FIILIKSIÄ

Ladataan...

Pari viikkoa on kulunut tosi nopeesti, eikä mulla oo oikein ollut aikaa kirjotella tänne. Mun päivät menee suunnilleen näin: Aamulla meen kouluun yhdeksäksi ja pääsen kolmelta. Sen jälkeen meen töihin ja sen jälkeen salille pariksi tunniksi. Sitten tuun kotiin nukkumaan ja seuraavana päivänä sama kaava. On ainakin tekemistä, ettei koko ajan ajattele sitä, että on tylsää, vois vaikka syödä.

Elämäntapojen muututtua oon huomannut, että mun fiilis on paljon parempi koko ajan. Mun kroppa...

Share

Dust if you must

Ladataan...

Etten unohtaisi hengittää ja katsoa taivaalle. Etten unohtaisi sulkea silmiäni, kun kuulen mustarastaan laulun tai Verdin aarian.

Etten unohtaisi pörröttää karheaa pojantukkaa, kutitella pientä naurunaamaa, kaapata teiniä kainalooni.

Etten unohtaisi katsoa silmiin ja kysyä "kuinka jaksat", sanoa "otan osaa", luvata "soita niin vastaan".

Etten unohtaisi, että töissäkin jokainen heistä kantaa sisällään kokonaista maailmaan säröineen, iloineen, kipuineen.

Etten...

Share

Ai mitenniin et juo mitään?

Ladataan...
Zeaney Lovable

Onks sussa joku vialla? Onko sulla sairaus? Oliko sulla juomis ongelma?

Ei ei ja vielä kerran ei. 

Saan monesti aina monen monta erilaista kysymystä perääni kun kieltäydyn alkoholin juomisesta tai lasin shampanjaa ottamisesta. 

Ei se johdu siitä että mussa olisi jokin vialla tai mulla olisi sairaus, eikä myöskään siitä että mulla olisi joskus ollut jonkin sortin...

Share

Miten pysyä energisenä syksyn tulosta huolimatta?

Ladataan...

Vuoden pimein aika on käsillä yllättävänkin äkkiä, joten nyt on hyvä alkaa ennakoida syysväsymystä ja kaamosmasennusta. Aikaiset aamut ovat jo huomattavasti hämärämpiä ja iltakahdeksalta kello tuntuu olevan paljon enemmän kuin kuukausi sitten samaan aikaan. 

...

Share

Itkin joelle

Ladataan...
Naislaif Naislaif

Joskus on vain väsynyt. Väsynyt ja tyhjiin käytetty, loppun asti veto vedetty. Kysymykset kuinka vietän viimeisen viikkoni ennen häitä, ovat hyvää tarkoittavia, lämmöllä esitettyjä ja vastausta odottavia. Vastaan ja olen asiaan kuuluvasti innostunut morsian, mutta haluaisin samaan aikaan olla hiljaa ja miettiä miltä minusta tuntuu. Tahtoisin olla itseni kanssa, silitellä sieluni reunoja ja...

Share

Asenne ratkaisee

Ladataan...

"Asenne ratkaisee"-lausahdus on jäänyt itselleni vahvasti mieleen Big Brother-ohjelmasta. Vaikka ohjelmasta olisikin, mitä mieltä hyvänsä, (itse toki kaipaan sarjaa kovasti), on tuo lause silti harvinaisen totta. Harvinaisen monessa asiassa. Itselleni merkittävintä monessa jutussa on vieläpä se, miten johonkin asiaan asennoituu. Jos lähtökohtaisesti jo ajattelen, että ei varmasti tule olemaan kivaa, en varmasti pysty tähän eikä kyllä edes kiinnosta, niin lopputulos on jo aika...

Share

#sokeritonsyyskuu

Ladataan...
Minksu Pretty In Black

 

Mä oon ollut kovemman luokan karkin mussuttaja niin pitkään kuin vain muistan. En ole oikeastaan koskaan edes yrittänyt pitää "karkkilakkoa" tai herkkujen syömistä vain yhdessä päivässä per viikko. Viime aikoina mä oon kuitenkin alkanut tajuamaan, että joka päiväinen karkin ja suklaan syöminen on kaikkea muuta kuin hyväksi minulle. Tai no, olen mä sen aina tiennyt, mutta nyt olen alkanut vasta kunnolla ajattelemaan asiaa.

Sen takia päätinkin lähteä tubettajan Iina-Katariinan...

Share

Mihin meidän vastasyntynyt katosi?

Ladataan...
Rapsi Jämäpaloista koottu

Koska sehän on jo tuollainen VAUVA. Jäntevä, kiljahteleva, kääntyvä ja kikatteleva vauva, joka tuntuu jo enemmän sellaiselta Oikealta Lapselta ihmistaimen sijaan. Kuusi kuukautta on pian jo täynnä ja paljon on ehtinyt tapahtua. (En ole vain kokenut niitä vain tarpeelliseksi tänne kirjata, vaan olen kirjoitellut enemmän vauvakirjaan ajatuksia, mietteitä ja päivämääriä muistiin.)

Kirjoitustaukoon on osittain myös vaikuttanut henkisesti raskas kesä (vauvasta tosin riippumaton), joka vei...

Share

Otsonoitu oliiviöljy

Ladataan...
Jeba Tuuliajolla

Saan jälleen kerran kiittää työkaveriani ( kenestä on muuten tämän puolen vuoden aikana muodostunut ihana ystävä ) hänen olemassaolostaan, sillä ilman häntä ja hänen kullanarvoisia vinkkejään, tuskin koskaan olisin törmännyt näin mahtaviin ihonhoitotuotteisiin!

Hän vinkkasi jo kerran...

Share

Melting heart

Ladataan...
tiia Harjoitukset

...tai vaihtoehtoisesti melting eyebrown. 

Sen verran intensiivinen melting heart pose takana, että jäi kulmakarva mattoon. Onneksi loppuillan pärjää yhdelläkin!

Share

Pages