Hiljaiseloa

Ladataan...
saarasusanna saara susanna

 

 

Haastan sinut katsomaan kulunutta viikkoasi taaksepäin. 
 

Kuinka monta kertaa olet oikeasti pysähtynyt?

Omalla kohdallani nämä hiljaiset hetket ovat laskettavissa varmaan yhden jalan varpailla. Ellei siis nukkumista lasketa.

Liian harvoin sitä ihan oikeasti hiljentyy ilman, että tekee jotain muuta. Tai pysähtyessäänkin sitä...

Share

Black Friday

Ladataan...

Musta perjantai siinä mielessä kyllä, että itse näen älyttömän kulutuksen kestämättömänä ja jopa tuhoisana. Luonnonvarat, joita käytetään tuotettaessa tavaraa ja krääsää, jota ei oikeasti edes tarvitse; jäte, joka syntyy tavarasta, jota ei oikeasti tarvitse; raha, joka kuluu ostaessa tavaraa, jota ei tarvitse - monelle tämä tarkoittaa velkarahaa; aika, jota ei saa takaisin.

Olipa kyse tavarasta, vaatteesta tai ruuasta, mietin koko tuotantoketjun. Ajatuksissani on eläin, kasvi tai...

Share

Keltanokan blogipostaus

Ladataan...

Nukuin yön levottomasti, työvuoro oli muuttunut iltavuorosta aamuun työtoverin sairastuttua. Pelkäsin etten herää kellon soittoon, joten yö meni pätkissä tuijottaen kelloa. Loppujen lopuksi kellon soittoa ei tarvinut kun olin herännyt 20minuuttia ennen hälytystä.

Koko talo nukkui, oli ihan...

Share

Kurkistus arkeen, tervetuloa kotiini <3

Ladataan...

Sain Instagramissa kuvia kodista -haasteen. Yleensä julkaisen instassa juoksuun ja treenaamiseen liittyviä kuvia, mutta lähdin tähän haasteeseen toisen juoksubloggaajan, Poppiksen haastamana. Elämä ja arki on paljon muutakin kuin juoksua, mutta juokseminen ja treenaaminen on se osa-alue, jonka olen halunnut jakaa sekä blogini että instagramtilini kautta julkisesti.

Nyt raotan teille kuitenkin pienesti myös kotiani...

Share

Älä osta mitään -päivä

Ladataan...
Eve Liila Eve Liila

Black Friday on täällä! Jee! Heti kaivamaan korttia lompakosta ja tilaamaan ainakin tämä, nuo ja nämä kaksi täältä, toiset viisi asiaa eri nettikaupasta ja ai vitsi, tuokin on ihan pakko saada! Hillittömät alet! Säästöä tulee! 

 

Tai sitten ei. 

 

Tänään nimittäin vietetään Älä osta mitään -päivää vastaiskuna kulutushysterialle, jota esimerkiksi myös tänään vietettävä Black...

Share

Ne, jotka käänsivät Black Fridayn hyväntekeväisyydeksi

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Ostosmaniaan ja vuosi vuodelta isompiin alennuksiin yllyttävälle Black Fridaylle on löytynyt nerokas vastaisku. Moni toimija nimittäin antaa kampanja-ajan ostoksista alennuksen verran hyväntekeväisyyteen. Suunta on muuttunut ja parhaimman vainun saaneet ovat uskaltaneet lähteä luomaan manian sijaan hyvinvointia.

 

...

Share

Vieläkö on joulustressaajia?

Ladataan...
mannika Nukkuvan rukous

Lehdet pullistelevat otsikoita, kuinka tunnistaa ja välttää joulustressi. Samat lehdet ovat neuvoneet meitä suomalaisia jo niin monena aiempanakin jouluna, että ihmettelen vieläkö on olemassa joku noviisi, joka ei tiedä kuinka viettää joulu stressaamatta? 

Ehkäpä oma stressaamattomuuteni johtuu siitä, että perhepiirissäni "pelisäännöt" sovitaan etukäteen....

Share

Eniten ärsyttää

Ladataan...
Kriselda Kriselda

 

Black Friday ja sen tuputtaminen. Mietin pitkään kirjoitanko aiheesta, sillä ajatukseni ovat vähän ristiriitaiset. Blogiani aiemmin lukeneet saattavat tietää, että inhoan shoppailua ja 7 vuotta muoti- ja vaatealalla on tehnyt...

Share

Talven vaikutus energiatasoihin ja motivoiva lento Afrikkaan

Ladataan...
sonjahannus Urban Zen

Hei <3

 

Miten te voitte tällä hetkellä?

Vaikka sanoin viime tekstissä ettei säätila vaikuta fiilikseeni mitenkään, niin puhuin ehkä enemmän yrittäjyyden näkökulmasta kun muusta elämästä. Todellisuudessa elämäni näyttää vuodenajan takia hyvin erilaiselta kun muina vuodenaikoina, niinkuin varmaan suurimmalla osalla Suomessa olevia? :D

 

 

...
Share

Pages