Ehkä vielä muutama norppapäivä jäljellä

Ladataan...

Oletko jo katsonut WWF:n Norppaliveä? Nyt on se sunnuntai, kun kannattaa säestää omaa loikoiluaan katsomalla laineiden liplatusta Saimaan suosituimpaan kivikkoon. Lähetys loppuu torstaina, koska kuvattavat tapaavat jatkaa kesäänsä lähinnä veden pinnan alapuolella vaihdettuaan talvikarvansa pois. Nyt juuri ei näy ketään kivellä. Toivottavasti muutama haiven pitää vielä vaihtaa!

Koin ahaa-elämyksen Norppaliven äärellä, koska vasta...

Share

Vegaanin grilli kuumana ja elämää parvekeella

Ladataan...

Mä rakastan meidän partsia! Oon jo ilmoittanut muutamalle ystävälle, että aioin viettää koko kesän siellä, että tervetuloa vaan kyläilemään (pitäisköhän postillekin tehdä osoitteenmuutos..?). Grilli käy kuumana harva se päivä ja blogisuoni sykkii ennätys voimakkaasti raittiissa säässä.

Seuraavaksi ihan vaan fiilistelykuvia ja muutamia ideoita helppoihin vegaanisiin grilliruokiin, s’il vous plaît! Vaikka sää on jo kesäinen, aivoni eivät ole päässeet luovalle...

Share

8 vinkkiä kirppiskierrokselle

Ladataan...
Pyjama Pyjamapäiviä

Tänään lauantaina on Siivouspäivä, jolloin kuka tahansa voi pistää kirpparin pystyyn ja myydä omat vanhat, tarpeettomat tavaransa. Ja aika moni pistää pystyyn. Ja vielä suurempi joukko keskittyy enemmän siihen ostopuoleen. Siivouspäivän sivuilta löytyy kartta, mistä löytää kirppiksiä.

En ole itse enää...

Share

Todellisuus

Ladataan...
Eko
Tintsu Roskadieetti

Eka päivä dieetillä.

Päivällä kävelen kauppaan ostamaan pientä evästä piknikille. Suuntaan hedelmä- ja vihanneshyllylle, koska siellä on oikeastaan lähi S-marketin ainoat irtotuotteet irtokarkkien ja -pähkinöiden lisäksi. Voisin ostaa ehkä jotain dipattavia vihanneksia niinkun porkkanoita ja kurkkua. Sitten tajuan että oikeastaanhan se ei onnistu, koska porkkanat on pakattu enkä tiedä miten saisin tehtyä dipin ilman kermaviiliä, joka myös ylläri ylläri, on muovipurkissa.

...

Share

Timo ja Mozart

Ladataan...

Oho. Aika on kulunut nopeesti, mutta ollaan oikeesti kyllä tehty palstallakin asioita. Viikolla 19 laitettiin perunat maahan. Hienostunut Mozart (uunipottuja!) ja rahvaan tuttavallinen Timo (kaikkeen muuhun?).

Pottujen seuraksi maahan meni porkkanan ja punajuuren siemenet.

 

...

Share

1. Päätös

Ladataan...
Tintsu Roskadieetti

Terppa!

Mä oon 22-vuotias nainen ja aion pyrkiä tulevan parin kuukauden aikana tekemään mun elämästä selkeesti enemmän muovittomamman ja jätteettömämmän.

Idea lähti alun perin uutisesta, jonka näin Facebookissa pari viikkoa sitten. Siinä ihan tavallinen suomalainen nuori mies oli lähtenyt kokeilemaan samaa eli sitä, miten tuottaa normaalin elämän puitteissa vähemmän jätettä ja erityisesti muovijätettä. Mielestäni juttu oli todella helposti lähestyttävä, mielenkiintoinen ja...

Share

Nettikirppisten kauheus

Ladataan...
Pamsu Osien summa

Siivottiin.

Kirpputorit ovat paikkoja, joissa myydään käytettyä tavaraa. Olen ajatellut, että niiltä ostamiseen on kaksi pääsyytä: ekonomisuus ja ekologisuus. Käytetystä tavarasta ei tarvitse maksaa täyttä hintaa. Käyttökelpoisen, käytetyn tavaran ostaminen säästää maailman luonnonvaroja (teoreettisesti tietenkin,...

Share

Suosikkituotteeni ihonhoitoon

Ladataan...

Hei ihanat! 

Ihana vapaapäivä ja päivä täynnä kivoja suunnitelmia:) Ensin brunssia ihanien tyttöystävienie kanssa, sen jälkeen mennään juhlimaan 1-v pikku herraa ja illalla vielä mäkijuoksutreenit tiedossa kivalla porukalla, mahtava päivä siis tiedossa! Saan blogin ansiosta testailla paljon ihania kosmetiikkatuotteita ja mielelläni jaan teille kaikki parhaat tuotteet ja vinkit. Ihonhoidosta olen kirjoittanut aiemminkin paljon, se on aihe joka on lähellä sydäntäni ja itselläni ollut...

Share

Matti Vanhasen hetelmää

Ladataan...
milllamaria Palsta nro 27

Kuva liittyy tapaukseen. Jos rakastat perunaa ja matkustat Venäjälle, syö täällä. Yks pottu täytteillä maksaa pari euroa.

Peruna, oi peruna. Ehdoton lempikasvikseni. Minua on ystäväpiirissäni nimitetty Vanhaseksi (ks. Susan Ruusunen:...

Share

Pages