Muoti, kauneus ja elegantti elämä

Trendin ja Lilyn tekijöiltä

ostoslista

Tältä näyttää H&M Studio -mallisto 

Pian myyntiin tulevan Studio-malliston ensimmäiset kuvat julkaistiin tänään. Muotitiimi paljastaa ostoslistansa.

Tänä keväänä pukeudumme sporttisesti, ainakin jos H&M:n Studio -mallistoa on uskominen. Vaateketjun kaksi kertaa vuodessa lanseerattava mallisto on tällä kertaa herkullinen sekoitus minimalistisia urheiluvaatteita, baletti-estetiikkaa ja övereitä röyhelöitä, jotka olisivat kelvanneet myös 1600-luvun muskettisotureille. 

Tässä ei kuitenkaan ole koko Studio-mallisto, vaan vain pieni maistiainen siitä, mitä tuleman pitää, kun H&M esittelee koko malliston Pariisin muotiviikoilla 1.3.

Studio-mallisto tulee myyntiin heti Pariisin näytöksen jälkeen. Vaateketju kokeilee ensi kertaa trendikästä "näe nyt, osta nyt" -konseptia.

Muotimerkit kuten Tommy Hilfiger ja Burberry möivät jo viime sesonkina vaatteita suoraan catwalkilta kuluttajille. Tuolloin puhuttiinkin paljon muotiteollisuuden murroksesta. Näytökset suunnataan nyt suoraan kuluttajille, jotka eivät halua odottaa kuutta kuukautta, että saavat vaatteet käsiinsä. 

Koko muotinäytös on myös nähtävissä livenä H&M:n verkkosivuilla, mikä alleviivaa sitä, että merkki haluaa tuoda muotiviikkojen tapahtumat lähelle kuluttajaa. 

Uutta on myös se, että Pariisin näytöksessä esitellään samaan aikaan niin naisten kuin miesten mallistot. Näin tekevät myös tämän hetken trendikkäimmät merkit, Gucci ja Vetements. 

Studio-mallisto tulee myyntiin 1.3 hm.com-verkkokauppaan ja valikoituihin liikkeisiin 2.3. 

Teksti Mia Frilander
Kuvat valmistaja

Studio-mallisto tulee myyntiin heti Pariisin muotiviikkojen näytöksen jälkeen. 

Tänä keväänä näytöslavoilla näkyi paljon romanttista röyhelöä. Myös pussitetut hihat ovat nyt esillä, joten tässä paidassa yhdistyy kaksi trendiä yhdellä iskulla. Yhdistä röyhelöpaita mustaan skarppiin jakkuun ja anna röyhelöiden pilkistää hihansuista. Tulos: erittäin ajankohtainen lookki!

Ihmisellä ei voi olla liikaa mustia housuja, jotka ovat kaiken lisäksi mukavat. Ellerymäiset liehulahkeet tekevät näistä housuista kiinnostavat. 

Jos vaatekaappisi kaipaa pikapiristystä, kokeile oranssia laukkua. Kirkas oranssi on yksi kevään hittiväreistä ja täydellinen kontrasti kokomustaan asuun. Tämä elegantti pikkureppu sopii niin kevyiden jumppakampojen kuin arkiromppeiden kuljettamiseen. 

Jos pitäisi valita tämän kevään ehdoton it-väri, se olisi juuri tämän paidan sävyinen pinkki. Pinkkiin paitaan yhdistäisimme mustat räätälöidyt housut, jotta lopputulos olisi enemmän Céline ja vähän vähemmän prinsessa.

Päästä sisäinen ballerinasi valloilleen ja kohtaa kevät pehmeissä tossuissa. Valkoiset ballerinat näyttävät erityisen herkullisilta tummansinisiin farkkuihin yhdistettyinä. Täydellinen arkiasu!

Jos innostuit tänä talvena Balenciagan toppatakki-lookista, tässä on sinulle kevätversio. Pue anorakki mustien kapeiden housujen ja korkkareiden kanssa. Takki toimii myös täydellisesti lenkkipolulla mustiin juoksutrikoihin yhdistettynä. 

Katso kaikki tähän asti julkaistut lookbook-kuvat karusellista!

Kommentoi

Ladataan...
You must have Javascript enabled to use this form.