Muoti, kauneus ja elegantti elämä

Trendin ja Lilyn tekijöiltä

kauneusvinkit

KYLPPÄRIKAAPPI: Niina Kurkinen 

nina's vaateliikkeen omistaja ja malli, 42. 

 ”Täydellinen nainen ei ole kiinnostava, minua kiehtovat paljon enemmän tuhmat tytöt.”

Nuorempana otin paineita ulkonäöstäni, sillä tein mallintöitä ja kilpailu alalla oli todella kovaa. Nykyään olen paljon rennompi, sillä mitä enemmän ikää tulee, sitä paremmin tajuaa, ettei elämä ole niin vakavaa. Ulkonäöstä on turha stressata.

Aamuisin sivelen kasvoilleni Supermood Ego Boost Moisture Kick -seerumia, Supermood Egoboost The Perfect Day Cream -kasvovoidetta ja Patyka Radiant Eye Contour -silmänympärysvoidetta. Olen kokeillut kaikkia Supermoodin tuotteita, ja nämä ovat jääneet käyttöön. Välillä käytän myös Timeless Truth Bee Venom Instant Firming & Tightening Serum -seerumia, joka on kuulemma yksi Gwyneth Paltrow’n suosikkituotteista. Se sisältää mehiläisen myrkkyä ja tuntuu todella napakoittavan kasvojen ihoa. Se on kuin pieni kasvojenkohotus. Kasvovettä en käytä, olen siinä mielessä vähän laiska.

Iltaisin pesen kasvoni Chanel Lait Confort -puhdistusmaidolla, levitän kasvoille jotain seerumeistani sekä tehokosteuttavaa La Roche Posay Hydranorme -kasvorasvaa. Olen käyttänyt sitä siitä asti, kun asuin Pariisissa ja tein siellä mallintöitä. Nykyään kun käyn Pariisissa, ostan aina meikkaajien suosimaa Embryolisse Lait Creme Concentre -päivävoidetta. Pidän näistä voiteista, sillä ne ovat erityisen täyteläisiä, jopa rasvaisen tuntuisia, ja sopivat täydellisesti kuivalle iholleni. Haluan, että ihoni näyttää kosteutetulta.

Nina's vaateliikkeen omistaja Niina Kurkinen aloitti mallintyöt 16-vuotiaana. ”Asuin Pariisissa, Lontoossa ja Australiassa kuusi vuotta. Elettiin 90-luvun alkua ja huippumallien kulta-aikaa. Käsite huippumalli syntyi silloin. Se oli mahtavaa – meitä malleja kohdeltiin kuin kuningattaria.”

”Ihailen 70-luvun näyttelijöiden ja filmitähtien tyyliä. 70-luvun Saint Tropez -elämäntyyli kiehtoo minua – siinä on huolettomuutta ja vapautta eikä kaikki ollut niin täydellistä.”

 

Pidän meikkaamisesta, ja kasvoillani on aina meikkivoidetta, poskipunaa, kulmakynää, ripsaria ja huulipunaa. Käytän ainoastaan nuden väristä tai punaista huulipunaa. Muissa väreissä en tunne oloani kotoisaksi.  

Nykyisen meikkivoiteeni löysin kuvauksista, se on Make Up Foreverin Face & Body. Monet meikkaajat käyttävät sitä, sillä se peittää hyvin, mutta näyttää luonnolliselta. Tummat silmänaluset ja punoittavat nenänpielet peitän RMS Un Cover-Up -peitevoiteella.

Puuteria inhoan – käytän sitä vain, jos menen jonnekin, jossa minua kuvataan salamalla. Olen tullut siihen tulokseen, että vanhetessa puuterin käyttöä kannattaa vähentää. Liika puuterointi tuo vain rypyt esiin. Suosin rasvoja, joiden jäljiltä ihoni pinta jää kiiltäväksi, sillä kostea iho näyttää mielestäni kauniilta.

 

Kurkinen käyttää paljon suomalaisen Supermoodin tuotteita. 

”Se on kuin pieni kasvojenkohotus.” Mehiläisen myrkkyä sisältävää Timeless Truth Bee Venom Instant Firming & Tightening Serum -seerumia käyttää myös Gwyneth Paltrow.

Käytän aurinkovoidetta melkein vuoden ympäri, maaliskuusta marraskuuhun. Olen ihastunut tanskalaisen Tromborg-merkin Deluxe Sun Protection Cream -aurinkovoiteeseen, jota käytän meikin alla, ja lisäksi päivä- tai meikkivoiteeni suojakerroin on aina vähintään 15.

Nuorempana käytin aurinkosuojaa harvoin. Kun tein 90-luvulla aktiivisesti mallintöitä, meitä malleja kehotettiin käymään solariumissa. Tuntuu kauhealta ajatella, että grillasimme itseämme vapaaehtoisesti ilman mitään suojakerrointa! Aloitin aurinkosuojan käytön, kun täytin 30 vuotta. Silloin ihooni ilmesty kuin taikaiskusta maksaläiskiä – yhtäkkiä otsani ja poskeni olivat täynnä pigmenttivirheitä. Iho rauhoittui, kun aloin käyttää aurinkovoidetta, ja nyt maksaläiskät ovat lähes hävinneet. En enää voi olla auringossa ilman voidetta tai läiskät palaavat heti.

Kurkinen on käyttänyt samaa hajuvettä 10 vuotta. ”En ole ikinä paljastanut, mikä se on. Pitää olla jotain, joka on yksityistä.” 

Kolmekymppisenä innostuin ihonhoidosta. Olin tietenkin ennenkin hoitanut ihoani, sillä se oli osa työtäni, mutta tuolloin hurahdin kasvohoitoihin. Jos minulla oli erityisen tärkeä kuvaus, saatoin käydä edellisenä iltana hoidossa.

Kämp Spassa oli aikoinaan aivan ihmeellinen entsyymihoito, joka silotti kaikki rypyt vuorokauden ajaksi. Vaikutusaika oli lyhyt, mutta se oli sen arvoista, jos kuvaus oli tärkeä. Ihosta tuli mielettömän näköinen! Valitettavasti hoitoa ei enää löydy hoitolan listoilta.

Kämpin hoidosta innostuneena aloin etsiä voiteita ja naamioita, jotka pystyisivät samaan kotona. Olen kokeillut läjää erilaisia naamioita, jotka lupaavat kiinteyttää ja kosteuttaa. Sephoran Lingzhi -harsonaamio on paras, jonka olen löytänyt. Se kosteuttaa ihoa niin paljon, että rypyt häviävät. 

Nykyään en enää ehdi käydä hoidoissa yhtä paljon kuin aiemmin. Minulla on kaksi hevosta ja olen tallilla 4–5 tuntia päivässä. Ratsastan yleensä joka päivä, ja se on ainoaa kuntoilua, jota nykyään harrastan. Aikaisemmin pidin kroppani kunnossa tenniksellä, mutta nyt hevoset vievät kaiken aikani.

Urheilu on minulle rentoutumiskeino. Kun urheilen, en tee töitä, enkä ole malli. Pelkästään hevosten kanssa oleminen rentouttaa. Kun olen tallilla, olen omassa maailmassani, joka ei liity millään tavalla työhön.

Nuxen kullanhohtoinen Huile Prodigieuse Or -kuivaöljy on jäänyt käyttöön malliajoilta Pariisissa. Luonnonkosmetiikkamerkki Iroisien Masque de Beauté -naamio piristää ihoa.  

Kurkinen perusti Nina's liikkeen vuonna 2005. 

”Inhoan puuteria – käytän sitä vain, jos menen jonnekin, jossa minua kuvataan salamalla. Olen tullut siihen tulokseen, että vanhetessa puuterin käyttöä kannattaa vähentää. Liika puuterointi tuo vain rypyt esiin.”

Kurkinen käyttää vain nuden väristä tai punaista huulipunaa. ”Muissa väreissä en tunne oloani kotoisaksi.” 

Käyn kerran viikossa saunassa. Se on nykyään säännöllisin kauneusrutiinini. Silloin jynssään koko kropan, kuorin sen ja levittelen kasvoihin ja hiuksiin naamioita. Kasvoillani käytän May Lindstrom Honey Mud -kasvonaamiota. Kuorin vartaloni joko jollain marketista ostettavalla kuorintavoiteella tai teen omani kookosöljystä ja suolasta. Minulla on myös pesukinnas, jolla hinkkaan kroppaani suihkussa, jotta saan veren kiertämään.

Vaalensin hiljattain hiukseni, sillä ne olivat minun makuuni liian hyväkuntoiset ja liukkaat. Pidän siitä, että tukkani on matta ja rapsakka. Käytän myös tukkaani kerran viikossa sinistä sampoota, jotta keltaisuus pysyy poissa. Levitän sen yleensä saunassa ja annan vaikuttaa 10 minuuttia.

Jos tukkani tuntuu liukkaalta, tupruttelen siihen Osis Dust It -mattahiuspuuteria, joka antaa tukkaan ryhtiä ja tekee siitä mattapintaisen. Käytän myös paljon kuivasampoota, sillä pesen tukkani vain 3–4 kertaa viikossa. Pirkan kuivasampoo on hinta-laatusuhteeltaan paras. Toinen suosikkini on Balmainin kuivasampoo.

” Vaalensin hiljattain hiukseni, sillä ne olivat minun makuuni liian hyväkuntoiset ja liukkaat.” Lernberger & Stafsing Blow Dry -lämpösuojasuihke tuuheuttaa tukkaa ja Osis Dust It -hiuspuuteri tekee siitä mattaisen.

”Sephoran Lingzhi -harsonaamio kosteuttaa ihoa niin paljon, että rypyt häviävät.” 

”Meikkaajilta olen oppinut, että vedenkestävää ripsaria käyttämällä ripset pysyvät taivutettuina.” 

Hurahdan välillä uusiin terveystrendeihin, mutta into lopahtaa aika nopeasti. Kookosöljyllä purskutteluakin kokeilin vain pari kertaa. Syön lisäravinteita silloin kun muistan. Olen kokeillut Supermoodin Pakurijauhetta ja välillä syön biotiiniä pitääkseni tukkani kunnossa. En noudata mitään tiettyä ruokavaliota vaan olen kaikkiruokainen. Syön viikolla aamupalaksi puuroa, mysliä tai muroja, lounaseväänä voileivän ja illalla lämpimän ruoan, kuten riisiä ja liha-papupataa. Viikonloppuisin syön enemmän herkkuja. Rakastan juustonaksuja ja kaikkea makeaa.

Ihailen 70-luvun näyttelijöiden ja filmitähtien tyyliä. 70-luvun Saint Tropez -elämäntyyli kiehtoo minua – siinä on huolettomuutta ja vapautta eikä kaikki ollut niin täydellistä. Täydellinen nainen ei ole kiinnostava, minua kiehtovat paljon enemmän tuhmat tytöt. Rakasta katsoa kuvia, jossa Brigitte Bardot polttaa röökiä mustissa silmänrajauksissaan. Kaikki on nykyään niin harkittua, että se on vähän tylsää.”

Teksti Mia Frilander
Kuvat Sanna Lehto

KURKISTIMME MYÖS HEIDÄN KYLPPÄRIKAAPPEIHINSA:
 

Mallitoimiston johtaja Jaana Ukkola: ”Elämässä on tärkeämpiäkin asioita kuin kasvojen puleeraaminen.”
 

Opettaja Maï Soreau: ”En ole koskaan käynyt kampaajalla, ja minulla on ollut rastat kaksivuotiaasta asti.”
 

Copywriter Patricia Ongpin Steffa: ”Raskaus näkyy ihonhoitorutiineissani.” 

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Yhä kaunis nainen, kauniit kuvat ja puuterin käytöstä olen ihan samaa mieltä! :)

wings io (Ei varmistettu) http://wingsio0.com

I think this is an informative post and it is very useful and knowledgeable. I really enjoyed reading this post. big fan, thank you!

bloxorz (Ei varmistettu) http://bloxorzonline.com

Oh great. It is the perfect combination of material, ideas and the comfort of nature. This costume will make the wearer confident when wearing it.

Anaya Oberoi (Ei varmistettu) http://www.thegurgaoncallgirls.com

It was a good quality post and I thoroughly enjoy the way you present this topic. We are hopefully waiting for this type of posts.

Webhostingonedollar (Ei varmistettu) https://www.webhostingonedollar.com/

I read your article. This article is really Good. I would like to share your article with my friend. hope people like your article and give good feedback.

david guptil (Ei varmistettu) http://help.contact-support-phone-number.com/
Sahil Arora (Ei varmistettu) https://www.couponstechie.com/promo-codes/active-target-coupon-codes

Lily is the Really a good article. Love the post and I am so https://www.couponstechie.com/promo-codes/active-target-coupon-codes delighted to get this valuable post that is amazingly awesome. Thanks a lot for this valuable post.

dinas (Ei varmistettu) http://freegiftcardgenrator.com

I really enjoy simply visit all of your stuff. Simply wanted to inform you that you have people like me who appreciate your work. Definitely a great post.

david guptil (Ei varmistettu) http://brother.printersupportnumber.com

Brother Customer Service Number +18333340433
Looking for Brother Printer Support Phone Number? Check Independent Brother Printer Support Article and Brother Printer Support Phone Number. Call +18333340433

http://brother.printersupportnumber.com/brother-printer-tech-support/
http://brother.printersupportnumber.com/brother-printer-customer-service/
http://brother.printersupportnumber.com/brother-printer-help/
http://brother.printersupportnumber.com/
http://brother.printersupportnumber.com/brother-printer-phone-number/

Kommentoi

Ladataan...
You must have Javascript enabled to use this form.