Rakenneultra

Ladataan...

Tänään aamulla aikaisin rahtasimme itsemme Kätilöopiston sairaalalle rakenneultraan. Ilmoittautumisessa olimme vuoronumerolla 002 ja aika pian päästiinkin sinne toimenpidehuoneeseen. Aivan ihan kätilö oli vastassa ja hän lupasi selittää koko toimenpiteen ajan, mitä tekee ja mitä tapahtuu. Ei ole kuulemma kivaa, jos hän on vain hiljaa ja mittailee samalla kun me mietitään, onko kaikki hyvin. Tässä kohtaa on helppo olla samaa mieltä.

Vauvalta löytyi edelleen pää, vartalo, kaksi kättä ja...

Share

Käyttäydytään ihmisiksi

Ladataan...
Nanna H. Oisko tulta?

image.jpg

Mahatma Gandhi sanoi, että: ”Kansakunnan sivistyksen taso näkyy siinä, miten se kohtelee eläimiään.”  Istanbulissa on otettu käyttöön uudenlaisia pullonpalautus automaatteja. Jos palautat pullon, et saa vastineeksi rahaa, vaan automaatin yhteydessä oleviin ruokakuppeihin tulee panttia vastaavalla summalla koiran ruokanappuloita. Tällä keinoin koitetaan auttaa 150 000...

Share

Uusi hieno leikkipuisto

Ladataan...

Olimme viikonloppuna Papun kanssa vähän merellisemmässä ilmastossa, Mikko sai vapaata meistä ja minulla oli huomattavasti vähemmän tukalaa tuulisemmissa maastoissa, täällä sisämaassa kun ilmasto on ihan erilainen kuin rannikolla. 

Minä näin kavereita, Papu näki kaverini puoli vuotta nuorempaa tyttöä ja heistä tuli heti kaverukset, mummi sai viettää aikaa Papun kanssa, kävimme kaupungilla ja näimme Papun viiksekästä enoa ja hänen tyttöystäväänsä... Toisena päivänä kävimme hienossa...

Share

Huonoa hoitoa psykiatrian akuuttiosastolla

Ladataan...
Lucy1 Kaunis mieli

Olin ollut jo muutaman kuukauden sairaslomalla ennen kuin menin ensi kertaa psykiatriseen sairaalaan. Aikani akuuttiosastolla koostui monesta: helpotuksesta, turhautumisesta, pelosta, rauhasta. Olin osastolla kuusi päivää. 

Olin niin kauan ollut ylikireä, ylipingoittunut, ylijännittynyt, joten oli tavallaan elintärkeää vihdoin saada apua. Ja tapasin lääkärin, joka ymmärsi. Hän ehdotti betasalpaaja Propralia ahdistukseen. Olin hyvin skeptinen, aikaisemmin ei oikein mikään ollut...

Share

Sektio vs. alatiesynnytys

Ladataan...

Uusi tyttömme, kotona kutsutaan vielä vain niñaksi, on jo pian 3 viikkoinen! Ja lupaamani postaus sektio / alatiesynnytys edelleen tekemättä eli eiköhän nyt ole sen aika.

Tunti synnytyksen jälkeen sängystä noustessani olin jo valmis tuulettamaan alatiesynnytyksen puolesta ja nyt viimeistään olen hyvin vakuuttunut. Ja painotan, että sektiokokemukseni on siis myös positiivinen!

 

Sektioni tehtiin Meksikossa lapsiveden vähyyden (olemattomuuden) takia viikolla 37....

Share

Helle, laiskuus ja loma

Ladataan...

Oon vähän hukassa mutta oudon okei sen asian kanssa. Ehkä mökkeily ja kavereitten ja siskon näkeminen on saanut minut takaisin raiteille, tai takaisin siihen että tuntuu taas siltä että olen oma itseni. Whatever that is.

Ei tee mieli kirjoitella deittailusta tai seksistä... En tiedä mihin mikään on menossa mutta mjäähh.. 

 

Jos olisin kissa niin kuvittelen että näyttäisin suurinpiirtein tältä:

...

Share

Lukiohameessa

Ladataan...
Rosanna #MOMFIE

Iksu kysyi momfie-postauksessaan, onko muillakin vuosikymmenen takaisia lempivaatteita yhä käytössä. En heti keksinyt tällaista vaatetta omasta kaapistani, kunnes melkein seuraavana päivänä ongin ylähyllyltä muuttojen mukana jo yhdeksän vuotta kulkeneen Zaran rimpsuhameen - eikös yhdeksän vuotta lasketakin melkein vuosikymmeneksi? Hame on ostettu lukion ensimmäisen vuoden kevätjuhliini ja käytin sitä turkoosin topin ja...

Share

ENJOY THE SIMPLE THINGS

Ladataan...
M. Avec Mari

Monday mood board.png

Maanantain motto officen mood boardiltani lainattuna: Enjoy the simple things. Kiteyttää lyhyesti ja yksinkertaisesti ainakin koko minun käsitykseni onnellisuudesta ja hyvästä olosta. Mitä mieltä olette?

Näiden sanojen myötä oikein hyvää viikkoa!

M.

Ps. Showroom tourneet jatkuvat myös tällä viikolla. Vuorossa mm. Henri Lloyd, Ted Baker, Gant, Tiger...

Share

Epämasentavien asioiden lista

Ladataan...
Hemuli Oisko tulta?

depressing-world-21435654.jpg

Maailma näyttäytyy toisinaan nyt aika masentavana paikkana. Päätin listata asioita, jotka ovat epämasentaneet minua lähiaikoina.

– Kun kioskin/kahvilan/baarin edustalla on tarjolla vettä koirille, etenkin nyt kesäkuumalla.
– Ystävä, joka spontaanisti ilmoitti hakevansa minut töistä moottoripyörällä. En ollut koskaan ennen...

Share

Pages