Muoti, kauneus ja elegantti elämä

Trendin ja Lilyn tekijöiltä

tyylivinkit

EDIT-OPAS: Ylellinen tyyli ilman paksua lompakkoa

Kokosimme kuusi käskyä, joilla onnistut  –omaa autonkuljettajaa emme silti voi luvata.

Hame 36 e, Topshop.

VÄLTÄ KUOSEJA


Vältä tunnistettavia sesonkivaatteita. Monet ketjut ostavat printtikankaansa suurilta messuilta, joten monessa liikkeessä saattaa olla myynnissä samaa kuosia, samaan aikaan. Valitse klassikoita, kuten liitu- tai tasaraitaa tai suosi perinnekuoseja, kuten ruutu- ja kalanruotokuviota, ja kukaan ei tiedä mistä olet hankkinut vaatteesi.

Jakku 135 e, COS.

ÄLÄ RÖNSYILE


Unohda koristukset ja rönsyt ja suosi yksinkertaisia leikkauksia. Hyvin istuva linjakas vaate näyttää parhaimmillaan juuri sinulle räätälöidyltä. Ketjuliikkeet pystyvät kopioimaan catwalk-lookit pikana rekeilleen, mutta eivät käsintehtyjä yksityiskohtia. Esimerkiksi muoviset kiiltävät napit voivat tehdä vaatteesta halvan näköisen. Vaihda takkien ja bleisereiden napit tarvittaessa itse.

Mokkalaukku 26 e, Zara.

MUISTA MOKKA


Luksusta on materiaali, jota tekee mieli koskettaa ja samettista mokkaa ei voi olla silittämättä. Mokan pinnassa kaikki värit näyttävät myös syvemmiltä ja no, rikkaammilta. Jo pieni mokkapala, kuten vyö, laukku tai kengät tekee asusta ylellisen näköisen. Edullisia mokka-asusteita myyvät ainakin Mango, H&M ja Zara.

Kauluspaita 65 e, Weekday.


PESE & SILITÄ


Edullisenkin vaatteen voi pesettää pesulassa ja hintaan kuuluu uskomattoman tarkka prässäys. Jos pesulaoperaatio tuntuu liian isolta satsaukselta, hanki hyvä silitysrauta ja muista käyttää sitä. Mikä tahansa vaate näyttää astetta arvokkaammalta huippuunsa silitettynä.

Farkut 45 e, Weekday.

 

LUOTA FARKKUIHIN


Brändin tuoma hintalisä näkyy erityisesti denimissä. Hyvä farkkukangas näyttää laadukkaalta, maksoi se sitten kymppejä tai satasia. Usein huippumerkkien ja ketjuliikkeiden denim tuleekin samalta tehtaalta. Luot ylellisen vaikutelman, kun kierrät kaukaa vahvat pesut ja kulutukset. Sataprosenttinen puuvilladenim vanhenee kauniisti ja klassinen farkunsininen kestää aikaa –siihen et kyllästy vuosienkaan päästä.

Kasmir-sekoiteneule 90 e, Gant.


OLE MATERIALISTI


Tiukan budjetin ei tarvitse olla synonyymi tekokuiduille. Kasmiria, merinovillaa, silkkiä ja nahkaa löytää monista ketjuliikkeistäkin. Esimerkiksi H&M:llä on Premium Quality -mallisto ja Gina Tricotiltakin voi ostaa tänä talvena kasmirneuleen. Mutta muista, että laadukaskaan materiaali ei näytä ylelliseltä, jos se ei ole siisti. vink, vink! 

Kommentit

Hame (Ei varmistettu)

Surullista, että tässä ajassa 'uusi muotimedia' hehkuttaa ainoastaan eläinperäisiä materiaaleja. Vain turkis puuttuu!

Varmasti näemme pian kehitystä tälläkin saralla, eiks jee?

Heioikeasti (Ei varmistettu)

Hame, mitä materiaaleja käyttäisit eläinperäisten materiaalien sijaan ja millä perusteella?

Toimitus
Toimitus

Kiinnostavia pointteja. Tämä on aihe, josta on tärkeää keskustella ja jota pohdimme myös toimituksessa. x Lily Edit

Kommentoi

Ladataan...
You must have Javascript enabled to use this form.