"Eihän se ole ku sutasta."

Ladataan...
Raissi RetroPrinsessa

Sehän on mukavaa pientä puuhastelua Saanalle ja mulle. Toiset rakentaa aitaa ja terassia, niin me voidaan maalata vanhat puutarhakalusteet. Kiva touhuta porukalla pihalla.

Rautakaupassa:

"Minkälaista maalia ajattelit?"

"No, mitä niitä nyt on? Semmosta, joka pyssyy, eikä heti ropise."

"Siis vesiohenteista vai liuotinohenteista maalia?"

"Kumpi pyssyy paremmin?"

"Kyllä se liuotinohenteinen pysyy paremmin."

"No sitte sitä."

"Sitä...

Share

kuinka menee?

Ladataan...
rilla Hymyillen.

Heippa!

En ole aikoihin ehtinyt kunnolla kirjoittaa. Viimeisin päiväkirjavuodatus taitaa olla maaliskuulta ja blogiin ei vaan saa tekstiä koska oma epävarmuus. Sitä ajattelee, että pitäisi syntyä ammattimaista tekstiä ja kuvata asioita niin järisyttävän hienolla tavalla, että ihmiset vuorotellen ilahtuu, liikuttuu ja innostuu. Ennen kirjoitin siksi koska se oli kivaa. Sitten joku...

Share

Outdoor sport vibes

Ladataan...
Sofiammla MENBERE

Heippa! Pääsin vihdoin kirjoittamaan ja laittamaan nämä maanantaina otetut kuvat blogiin. Tietokoneeni netti on reistaillut maanantaista asti, enkä ole voinut sen takia päivittää blogia.

Rakastan yli kaiken urheilla kesällä ulkona, kun on lämmintä! Maanantaina oli todella hyvä sää ja sen takia halusimme viettää aikaa ulkona. Mikäs sen parempaa kuin jalkapallon ja sulkkiksen pelaaminen ulkona! Sulkkiksesta ei kuitenkaan hirveästi tullut mitään pienen tuulen vuoksi, mutta jalkapalloa...

Share

Kesä ja pääskyset

Ladataan...

No, vielä ois kevät, mutta pääskyt ovat jo saapuneet. Joten, sananlaskun mukaan on kesä. 

Enää vähän päälle kuukausi aikaa, vuoden toiseen campiin, heinäkuun Camp Nanowrimoon. Minulla jo kaksi mahdollista ideaa. Toiseen käyttäisin kahta vanhaa tarinaa, joita en ole kirjoittanut, mutta jotka yhdistäisin. Siitä tulisi mielenkiintoinen, luultavasti. Toinen idea on aivan uusi ja alkoi pyöriä mielikuvituksessani, luettuani vanhan jutun Hailuodosta. 

Kuluvalla viikolla, on ollut...

Share

toukokuun parhaat

Ladataan...
nakedtruth naked truth

Ostos

Tulppaanit

Päivä

Se aurinkoinen päivä, kun Melissa haki mut töistä ja lähdettiin extempore Töölöön, päivälliselle ja jälkkäreille. Tais olla ensimmäiset terdekelit ainakin omalla kohdallani ja fiilis oli mitä mainioin!

Ravintola

Bröd. Ai että, ihan vesi nousee kielelle kun ajattelen...

Share

AnniFitness-köökki vol. 1: avokado-banaanismoothie ja kuinka se tehdään

Ladataan...
annifitness AnniFitness

Tämmöstä pirtelöä (eli smoothieta, vai mikä se on, pehmelö? Smuuti?) väänsin itselleni ja miehelle tässä päivänä taannoisena. Tätä oon syönyt ensimmäisen kerran jo varmaan 15 vuotta sitten, joten kaikista päivänpolttavimmista trendistä ei ehkä ole kyse. Maukasta ku matolääke ja varmaan siinä on kaikkia hyviä prutskuja ja flavonameja ja nipriittejäkin.

 

Toimi seuraavasti:

1.    Laita astiaan...

Share

Kisasuunnitelmia

Ladataan...

Oli ihana taas palata treenien pariin silmien laseroinnin jälkeen. Ennen leikkausta valmistauduin jujutsukisoihin, joten kaikki treenit oli oikeastaan painia. Nyt mä olen treenannut myös punttiksella painojen kanssa pitkästä aikaa. Mieluiten treenailen kehonpainolla, mutta täytyy vähän pitää kyykkytuloksia yllä, jottei työpaikan vuosittaisessa kuntotestissä ainakaan alaspäin menisi tulokset. Myös penkkiä täytyy alkaa tekemään säännöllisesti, mutta todella maltillisesti. Siinä on liike jolla...

Share

Pages