Kolmenkympin kriisi

Ladataan...
Pi Vellamo Spökhus

Myönnän kyllä olevani aika mummo monessa asioissa (harrastan puutarhanhoitoa ja käyn viikonloppuisinkin mieluiten nukkumaan viimeistään puoliltaöin), mutta tämä tuli silti vähän puskista. Ehkä kyseessä on orastava kolmenkympin kriisi, ehkä jokin muu.

Ensin menin balettitunneille. En ole koskaan oikeastaan tanssinut, jos puolivuotista rupeamaa alle kouluikäisenä ei lasketa. Sitten hankin elämäni ensimmäisen tatuoinnin. Sen jälkeen ilmoittauduin viulutunneille. Muistan vieläkin 14-...

Share

Kulttuurityönhaun ihanuudesta

Ladataan...
Räyhälä Räyhälä

 

Ajattelin nyt näpytellä näppini puhtaaksi eräästä hyvin tärkeästä ja tällä hetkellä oikeastaan koko elämänrytmiini vaikuttavasta asiasta, jota minulta aina kysytään, ja johon en osaa ikinä vastata yhdellä tai useammallakaan lauseella. Naiset, herrat, ja sukupuoleltaan määrittelemättömät:

"No...

Share

2. Matkan alku

Ladataan...
Keijukenkiin Keijukenkiin

Eletään marraskuuta 2013. Olen päässäni pyöritellyt lihavuusleikkautta vaihtoehtona parempaan ja kevyempään elämään, ja paria vuotta aiemmin olemmekin lähettäneet terveyskeskuslääkärin kanssa lähetteen keskussairaalaan koskien kyseistä asiaa. Lähete tuli bumerangina takaisin; ainoa joka puuttui minulta kriteereistä oli dokumentoitu pidempi painonpudotusjakso.

Päätän tuolloin marraskuussa vihdoin, että nyt on aika. Soitan siis terveyskeskukseen ja kerron asiani; ensimmäinen tapaaminen...

Share

Saanko esitellä: Tämän vuoden SECRET SANTA-blogit

Ladataan...
phocahispida #MOMFIE

Joulupostitempaus on nyt polkaistu toden teolla käyntiin. (Tempaukseen voit tutustua tarkemmin tässä postauksessa.)

Osallistujien pitäisi löytää pikapuoliin sähköpostistaan salaisen ystävänsä blogin nimi sekä osoitetiedot: Sopivan yllätyksen tai tavaralahjan miettiminen voi pian alkaa!

Linkkailkaahan juttujanne...

Share

Päivän kysymys: Voisitko muuttaa väliaikaisesti takaisin vanhempiesi luokse?

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Ihanat, kamalat vanhemmat. Niin mukavalta kuin äidin pesemät puhtaat vaatteet ja isän hoitamat autonhuollot voivatkin tuntua, suurin osa on onnellinen päästessään muuttamaan omaan kotiinsa, kun sen aika koittaa.

Toisinaan vahempien luokse voi kuitenkin joutua yllättäen palaamaan. Sinä olet...

Share

Tyytymättömyydestä

Ladataan...
EllaE Ella Elers

Viime aikojen teema elämässäni on ollut tyytymättömyys. Tyytymättömyys siihen ole etten osannut ajatella positiivisesti tästä vuodenajasta ennen lumentuloa. Tyytymättömyys siihen etten koe kehittyneeni treenien suhteen niin hyvin kuin olisin siihen käytetyssä ajassa voinut, tai etten ihan tarkalleen edes tiedä tavoitteitani. Tyytymättömyys siihen etten tiedä mitä haluan, en ole inspiroitunut, innostunut taikka kiitollinen. Ja ennen kaikkea tyytymättömyys siihen, että olen tyytymätön.

...

Share

These Winter Mornings...

Ladataan...
feelgoodinc Feel Good Inc.

Kärsittekö sunnuntaiahdistuksesta? Minä kärsin. Pahasti. Sunnuntait ovat mielestäni parhautta, mutta yleensä iltapäivällä mulla alkaa ahdistamaan jo maanantai. Tämäkin sunnuntai, niin kuin mulla sunnuntait yleensä, alkoi ihanasti, kiireettömästi, isolla kahvikupposella, jonka sain nauttia valkoisissa lakanoissa ihan rauhassa ja katsella ikkunasta ulos lumista maisemaa... Kävin töissä, hoidin asioita, tein FitBody Challenge valmennuksen kolmannen porrastreenin ja kotiin...

Share

Omituinen intialaiskokemus Tampereella

Ladataan...
Jenni H. Terävät hampaat.

Kävin tällä viikolla ystäväni Sallin kanssa synttäreiden ja viikon loppumisen ja siitä selviytymisen kunniaksi vähän ulkoilemassa ihmisten keskellä ja päädyimme Finlaysonin Siperia-keskuksessa sijaitsevaan Taj Indian Restaurant -ravintolaan.

Kumpikaan meistä ei ollut käynyt ravintolassa aiemmin ja sepä se olikin...

Share

Mádaran naamiot

Ladataan...
heazzz Heidin blogi

I Love Me messuilta nappasin mielenkiinnosta kokeiluun Mádaran uudet naamiot. Olenkin kerinnyt tovin testailla kyseisiä tuotteita ja muodostaa niistä mielipiteeni. Mádara tosiaan on Latvialainen luonnonkosmetiikka merkki, jonka tuotteiden nimeen olen vannonut pitkään. Aiemmat käyttämäni tuotteet ovat olleet laadukkaita, joten uskalsin ostaa molemmat putelit...

Share

Uintitreeniä ja hankijuoksua nastoista haaveillen

Ladataan...
Karkki Kaislarannalla

Kahden kuukauden hiljaisuus on rikottu ja kynnys ylitetty. Syksyn ekat uintitreenit on plakkarissa. Olipa mahtavaa uida! Ja raskasta.

Uintikunto on hukassa, mutta uinti ei ollut vaikeaa. Treenailin potkuja ja vetoja, uiskentelin perumatkaa. Kädet olivat kuin makaroonia, miten voimattomaksi sitä ensitaipaleella taas itsensä tuntee! Pelkään, että unohdan harjoitukset, joita viime talvena treenailtiin. Vastaavaa treeniryhmää täältä ei ole löytynyt ja harjoittelu jää nyt oman...

Share

Pages