Vaiheilujen kautta voittoon

Ladataan...
Lara_ Baby, you're the best

Viime viikot olen kerinyt pahaa oloani keräksi ja tarkastellut sitä eri suunnista. Mikä olet ja mistä olet tullut? Tämän on nyt loputtava ja sinun on aika lähteä. Aloin keriä kerää auki ja siksi oli pakko tehdä ratkaisuja.

Istuin sohvalla itkemässä ja kerroin hänelle, ettei meillä ole tulevaisuutta. Sitten palasin sinne, mistä yli vuosi sitten pakkasin muuttolaatikot mukaani. Istuttiin alas ja puhuttiin siitä mitä joskus oltiin. Etsin itseäni siitä menneestä ajasta luullen, että ehkä...

Share

Lämmin kaveri / Warming friend

Ladataan...
Suvi sur le vif Suvi sur le vif

 

 

Tämä on ollut hedelmäpitoinen syksy, ennen klementiinien saapumista söin kilokaupalla luumuja. Syön niitä sellaisenaan, kun ne ovat vielä vähän kovia ja sopivan kirpeitä. Jos luumut jäävät pyörimään pöydälle ja kypsyvät makuuni liikaa, keitän niistä mausteiden kanssa puurolle kaverin. Vähän niin kuin perinteisen sekametelisopan, mutta...

Share

Puhtaat lakanat.

Ladataan...
a. Lusikoita kiitos.

Kyllä. Tämä on blogipostaus puhtaista lakanoista, ja niiden ihanuudesta. Ei oikeastaan mistään muusta. Tervetuloa siis ihmettelemään, ja ehkä myös ihastelemaan puhtaiden lakanoiden maailmaa.

 

 

Vaihdan lakanat sänkyyni usein, joka kerta tähän liittyvät myös samat rituaalit. Kun vaihdan lakanat, teen...

Share

ELOKUVAVINKKI: Angelina Jolie ja Brat Pitt riidoissa

Ladataan...
Vinkkipankkiiri Vinkkipankki

Tiedät ehkä tunteen, kun seinät alkavat kumista ja naapurissa jyskytetään, siis harrastetaan seksiä. Itse olen ainakin saanut kunnian oppia tuntemaan naapurusten ähinät. Asuntohistoriani aikana on ollut huutavaa naista, ähisevää miestä, yllättävää loppu-ulinaa ja kerran naapuri, joka huusi aina sänkykumppaninsa nimeä ja kerran kuulin hänen rakastelevan kaimani kanssa. Hauskaa, tai silloin se ainakin nauratti, mutta jospa olisinkin ollut sydänsuruissani vailla omaa rakastelukaveria tai...

Share

Mitä tulee ikävä?

Ladataan...
pienipuro Pieni Puro

Nyt kun vuokrasopimus on allekirjoitettu ja ylioppilasjuhlajärjestelyt täydessä tohinassa, ajattelin tehdä tällaisen listan.

 

Mitä tulee ikävä Rovaniemeltä

Perhe, ystävät, Elvis – Nää on aika itsestäänselviä.

Kunnollinen talvi – En odota innolla Tampereen loskakelejä. Lunta saisi mun puolesta olla reilusti ja se saisi sataa aikaisin...

Share

Cocoismit

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

 

Tässä pari omaa semikevyttä elämänohjetta tähän keskiviikkoiltaan, s'il vous plaït:

1. Vähemmän on aina enemmän. Keep it simple girl! Ja suuremmassa mittakaavassa ajateltuna, elämä itsessään on tosi yksinkertaista, me teemme siitä vain joskus ihan hiton monimutkaista. Muistutan itseäni tästä liki päivittäin.

2. Siirrä...

Share

Leviävät kyljet

Ladataan...
Pax Liikehdintää

Syksyn uusista harrastuksista paras on ehdottomasti ollut yksinlaulu. Joka maanantai olen avannut ääntäni ryhmän kanssa ja sitten saanut laulaa yksin, pianon säestyksellä, valitsemiani kappaleita. Koska kyseessä on aikuisopiston kurssi, on henkilökohtainen aika lyhyt, mutta sitäkin arvokkaampaa on vertaistukena saatava oppi ja ymmärrys siitä, miltä toisen äänessä kuulostaa se sama, mitä itse teen tai olen tekemättä. 

Meninkin kurssille hakemaan tukea laulutekniikkaan. Olen laulanut...

Share

Hyviä ideoita - Nuts Pallas 2016

Ladataan...

Päivän oppi: ”Kenelläkään ei ole sen hauskempaa, kuin mitä hän itse itselleen järjestää” – Tove Jansson

Edellisessä postauksessa tuli ohimennen mainittua siitä, miten viimeaikoina on lenkkien jälkeen päähän syntynyt lisää ”huonoja ideoita”. Edellämainittu realisoitui eilen, kun tuli ilmottauduttua Nuts (Nuts=Northern Ultra Trail Service) Pallaksen 55 kilometrin kisaan.

Voisi sanoa, että tuo ilmottautuminen tuli tehtyä aika lailla fiilispohjalta, järjen kanssa ei sillä ollut...

Share

13.–16.6.1994, maanantai–torstai, Saaresta

Ladataan...
YxTyttö81 Yx tyttö '81

Tää oli aika ykstoikkonen viikko, ja mä oon niin paljon jäljessä (22.6. keskiviikko), et’ mä kirjotan tästä koko viikosta kerrallaan.

Yhteensä me nähtiin kaks käärmettä, joista toinen, kyynpoikanen, saatiin tapettua. Tiistaina me urheiltiin, tosin aiottua vähemmän. Urheilun jälkeen minä ja Ellu pulahdettiin vaatteet päällä uimaan. Ellu julistautui karkkilakkoon. Pitäis itekki uudestaan yrittää samaa.

Välillä Susan seura...

Share

Kohti keskitalvea

Ladataan...
ElinaPK Sataman valot

Jouluun on kuukausi. Siihen mennessä arkea varjostavat yt-neuvottelut ratkenneet ja tämä vuosi taputeltu töiden osalta valmiiksi. Syksyn tiukimmat paikat ovat jo nyt takanapäin (jos ei niitä yt-tuloksia lasketa) ja kaikissa harmaan sävyissä piirtyvä lumeton maisema antaa ajatusten karata jo jouluun. Olen silloin pari viikkoa lomalla. Joulu vierähtää kotiseudulla, mutta heti joulun jälkeen suuntaamme Rukalle ja sitä odotan oikeastaan enemmän kuin joulua. Kokonainen viikko...

Share

Pages