Danza classica

Ladataan...
Ulliina Elämän tanssi

 

Merenneitoja 

 

Haluan jatkaa baletti-harrastustani täällä Italiassa ollessakin, mutta balettikoulua etsiessäni olen oikeastaan tuntenut olevani umpikujassa. Nojauduin hyvän ystäväni Googlen puoleen ja etsiskelin Genovan tanssikouluja ties...

Share

Harkitseva kuluttaja

Ladataan...
FFFifi Fitness Führer

Istun täällä perjantain myöhäisiltana kirjoittamassa postausta ja juomassa alkoholitonta kaljaa. Kuulostaa ehkä vähän siltä, että minulla ei ole elämää. Ei kuulkaa pidä paikkaansa se. On kyllä, ja siihen sisältyy aivan erityisen jännittäviä hetkiä. Siis todella kerta kaikkisen jännittäviä.

Tuijotan nimittäin tätä:

Juu kyllä, se on 24 tunnin juoksun ilmoittautumislomake....

Share

Miten sinä vietät liikuntapäivääsi?

Ladataan...

 

Postaus tehty yhteistyössä Elixia Onkiniemen kanssa

 

Lauantaina 25.10 vietetään liikuntapäivää ympäri Suomea. Liikuntapäivänä ei voi olla tekosyytä liikkumattomuuteen, sillä vaikka ulkona olisi kurja ilma, on lähes jokaisella salilla avoimet ovet! Minä vietän liikuntapäivää uudella kotisalillamme Elixia onkiniemessä.

Kun muutimme...

Share

Mitä vattua se hyvinnointi on?

Ladataan...
Pinjuska Kick Ass!

Villasukat jalassa siemailen teetä (koska se viidestoista kahvikuppi voisi ehkä olla liikaa yhdelle päivälle) ja tuijotan näppistä pohdiskellen että ah, tämä se vasta on elämää. Tervettä ja puhdasta, rahkat ja raejuustot jääkaapissa odottamassa sitä, että HYVINVOIVALLE hyvinvoivalle ihmiselle tulee luonnollisesti nälkä, jolloin hän nappaa jotai ultraterveellistä ja hyvää.

...

Share

Hipin kasvissosekeitto

Ladataan...
Asikaine Asikaine

Lämpömittarin kikkaillessa nollan alapuolella, alkaa taas keitto maistumaan. Omat sosekeittoni tuppaavat maistumaan ihan vauvanruualta! Siis mitä sie laitoit tähän? Nii on tää kai iha hyvvää, jos tykkää jotenki bataatista. Ja vauvanruuasta. Tai jostain bataattisoseesta tulisella takapotkulla...Osaltani olen paiskannut sauvasekoittimen nurkkaan, mutta Hippi onneksi lämmittää usein herkullisilla keitoilla.

Viime viikolla herkuttelimme kuumalla punajuuri-fenkoli-keitolla.

...
Share

Tunnista minäsi

Ladataan...
innerbeauty Inner Beauty

Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Tämä vaan pitää paikkansa aina. 

Millainen minä olen? HUH. Äkkipikainen, nollasta sataan innostuva ja kiukustuva, höpsö, herkkä, mutta äärimmäisen päättäväinen nainen. Eihän ton hirveempää yhdistelmää voi enää olla, kun oikein alkaa ajattelemaan....?! :D

Olen ollut...

Share

Joogataan. Ei, leikitään!

Ladataan...

On rauhallinen aamupäivä. Olo on erikoisen energinen ja mieli on korkealla. Nyt olisi hyvä tilaisuus rullata joogamatto olohuoneen lattialle ja hakea lisävirtaa muutamasta asanasta. Otanpa tuosta vielä tuon meditaatiotyynynkin kaveriksi ja päätän harjoituksen käymällä nirvanassa. Jes!

Kaikki alkaa hyvin. Matto on levitetty ja harjoitus on kirkkaana mielessä. Tiedän, että tästä tulee kivaa. Sitten, bäm! Paikalle saapuu koira.

...

Share

Maailman laiskin ihminen ilmoittautuu

Ladataan...
lilmsveera ***Flawless

Tänä syksynä olen viimein saanut tietää, mitä syysmasennus tarkoittaa.

Se tunne, kun olet aivan jumalattoman väsynyt koko ajan, joka paikkaa särkee ja kaupungilla vastaantulevien ihmisten naamat vituttavat.

Tiedän aika tarkkaan, mistä tämä fiilis johtuu. Kävin taannoin hierojalla kuukauden sisään kolme kertaa päästäkseni eroon päätetyöstä tulleista hartiakivuista. Oli hieman kiusallista 23-vuotiaana urheilua harrastaneena ihmisenä kuunnella, kuinka hieroja kertoi, miten...

Share

Joka purkista jotakin..

Ladataan...
Satsa Äiti huilaa

Tässä kaikki vitamiinit ja lisäravinteet, joita lähes kaikkia olen käyttänyt helmikuun puolivälistä lähtien eli noin kahdeksan kuukautta. Suurimman osan näistä on määrännyt antioksidanttiklinikan lääkäri ja näihin liittyviä arvoja seurataan verikokein.

 

●A-vitamiini(keskivahva)

●B-vitamiini

●C-vitamiini(2000 mg)

●D-vitamiini(6kk=100 &nyt 250)

●E-vitamiini (300mg)

●sinkki(50mg)

●kupari(4mg)

●seleeni/vanadiini/kromi

●...

Share

Syntistä suklaakakkua ja itsesääliä

Ladataan...
Muksu kuvioissa Muksu kuvioissa

Sohvaperuna Espoosta, hyvää iltaa kaikille!

Olo on niin nuutunut etten jaksanut edes lähteä enää salille vaikka muksu nukahti optimaaliseen aikaan, jotta olis voinu mennä. Sohvan kutsu oli houkuttelevampi (valitettavasti). Syy yllättäen iskeneeseen väsymykseen on myös hyvin tiedossa. Tulipa nimittäin syötyä syntisen hyvää suklaakakkua alkuillasta. Ensin se verensokeri pomppaa pilviin ja laskee sitten alimpaan helvettii, että ei ihme kun rupes väsyttää.. Lievittääkseni huonoa...

Share

Pages