14 asiaa, joita menestyneet ihmiset tekevät aamuisin

Ladataan...
pieta Ruista Ranteessa

Tiedättekö mikä on varmin tapa tuntea riittämättömyyttä? Lukea 14 asiaa, joita menestyneet ihmiset tekevät aamuisin -listausta. 

Okei, tajuan kyllä, ettei kaikkia listattuja asioita ole tarkoitus tehdä joka aamu, mutta ihan oikeasti, joinakin aamuina kamppailen jo pelkästään kohtien yksi ja kaksi kanssa.

...

Share

Lauantaikin hurahti I love me-messuilla

Ladataan...

( Bloggaajalippu I love me-messuille Messukeskukselta bloginäkyvyyttä vastaan)

Lauantai-aamuni aloitin mahtavasti hotelliani vastapäisessä miestenmuotiliike T´uomo:ssa, missä nautiskelin lasillisen cavaa Pikkuliten-blogin pirteän Poppiksen seurassa. Ylle oli pakko kiskoa taas tuttua oranssia isommalla kädellä :)

...

Share

Voisitko kuunnella, kiitos

Ladataan...
MarikaJohannaP Hey girl

Monelta ihmiseltä unohtuu helposti kaksi keskustelun ja sosiaalisen kanssakäymisen perusasiaa.

Kuunteleminen ja kunnioitus.

Moni kuuntelee vain vastatakseen, ja puskeakseen omaa mielipidettä toiselle, ei ymmärtääkseen toisen näkökulmaa.

Kuvitellaan myös että jos vähän korottaa ääntään tai huutaa, viesti saadaan paremmin toiselle perille.

Unodetaan että...

Share

Mitä syön imetysdieetillä

Ladataan...
Mammanen Äiti jumppaa

Nyt on hyvä hetki laittaa pieni dieettiruokavaliopäiväkirja esille. Hyvässä lykyssä joku saa vaikka omaan dieettiinsä jonkun vinkin tai huomaa että saa sitä ruokaa syötyä dieetilläkin. 

Eli mitä söin tavallisena päivänä? Tämä päivä sisälsi myös normaalin salijumpan. Ja imetysdieetti siis päällä ja omasta ruokavaliosta pois gluteeni ja maito kaikessa muodossaan. Muutoin ei kyllä tarvisi dieetillä olla(hehheh).

Aamupala:

...

Share

Itävallassa

Ladataan...
Rosapohjolainen Rosapohjolainen

 Moikkamoi!

Miten teillä on syysloma mennyt? Mulla on mennyt oikein hyvin (paitsi että eilen iski pikku flunssa päälle). Mutta parempi tulla nytten syyslomalla kipeeksi koska ensviikolla ois aika lähteä takaisin Hintertuxiin. Valitettavasti en ole ehtinyt kirjotella teille hetkeen koska ei ole vain ollut yksinkertaisesti aikaa (ja olimme tuxissa viimeviikolla niin wifi ei toiminut kunnolla). Seuraavat pari päivää näyttää sisältävän pelkkää lepoa ja koulunkäyntä ja sitten takaisin...

Share

JA TAAS MENNÄÄN!

Ladataan...
Rosahavumaki Day with Rosa

Voisin alkaa pitää kirjaa siitä, kuinka monesti vuoden aikana istun tässä tismalleen samassa paikassa. Oon nimittäin taas tuttuun tapaan laivassa matkalla kohti Tallinnaa, kahvikuppi vieressä ja laukku täyteen pakattuna. Tällä kertaa olis tarkotus viettää R:n luona vähän pitempi aika, koska pääsin vihdoin ansaitulle syyslomalle! Koko syksy on tullut paahdettua sata lasissa ja arki pyörinyt Adventure Race -tapahtuman ympärillä. Nyt viikon ajaks aion hetkellisesti unohtaa arjen...

Share

I Love Me-messutarjoukset: Top 5

Ladataan...

Aiemmassa postauksessani avasin hitusen sitä, mitä olen itse lähdössä sinne kokemaan ja aistimaan
ja nyt voisinkin tarttua messutarjouksiin omasta näkökulmastani.

Lue täällä kokonaisuudessaan: http://www.fashionpoetry.eu/2017/10/i-love-me-...

Share

Perjantain pikavisiitti I love me-messuilla ja MUSTA asuni!

Ladataan...

Ehdin perjantaina tehdä pikavisiitin messukeskukselle ja hui että siellä oli vilinää!
Oli hykerryttävä fiilis käydä rintapieleensä Bloggaripassi, sama fiilis kun joskus koulussa sai kunniakirjan tai muun sulan hattuunsa.
 

Hienoista etukäteissuunnitelmistani huolimatta tajusin huuhailevani pitkin messuhallia enkä muistanut mitään niistä "kellotetuista" tärpeistäni....

Share

Podcast: Menestyminen

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Mitä menestyminen vaatii ja mitä se edes tarkoittaa? Millaisia tavotteiden tulisi olla? Entä millaisilla pienillä asioilla pystyt kehittämään itseäsi tavallisessa arjessa?

Luvassa henkilökohtaisia kokemuksia ja konkreettisia vinkkejä oikeasta elämästä. 

Podcastin pääset kuuntelemaan...

Share

#MeToo - miksi siitä on silti niin vaikea puhua?

Ladataan...

En halunnut julkaista mitään asiaan liittyen muissa sosiaalisen median kanavissani, en vaikka sen olisi pystynyt tekemään hyvinkin yleisellä tasolla. Seksuaalista häirintää kohtaa lähes päivittäin ja useimmiten tökeröt kommentit tai pienet fyysiset vihjailut jaksaa ohittaa huumorilla ja jättää omaan arvoonsa. Muutama päivä sitten vastaani tuli erään aiemman deittailemani miehen kysely erään sosiaalisen median "päivän tarinassa" ja vereni lopulta kuohahti sen verran reippaasti etten enää...

Share

Pages