhteisestä minilomasta poikaystäväni kanssa, sillä yhteinen aikamme on usein melko vähissä. Haluaisin panostaa parisuhteeseemme ja kokea upeita elämyksiä yhdessä. Tavoitteenani olisi myöskin ensi vuodesta lähtien aloittaa uuden lifestyle-fitnessblogin kirjoittaminen, sillä Lily.fi:n kirjoitukset ovat aina inspiroineet minua ja kannustaneet rohkeasti toteuttamaan unelmiani. Ensimmäinen blogipäivitykseni voisi juurikin olla hotelli Kämpistä, kaikkine ihanine tuotteineen. Toivon sydämeni pohjasta, että voitan! Se olisi täydellinen alku uudelle vuodelle ja uudistuneelle elämäntyylille <3

Panikoija (Ei varmistettu)

Mitäh!? Osallistumiskaavake ei toimi, ei näy, mihin laitan tietoni?!

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen lähdössä puoleksi vuodeksi ulkomaille ja haluaisin viettää poikaystäväni kanssa vielä yhden ikimuistoisen illan yhdessä, tämän paketin avulla se olisi helppoa!

SanskuL. (Ei varmistettu)

Mahtava palkinto! Varsinainen unelma! Menisimme mieheni kanssa juhlistamaan 20-vuotis taivaltamme, maaliskuussa juhlitaan tavalla tai toisella.

Ilta (Ei varmistettu)

Oi, enpä tietäisi mitään ihanampaa! Olemme syksyn kanssa miehemme kanssa kokeneet ihan hirmuisen raskaita menetyksiä ja elämänmuutoksia. Kunnollinen rakkauspakkausviikonloppu olisi minua jatkuvasti kannattelevalle miehelleni maailman paras lahja!

Vierailija (Ei varmistettu)

I ❤️ Kämp

Tove Janssonin tytär

Voiko menun saada vegaanisena ja lapselle sosemuodossa?

Nannil (Ei varmistettu)

Tämä olisi täydellinen lahja 30- vuotta täyttävälle miehelleni, rakkaan vauvamme isukille. Mahtava levähdystauko vauva-arkeen, meidän kummankin himoitsemaa hotelliaamiaista unohtamati ;)

katjicka (Ei varmistettu)

Olisi todella hienoa. En ole ikinä käynyt edes Helsingissä joten hotelli yö meille jotka joudumme muutenkin tapailemaan salaa . Meillä ei ole melkein koskaan mahdollisuutta olla kahdestaan. Miesystävälläni on kämppis ja minä muutin takaisin äitini nurkkiin ja siellä meillä ei ole mahdollisuutta viettää aikaa ollenkaan. Perjan

Kommentoi

Ladataan...
You must have Javascript enabled to use this form.