Luukku 4, liikettä nilkoille! - MaraKatri liikkuvuusjoulukalenteri

Ladataan...
Katri Ilona MaraKatri

 

Heippa!

Neljäs luukku auki näin illan kunniaksi. Liikkuvuustreeni tekee itsellekin tässä kohtaa aika hyvää, ollaan muutettu koko päivä. Yök. :D Onneksi oli ihan huikeat kantajat, KIITOS!!

Mutta asiaan! Neljännessä luukussa haetaan liikettä nilkan alueelle ja takaketjuille.

 

...

Share

Ettei vaan sattuisi mitään

Ladataan...
sporttimuija sporttimuija

Koska tämä jalan kuntoutuminen kestää ja muuttuu yhä oudomman näköiseksi (jalassa nyt laskettelusaappaan näköinen tukikenkä walker + kyynärsauvat käytössä 4-6 viikkoa) kyselevät ihmiset mitä on tapahtunut. Eilisellä kauppareissulla kuulin niin kummallisen jutun, että olen mietiskellyt sitä siitä asti. "Sattuiko tuo jalkapallossa?" "Joo" "Mä en ikinä harrasta mitään, niin ei ole koskaan sattunutkaan mihinkään!" 

WHAAAAT?!

Mitä on elämä ilman...

Share

Uusi harrastus!

Ladataan...
Jenzz0 TimeLine

Huomasin epäröiväni, kun ystäväni ehdotti minulle jos aloittaisimme yhdessä energy-sali käynnit. Siihen oli parikin painavaa syytä. Kerran viikossa ei tuottaisi tuloksia, eli vähintään kahdesti viikossa olisi käynnit tarpeelliset, toiseksi lenkkejä olisi viikko ohjelmaan lisättävä. Epäilin siellä käyvän vain fitness harrastajia, ajatus ahdisti, minulla on kuitenkin naiselliset lantiot, enhän minä sinne yksin olisi menossa. Toisaalta urheilu ja liikunta tekisi hyvää, eikä haittaisi vaikka...

Share

Pumpuin joulukalenteri

Ladataan...
Lotta Katariina Pumpui

Tyypit! Piti tulla vain vinkkaamaan että blogin Facebook-sivulla on käynnissä joulukalenteri, jonka jokaisesta luukusta paljastuu jokin vanha suosikkipostaus! Koska vanha kirjoitus on parempi kuin pussillinen uusia, käy tykkäämässä ja lukemista riittää aattoon asti! 

Tästä eteenpäin: facebook.com/pumpuiblogi

...

Share

Luukku 3: lonkan koukistajat - MaraKatrin liikkuvuusjoulukalenteri

Ladataan...
Katri Ilona MaraKatri

 

Well hello!

Joulukuun kolmas päivä menossa ja kalenterin uusi luukku aukeaa. Lonkan koukistajat kiristää varmasti monella, eikö? Istumme paljon, ja istuessa nuo nimensä mukaisesti lonkan koukistusta tekevät lihakset ovat aina lyhentyneinä. Samoin ne ovat kovassa käytössä liikkuessa. Senpä takia otetaan ne käsittelyyn heti.

Tarvitset kepin, tai...

Share

Kuinka paljon oikeasti urheilen?

Ladataan...

Mua jo melkein naurattaa, että tätä nykyä kaikki mun postaukset alkaa linkkauksella jonkun toisen blogiin. 

Kuumepöpö yllätti lapseni ja olimme eilen lepuuttamassa kotona. Oli kerrankin aikaa lueskella blogeja, kun pieni potilas tuhisi kainalossa. #someäiti vauhdissa, totta tosiaan.

Mutta asiaan. Eilen aikani kuluksi muokkailin ja valitsin myös kuvia muutamaan postaukseen, jotka ovat jo hyvän tovin pyörineet mielessäni ja ajattelin nyt vihdoin niihin tarttua. Sitten luin...

Share

Mitä vegaani syö?(+asiaa turvotuksesta)

Ladataan...
Ida Alexiina IDA ALEXIINA

Mitä vegaani voisi syödä?

Vegaaneille ja vegaaniudesta kiinnostuneille tulee välillä se hetki, kun haluaisi kokeilla jotain vähän erilaista. Oli se sitten vaikka raakavegaaniutta tai vähärasvaista ruokavaliota. Ei ole mitään tiettyä linjaa, että vegaani pysyttelee vain hedelmissä ja kasviksissa. 

Vegaanisessa ruokavaliossa...

Share

Pages