Osui ja upposi!

Ladataan...

Kirjoitin pari viikkoa sitten etsiväni täydellistä viininpunaista mattapunaa.

Eilen posti toi kuoren, jossa oli kaksi huulipunaa ja kirje jossa luki, " Heippa Riia! Huhuiluusi on vastattu, ARTDECO Perfect Mat Lipstick Black Currant sävy! Olisiko oikea? "

 

...

Share

Iho nippeleinä

Ladataan...
MARTAK Beauty Crow

Kampaajan roolituksessa ei piisaa pelkkä hiuksellinen asiantuntemus. Kaiken karvan lähtötaso piilee ihossa, joten myös nahallista tietoutta on hyvä olla hanskassa laajakirjoisen mittakaavan verran. Tietonystyröistä tarvitsee löytyä kyky tunnistaa vaihtelevat terveen hiuspohjan ja ihon tuntomerkit sekä hoitokeinot hiusalan puitteita ajatellen. Suunnitelmallinen tekijä ottaa huomioon koko paketin päänahasta hiukseen ja osaa myös etsiä mahdollisiin ongelmakoukkuihin ratkaisun avaimia tilanteen...

Share

Ennen unta muista nämä

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

Toimistopäivän jälkeen minun on melkeinpä aina pakko päästä ulos. Parasta on juosta tai kävellä pitkin kaunista maisemaa, mieluiten ilman kameroita tai kännyköitä - että oikeesti pystyt relaamaan. Musiikki on ihan jees, mutta joskus ilman sitäkin on mukavaa! Tänään kännykästäni loppui akku ja sain kuunnella, kuinka linnut lensivät aurana. Menivätkö ne jo etelään, oh no? Luonto rauhoittaa kiireisenkin mielen.

...

Share

Viimeinen parfyymimainos

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

Silloin tällöin ammatillisen kiinnostuksen vuoksi jaan mieltäni liikuttaneita mainosvideoita, nyt pitkästä aikaa yksi. Uunituore Kenzon L'Eau par Kenzo-tuoksun elokuvallinen tykitys.

Tämän jälkeen ei puolestani tarvitse tehdä enää ikinä koskaan yhtään hajuvesimainosta, olen löytänyt suosikkini tästä genrestä.

(...

Share

29

Ladataan...
Jeba Tuuliajolla

Heippa.

Täällä ollaan, vaikka hiljaista onkin. Se on vain sellainen juttu, että silmäni eivät oikein tee kanssani yhteistyötä enää iltaisin ja koneen avaaminen ei ole käynyt pienessä mielessäkään. Eikä siksi, että olisin väsynyt ( koska nyt olen nukkunut kerrankin suht hyviä yöunia ) vaan juuri niiden silmälasien takia, joita nyt niin kovasti odotan. Pään ja silmien särkyyn on helpottanut edes vähän raitis ulkoilma ja pienet juoksulenkit. Tai ainakin sillä tavalla unohdan pieneksi...

Share

Päivän spesiaalimorsian Arman

Ladataan...

Aurorankadun Folkin valtasi tänään tunniksi melkoinen hulina! Arman Alizad kuvausryhmineen saapui paikalle uuden Arman LIVE -sarjan tiimoilta, jossa herra testaa päiväänsä erilaisissa rooleissa. Yhdessä jaksossa on luvassa Armanin päivä morsiamena ja morsiusmeikki tultiin tietysti tekemään Folkiin Veeran penkkiin!

...

Share

Kampauksen pääsi suosittuun kirjaan!

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Ai että nyt on ilon päivä! Osa teistä näki innostuneisuuteni jo Snapchatissani (erikanaakka), kun esittelin viime viikolla postiluukustani tipahtaneen kirjan. Se on julkkiskampaaja Jenny Streben kirjoittama ja meikäläisen kampaus haluttiin sinne myös!

Sain viime vuonna yhteydenoton Jennyltä, kun...

Share

pulled through upside down

Ladataan...
Alohair Alohair

 

 

Tein läpivetoletin niin että alotinkin alhaalta viemään tukkaa ylöspäin letin muodossa ja näin ollen letin pää tuli otsalle mutta laitoin sen muutamalla pinnillä kiinni sivuun, koko kampaus on hieman irokeesihenkinen, niinkun mun tekemät kampaukset aina tuppaa...

Share

Normipäivän meikki L´Oréal Paris -tuotteilla

Ladataan...

Sain L´Oréal Paris -sarjalta paketin uutuuksia ja vanhempia suosikkituotteita ja innostuin tekemään kerrankin koko meikin vain yhden sarjan tuotteita käyttäen. Se hyöty muuten on käytettäessä ainoastaan yhden brändin tuotteita kerralla on, että tuotteet on suunniteltukin käytettäväksi yhdessä ja toimivat näin täydellisesti yhteen.

Olen viime aikoina jättänyt silmämeikin vain...

Share

Pages