Suuri liikuntahuijaus

Ladataan...
A. Sinivaara Onnenpäivä

Joogamaikan tultua taloon, on meikätyttökin toisinaan nähty lähipuistossa takamus pystyssä. Siellä maton päällä tuskanhikeä valuessani olen tajunnut, että joogaan liittyy yksi ihmiskunnan historian suurimmista liikuntahuijauksista. Kun siellä takarivissä saat viimein pungettua itsesi siihen luonnottomaan ihmissolmuun, lausuu opettaja maagiset sanat "...ja sitten rentoudu ja...

Share

Benji-hyppy Kanadassa

Ladataan...
AnitaN Tervetuloa Suomeen

Olen kirjoittanut pääasiassa edellisten postausten kommenttikentissä siitä, että olen viettänyt sapattivuoden Kanadassa. Eilen järjestelin vanhoja kuvia kansioihin ja löysin sieltä myös kuvat benji-hypystä. Päätin julkaista ne, koska mielestäni niistä näkyy upeasti Kanadan jylhiä maisemia. Kuvat on otettu Whistlerissä, noin tunnin ajomatkan päässä Vancouverista sijaitsevassa laskettelukeskuksessa.

Kuvat ovat heinäkuulta, siksi nämä kesäiset maisemat. Itselläni on aivan järkyttävä...

Share

Lapselle harrastus

Ladataan...
Uusi Alku Between the raindrops

Olemme lähdössä ihan tuossa tuokiossa ajamaan kohti mummulaa eli siis minun lapsuudenkotiani. Matkaan menee hieman vajaa nelisen tuntia, joten on ihan kiva päästä matkaan ajoissa. Ei tarvitse sitten tuttuun tapaan iltamyöhillä hiipiä kylään ja on aikaa pysähtyä matkalla ajan kanssa syömään ja leikkimään, ehkäpä tällä kertaa Tampereella. Normaalisti työviikon jälkeen kun aloittaa tuon reissun, niin sitä iloitsee, jos ei tarvitse pysähtyä ollenkaan (aika lyhenee lähemmäs kolmea tuntia) ja jos...

Share

Perjantai

Ladataan...
sanniss Sanni S.

Moi!

Okei, en muuta Tampereelle! En ainakaan vielä. Heh.

En myöskään oo alkanut käymään hotjoogassa, en varannut kampaajaa enkä ostanut talvivaatteita. Sen sijaan ostin uudet treenikengät. Perus: pakko saada uudet jumppakengät puoli yhdeksältä torstai-iltana. Kurvaan Stadiumiin (jäsenille kaikesta -25% vielä tänään!!!) ja haluan kokeilla koko valikoiman läpi, mielellään useassa koossa ja värissä ja moneen kertaan. "Mitäs se kello on? Ai yhdeksää vaille. Hei...

Share

Viikset tekevät urheilijan eli huraa Movemberille

Ladataan...
Lotta Katariina Pumpui

Marraskuu on yksi suosikkikuukausiani, koska viikset. Rakastan miesten naamakarvoja, ja mikäs sen hauskempaa kuin että kasvatellaan karvoja ja samalla tehdään hyvää.

Jos Movemberiin osallistuminen aprikoituttaa vielä sinua, kumppaniasi tai salin kundeja, näytä nämä kuvat niin eiköhän mieli muutu. Viikset tekevät urheilusankarin, totta tosiaan. 

...

Share

Huono ikä sairastua!

Ladataan...
Satsa Äiti huilaa

Vakavalle sairastumiselle ei ole koskaan hyvää hetkeä. Kuten olen jo aiemmissa kirjoituksissani kertonut, ajattelen asioista usein postiviisesta vaikeissakin tilanteissa. Liittyen tähän sanoin melkein heti sairauden alussa hyvälle ystävälleni, että olen kuitenkin melko onnekas koska olin saanut elää terveenä 42 vuotta. Monet Cfs:n sairastuneet ovat lapsia ja nuoria. Olin itse ehtinyt opiskella, saada kaksi ihanaa lasta, matkustella, tehdä töitä, käydä festareilla jne.

Mutta ei...

Share

Miten valmistaudun maratonille?

Ladataan...
FFFifi Fitness Führer

Facebookin uutisvirrassa tuli vastaan juttu keventelystä maratonia varten. Se tarkoittaa muutaman - parin viikon jaksoa ennen maratonia, jolloin harjoittelua vähennetään, jotta itse kisaan päästäisiin hyvin levänneenä. Keventelyn on tarkoitus paitsi antaa kropalle lepoa, myös mahdollistaa kuntohuipun osuminen maratonin ajalle ja valmistaa myös mieltä siihen, että alkaa olla hinku juosta.

...

Share

Lounastunti ja lämmin kuppi vihreää

Ladataan...
Ian Iris

 

”Iris, that looks haelthy” oli vanhemman arkkitehdin kommentti ensimmäiselle viikolla mikroon työntämälleni vihreälle keitokselle, joka erottui  tanskalaisten voileipäkääreiden keskeltä. Kyseisen hetken muistan kuin eilisen, vaikka huomaamatta siitä on ehtinyt vierähtää jo kaksi kuukautta.

Valokuviani selatessa havahduin haihtuvaan aikaan ja vinhaan...

Share

Viikon ruokailut -Torstai

Ladataan...
cherryjam cherryjam

Torstai 30.10.

Treeni: lepo

08:00 Aamupala: Sama kuin eilen kahveineen. Ruokaherani loppui, joten jouduin hädässä käyttämään peptoprota, jossa on tosi vähän kcal. Hämmennyin aamupalan pienuudesta, vaikka mukana oli rasvakahvikin. En keksi, mitä eiliseen on eroa se 200kcal.

882kcal, proteiini: 13g, hh: 41gr, rasva: 75gr, kuitu: 12gr

12:00 Lounas (silmämääräinen ravintolalounas) + rasvakahvi

    ...
Share

Pages