Troppausta ja lisäravinteita

Ladataan...

Muutaman tuloksettoman kierron jälkeen pieni insinööri sisälläni (no bun intended) turhautuu.

Oviksen tikutus tuntuu jo amatöörihommilta. Täytyy olla vielä jotain mitä voisin tehdä. Kai tätä hommaa voi buustata jotenkin, mutta miten?

Sitten avautuu netin aarreaitta: lisäravinteet ja vitamiinit. Miksei kukaan ole kertonut näistä aikaisemmin?

...

Share

Hullun helppo Tarte Tatin

Ladataan...
Eiksjoo (pikkuseikkoja)

tarte_tatin.JPG

Tervetuloa, omenapiirakoiden aika! Koleaa säätä, pimeitä iltoja ja ikkunaa vasten ropisevaa sadetta ei täydennä mikään paremmin kuin uunista tunkeva vastustamaton rasvan, omenan ja kanelin tuoksuyhdistelmä.

Mutta tänä syksynä se ei ole mikä tahansa omenapiirakka. Sen täytyy olla Tarte Tatinia. Taannoisilla Pariisin reissuilla iskenyttä hulluutta ranskalaista...

Share

Mihin TODELLA käytän rahani (ja mihin niiden todellisuudessa tulisi kulua...)

Ladataan...

 

shopping-mania.jpeg

 

 

Ensiksikin haluan todeta sen, että minä en todellakaan ole materialisti.

Enhän siis minä, enhän minä ole sellainen tyttö, joka kerää pienen asuinkomeronsa nurkkiin ison kasan vöitä, mekkoja, laukkuja ja keittiötarvikkeita pölyttymään käyttämättöminä.

Lähinnä joka kuun lopussa tuntuu, että en ole taaskaan saanut hankittua kotiini...

Share

Less is more

Ladataan...

Muuttorumba on vihdoin ohi ja minä ja kaikki tavarani ollaan viimein samassa osoitteessa, ekaa kertaa sitten keskiviikon. Mikä siinä onkin, että kun alkaa levittäytymään kahteen asuntoon ja viettää aikaa molemmissa niin aina ne tavarat, joita tarvitsisi ovat juuri siellä toisessa paikassa?

Anyway, nyt ollaan taas kaikki onnellisesti yhes koos ja muuton tiimellyksessä tuli tehtyä muutama oivallus sekä itsestä, että elämästä.

Minulla on ollut tähän saakka joku käsittämätön tarve...

Share

Mustikkaa, kalastusta, ja telttailua!

Ladataan...

image.jpg

Retkikeitin... Teltta... Villapusero... Makuupussi... Metsä... Vesi... Vaellussukat... Oma rakas mies ja koira seurana... Olipa erittäin mukava ja piristävä viikonloppu takana. Täällä Oulussa on satanut viime aikoina aika paljon niin en ole lähtenyt ulkoilemaan mieheni kanssa kovin aktiivisesti viime aikoina, siksikin oli aivan piristävää lähteä Taivalkoskelle yhdessä telttailemaan...

Share

My Bucket List

Ladataan...

Olipa kerran nuori nainen, joka unelmoi iltaisin sängyssä. Osa unelmista oli pieniä, osa suurempia. Öisin kaikki haaveet, koosta riippumatta, tuntuivat mahdollisilta toteuttaa. Kun aamu koitti, tilalle oli hiipinyt epävarmuus, joka nakersi viimeisetkin palat unelmista pois. Kun tätä jatkui tarpeeksi pitkään, jäljelle jäi vain viha, pelko ja väsymys. Eräänä yönä nuori nainen ei keksinyt yhtään hyvää syytä herätä seuraavaan päivään - ja se tunne pelotti enemmän kuin mikään muu. Nuori nainen...

Share

Kaunis ihminen

Ladataan...
Eerika Bättre liv

Kävin eilen pitkästä aikaa Yin-joogassa ystävän kanssa. Viime aikoina keho ei ole voinut niin kovin hyvin flunssan ja kolhujen keskellä joten kotijoogakin on jäänyt vähemmälle. Menomatkan sekoilujen jälkeen olin lopulta perillä, levitin mattoni ja aloitin harjoituksen. Aivan ensimmäisten asanoiden aikana kyyneleet pyrkivät...

Share

K E S Ä I N S T A

Ladataan...
Myjuw MYJUW

Eikös kesä ole nyt ihan virallisesti ohi, kun elokuu vaihtui syyskuuhun!? Täytyy myöntää, että minua ei juurikaan haittaa syksyn saapuminen. Olen kai sitten syksyn lapsi. Kyllä olen ihan syntymäkuunikin mukaan. On ihanaa vetää villasukat jalkaan ja kääriytyä sohvan nurkkaan viltin alle tai lähteä raikkaaseen syys-säähän juoksulenkille. Ja nyt ihan uutena juttuna minulle, on ihanaa haistaa kypsyneiden omenoiden tuoksu puutarhassa.

Kesä oli ihana ja kyllä minä yleensä kesästäkin...

Share

...ja mitä tekee Mies?

Ladataan...

Olen joskus kirjoittanutkin, että Miehen veli perheineen on häviävän pienesti elämässämme mukana. Se tuntuu kipeältä, että Miehen veljenpoika ei tunnista setäänsä. Meille ei ole annettu mahdollisuutta olla lapsen elämässä mukana. Se on ollut yksi suuri suru.

No, Anoppi soitti. Miehen veljen kotona oli lauennut sulake. Pakastin oli sulanut täysin. Koko kesän marjasato (ja kaikki muu) meni pilalle.

Mies: "No kyllä me voidaan antaa mansikoita."

(tässä...

Share

Lunes

Ladataan...
Conlaura Con Laura

En muista millon oisin viimeks nukkunut niin sikeesti kun viime yönä. Tosin klo 02.48 asti. Sen jälkeen en nukkunut sitten sekunttiakaan. Mielessä pyöri tuhat ja sata asiaa, tuntu kun oisin ollut monessa eri paikassa samaan aikaan. Kävin keskusteluja millon kenenkin kanssa ja välillä silmissä hyppeli myös alvin ja pikkuoravat? Siinä vaiheessa taisin sanoa ääneen v*ttu! Päätin, että kohtahan nukahdan ja yritin väkisin olla ajattelematta mitään, kunnes tajusin että olin jo hetken hengittämättä...

Share

Pages