Muoti, kauneus ja elegantti elämä

Trendin ja Lilyn tekijöiltä

kauneusvinkit

TEE PERÄSSÄ: Maailman pullein ponnari

Näin huijaat poninhännästäsi 
tuplasti alkuperäistä tuuheamman.

Tätä ponnarikikkaa varten tarvitset vain pienen, läpinäkyvän hiusklipsin.
Näin sen teet:

1.  

Kiinnitä hiuksesi ponnarille. Löydät imartelevimman ponnarin paikan, kun seuraat poskiluittesi linjaa ylös takaraivolle asti. Jos et halua hiuslenksun näkyvän, voit kiepauttaa sen ympärille ohuen hiussuortuvan ja kiinnittää sen pinnillä ponnarin tyveen.

Entä onko ohimoillasi lyhyitä sojottavia haituvia, jotka eivät yllä ponnarille? Saat ne ojennukseen, kun levität kosteisiin hiuksiin tujua muotovaahtoa ja vedät hiukset föönillä ja tiheällä harjalla kohti takaraivoa tiukasti päätä myöten. 

 

4.

Tupeeraa ponnarista erottamaasi ylempää osiota kevyesti tyvestä. Laske sitten osio alemman ponnarin ja klipsin päälle ja tarkista peilistä, että klipsi peittyy. Silota päällimmäiset hiukset varoen harjalla. Tasaisimman tuloksen saat tiheällä tupeerausharjalla.

3.  

Kiinnitä alempaan osioon pieni, läpinäkyvä hiusklipsi aivan ponnarin tyveen. Jos hiuksesi ovat liukkaat, suihkauta klipsin alle ensin hiuslakkaa tai hiuspuuteria, josta hiukset saavat pitoa.  

2.

Jaa ponnari kahteen osaan niin, että a lempi osio on hieman ylempää isompi. Jos ylempi osio tuntuu olevan tiellä, kiinnitä se hetkeksi päälaelle pinnillä.

Kommentit

Iinamoimoi (Ei varmistettu)

Lol ei tästä saa kauheesti selvää

No ei...

Vierailija (Ei varmistettu)

Ilmeisesti vaiheet tulevat hieman väärässä järjestyksessä. Liekö vappusimaa liikaa nautittu tätä väsätessä;)

Kommentoi

Ladataan...