Mielen tuuliviirejä ja vuoristoratoja

Ladataan...

PROJEKTIN TOINEN PÄIVÄ

Ja sehän alkoi yllättävän kivuttomasti, ainakin ensimmäiset 15 minuuttia. En uskaltanut nousta suoraan ylös, koska en tiennyt mihin pitäisi suunnata. Onneksi palvelu pelasi ja kahvi tuotiin sänkyyn (miestäkin varmaan jännitti, millainen hirviö sieltä peiton alta nostaa tänään päätään) ja oli ehkä jopa yllättyneen näköinen, kun aamu ei alkanut toisella maailmansodalla,mitä ehkä itsekin olin odottanut.

Ulkona oli...

Share

Emerald gardens

Ladataan...

ikkunalautaelama_suvisurlevif.jpg

 

Puutarhahinkuni on kasvanut älyttömiin sfääreihin. Luonnostelen, haikailen, etsin tietoa ja kyllästytän lähipiirini taukoamattomalla papatuksella. Tosin saan kasvi-inspiraatiot kaikkialta muualta paitsi perinteisistä puutarhalehdistä, jotka ovat makuuni aivan liian siistejä. 

Haluaisin rönsyilyä, kukkaröykkiöitä...

Share

Ruohoa varpaiden välissä

Ladataan...
Ilana Sunroom

On maattu riippumatossa, käyty siskon kanssa kävelyllä ja eksytty hiukan, kun kälätys vei huomion ympäristöstä, on uitu lammessa, ihailtu kummitustytön delfiinihyppyjä ja kuljettu päivät pitkät jalat mullassa. On istuttu iltaa serkkujen kanssa, juotu pienet samppanjat lasten mentyä nukkumaan, syöty kaikkea mitä ei saa kotona (karjalanpiirakoita, lakujätskiä, metsämustikoita) ja heitelty frisbeetä, niin että tulee hiki.

...

Share

Fillarilla Virossa

Ladataan...
Lotta Katariina Pumpui

Nyt vihdoin katkeaa kesän lähes täydellinen radiohiljaisuus! Neljä lomaviikkoa menivät ohitse viuhuen. Vietin kolmisen viikkoa tien päällä, ja senkin ajan mitä Stadissa maltoin olla, viuhotin menemään pitkin kaupunkia.  

Kesäkuulumiset lienee sopivaa aloittaa ensimmäisen pitkän reissun matkakertomuksesta....

Share

Rakenneultra

Ladataan...

Tänään aamulla aikaisin rahtasimme itsemme Kätilöopiston sairaalalle rakenneultraan. Ilmoittautumisessa olimme vuoronumerolla 002 ja aika pian päästiinkin sinne toimenpidehuoneeseen. Aivan ihan kätilö oli vastassa ja hän lupasi selittää koko toimenpiteen ajan, mitä tekee ja mitä tapahtuu. Ei ole kuulemma kivaa, jos hän on vain hiljaa ja mittailee samalla kun me mietitään, onko kaikki hyvin. Tässä kohtaa on helppo olla samaa mieltä.

Vauvalta löytyi edelleen pää, vartalo, kaksi kättä ja...

Share

Vesiheiniä, veden kastelua ja muutama tuhat "Rantaan sieltä!"

Ladataan...
Gigi Olipahan taas..

Lomogram_2014-07-30_08-38-35-PM.jpg

Eihän sitä kaikelta kesäsekoilultaan kerkiä edes piirtämään!

Tampereen ihanat uimarannat on pitäneet meidät kiireisinä ja on kahlattu ties monta rantaviivaa parin viikon aikana.

Perus rantahommat eli uiminen, hiekkalinnat, kivitutkimukset ja herkkueväät tsek!

Uusina tekrututtavuuksina olen saanut kokeilla mm. veden...

Share

Käyttäydytään ihmisiksi

Ladataan...
Nanna H. Oisko tulta?

image.jpg

Mahatma Gandhi sanoi, että: ”Kansakunnan sivistyksen taso näkyy siinä, miten se kohtelee eläimiään.”  Istanbulissa on otettu käyttöön uudenlaisia pullonpalautus automaatteja. Jos palautat pullon, et saa vastineeksi rahaa, vaan automaatin yhteydessä oleviin ruokakuppeihin tulee panttia vastaavalla summalla koiran ruokanappuloita. Tällä keinoin koitetaan auttaa 150 000...

Share

Ei onnistu ei.

Ladataan...

Epäonni jatkuu.

Edessä olisi sittenkin kaavinta.

Pelottaa, jos taas joku menee pieleen.

Kaikki tähän asti on mennyt pieleen.

Aamulla ennen toimenpidettä piti ottaa lääkkeitä ja sen jälkeen sai jatkaa unia. Heräsin lopulta pienimuotoisesta verilammikosta (ehkä joku kämmenen kokoinen, silti ikävä herätys). Sairaalalle ja kamalat sairaalavaatteet päälle. Odottelua, odottelua, ahdistaa, pelottaa. Hoitaja tajusi ahdistuksen, sain rauhoittavan. 

Leikkaussaliin...

Share

Pages