Puolivuotispäivä!

Ladataan...
SunIsFun Aurinkoa etsimässä

Se oli talvinen ja luminen päivä. En tiennyt mitä odottaa. Välillä olin peloissani, välillä innoissani. Olin ensimmäistä kertaa lähdössä reissuun itsekseni ja vielä useaksi viikoksi!

Olin pohtinut pitkään irtiottoa ja pakoa talvesta ja arjesta. Nyt oli sen aika. Olin päätynyt muutamaan vaihtoehtoiseen kohdemaahan, mutta suhteellisen helposti niistä valikoitui yksi ylitse muiden.

...

Share

21

Ladataan...
Iinaemppu Kohta vapaita

Tänää oli taas tää päivä. Mun päivä. 21 vuotta sitten mä synnyin Lappeenrannan keskussairaalassa. Tänä vuonna tää päivä oli erilainen. Tänä vuonna mua ei kiinnostanut. Olin aamulla tyytyväinen kun porukat ei kotona sanonut mitään, töissä olin iha hyshys ettei kukaan vaa mitään sano. 

Mut ihan tän päivän kunniaks aattelin kerätä teille listan musta. 21 faktaa, niinkuin vuosia, musta teille. Olkaa hyvä.

1. Mulla on kaks uusioperhettä.
2. Oon myös lapsista vanhin.
3....

Share

Taivaallinen korva-akupunktio

Ladataan...
Mariskaliini Rosoisia reunoja

Viime viikolla minulla alkoivat jälleen korva-akupunktiohoidot. Halusin kertoa teille tästä ihanasta rentoutusmenetelmästä, joka toimii itselläni erittäin hyvin niin mielen rauhoittamiseen kuin kipuun. 

Löysin akupunktion aikanaan ollessani vaikeiden niskajumieni vuoksi potilaana fysiatrian poliklinikalla. Siellä fysioterapeutti antoi minulle usean hoitosarjan akupunktiota ja jännitysniskani jumit alkoivat sulaa pikkuhiljaa pois. Muistan sen tunteen, kun nousin ensimmäisen kerran...

Share

Uudet pinkit sukat

Ladataan...

Mulla on uudet 2 XU:n kompressiosukat! Ne on pinkit :) 

Aiemmin olen käyttänyt pääasiassa Zeropointin kompressiosukkia juostessa, mutta välillä on tuntunut siltä, että ne on vähän liian tiukat. Ja seuraava koko on sitten taas jalkaterästä liian iso ja jää uttuun tossun kärkeen. En nyt ole ihan varma pitäisikö tämä tulkita niin, että mulla on paksut pohkeet??   Ja jos on niin...

Share

Vähemmän makkaraa, enemmän vegeä

Ladataan...

Kyllä se on myönnettävä. Paatuneinkin nakinsyöjä eli minä itse on tullut siihen tulokseen, että sekä maailmanparannuksellisista että terveydellisistä syistä on aika vähentää prosessoidun ja punaisen lihan syöntiä ja lisätä vegehommia ruokalistalle.

Istun bussissa. Kävimme vauvan kanssa tutustumassa uusimpaan kasviproteiinitulokkaaseen, Härkikseen. Kelpo korvike jauhelihalle....

Share

Juoksumurheen alhossa

Ladataan...

Nyt ei oikein homma luonaa. Ei ole luonannut moneen viikkoon. Puhun siis juoksusta. Homma tökkii tällähetkellä pahemmin kuin koskaan. Jokainen lenkki tuntuu vaikealta ja juoksemisen ilo on vähän kadoksissa. Tuntuu kuin kunto olisi karissut pois ja homma muuttunut taisteluksi. Juoksu on tuntunut helpolta viimeksi kuukausi sitten. Ensimmäinen Pallaksen kisan jälkeen juoksemani lenkki oli puhdasta nautintoa. Jalat kevyet ja mieli vieläkin kelvempi. Tuo fiilis on nyt kadonnut tyystin.

En...

Share

Se oli siinä se kesä

Ladataan...

Eilen oli upea päivä. Niin lämmin ja aurinkoinen, intiaanikesän fiilis. Jotain puuttui kuitenkin. Se kesä. Olisi hyvin pystynyt olla bikineissä. Ei ollut yhtään fiilistä. Käytän edelleen sandaaleja, hameita ilman sukkiksia ja lenkillä voi käydä shortseissa. Oikeasti lenkillä ei voi käydä ollenkaan koska sairastan näköjään joka hemmetin viikko, mutta teoriassa.. Voisi...

Share

Sininen vaihe

Ladataan...
kattungar Kattungar

Mulla on elämässä menossa vaihe, jolloin kyllä turhaudun, ja pohdin, ja joskus jopa ministi masentelen, mutta stressata en sitten osaa oikein mistään. En rahasta, kiireestä, itsestäni, (parisuhteesta ehkä vähän, ja lapsesta), mutta muutoin itse elämästä en osaa enää ollenkaan stressata. Kutsun tätä siniseksi vaiheeksi. Koska lasken sinisen rauhoittavaksi väriksi. Olenko stressanut tarpeeksi, vai olenko liian väsynyt stressatakseni?

 

Osaatteko te erottaa oikean...

Share

Pages