Kokemuksia luonnonkosmetiikasta, osa I

Ladataan...
jennajohannasi Inkalilja

Taloa ei vielä ole, enkä viitsi kirjoittaa pelkästään odottamisen kurjuudesta. Koska blogilla ei muutenkaan ole punaista lankaa vaan mukana on kaikki mahdolliset sateenkaaren värit, aloitan aikani ratoksi tällaisen postaussarjan.

Väitän aina, jos puheeksi tulee, omistavani todella vähän kosmetiikkatuotteita. Noin niinkuin lokeroiden ja stereotypioiden, eli naiseksi vähän. Olen muodostanut tällaisen kuvitelman luultavasti siksi, etten meikkaa....

Share

Banaanilettuja ja kuusenkerkkäsiirappia

Ladataan...
Heli Osasin Osasin!

Herkuttelimme eilen iltapalalla tyttäreni kanssa banaaniletuilla ja kuusenkerkkäsiirapilla. Väitän itselleni sujuvasti, että tämä on terveellisempi vaihtoehto kuin tavalliset letut ja mansikkahillo, mutta koska en osaa laskea ravintoaineita tai kaloreita, en uskalla väittää niin kenellekään muulle. Pistetään itsepetoksen piikkiin.

Meillä banaanilettujen salainen ainesosa...

Share

Tässä ja nyt

Ladataan...

Onko paljon suomalaisempaa sielunmaisemaa kuin kirkas järvi, johon sininen taivas peilautuu valkoisine poutapilvineen. Ja voiko olla parempaa paikkaa meditoida kuin laiturinnokka tällaisena kesäpäivänä.

Rannalla on kaikki elementit läsnä: ilma (tuuli), tuli (aurinko), vesi ja maa. Ja maailmankaikkeuden eetteri, joka tekee kaikesta olevasta yhden. Jos haluaa tutustua luonnon...

Share

Puut puhuvat

Ladataan...

Puiden kanssa on mielenkiintoista keskustella. Puilla on syvää viisautta ja lempeyttä. En yhtään ihmettele, että luonnonkansat ovat aina kunnioittaneet puita. Puita on pidetty pyhinä ja jopa palvottu.

Koskemattoman metsän puut ovat yleensä tyytyväisiä ja rauhallisia. Kaupunkilaispuiden ympäristö on meluisampi ja likaisempi, joten heidän tehtävänään on säteillä rauhaa ja...

Share

Suomalainen Juhannus ja Neiti tinahattu

Ladataan...

 

Monet on jo blogeissaan kirjoittaneet millaisissa merkeissä juhannus tuli vietettyä . Aika suomalaisittain se itselläkin meni; mökillä grillaten, saunoen ja "uiden" eli pikemminkin dippasin itseni kerran kylmään järveen, hyii.
Meitä oli kahdeksan hengen porukka ja vaikka olin ainut vissylinjalla oleva, niin ei sitä edes huomannut kun rauhallista meno oli muutenkin. Juhannus on kyllä kivointa viettää mökillä, vaikka vettä vähän satelisikin!
 

...

Share

Jos vain tapetaan kaikki niin sitten olisi hyvä mieli ja olo?

Ladataan...

Lilyn kehitystiimille huomio; kaipaisin kategorioihin jotain vähän vähemmän pinnallisia tageja. Tulee meinaan harvinaisen tyhjäpäinen olo kun noita selailee. "Höpsöä", "Syvällistä", "Muoti"... okei, Lily lienee pinnalle suuntautuneiden ihmisten lehti - tätä nyt ei tarvitse ottaa itseensä, tarkoitan lähinnä että muotilehdestä kyse - joten siinä mielessä itsepähän olen palveluni valinnut. Mutta, asiaan.

Ei minua oikeasti pelkästään riittämättömät kategoriat vituta niin paljon, että koin...

Share

Sormet mullassa

Ladataan...
Aleksandra Anni Aleksandra

Nyt on juhannus juhlittu ja aika palata ihanaan arkeen, minkä kunniaksi ajattelin kirjoittaa uudesta harrastuksestani palstaviljelystä. Tähän asti olen nauttinut viljelystä, sillä se on osoittautunut helpoksi ja antoisaksi. Ensimmäiset salaatit alkavat olla jo valmiita syötäviksi. Porkkanat ja yrtit ovat...

Share

Tonttu ja mä

Ladataan...

Meillä on mökkitonttu. Itse asiassa kaikissa rakennuksissa on oma tonttu tai muu henkiolento, joka pitää huolta niistä. Meidän tonttumme on pituudeltaan noin 30 cm ja hän liikkuu ripeästi, lähes puolijuoksevalla tavalla. Jos tuntee pienen tuulenvireen, tonttu on saattanut juosta vierestä. Jotkut sanovat, että kun tontulle ojentaa käden ja pyytää tarttumaan siihen, sen tuntee pistelynä sormissa.

...

Share

Haaste minulle,sinulle,meille kaikille

Ladataan...
SannaAnni NytKu

Tykkään luonnossa kävelystä ja kauniista ympäristöstä, niinkuin varmasti moni muukin. 

En tykkää yhtään, jos näen kauniissa luonnossa ja ympäristössä roskia ja sotkuja, jotka kuuluisivat  roskikseen.

On niitä, jotka roskia heittelevät ja niitä, jotka roskista pahastuvat. Luonnollisestikaan heittelevät eivät ole pahastujia.

Kuka roskat kerää pois? No...

Share

Todays deliciousness <3

Ladataan...
gettinfit ProjectGettinFit

Hei te kaikki puuro ihmiset! Tässä ois nopea ja hyvä puuro resepti teille puuronmussuttajille :) Itse aloitan aamuni yleensä aina puurolla.Kylläkin lähes aina erilaisilla puuroilla,joten puuro postauksia on luvassa!  Ennen puuroa inhonneena, opettelin sitä syömään. Mutta vieläkään sitä en ole sellaisenaan oppinut syömään.

Mustikka-kookos-banaani-chia puuro yhdelle!
...

Share

Pages