Luonnonkosmetiikkaa meikkaajan makuun

Ladataan...

Tutustuin Couleur Caramel -sarjaan jo vuosia sitten ensimmäisen kerran. Silloin luonnonkosmetiikka oli ihan uusi juttu, eikä Suomessa vielä puhuttu paljonkaan luonnonmukaisesta ihonhoidosta tai meikeistä. Sarjan maahantuoja uskoi jo silloin, että luonnonkosmetiikasta tulee vielä iso juttu kauneuden saralla. Hän oli oikeassa.

...

Share

Pro-Age

Ladataan...
chaura Misplaced

Löysinpä tänään äitini meille marraskuussa jättämän shampoon, ja nappasin sen mukaani salille. Kuntosalin suihkussa tukkaa pestessäni tuijotin pulloa ja mietin, mitä hittoa tarkoittaa pro-age. 

Onko tämä nyt jotenkin ikääntymisen/iän puolesta? Ikääntymistä tukevaa? Ikääntymistä edistävää? Eikös pro...

Share

Timanttiset ja -25% alekoodi!

Ladataan...
Mansen Muijat Mansen Muijat

Moro!

Sokoksen Timanttiset ja Pandora järjestivät yhdessä ihanan iltaman tamperelaisille bloggaajille kuohuvan, herkullisten tarjottavien ja ihanien korujen parissa. Saatiin tutustua Pandoran rannekoruihin ja koota mieluisia kokonaisuuksia erilaisten helojen avulla. Toi ranne on kyllä hyvä koru, kun siitä saa niin helposti muokattua omanlaisensa. Voi tehä sellasen naisellisen korun säihkyvillä heloilla tai sitten valita...

Share

Lemppari markettiväri/Favorite hair dye colour: L'oréal Paris Recital Préférence Les Blondissimes 03

Ladataan...
Nina Hovinmaa Nina Hovinmaa

Edellisestä vaalennuskerrasta on vierähtänyt jälleen noin kaksi kuukautta, joten oli aika marssia hiusväriosastolle poimimaan tyven vaalennusta varten sopiva väri.  Olen värjännyt hiukseni useiden vuosien ajan markettiväreillä, ja näin teen edelleenkin. Kymmenesosalla kampaamokäynnin hinnasta irtoava markettiväri on melkoinen säästö kenen tahansa kukkarossa. Olen yleensä lätrännyt väriä päähän melko rennolla otteella onnistuneesti, joten sen ihmeellisempiä kikkakonsteja tai erityistä...

Share

Vita Liberata kilpailun voittaja

Ladataan...

Whiter Pale of Shade - sinä voitit Vita Liberata kisan palkinnon ja pääset pian testaamaan ihania rusketustuotteita. Onnea!

Lähetä yhteystietosi osoitteeseen meikkipaat@gmail.com ja toimitamme sinulle paketin pian. 

...

Share

Blog Awards look

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

Eilen juhlittiin kevään perinteisiä Indiedaysin Blog Awardseja. Pitkästä aikaa sai vetää juhlamekon niskaan ja lilaa luomeen! Ilta oli aivan superkiva ja se huipentui palkintojenjakoon, jossa eri kategorioiden eniten ääniä saaneet palkittiin. Meikäläinen sijoittui toiseksi vuoden Edelläkävijänä!! Kiitos ihan valtavasti kaikille teille äänestäneille :)

Halusin tällä kertaa päälle jotain muuta kuin sitä mustaa. Kevätfiilistä lähdettiin hakemaan siis oransseilla huulilla ja valkoisella...

Share

MINT

Ladataan...
Mol.lamaija Mol.lamaija

Kirpparilta löysin minikokoisen InStyle-lehden niin ihanan keväisessä kuosissa. No, siitähän se inspis sitten lähti ja laitoin mun vapuksi suunnittelemani korut kuvaan mukaan. Lehti on yleensä ollut järjettömän mielenkiintoinen ja mulla taitaa olla vieläkin säästössä joku ikivanha InStyle kun se oli niin hyvä. Mutta tämä ei kyllä enää ollut, en tiedä johtuuko siitä että on brittiversio...

...

Share

O.P.I geelilakkaus a.k.a kestolakkaus

Ladataan...
IitaIip Kolmen koto

Kurja vesisade pimentää päivää myös täällä pohjanmaalla ja Kisu lähti katsomaan pesistä, niin itse päätin piristää itseäni hyvällä musiikilla ja kynsihoidolla. Iinu tankattu ja laitettu lelujen keskelle leikkimään ja minä kaivan geelilakat kaapista ja pystytän kynsistudion keittiönpöydälle.

...

Share

Kuinka voit itse vaikuttaa kampaajalla onnistumiseen?

Ladataan...

"Aivan mieletön tukka - juuri sellainen kuin toivoinkin!" Kukapa asiakas ja kampaaja ei haluaisi päättää käyntiä tähän huudahdukseen? Salaisuus saattaa piillä sinussa itsessäsi - saatoit vaikuttaa aika paljonkin onnistuneen lopputuloksen aikaansaamiseksi! 

Mitä suunnitteluvaiheessa voi tehdä?

  • Varaa tarpeeksi pitkä aika....
Share

Päiväviiniä ja päivitystä hiuksiin

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

 

Mä kävin tänään päivittämässä hiukset ja ripset. Hulluttelin lisäksi vielä päiväviinillä kun Topi oli lasten kanssa ulkona! Ryhdyin ihan niin hulluksi, että imuroin yläkerran. ;)

Mutta siis kävin värjäyttämässä ja leikkauttamassa hiukset sekä huollattamassa ripset Marilla Kauneuspiste ja...

Share

Pages