Hiljaiseloa

Ladataan...
saarasusanna saara susanna

 

 

Haastan sinut katsomaan kulunutta viikkoasi taaksepäin. 
 

Kuinka monta kertaa olet oikeasti pysähtynyt?

Omalla kohdallani nämä hiljaiset hetket ovat laskettavissa varmaan yhden jalan varpailla. Ellei siis nukkumista lasketa.

Liian harvoin sitä ihan oikeasti hiljentyy ilman, että tekee jotain muuta. Tai pysähtyessäänkin sitä...

Share

Kurkistus arkeen, tervetuloa kotiini <3

Ladataan...

Sain Instagramissa kuvia kodista -haasteen. Yleensä julkaisen instassa juoksuun ja treenaamiseen liittyviä kuvia, mutta lähdin tähän haasteeseen toisen juoksubloggaajan, Poppiksen haastamana. Elämä ja arki on paljon muutakin kuin juoksua, mutta juokseminen ja treenaaminen on se osa-alue, jonka olen halunnut jakaa sekä blogini että instagramtilini kautta julkisesti.

Nyt raotan teille kuitenkin pienesti myös kotiani...

Share

Vieläkö on joulustressaajia?

Ladataan...
mannika Nukkuvan rukous

Lehdet pullistelevat otsikoita, kuinka tunnistaa ja välttää joulustressi. Samat lehdet ovat neuvoneet meitä suomalaisia jo niin monena aiempanakin jouluna, että ihmettelen vieläkö on olemassa joku noviisi, joka ei tiedä kuinka viettää joulu stressaamatta? 

Ehkäpä oma stressaamattomuuteni johtuu siitä, että perhepiirissäni "pelisäännöt" sovitaan etukäteen....

Share

Eniten ärsyttää

Ladataan...
Kriselda Kriselda

 

Black Friday ja sen tuputtaminen. Mietin pitkään kirjoitanko aiheesta, sillä ajatukseni ovat vähän ristiriitaiset. Blogiani aiemmin lukeneet saattavat tietää, että inhoan shoppailua ja 7 vuotta muoti- ja vaatealalla on tehnyt...

Share

Talven vaikutus energiatasoihin ja motivoiva lento Afrikkaan

Ladataan...
sonjahannus Urban Zen

Hei <3

 

Miten te voitte tällä hetkellä?

Vaikka sanoin viime tekstissä ettei säätila vaikuta fiilikseeni mitenkään, niin puhuin ehkä enemmän yrittäjyyden näkökulmasta kun muusta elämästä. Todellisuudessa elämäni näyttää vuodenajan takia hyvin erilaiselta kun muina vuodenaikoina, niinkuin varmaan suurimmalla osalla Suomessa olevia? :D

 

 

...
Share

Kiitospäivän kiitollisuuspäiväkirja

Ladataan...
TiiaK. Pysähdyksiä

Eilen vietettiin rapakon toisella puolella Jenkeissä perinteistä Kiitospäivää. Thanksgiving-juhlan inspiroimana päätin listata omia tämän hetken kiitollisuuden ja ilon aiheita.

Olen…

…kiitollinen Otolle, joka auttaa, tukee, kannustaa ja rohkaisee minua.

…kiitollinen ystäville, jotka kyläilevät meillä nyt oman liikkumisen ollessa hieman haastavaa.

…...

Share

Yksinäisyys - itkettävää surullisuutta

Ladataan...

Tiedättekö sen tunteen, joka aina silloin tällöin onnistuu lamauttamaan sut hetkeksi. Se voi tulla kotona, ruuhkabussissa tai jopa kavereiden seurassa. Se ei välttämättä näy ulospäin, kaikki näyttää olevan hyvin. Yksinäisyyden tunne. Se on tunne, joka voi tulla, vaikka et olisikaan yksin. Tunne, kun kukaan ei ymmärrä. Et tule nähdyksi tai kuulluksi. Tunnet itsesi erilaiseksi, ulkopuoliseksi.

 

En pidä itseäni juurikaan ulospäin suuntautuneena, yltiösosiaalisena ihmisenä....

Share

Puolison kynästä: Onnellisempi elämä hintaan 299,90€

Ladataan...

Sä tarvitset laihemmat reidet, sileämmät kasvot, uuden auton, paremman tietokoneen, tyydyttävämmän parisuhteen, tehokkaampaa hammastahnaa, rentouttavan lomamatkan, onnellisemmat lapset, eettisesti parempaa arkiruokaa, enemmän omaa aikaa, vähän isomman sohvan, mökille uuden kuistin, hyvät suhteet omiin vanhempiisi, lisää itsevarmuutta ja mielenrauhaa.

Onneksi on Black Friday, jolloin kaikki tämä on mahdollista saavuttaa yhden päivän aikana, jos lompakko kestää!

Osta uudet ja...

Share

8 ASIAA, JOSTA OLEN KIITOLLINEN – EILEN, TÄNÄÄN JA HUOMENNA

Ladataan...
Hanna K Sunday Blondie

Amerikassa vietettiin eilen kiitospäivää, jolloin ihmiset kokoontuvat yhteen nauttimaan juhla-aterian ja muistelemaan asioita, joista he ovat kiitollisia.

Moni on kirjoittanut blogissaan ja some-kanavissaan asioista, joista on kiitollinen. Nämä kirjoitukset saivat minutkin pohtimaan asioita, joista tunnen...

Share

Pages