Kuka minä olen, ellei kukaan reagoi tähänkään päivitykseen?

Ladataan...
Cherry1 All work, no play

Kuvassa on bloggaajan näkemys sisäänpäin käännetyistä jalkateristä. Pahoittelen, jos joku tulkitsee piirroksen lapasiksi. 

Hesarissa oli mielenkiintoinen juttu tutkimuksesta, joka käsitteli virtuaalista...

Share

Riittämättömyyden tunne – 6 askelta muutokseen

Ladataan...
Emma Anni Minua kohti

Tiedän loistavasti sen tunteen, kun mikään mitä tekee ei riitä. Kun vertaa itseään muihin ja näkee oman itsensä huonompana.

Verratessaan itseään muihin, ajattelee helposti itsestään ikäviä asioita ja aiheuttaa turhaa mielipahaa itselleen. Vertailu vie energiaa ja tuo juurikin tunteen, ettei itse ole tarpeeksi.

Vertaaminen voi tietysti tuoda myös motivaatiota jatkaa – kun näkee...

Share

Äitiys syy mummoutua?

Ladataan...

Olen miettinyt tätä artikkelia pidempään jo mielessäni. Hiljattain julkaistiin tutkimus, jonka mukaan äitiys muuttaa pysyvästi naisen aivoja. Tämä ilmenee naisen täysin muuttuneena käytöksenä ilmeisesti. Artikkeli antoi itselleni ainakin sellaisen olon, että tämä olisi jotenkin paheksuttavaa tai huono asia, mitä se ei todellakaan ole. Eikä pitäisi yleistää, sillä eiväthän kaikki äidit ole samasta muotista? Monelta naiselta puuttuu täysin äidillisyys ja äidin vaisto, vaikka he ovat äitejä....

Share

Oppeja keittiömestarilta ja vegaanipyttis

Ladataan...

 

Tapailin kerran erästä keittiömestaria. Annosten kaunista asettelua en häneltä selvästikään oppinut, mutta pari muuta asiaa kyllä:

1. Mutteripannukahvit. Myin Chemexin ja nykyään keittelen vain näitä. Ja maito: se kuuluu lämmittää. Aina. Oatlyn Kaffe-kauramaito toimii tosi hyvin. 

2. Tofu paistetaan kuumalla pannulla runsaassa öljyssä. Niin pinnasta...

Share

Tuliaisiksi mieheltä

Ladataan...

Kun mieheni oli työreissulla Intiassa, toi hän minulle upean tuliaisen. Jäin jopa kerrankin sanattomaksi, muutamaksi sekunniksi tosin vain. Upean korusetin hän olikin löytänyt paikallisesta kultasepänliikkeestä. Itseasiassa sain toisenkin korun, jonka esittelen myöhemmin. Siitäkin menin sanattomaksi. Kaksi korusettiä yhdellä kertaa! Upeata! Yleensä hän tuo hajuveden ja meikkibaletin tmv. Nyt koruja, jihuu!

Nämä korut ovat vain niin näyttävät, että en ihan arkipäivänä ole niitä pitänyt...

Share

Öljyt testiin

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

Sain jokin aika sitten yhteydenoton liittyen silloiseen postaukseeni, jossa aiheena oli tukkoinen vauva. Päivittelin, että ei löydy keinoja pienen olotilan helpottamiseen ja sain ehdotuksen ottaa testiin Young Living -eteerisiä öljyjä. Sinänsä hyvä sattuma, sillä olin kahlannut DIY-kosmetiikan merkeissä Pinterestiä läpi ja sitä kautta törmännyt eteerisiin öljyihin ja niiden käyttötarkoituksiin.

 

...

Share

Onx pakko käydä salilla, jos ei taho?

Ladataan...

Pidän liikunnasta. Olen aina pitänyt. Olen tottunut hyötyliikkumaan jo lapsesta pitäen. On tullut ulkoilutettua koiraa, käveltyä tai pyöräiltyä kouluun, kauppaan tai kaverin luokse. Olen pärjännyt vähintään ihan ok koulun liikuntatunneilla. Lajit, joissa piti juosta, olivat vahvuuksiani. Lajit, joissa tarvittiin nopeutta. Tarkkuus tai tekniikka...

Share

Nukkumatti, osa 3: korjausliikkeitä ja unikoulu (5-8kk)

Ladataan...
chaura Misplaced

Eeppisiin mittasuhteisiin paisunut unisaaga alkaa viimein olla lopuillaan (niin vissiin, eiköhän se jatku vielä jonnekin kouluikään saakka..). Osan 1 (0-3kk) voi lukea täältä ja osan 2 (3-5kk) täältä. Itseasiassa eihän se tähän myöskään lopu, joten jatko-osaa tulee sitten myöhemmin. ...

Share

How to party like a 29 year old

Ladataan...
Heini P. Hejni

Aurinkoa, ystäviä, laulua, naurua, hymyjä, konfetteja, kuohuviiniä ja tanssia aamuyöhön asti. Näistä asioista koostui syntymäpäiväni lauantaina. Jos voisin, haluaisin ehdottomasti elää päivän uudelleen. Suupielet kipuavat edelleen kohti korvia, kun käyn läpi päivän kuvia tai ajattelen illan tapahtumia. Tuollaisten juhlien jälkeen ei yhtään haittaa olla 29-vuotias ja viettää niin sanotusti viimeistä vuotta kaksikymppisenä.

Seurakseni kemuihin sain vieraita aina Tanskasta ja Kanadasta...

Share

Pages