Inhorealismin kauneus

Ladataan...

 

Vastavalo,

likainen peili.

Maalaamatta jäänyt seinä

ja seinällä juliste,

joka peittää pikaisesti paikatun naulanreiän.

Lipaston päällä tekokukka,

koska oikeat ei pysy täällä hengissä.

 

...

Share

Kasvihuoneen rakentelua rintamamiestalon pihalle

Ladataan...

Noniin, nyt se alkaa aikalailla olemaan valmis. Pari viikkoa siinä humahti, että sai kasvihuoneen viimeisteltyä. Tai no, pari juttua pitää vielä tehdä mm. Graniitti portaat ja vielä toinen automaatti ikkuna, mutta nyt on viikon verran päässeet kasvit nauttimaan uudesta huoneestaan. No, otetaan vielä hetki taaksepäin...

...

Share

Helsinki Coffee Festival 2017 - kaffipärinää ja elämyksiä

Ladataan...
markus.asunta Kahjona kahviin

Kiitos etusristisidevamman aiheuttaman sairausloman, pääsin viimein osallistumaan Helsinki Coffee Festivalille. Vierailu tapahtui ammattilaispäivänä, jolloin vältin keppeineni ruuhkan. Kiitokset Cafetorialle kutsusta. Lopputuloksena oli aika voimakkaasti kofeiinipärinäinen retki johon sisältyi koko joukko hienoja kahvielämyksiä, ihmisten kohtaamisia ja muutama yhteistyöavaus.

...

Share

Nuts Karhunkierros 53km, pitkän kaavan mukaan :)

Ladataan...

Lupailin jonkinmoista kisarapsaa… Matkalla siinä vaiheessa, kun en enää pystynyt juoksemaan polvikivun vuoksi, ajattelin laittaa kisarapsaksi: 'Paska reissu, mutta tulipa tehtyä.' Onneksi en kuitenkaan kirjoittele blogia kesken matkan, joten saatte hieman kattavamman tarinan matkastani ultrajuoksijaksi :), hih, muka ultrajuoksija, ehkä enemmänkin ultrakävelijä…

Ja hei, tästä rapsasta tulee pitkä, aivan liian pitkä – joten kiitos ja anteeksi jo etukäteen…

Lähtö

...

Share

Lindström ja Lähihoitajat

Ladataan...
Ivory D. Wine Run Babe Run

Vapun tienoilla ilmestyi eräässä suomen isoimmista medioista haastattelu jossa Ministeri Jari Lindström kertoi sairastuneensa kun ei huolehtinut itsestään tarpeeksi. Työtaakka kahden salkun vartijana vei voimia ja sai tekemään huonoja valintoja. Oman kertomansa mukana liikunta jäi, syömissä tuli valittua pullaa kunnon ruoan asemasta ja työpäivät olivat kestoltaan joskus aamusta iltaan. Lopulta hurja päänsärky vei miehen sairaalaan vaarallisen korkeissa verenpainelukemissa....

Share

KESÄSUUNNITELMIA

Ladataan...
Lotta Puodinketo LottaKaarina

1. Piknik ystävien kanssa kauniina kesäpäivänä.

2. Paljon valokuvausta​. Kello soimaan aikaisin aamulla ja kuvaamaan heräilevää luontoa.

3. Jollekkin festarille. Kovasti olisi halu mennä Ruisrockiin, mutta se...

Share

Parhaat avokadoleivät, osa 1

Ladataan...
Anna Elina Plat du week-end

Olen suuri leivän ystävä. Nautin viljan aromista, vanhasta juuresta ja mausteista yleensä parhaiten ilman päällyteitä. Hyvä öljy riittää.

Olen myös suuri avokadon ystävä. Mehevä, pirteä ja kauniin vihreä raaka-aine sopii niin moneen reseptiin. Eikä minua ollenkaan haittaa se, että avokado kaiken lisäksi huipputerveellinen.

Toisaalta olen myös erittäin suuri avokadoleipien ystävä. Täyteläinen hedelmä ja rapeakuorinen levain muodostavat yhdessä täydellisen parin. Kun ne sipaisee...

Share

Riika

Ladataan...
Jaimes Hetkiä arjesta

Oonhan mä tänä keväänä ehtinyt vähän reissaamaankin! Pari viikkoa sitten piipahdin Riikassa,koska siellä juostiin Riika Marathon. Ja älkää nyt vain luulko,että minä olisin ollut maratonille menossa. Ehei,eiei. Ei tällä polvella ja sairastelulla. Mun tavoitteena oli köpötellä ihan vaan kymppi turistina. Siinä oli mulle aivan tarpeeksi pureskelemista.

Matkaseurana mulla oli...

Share

Mielen pahoinvointia ei voi oksentaa ulos - elämänhallinta palvelut terveydenhuollon rinnalle?

Ladataan...

Katsoin tänä aamuna YLEn Inhimillisen tekijän jakson, jossa oli ihana haastattelu Kalevi Rinteen 45 vuoden taipaleesta skitsofrenian kanssa. Siitä heräsi paljon ajatuksia koko terveydenhuoltomallistamme ja sen osittaisesta antiikkisuudesta nykymaailman menossa. http://areena.yle.fi/1-1385184 (kannattaa muuten katsoa tuo haastattelu!)

 

Mietin nimittäin, että kuka on sairas ja mitä voi kutsua...

Share

#1 VLOGI : Kuka oikeastaan olen?

Ladataan...

Viikon verran on paineltu menenmään ylhäisessä yksinäisyydessä, ja on ollut paljon aikaa matkustella omissa ajatuksissa. Eilen aamupäivästä kävin pitkällä kävelyllä ja juttelin ajatuksia kameralle. Toivottavasti ainakin kesäiset maisemat miellyttää silmää ;) 

Ehkä tästä alkaa mun oman elämän Iholla-sarja.
 

...

Share

Pages