Lukijat näyttävät: syksyn letit ja ponnarit

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Instagramista löytyy hashtagilla #nudeblogi on iso määrä teidän lukijoiden kampaus- ja meikkikuvia. Kiitos niistä kaikista! On ihanaa huomata, kuinka monelle blogini on tuonut uskalluksen kokeilla ihan jotain uutta. Näitä lisää! Tässä jälleen lukijoiden upeita kampauskuvia.

@hairdosbyirene...

Share

Nuori tyttö - ole kaunis!

Ladataan...
Suttapakoon Sutta Pakoon

Lilyn toimitus kysyi, miten valmistautua juhliin ja nostattaa juhlatunnelmaa. Meidän mielestämme tärkeintä on tietenkin tälläytyminen!

Parhaat vinkit ”nätistäytymiseen” löytyvät isoäidiltämme perimästämme, vuonna 1955 julkaistusta opuksesta ”Nuori tyttö – Ole kaunis” (Irma Andersin).

Seuraavassa top 10 ohjeet, kuinka säteillä tanssiaisissa tai muissa...

Share

two for the weekend

Ladataan...
LTL-Anna Loving These Looks

Aina kun olen saanut kasvatettua hiuksia ja olen päässyt yli siitä "kamalasta" keskipitkästä vaiheesta alan googlaamaan kuvia upeista lyhythiuksisista naisista, miksi? Stay strong.

 

credit pinterest...
Share

Vispattu tehokosteuttaja

Ladataan...
Makethemenvy Makethemenvy

Mun kaikille suomenkielisille lukijoille, tässä tulee teille vihdoin tekstiä suomeksi! 

Kuten mä viime viikolla kirjoittelin, miten melkein kaikissa nykyajan kauneustuotteessa on vaarallisia kemikaaleja, niitä tulis välttää ja etenkin, kun niiden välttäminen on paljon helpompaa kun luulis. Luonnonmukaisia tuotteita löytyy nykyään jokaisessa kauneusalan kaupassa, ja tietoisuus niistä on levinnyt kovaa vauhtia. Niiden tekeminen itse on myös tosi helppoa ja kivaa! Silloin tietää ainakin...

Share

Flunssanaama

Ladataan...
Charkku Charlotan silmin

Edellisessä meikissä Arabian Nightsin Simbad's Seas pääsi rajaukseen, tässä annoin sen loistaa vähän enemmänkin luomella. Flunssanaama ei ehkä ole se edustavin, mutta menkööt. Siniset huulet olivat kivat kuvassa (vaikka saavatkin mut näyttämään entistä sairaammalta), mutta...

Share

Anna palautetta uudesta Trendistä, voita meikkipaketti

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Lokakuun Trendi ilmestyi tällä viikolla. Joko luit? Mistä tykkäsit? Mikä ärsytti? Kerro se meille!

Arvomme kaikkien 3.11.2015 mennessä vastanneiden kesken Yves Saint Laurent -meikkipaketin, johon kuuluvat seuraavat tuotteet: Le Teint Touche Eclat -meikkivoide. Couture Palette -luomiväripaletti, sävy...

Share

Hullut päivät - tulipahan käytyä

Ladataan...
cerveau Cerveau

Kävin sitten hulluilla päivillä - oikein kahteen otteeseen tänä vuonna. Koko päivissä hulluinta oli varmaan se, ettei ensikatselemalla kuvastossa ollut tarjouksessa oikein mitään mitä olisin tarvinnut tai halunnut. Lentolippuja ei tässäkohtaa oteta huomioon, sillä pitkällä (ja hikisellä) matematiikallanikaan en saa tilipussia juuri nyt näyttämään siltä, että voisin karata jouluksi Singaporeen tai Bankokiin. Ei sitte, en ois halunnutkaan. 

...

Share

#ENKESTÄ

Ladataan...
La-ura tuska onni elämä

Facebook sivulleni oli ilmaantunut Iltalehden linkki, jossa kerrottiin LUSHin mainoskuvasta, joka on herättänyt paheksuntaa. Seksuaalisuutta ja alastomuutta ei esitetä tarpeeksi hienotunteisesti.

Anteeksi vaan, mutta mikä tuossa kuvassa nyt sitten ei ole tarpeeksi hienotunteista? Tokikin uutinen oli uutisoitu Daily Mailissa, enkä tiedä millaista mainontaa sielläpäin...

Share

Somen vähäpukeiset naiset

Ladataan...
MKirves M. Kirves

Nainen on kuvassa tiukoissa vaatteissa, selkä kaarella ja kasvoillaan tyhjä ilme, huulet hieman rakosellaan. Nainen ei ole malli, vaan ihan tavallinen ihminen, joka lataa itsestään seksiä tihkuvia kuvia sosiaaliseen mediaan. Hän voisi olla kuka tahansa.

Olen mieltynyt Instagram-kuvapalveluun. Instagram on aivan mahtava palvelu minun kaltaiselleni taiteen kuluttajalle. Gallerioihin ja museoihin ei arkena ehdi, eikä niiden tarjonta kotipaikkakunnallani ole mitenkään valtava. Instagram...

Share

Makeover: Superblondia Olaplexilla

Ladataan...

Helei! Aloitettiin Roosan kanssa tukka kuntoon -projekti ja ensimmäisiä askeleita voipi käydä kurkkimassa tutusti K&T -lehden verkkosivujen puolelta. Jutussa myös katsaus Olaplexin ihmeelliseen maailmaan, mikäli se ei ole vielä tullut tutuksi! Lue koko juttu täältä.

...

Share

Pages