Pesupähkinät ja muuta hämärää hippitoimintaa.

Ladataan...
eibeigeä Ei beigeä

Pääsin Rovaniemen Punnitse Ja Säästä-liikkeeseen ja päässäni tapahtui jotain..

 

SAM_2062.jpg

Mineraalisuoladeodorantti (?!) Ja.. Ja... Olen pitänyt siitä.. Vaatii tosin ehkä vielä pidempiaikaista testailua. Mutta näillä helteilläkään en ole hielle haissut kun tätä olen käyttänyt. Täytyy ehkä tosin teettää kysely vielä läheisyydessäni oleskeleville ihmisille.

 

...

Share

PS. kesäillan juoman myöhemmät vaiheet

Ladataan...

20140724_220106-1.jpg

20140724_221755-1.jpg

Helteisen päivän jälkeen itsetehty teekannulliseni yrttiteetä oli viimein jäähtynyt. Alkuperäistä neuvoa noudattaen nautin teetä siis illan päälle viilentyneenä, ripauksella hunajaa. Toimii. Kaupan päälle tuli boheemi olo.

Jos...

Share

Marjat pakkaseen!

Ladataan...
annaandandyathome A&A at HoMe

2014-07-18 09.51.56.png

2014-07-18 09.53.24.png

Pieni muistutus vaan, kun tämä menee niin helposti ohi! Marjat tarvii laittaa pakkaseen NYT, jos niitä haluaa ylipäätään pakastaa! 

Mulle oli ihan uutta se, että mansikat kannattaa laittaa kokonaisina pakastusrasiaan (eikä siis...

Share

Mitä tapahtui, kun ostin polyesteria

Ladataan...

Minäpä kerron. 
Silloin tapahtui Virhe.

2014-06-12 23.14.07.png

Kyseessä on inhokkini, josta ei vaan ole hyviä käyttökokemuksia. Sen sijaan kokemuksia siitä, ettei se hengitä vaan hiostaa, oli kuuma tai ei.

En ole aina ostaessani katsonut materiaalilappua, mutta voin nyt sanoa niiden pikkulappujen olleen jo vuosia ensimmäinen asia, jonka katson. Ja tästä aiemmasta...

Share

Ruohonjuurella

Ladataan...
Noorasisko Smthng good

Ystäviltä voi oppia uusia juttuja! Tämän ehkä jo olet huomannutkin, mutta sain siitä muistutuksen tänään. Kävin rakkaan ystävän kanssa pitkästä aikaa kahvittelemassa, kiire kun on vienyt meitä eri suuntiin. Silti tuntui, kun emme olisi olleet erossa päivääkään. Edelleen ymmärsimme toisiamme puolesta sanasta, nauroimme yhdessä, jaoimme haaveita ja ajatuksia toisiamme unelmissa eteenpäin kannustaen. 

...

Share

DIY paidasta liivi ilman ompelukonetta

Ladataan...
Raissi RetroPrinsessa

Sunnuntaina minulla oli se mutsin oma päivä, josta eilen kirjoittelinkin pitkät pätkät. Ostoksiani en eilen kuitenkaan esitellyt, joten ne tulevat tässä:

Hietsusta löysin pari kukkapaitaa ja yhden ihanan tyynyliinan. Tyynyliinan päällä ei kuitenkaan voi maata, joten en tiedä mihin sen laitan... Mutta se sopisi kyllä tänne itämaisin maustettuun sisutukseemme hyvin. Tuo pitsipaita oli minulle iso, vaikka Mervi muuta väittikin. Yritän kutistaa sen pesukoneessa, jos en onnistu, niin myyn...

Share

Miinanköynnös

Ladataan...
Gardener Gardener

IMG_1481.jpg

Kokeilin tänä kesänä useampaakin minulle uutta kasvia, tässä yksi niistä. Miinanköynnös (Ipomoea lobata) on herkkä, köynnöstävä yksivuotinen kasvi.  Se on kasvanut tässä ruukussa kuukauden verran mutta harkitsin juuri sen siirtämistä puutarhaan. Luin wikipediasta, että se voisi kasvaa 120-180 cm pitkäksi mutta näitä mittoja varten tarvitsisi olla hieman suurempi ruukku tai...

Share

Apple & Raspberry (+ Carrot)

Ladataan...
eviela not a Wonderland

Teksti ensikerran julkaistu jo 10.7.2014 klo 19:00,
muokattu ja uudelleen julkaistu 13.7.2017 klo 20:25.
Uudelleen julkaisu siksi, että muokkausvaiheessa teksti
meni oudon vinksalleen ja paheni korjausyritysten myötä,
joten näin pääsin helpoimmalla ja nopeimmalla.

 

 

Seuraavaksi seuraa kiitos ja ylistys!

Pureudutaan ensin siihen, mistä oikein on kyse:
Olen aiemmin tosiaan maininnut ainakin...

Share

Pages