Inhorealismin kauneus

Ladataan...

 

Vastavalo,

likainen peili.

Maalaamatta jäänyt seinä

ja seinällä juliste,

joka peittää pikaisesti paikatun naulanreiän.

Lipaston päällä tekokukka,

koska oikeat ei pysy täällä hengissä.

 

...

Share

Kasvihuoneen rakentelua rintamamiestalon pihalle

Ladataan...

Noniin, nyt se alkaa aikalailla olemaan valmis. Pari viikkoa siinä humahti, että sai kasvihuoneen viimeisteltyä. Tai no, pari juttua pitää vielä tehdä mm. Graniitti portaat ja vielä toinen automaatti ikkuna, mutta nyt on viikon verran päässeet kasvit nauttimaan uudesta huoneestaan. No, otetaan vielä hetki taaksepäin...

...

Share

Helsinki Coffee Festival 2017 - kaffipärinää ja elämyksiä

Ladataan...
markus.asunta Kahjona kahviin

Kiitos etusristisidevamman aiheuttaman sairausloman, pääsin viimein osallistumaan Helsinki Coffee Festivalille. Vierailu tapahtui ammattilaispäivänä, jolloin vältin keppeineni ruuhkan. Kiitokset Cafetorialle kutsusta. Lopputuloksena oli aika voimakkaasti kofeiinipärinäinen retki johon sisältyi koko joukko hienoja kahvielämyksiä, ihmisten kohtaamisia ja muutama yhteistyöavaus.

...

Share

Parhaat avokadoleivät, osa 1

Ladataan...
Anna Elina Plat du week-end

Olen suuri leivän ystävä. Nautin viljan aromista, vanhasta juuresta ja mausteista yleensä parhaiten ilman päällyteitä. Hyvä öljy riittää.

Olen myös suuri avokadon ystävä. Mehevä, pirteä ja kauniin vihreä raaka-aine sopii niin moneen reseptiin. Eikä minua ollenkaan haittaa se, että avokado kaiken lisäksi huipputerveellinen.

Toisaalta olen myös erittäin suuri avokadoleipien ystävä. Täyteläinen hedelmä ja rapeakuorinen levain muodostavat yhdessä täydellisen parin. Kun ne sipaisee...

Share

Mielen pahoinvointia ei voi oksentaa ulos - elämänhallinta palvelut terveydenhuollon rinnalle?

Ladataan...

Katsoin tänä aamuna YLEn Inhimillisen tekijän jakson, jossa oli ihana haastattelu Kalevi Rinteen 45 vuoden taipaleesta skitsofrenian kanssa. Siitä heräsi paljon ajatuksia koko terveydenhuoltomallistamme ja sen osittaisesta antiikkisuudesta nykymaailman menossa. http://areena.yle.fi/1-1385184 (kannattaa muuten katsoa tuo haastattelu!)

 

Mietin nimittäin, että kuka on sairas ja mitä voi kutsua...

Share

#1 VLOGI : Kuka oikeastaan olen?

Ladataan...

Viikon verran on paineltu menenmään ylhäisessä yksinäisyydessä, ja on ollut paljon aikaa matkustella omissa ajatuksissa. Eilen aamupäivästä kävin pitkällä kävelyllä ja juttelin ajatuksia kameralle. Toivottavasti ainakin kesäiset maisemat miellyttää silmää ;) 

Ehkä tästä alkaa mun oman elämän Iholla-sarja.
 

...

Share

Mitä tahtoisin jokaisen teinin tietävän

Ladataan...

Olen jäämässä ensi vuodeksi virkavapaalle yläkoulun opettajan työstäni. Tunnelmat ovat samaan aikaan onnelliset, haikeat, surulliset, kiitolliset, innostuneet, odottavaiset ja jännittyneet. Ennen kaikkea ajattelen oppilaitani jatkuvasti. Käyn läpi hyviä muistoja ja sätin itseäni aamuöisin niistä hetkistä, kun en ole osannut huomioida kaikkia tarpeeksi.

Koen oloni riittämättömäksi, koska en ole ehtinyt sanoa kaikille kunnollisia hyvästejä. En tiedä, miten saisin kaikille vanhoille...

Share

Koska aina välillä pitää uudistua

Ladataan...

 

Minulle tulee säännöllisin välein tarve vähän uudistua: päivittää ulkoasua sisäiseen maailmaani sopivaksi. Niinpä blogilla on uusi ilme, joka on jälleen ystäväni graafikko ja kuvittaja Jonna Koivumäen suunnittelema. Jonna on suunnitellut kaikki edellisetkin bannerit, ja jokainen niistä on sopinut juuri siihen hetkeen. 

Ensin...

Share

Kohdeyleisö

Ladataan...

Aloittaessani blogia aikoinaan en ajatellut lukijakohderyhmää. Halusin van kirjoittaa kuten aina ja toivoin, että saisin lukijoita. Mietin, että blogia voisi lukea monen ikäiset. Viime syksyllä lukijoita oli kaiken ikäisiä, mutta sitten tapahtui kummia. Nimittäin Google Analytics lakkasi toimimasta. Ennen tämän sovelluksen poistamista sain varmistuksen uudesta lukijakunnastani ja hämmästyin. Lukijoista vähemmistö oli itseni ikäisiä, pieni osa vanhempia ja enemmistö teini-ikäisiä?! En koskaan...

Share

Pages