Kohti länttä

Ladataan...
21m2 21m²

Ikkunani on parempi kuin yksikään telkkari. Pyllähdän usein ikkunalaudalle ihmettelemään – jos olo on oikein reteä, nakkaan toisen jalan ulos tuuletusikkunasta. Reilun kahden metrin ruutu avautuu kohti länttä. 

...

Share

Matkaperhosia vatsassa

Ladataan...

Pitää pestä pyykkiä. Pitää käydä sokeroinnissa. Pitää etsiä passi. Pitää sopia hapsiaisen hoidosta (ja muuten leikata kynnet ja laittaa punkkiaine). Pitää etsiä tukisukat? Pitää varata kuljetus kentältä. Entä miten menemme kentälle täällä päässä? Pitääkö vaihtaa rahaa? Missä matkavakuutuskorttini on? Pitääkö silittää vaatteetteita? Pitää sopia, että joku käy katsomassa postit. Pitää pakata. Pitää kastella kukat. Aargh. Pitää tehdä to do-lista, jotta muistaa kaiken!!!

Matkalle...

Share

TERKUT KUALA LUMPURISTA

Ladataan...

Täällä ollaan Aasian puolella Malesiassa. Kuala Lumpur (KL) on Malesian pääkaupunki, joka sijaitsee Malakan niemimaalla. Lentokentältä keskustaan pääsee kätevästi puolessa tunnissa KLIA -express junalla, edestakainen lippu noin 22 euroa. Halvemmalla olisi päässyt bussilla, mutta bussimatka olisi kestänyt 1,5-2h joten päädyttiin pikajunaan.

Yövymme Hintonissa, jonka...

Share

Vappukimppu vol. 2

Ladataan...
Gardener Gardener

 

Vappuaaton ilta ja töistä on just kotiuduttu! Sidoin Värikkään kimpun kaikesta mahdollisesta ihanasta ja tässä lopputulos! Kimpusta löytyy megaisoksi avautunut pioni, leijonankitaa, keltaisia inkaliljoja, oranssseja jaloleinikeitä ja pieniä liljoja. Ja serpenttiiniä! Cava odottaa avaamista, 

Iloista vappuaaton iltaa kaikille!!!...

Share

Esimerkkejä listoista

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Mikäli jollekin on jäänyt vielä epäselväksi: rakastan listojen tekemistä. Ne ovat arjeni koheesio. Listat selkiinnyttävät ajatuksiani, muistuttavat niin elämän pienistä kuin isoistakin asioista ja ne ovat paikkoja, johon "kerään" inspiraationi niiden päivien varalle, kun ajatus ei kulje.

Toisin kuin kuvat antavat ehkä ymmärtää, pidän listoja muistiinpanosovelluksessa,...

Share

Arvonnan voittaja

Ladataan...
korhoanna Kaunis arki

*Yhteistyössä Merenkurkun Majatalon kanssa

Merenkurkun Majataloon liittyvä arvonta on nyt suoritettu. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! 1 vrk:n Majoitus -lahjakortin voitti Satsuma! Paljon onnea voittajalle <3 Olen sinuun yhteydessä mitä pikimmiten! 

T: Anna

Share

Rajapyykki tämäkin

Ladataan...
A.H. Helsinki-Antwerpen

Neljä kuukautta muutosta, ja olen ensimmäistä kertaa kipeänä.

Tämä ei sinänsä haittaa, koska nyt ensimmäinen vappu ulkomailla ei ehkä tunnu niin ankealta. Vapun voi unohtaa kokonaan, koska viikonloppu menee joka tapauksessa sohvan pohjalla.

Minä nimittäin rakastan vappua. Kaikista sen huonoista puolista ja tihkusateisista Kaivari-muistoista huolimatta. Luulen jopa, että vappu on minulle ulkomaille muuttoon liittyen toiseksi eniten tunteita herättävä juhlapyhä...

Share

Top 3 ärsytykset Instagramissa

Ladataan...
Lotta Katariina Pumpui

Ensi alkuun: minusta Instagram on ihana. Voisin käyttää helposti tunteja selaamalla kuvia treeneistä, koirista, hampurilaisista, hienoista matkakohteista ja nokkeluuksista.

Mutta sitten. Kuvavirrassa tulee vastaan kaikenlaista kauheaa, idioottimaista ja vastuutonta tauhkaa, jonka jättäisi mieluiten näkemättä. Tässä top 3 viime aikoina törmäämistäni typeryyksistä:

1. Hauskuuteen verhottu bodyshaming

...

Share

#kevätpiristys

Ladataan...
Pamsu Osien summa

Luhma Hau -pallot oli jo loppuneet, mutta Etolassa oli silti tänä aamuna vielä huva valikoima, josta innostua.

Aikuiset innostuivat limoncellon pullottamisesta. Mummun kätköistä löytyi näin hieno pullo.

...

Share

Pages