Kirpeätä

Ladataan...
Lumo So Happy Today

Aina välillä iskee hirvittävä irtokarkkihimo, ja on olemassa erityisesti yksi irtokarkki, mitä en tähän mennessä ole onnistunut korvaamaan millään terveellisellä. Ja se on kirpeät tutit. Voi jumpe, voisin syödä pussillisen pelkästään niitä! Tai no okei, pari suklaata ehkä välissä.. Mutta tänään sen tein, vaihtoehdon kirpeille tuteille smoothiemuodossa. Ja oli kuulkaas hyvää! Ja kirpeätä!

 

Mangokuutioita

Tyrnimarjoja

Puolikkaan sitruunan mehu...

Share

Motivaatiota!

Ladataan...
iidasalminen Iida's Way

 

Jokaisella meistä iskee joskus hetkiä tai kausia, kun liikunta ei nappaa yhtään, mutta silti olisi tärkeää päästä kuntoilemaan. Kuinka siis motivoitua liikkumaan? Listasin tähän asioita, jotka auttavat motivoitumaan:

 

1. Aseta konkreettinen tavoite jonkin aikavälin päähän. Tällainen tavoite voisi olla esimerkiksi kilpailu,...

Share

Vegaania tonnikala salaattia

Ladataan...

Mun yksi kestosuosikki on tämä tonnikala salaatti. Käytän sitä yleensä leivän välissä. Kuvassa rucola saldea, kotikutoista leipää ja sitä em.vegaania tonnikala mössöä. :)

Vegaani tonnikala salaatti

kaksi pientä sipulia

...

Share

Hey there

Ladataan...
Ella Maria Ella Maria

Tänään on fiilistelty elämää. Kesää ja Turkua. Meitsi raahautu rähmäsilmäisenä vielä tuhottoman aikaiseen kellonaikaan kotia poikaystävän keskustakämpästä ja eihän siinä voinu muuta kuin ihastella miten Turku on puhennut kukkaan. Ihan kirjaimellisesti.

...

Share

Liikunnan (epä)riemu

Ladataan...

Neuvolassa sanottiin, että synnytys on vähän kuin juoksisi maratonin. Jaahas... No kiva kuulla näin maailman epäurheilullisempana ihmisenä, että sellainen suoritus on tulossa. Olenkin nyt yrittänyt käydä kävelylenkeillä ja pyöräillä kuntopyörällä. Eihän kukaan juokse sitä maratoniakaan ilman harjoittelua. Sitä liikunnan riemua en ole löytänyt. Hikisen ja punaisen pikkupojalta näyttävän itseni sen sijaan löysin tänään peilikuvastani. Fitnespäiväkirjojen naiset eivät näytä koskaan tältä...

Share

TERVEELLISTÄ JÄÄTELÖÄ

Ladataan...
EllaE Ella Elers

Mun jokailtanen jälkkäri tällä hetkellä: jäädytetty banaani + mustikoita + loraus mantelimaitoa blenderiin, surrur ja napaa kohti! Yksinkertasuus se vaan toimii tässäkin hommassa :)

Ps. Kuinka siisti juttu on se että vielä kymmeneltä illalla saa otettua kuvia ilman salamaa? Tykkään!

Share

Mahdollisen rajoilla

Ladataan...
Mea Ainut Kotimaa

Kaksi vuotta sitten seisoin kassajonossa ensimmäiset "oikeat" urheiluvaatteet käsissäni. Olinhan minä liikkunut ennenkin, ostanut lenkkareita ja tuulipukuja, mutta nämä olivat tiukat ja kiiltävät ja jotain teknistä materiaalia, trikoissa oli nilkoissa vetoketjut ja toppi lupasi siirtää hien pois iholta nanosekunneissa. Siinä kassajonossa seistessäni koin samalla kirjon erilaisia häpeän ja paljastumisen pelon tunteita. Ne vaatteet olivat Jonkun Toisen Vaatteita, ja kaikki ihan varmasti...

Share

Sadeaamun superit

Ladataan...
ellaw Ella W

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/14101247/?claim=zg8a9ww9wnu">Follow my blog with Bloglovin</a>

 

Ulkona sataa. Eilen oli niin hurjana energiaa kun arska paistoi täydeltä taivaalta. Nyt tekee mieli vaan vötkytä. Laiskat aamut on ihania.

 

Neljä syytä miksi tämä aamu on ollut tosi hyvä:

 

1. Sain nukkua pitkään

Krisu oli herännyt Nooan...

Share

Puoliväli!

Ladataan...
Ghostfire Spitfire

Valmennus on puolivälissä, neljäs ohjelma poksahti ladattavaksi maanantaiaamuna! Takana viikon kylpyläloma täysihoidolla, joten puolivälin kuvat ja mitat jäi ottamatta. Siksikö, että reissussa söin kuin sika ja turposin aivan helvetisti? Njet! Söin kyllä vapaammin, esim. pekonia ja cocktailpiirakoita aamupalalla, ja pääaterioilla jälkkäriä. Salilla kävin vain kerran, koska päivät oli aika täysiä muusta ohjelmasta. Koiran kanssa kävin kyllä lenkillä joka päivä myös reissussa. Pari kunnon...

Share

Ajatuksia, fiiliksiä ja väliraporttia ruokavalion muutoksesta

Ladataan...
HanKo Mielen maisemia

Ravintolapäivän herkkuja.

Ensinnäkin: en edelleenkään ole 100% vegaanisella ruokavaliolla. Eläinperäisten ruoka-aineiden määrä on kuitenkin vähentynyt huiman paljon aikaisempaan verrattuna. Aikaisempi viikkoruokavalio oli eläinperäisten ainesten osalta osapuilleen seuraavanlainen:...

Share

Pages