Nojatuoli ja räsymatto ne yhteen sopii...

Ladataan...
Mauis Halvalla hyvä elämä

Olen saanut ensimmäiseen kotiin muuttaessani 60-lukulaisen tuolivanhuksen. 

Siinä olen imettänyt esikoistani vuonna -96, ja tuolinreppana on seurannut mua kodista toiseen, saaden aina välillä uutta kuosia pintaan. Esikoiseni muutti omilleen vuosi takaperin, ja koska asunto oli sama, jossa aikanaan häntä tuolivanhuksessa imetin, annoin tuolin hänelle mukaan muutossa. Nyt esikoinen ponnistaa vuodeksi maailmalle, joten tuoli palasi taas mulle. 

Sen joskus niin chic päällikangas ei...

Share

Paheksuja Helsingissä

Ladataan...
Aura Hyvä yritys

 

Olin viikonlopun Helsingissä. Reissun pääpointti oli ystävän polttarit, mutta ehdin myös muun muassa käydä Suomenlinnassa ja tavata ihmistä, josta joskus tykkäsin hyvin paljon. Ja olin tietysti ihan fiiliksissä oikeasta merestä (Joensuun mainiosta korvikkeesta huolimatta...

Share

Luonnollista hoitoa ja hoivaa lemmikillesi :)

Ladataan...

Olen tässä edelliset bloggaukset kirjoittanut meidän ihmisten kauneuden hoidosta ja niiden tuotteiden käyttökokemusten tuloksista, mutta koska nämä lemmikit on minulle kuin perheenjäseniä, ajattelin kirjoittaa myös niiden hoito- ja hyvinvointi tuotteista ja  käyttökokemuksista. :)

Kaikista tärkeintä näille lemmikeillemme on tietenkin ne hyvät kotiolot, säännöllinen liikunta ja hyvä...

Share

Luomusaippuaa Suomesta

Ladataan...
louna Hellanlettas

Tämä postaus tehty yhteistyössä Anne-Mari Janhosen, Good Day Soap kanssa. 

Sain testattavaksi ihania luonnonmukaisia palasaippuoita järvenpääläisestä saippuaa käsityönä valmistavasta yrityksestä. Käsityöihmisenä täytyy sanoa, että arvostan aina itse tehtyjä tuotteita.

Pähkinäinen on hivenen makeahkon...

Share

METSÄSSÄ

Ladataan...
lindasofiao Lindasofiao

Heippa kaikille! Piti tehdä tämä postaus jo monta päivää sitten mutta on ollut hirveä kiire töiden ja yliopiston kesäkurssien kanssa. Tosiaan oltiin poikaystävän kanssa metsäretkellä metsästämässä kantarelleja läheisessä metsässä, mutta niin oli ollut vissiin joku toinenkin... Nimittäin emme löytäneet yhtäkään kantarellia! Metsä oli kyllä todella pieni, kun ei täällä kaupunkialueella mitään suurmetsiä oikein ole. Päätettiin sitten että lähdetään landelle viikon kuluttua viikonloppuna...

Share

Lauantaiajelulla - Laitilanmäen Luomutila, Siilinjärvi

Ladataan...
Veikeä Venus Veikeä Venus

Laitilanmäen Luomutila sijaitsee Siilinjärvellä, n. 25 kilometrin päässä Kuopiosta ja on mainio viikonloppuretkipaikka.

Viime viikon lopulla bongasin Kuopion Kaupunkilehdestä Laitilanmäen Luomutilan mainoksen, joka alkoi lupaavalla otsikolla "La 25.7. vietämme hampurilaispäivää..." Ja siitä se ajatus sitten lähti ;) Hampurilaiset silmissä kiiluen läksimme matkaan.

...

Share

Luonnonkosmetiikka-asiaa // Zuii Organic testissä

Ladataan...
Mansen Muijat Mansen Muijat

Moro!

Tultiin puhumaan meikeistä vähän ja tarkalleen ottaen luonnonkosmetiikasta. Saatiin Zuii Organicin maahantuojalta vähän testiin tuotteita, joihin ihastuttiin Keidas by Lumo -ekokampaamossa vieraillessa.

Annukka:

Mä sain Zuiin Raspberry-sävyisen hohdepuuterin, joka on tehty ruusun terälehdistä,...

Share

Luovutusvoitto – eli miksi etuoikeuksistaan kannattaa päästää irti

Ladataan...
Tero Kartastenpää Toimitus

Tero Kartastenpää kirjoittaa toimituksen blogiin kolumnin kerran kuussa. Tällä kertaa Tero laati listan asioista, joista voisi luopua.

Maamme tulevaisuudesta tehdyt ennusteet saavat harkitsemaan eutanasiaa, koska tästä lähin suomalaisia vain sattuu enemmän. Kurjistumme. Näivetymme. Taannumme.

Tilanteelle pitäisi varmaan tehdä jotain. Jos olisin...

Share

Pages