Ei mitään vakavia sävyjä ;D

Ladataan...
Mia K. Mia K.

Piti kirjoittaa tästä:

 

Eräissä kommenteissa on väläytelty mulle, etten tajuaisi mitä feminismi tai rasismi ovat, etc pitävät sisällään. No, kukapa niitä nyt ei tietäisi. Kukin vain näkee ja kokee toki omalla tavallaan. Itse haluan mieluimmin hahmottaa tätä maailmaa optimistisesta näkökulmasta kuin ainaisesta "samastajankkaamisesta"... ja...

Share

Asioita, joita opin treenaamalla aamuseiskalta

Ladataan...
tiiti ite puin

Olen viime aikoina saanut henkisen uudelleenyhteyden sisäiseen aamutreenaajaani, fyysinen minuuskin on sijainnut joka aamu kärppänä (tai muuna vinkeänä näätäeläimenä) klo 7.00 TFW Tampereen ikipirteällä tekonurmella (joinain aamuina se on myös tekopirteä ikinurmi). Vaikka en ehkä löytänyt aamu-urheilusta zenmäistä mielenrauhaa, hyväksynyt itseäni sellaisena kuin olen (kyllä nainen tarvitsee aina vähintäänkin isommat hauikset) tai...

Share

Huomenta

Ladataan...
Lumo So Happy Today

Mikään ei voita hitaita aamuja. Ei ole kiire mihinkään, voit fiilistellä pehmeätä peittoa ja tyynyä, ja tarvittaessa ottaa pienet jatkotorkut aamuauringon pilkistäessä verhon raosta. Sairaslomalaisen pieniä boonuksia, vaikka kyllä ihan oikeasti mieluummin olisin kunnossa ja arjen töissä.

 

...

Share

Voita kuukauden treenit TFW Tampereella!

Ladataan...
Mansen Muijat Mansen Muijat

yhteistyössä TFW Tampere

Moro!

Tähän ihan mun lähelle ja sopivasti työmatkan varrelle osotteeseen Pyhäjärvenkatu 1 avattiin TFW Tampere -sali. TFW on ollut aiemmin jo tuolla Tampellassa, mutta nyt se siirtyi tähän Hämeenpuiston ja Laukontorin välimaastoon. Kävin testaamassa yhden treenin, Hurrikaanin, josta innostuin niin että päätin jatkaa treenaamista tuolla nyt kun kuntonyrkkeilykin jää...

Share

10 asiaa kesään

Ladataan...

Sen verran iloisin ja innostunein mielin kotiin alkuviikosta lentelin, että toimituksen haaste listata asioita kesää ajatellen tuli aivan nappiin aikaan.

Kun kotiinlähtö reissun päällä alkoi häämöttää, en missään nimessä vaipunut murheen alhoon, sen sijaan marssin lentokoneeseen tahtomattani leveästi hymyillen. Pian näkisin kaikki ihmiset täällä. Täällähän on jo melkein kesä! Mielessä oli tuhat asiaa, jotka haluaisin tehdä kotiin päästyäni.

...

Share

Sinä et ole se, mitä et osaa

Ladataan...
Kaptenska Lokikirja

Haasteeni työnhaussa, ja elämässä ylipäätään, on se, että en osaa, uskalla tai halua määritellä osaamistani. Työpaikkailmoitusten vaatimuslistoja lukiessa ja hakemuksia kirjoittaessa on huomattavasti helpompaa listata mitä ei ainakaan osaa kuin miettiä mitä jo osaa. Vakiovastaukseni kysymykseen "mitä sä osaat?" on "no en kai oikein mitään". Ja siltä minusta ihan oikeasti tuntuu.

Jokin aika sitten olin kuuntelemassa luentoa, jolla käsiteltiin mm. näitä asioita. Puhuttiin siitä, miten...

Share

7+1 vinkkiä parempaan kesälomaan

Ladataan...
Toimitus Toimitus


Kesäkuu ja ensimmäiset kesälomapäivät koittavat pian. Otimme toukokuun Trendissä varaslähdön lomatunnelmiin ja kokosimme neuvot, joiden avulla lomasi sujuu astetta paremmin. Vietätpä lomasi sitten kotimaassa tai ulkomailla, lue nämä 7+1 vinkkiä:
 

1. Unohda härpäkkeet
Aloita mikä tahansa loma jättämällä läppäri kotiin ja käytä puhelinta vain...

Share

Treeni joka jumiutti pakarat viideksi päiväksi

Ladataan...
EllaE Ella Elers


Heippa,

mitä mieltä olisitte siitä jos jakaisin välillä mun treenejä täällä? Ehkäpä niistä voisi saada inspiraatiota, jos kaipaa omiin treeneihinsä vaihtelua?

Viime maanantaina onnistuin tekemään sellaisen alakropan treenin että tänään (perjantaina) on ensimmäinen päivä kun...

Share

tämä päivä

Ladataan...
salainen Salainen

Mun pakka on sekaisin. Ei se oo kivaa. Ai miten niin sekaisin? No sillai, että kun ihmisellä on olemassa erilaisia osa-alueita elämässä, kuten vaikkapa harrastuksia, parisuhde, työ, koti, asuinpaikka, jokin tulevaisuuden näkymä tai unelma.. Niin mulla noi KAIKKI osa-alueet on enemmän tai vähemmän sekaisin. Tai oikeastaan vain enemmän. Se johtuu mun taustasta ja siitä mitä mulle joskus tapahtui ja siitä mitä sen jälkeen tapahtui.

Tän viikon maanantaina mä alotin laihdutuskuurin. Jee!...

Share

Koska olet sen arvoinen

Ladataan...
Laura Pollari Laura de Lille

Jos minulta kysytään, pitäisi jokaisen ihmisen iltanäkymään kuulua kaksi asiaa: auringonlaskussa vilkkuva maailmanpyörä ja kuumailmapallo.

Mikäli ei kuulu, korjaan virheen nyt.

Kas tässä:

Ei kestä kiittää!

(Olet sen arvoinen.)

Share

Pages