Hej o hejdå!

Ladataan...
Mrs. K. Täst vinkkelist

Täst vinkkelist on nyt jutut kirjotettu ja keittiöpsykologi täällä hiljenee.

On ollu ihana kirjoittaa ja saada vastakaikua, nyt on aika jonkin muun.

Haikeana toivottelen teille kaikkea hyvää,

xx

/Mrs. K.

 

Share

Muutkin mokaa ja rapatessa roiskuu

Ladataan...
maitokahvi Päivän ajatus

Tällä viikolla olen säätänyt, kiirehtinyt, tehnyt 12 tunnin työpäiviä, väsynyt, kuullut huonoja uutisia, mokannut pahasti ja onnistunut isosti.

Minusta riippumattomia ja minusta riippuvaisia ikäviä juttuja on päässyt tapahtumaan, vaikka parhaani yritin kaikessa.

Mutta näin se varmaan tulee olemaan aina.

Jos tahtoo tehdä paljon ja saada aikaseksi mahtavia juttuja, niin yleensä jostain on pakko tinkiä. Ei voi aina olla huolellinen ja pedantti, jos isojenkin linjojen...

Share

Yhdestä kaksi? Kahdesta kolme? Kolmesta kahdeksan?

Ladataan...

Yksi pistos, kaksi reikää? Ei, se ei ollut käärme. Se oli "sikiöseula". Verikokeessa siis käyty, nyt jännityksellä odotamme 18.11 ultraa. 

On se vaan niin jännittävää, maailmani sekaisin laittavaa; yhdestä kaksi, kahdesta kolme, kolmesta kahdeksan?!? Kasvaako (uusio)perheemme pienokaisella keväällä? En jaksaisi millään odottaa. :)

Vointi ok. Mahaa on juilinut muutaman päivän...

Share

Dominopalikat nurin

Ladataan...
Papris Odotusta ja opiskelua

Tiedättekö sen tunteen, kun lyhyen ajan sisällä tapahtuu liikaa stressaavia ja kurjia juttuja? Ensin murehtii aikansa niitä ihan oikeita murheita, mutta sitten kun ne olisivat jo menneet ohi, yhtäkkiä huomaa pahoittavansa mielensä ihan pikkujutuistakin koko päiväksi. Itkettää, tuntuu pieneltä ja surulliselta. Ja ihan siltä, että maailma tahallaan potkii päähän. Enkö sais viettää edes yhtä päivää rauhassa ilman vastoinkäymisiä! Jos yliopistolla kaikki sujuu hienosti, päiväkodista tulee tosi...

Share

Ennen kuin potkaisen ämpäriä

Ladataan...
Katie Aika kypsä äidiksi

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Toimitus haastoi julkistamaan ämpärilistansa ja Rosanna toivoi käsinkirjoitettua kirjettä. Olkaapas hyvät:

Kirjeeksi tuo...

Share

Kyllä kaikki järjestyy

Ladataan...
maitokahvi Päivän ajatus

Kyllä kaikki järjestyy

Jos ei hyvin niin jotenkin

Kyllä kaikki järjestyy

Tietenkin.

-Janne Laurila-

 

Nämä sanat ovat luoneet minulle lohtua aina niissä vaikeammissa elämäntilanteissa. Eilen sattui jotain ikävää ja nyt painaa huoli, että miten tämän asian kanssa kuljetaan eteenpäin. Mutta kyllä kaikki järjestyy lopulta. Jos ei hyvin niin jotenkin.

Share

10 Things to Do

Ladataan...
Pumpuli Pumpulielämää

Kiitos Trendin Toimitus, tämä haaste tuli kuin tilauksesta.

Elän uusilla kulmilla, uudella mantereella, uusien ihmisten ympäröimänä. Tässä tilanteessa viimeistään on mitä otollisinta miettiä, mitä oikesti haluaa elämässään saada aikaiseksi, kuinka viettää aikaansa, mitä kokea, missä kehittyä erinomaiseksi. 

En ole koskaan tehnyt viisivuotissuunnitelmaa. Olen lähinnä pitänyt ovet auki kaikille mahdollisuuksille, mikä taas on aiheuttanut aiheesta toiseen hyppimistä. Geneveen...

Share

Tavallista elämää

Ladataan...

Niinkuin eilen sanoin, ajattelin tänään kertoa ihan tavallisesta päivästä mun tavallisessa arjessa..

5:30 kello soi.. 5:45 kello soi uudestaan.. 5:50,5:55,6:00 ja lopulta 6:05 saan taisteltua itseni hereille. Nukuin ihan äärettömän huonosti ja mun yleensäkkin todella vaikea herääminen oli vielä normaalia hankalampaa. Mun on ihan pakko aina pyytää, että Timokin laittaa herätyskellon soimaan, koska ei oo yks eikä kaksi kertaa kun olen nukkunut onneni ohi. Olen aamulla maailman nopein ja...

Share

UULA-luonnonmaalit // UULA natural paints

Ladataan...
modernekohome modernekohome

En ole koskaan ollut varsinainen tapettityyppi ja yksi ikisuosikeistani, toki yhdistettynä muihin rouheampiin juttuihin, on sileät maalipinnat. Aina vaan. Maaleissa suosin aina mahdollisimman sisäilmapäästöttömiä ja luonnonmukaisia versioita. Olen huomannut myös, että akrylaattimaalit ovat muovin vuoksi staattisia, ja tummemmissa seinissä huomaa, miten seinän pinta on aivan pölyn peitossa. Ei hyvä.

Hyvä luonnomukainen vaihtoehto on perinteinen suomalainen...

Share

Kosmeettinen sellulliitti

Ladataan...
Charkku Charlotan silmin

Kosmeettinen selluliitti ei ole sairaus, vaan normaalitila, jonka koemme - no - esteettisesti rumaksi. Henkilökohtaisesti pyrin olemaan huolestumatta tästä hirvittävästä rumuudesta (josta jopa julkkikset kärsivät - voitteko uskoa?). Se on kuitenkin monelle kiusallinen vaiva, joten halusin kirjoittaa hieman siitä. Niin - ja sisko pyysi. Vähän myöhässä, mutta tässä tämä nyt olisi.

...

Share

Pages