Muoti, kauneus ja elegantti elämä

Trendin ja Lilyn tekijöiltä

edit loves

TEE PERÄSSÄ: Sisusta kotisi kuin pariisitar 

Rakenna rento taulukollaasi, ja saat kotiisi palan boheemia pariisilaistunnelmaa.

Haaveiletko sinäkin huolettomasta arjesta rennossa pariisilaisasunnossa, jonka lautalattiat narisevat jalkojen alla ja kaasuliedellä porisee espresso?

Koko pakettia emme voi luvata, mutta palan boheemia pariisilaistunnelmaa saat kotiisi rennolla kädellä kootulla taulukollaasilla. Unohda viivoittimet ja millimetrit. Tarvitset vain kunnon vasaran ja lasin viiniä – sekä ystävän, joka ilmoittaa, jos mallaat kehyksiä täysin vinoon.

Ryhdy rohkeaksi parittajaksi

Kollaasista tulee elävä, kun ripustat kuvien joukkoon jotain yllättävää: vanhan peilin, käsinkirjoitetun viestin, kuivakukkia tai matkamuiston.

Erikoisia julisteita ja taidekortteja voi ostaa huokeaan hintaan esimerkiksi museokaupoista, kirpputoreilta ja taidelainaamoista.

Voit myös tulostaa Pinterestistä suosikkikuvasi ja kehystää ne osaksi kollaasia. Kokoa kollaasi ensin lattialle, jotta näet, miten kuvat toimivat yhdessä.

Kuivatuista kasveista tulee kauniita tauluja. 

Sekoa iloisesti

Puisilla kehyksillä saat kollaasiin lämpöä. Galleriasta kopioitu selkeä lopputulos syntyy ohuilla metallisilla tai valkoisilla kehyksillä.

Aidossa pariisilaiskämpässä kehykset ovat iloisesti sekaisin: seinällä roikkuu uutta ja vanhaa, kulunutta ja kiiltävää.

Rönsyileväkin kokonaisuus näyttää suunnitellulta, kun valitset tauluille jonkin yhdistävän tekijän. Se voi olla kehysten yhtenäinen väri, materiaali, pelkät mustavalkoiset kuvat tai tietty aihe, joka toistuu tauluissa.

Käytä pienikokoisia kuvia kehystäessäsi valkoista aukko- eli paspispahvia, jota saa esimerkiksi netin taidekaupoista. Pahvi tuo kuvan paremmin esille. 

Muista tunnelmapalat

Jätä pari taulua ripustamatta ja asettele ne rennosti lattialle seinää vasten. Boheemin tunnelman viimeistelevät yksityiskohdat, kuten rönsyilevät kirjaja lehtipinot sekä ranskalaisen Astier de Villatten tuoksukynttilät.

 

Kuvat ja teksti Suvi Kesäläinen ja Kirsikka Simberg
Juttu julkaistu Trendissä 4/2015

 

LUE MYÖS: 3 + 1 vinkkiä, joilla teet aamiaisestasi astetta ranskalaisemman. klik!

 

Tuoksukynttilä alkaen 65 e ja suupuhallettu lasikello 45 e, Proloque Shop.

Kommentit

GoMovies (Ei varmistettu) https://www.gomoviesuk.com/

Rakenna rento taulukollaasi, ja saat kotiisi palan boheemia pariisilaistunnelmaa.

Kommentoi

Ladataan...
You must have Javascript enabled to use this form.