Miten valmistaudun maratonille?

Ladataan...
FFFifi Fitness Führer

Facebookin uutisvirrassa tuli vastaan juttu keventelystä maratonia varten. Se tarkoittaa muutaman - parin viikon jaksoa ennen maratonia, jolloin harjoittelua vähennetään, jotta itse kisaan päästäisiin hyvin levänneenä. Keventelyn on tarkoitus paitsi antaa kropalle lepoa, myös mahdollistaa kuntohuipun osuminen maratonin ajalle ja valmistaa myös mieltä siihen, että alkaa olla hinku juosta.

...

Share

Lounastunti ja lämmin kuppi vihreää

Ladataan...
Ian Iris

 

”Iris, that looks haelthy” oli vanhemman arkkitehdin kommentti ensimmäiselle viikolla mikroon työntämälleni vihreälle keitokselle, joka erottui  tanskalaisten voileipäkääreiden keskeltä. Kyseisen hetken muistan kuin eilisen, vaikka huomaamatta siitä on ehtinyt vierähtää jo kaksi kuukautta.

Valokuviani selatessa havahduin haihtuvaan aikaan ja vinhaan...

Share

Kymppilista

Ladataan...
MM Matkalla äidiksi

Ensilukemalta en innostunut Trendin haasteesta listata asioita, jotka aikoo elämänsä aikana tehdä. Ajattelin, etten jaksa. (Siis ihan sujuvasti ajattelin, etten jaksa pohtia, mitä haluan elämässäni tehdä!? Se oli vähän väsähtänyt hetki. Sellaisia saattaa kiireisessä arjessa olla. Todellisuudessa en missään nimessä halua olla ihminen, joka ei pohdi, mitä haluaa...

Share

Viikon ruokailut -Torstai

Ladataan...
cherryjam cherryjam

Torstai 30.10.

Treeni: lepo

08:00 Aamupala: Sama kuin eilen kahveineen. Ruokaherani loppui, joten jouduin hädässä käyttämään peptoprota, jossa on tosi vähän kcal. Hämmennyin aamupalan pienuudesta, vaikka mukana oli rasvakahvikin. En keksi, mitä eiliseen on eroa se 200kcal.

882kcal, proteiini: 13g, hh: 41gr, rasva: 75gr, kuitu: 12gr

12:00 Lounas (silmämääräinen ravintolalounas) + rasvakahvi

    ...
Share

Elämä on hauras

Ladataan...
innerbeauty Inner Beauty

Elämä on lyhyt. Elämä on tässä. Elätkö sitä?

 

Jotenkin media huutaa ihmisten huonovointisuutta kaikilla osa-alueilla ja näyttäisi siltä, että asiat eivät ole hyvin. Tämä kaikki on saanut nuoren naisen alun pään täysin sekaisin. On työttömyyttä, rajuja irtisanomisia, itsemurhia, tappoja ja masentuneisuus-...

Share

pehmeästi palmikoissa

Ladataan...
Hanna K Sunday Blondie

En ole koskaan erityisemmin välittänyt palmikoista, sillä olen surkea tekemään minkäänlaisia kampauksia hiuksiini – kädentaitoni riittävät lähinnä napakan poninhännän vääntämiseen.

Näitä palmikoita minun ei tarvinnut onneksi punoa itse, sillä löysin ne Gantin hyllyltä. Arvatkaa muuten, mistä tietää, että merkki tai brändi on teinien suosiossa?

No siitä, kun kaikki pienet koot...

Share

Johan Bülow joulukalenteri - aikuisellekin odotettavaa

Ladataan...
Karkki Kaislarannalla

Joulun hienoin ja makein joulukalenteri tulee ehdottomasti Johan Bülowilta. Lakrids by Johan Bülow - ne superherkulliset suklaapäällysteiset lakut, joissa ulkonäkökin on puoliruokaa!

Mulla ei ole moneen...

Share

Setämies testaa: Nikwax

Ladataan...

Rukouksiinne on vihdoin vastattu ja Setämies uhrasi hetken aikaansa verkkariblogille. Lue Setiksen kuulumiset ja kattavat testitulokset Nikwax-tuotteista:

Hei kaikille,

olen pitänyt pitkää blogitaukoa, joka johtuu yksinkertaisesti siitä syystä, etten ole viime aikoina urheillut ollenkaan ja tuntuu aika tyhmältä kirjoittaa mitään blogiin, jonka pääteemana on urheilu. Syy urheilemattomuuteeni on, että liikkuminen itsensä vuoksi...

Share

Kurkkaus Halloween-asuun: Audrey Horne

Ladataan...
Laura Pollari Laura de Lille

Tänä Halloweenina ei kikkailla, vaan mennään pokkana sieltä, mistä aita on matalin.

Tämän vuoden nollabudjettilookini koostuu: omista kuteista, omista meikeistä (superelegantilla feikkikauneuspilkulla!) ja vanhasta polkkaperuukista.

Hyvät naiset, Audrey Horne -asuni on viittä vaille valmis.

...

Share

Pages