Mielessä nyt / On my mind

Ladataan...
Suvi sur le vif Suvi sur le vif

 

Meinasin ensin laittaa kuvan, jonka otin tänään kello kahden aikaan päivällä ja marmattaa pimeydestä. Mutta kuka sellaista jaksaa, itseäkin alkaa masentamaan. Sen sijaan jaan pari linkkiä, jotka ovat innostaneet minua.

Samujin kotiaiheinen mallisto

New...

Share

Keittopäivä

Ladataan...

Tänään on ollut keittojen täyteinen päivä. Lounasta Soppakeittiössä ja kotona nuudelikeittoa illalla. Välissäkin piti käydä Yliopistolla syömässä patonki, kun lounas oli loppunut. Tosin söin pullamössöpatonkia itseään alle puolet, muuten raavin patongin sisällön raastesalaatin joukkoon. Näin se tapahtuu kun fokus on tässä hommassa, juttu onkin siinä, että saan sen fokuksen pidettyä säntillisyydessä. Ja päivään kuului myös piipahdus uimahallissa.

 

Noh tässä tämä päivä ruokana...

Share

Tiedosta tunnelukkosi

Ladataan...
Mija Positiivisesti Sinun

Tunnelukkojeni selvittäminen on tuonut valtavasti apua arkeen ja selkeyttä yleiseen elämäntuskaan. Skeematerapeutti Kimmo Takanen on tunnelukkojen kantava voima Suomessa, ja hän on kirjoittanut aiheesta loistavan "Tunne lukkosi - vapaudu tunteiden vallasta" - kirjan. Tunnelukkosi-sivustolla kuvataan seuraavasti: 

"Tunnelukko on lapsuudessa tai nuoruudessa opittu haitallinen ajattelutapa, joka nykypäivänä...

Share

Nyt suuta soukemmalle, ruokailunillittäjä

Ladataan...
A. Sinivaara Onnenpäivä

Koska itsessäni ei tietenkään ole mitään mikä ärsyttäisi muita, voinen huoletta keskittyä siihen, mikä minua ärsyttää muissa. Ja tänään ärsyttää viime aikoina esiin noussut, lähinnä nuorten naisten harrastama ruokailunillitys. Ja olkaapa huoleti, en nyt puhu siitä, että joku jättää parsat ja makkarat syömättä periaatteen, uskonnollisen vakaumuksen, allergian tai dieetin vuoksi. Ehei. Minä puhun niistä, jotka päinvastoin pistelevät poskeensa sitä mitä ovat lautaselleen haalineet,...

Share

Kepeitä huomioita pelihalleista

Ladataan...
emelialei Minne matkalla

Tokiossa vierailija ei voi välttyä huomaamasta, että japanilaiset rakastavat pelejä. Ilmiö näkyy niin julkisissa kulkuvälineissä, mainosgrafiikassa kuin myös erityisesti pelaamiseen keskittyvissä pelihalleissa. Enemmistö Tokion pelihalleista on paikkoja, joissa voi pelata lähinnä pajatsohenkisiä pelejä. Lisäksi suosittuja näyttäisivät olevan hallit, joissa voi metallikauhalla yrittää kauhoa pehmonalleja, avaimenperiä ja muita leluja. Pelihalleista on myös löydettävissä Purikura-kuvauskoppeja...

Share

Puolesta, Vastaan, En kerro, En tiedä!

Ladataan...
Ivory D. Wine Run Babe Run

Perjantaina äänestetään ehkä vuoden isoimmasta asiasta, tasa-arvoisesta avioliittolaista.  Olen kuunnellut aiheesta uutisointia ja keskustelua paljon ja viimeinen niitti ajatusten julkiselle purkamiselle oli kaverini somessa jakama kuva josta käy ilmi kuka kansanedustaja aikoo äänestää mitenkin perjantain koittaessa.

 

Surullisen moni heistä on edelleen sitä mieltä ettei 2000-luvun suomessa rakkaus ja sen sinetöiminen ”jumalan...

Share

MATKAVINKKI: Mauritius OSA 3 - Liaanivanhuksia ja kanelipuita

Ladataan...
Vinkkipankkiiri Vinkkipankki

Vinkkipankin Mauritius spesiaali jatkukoon. Edelliset vinkit täällä ja täällä. Tsekkaa ja jatkaa nojatuolimatkaa! Lisää vielä tulossa!

...

Share

Terveelliset herkut

Ladataan...
annisavolainen Life Is Fun

 

Olen innostunut ns. terveellisistä herkuista ja yleensä myös niistä vähemmän terveellisistä. Kuitenkin olen vähentänyt sokerin käyttöä ja jättäny suurimmaksi osaksi karkit, sipsit ja limut pois. Mutta se makean nälkä kalvaa koko ajan!

Joten minäkin haluan hehkuttaa teille näitä suussasulavia herkkuja, jotka ovat terveellisiä. BANAANILETUT! Nämä ovat olleet jonkin aikaa...

Share

Pages