Aina mun pitää… hiukset, kasvot, hampaat, vaatteet

Ladataan...

 

Kevään, siskon ylioppilasjuhlien ja uuden duuniprojektin saapuessa tajusin, että mun hiukset ovat kellertyneet & kauhtuneet, nenänpielessä on kauheasti mustapäitä, hampaat vailla ammattilaisen tarkastusta ja vaatekaappi täynnä kulahtaneita vaatteita.

Olen viime aikoina tutustunut duunin puolesta Suomalaisten vaatemerkkien uusiin mallistoihin sekä kierrellyt kaupoissa enemmän...

Share

Uusi suosikki: NYX Eyebrow Gel -kulmakarvageeli ja 15% alekoodi lukijoille!

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Olen moneen kertaan hehkuttanut NYX-kosmetiikkamerkkiä sen laadukkaista meikeistä ja edullisista hinnoista. Itse asiassa viimeksi sunnuntaina, hah. Miinuksena toki se, ettei NYXin meikkejä saa vielä Suomesta. Onneksi merkin nettikauppa järkkää aika ajoin ilmaisia toimituksia myös tänne meikäläisille. Viimeksi kun tällainen tarjous kohdalle sattui, tilasin mm. tämän...

Share

Koska punainen kynsilakka toimii aina

Ladataan...
saldag Saldag's Nailventures

Punaiset kynnet ovat klassikko syystäkin. Hyvä punainen lakka levittyy helposti ja toimii vähän joka tilanteessa. Aina, jos mulle ei tule inspiraatiota kynsienlaittoon, tartun joko nudeen tai punaiseen lakkaan. 

Niistä punaisista lakoista mun suosikki on OPIn Coca-Cola Red. Se on just eikä melkeen oikean värinen - ei liian kylmä tai lämmin. 

...

Share

Cherry Blossom

Ladataan...
VeronikaVanamo With Veronika

Heippa!

Toukokuu on jo pitkällä ja ensi viikolla alkaakin jo kesäloma! Aika monet kavereitten ylppäritkin lauantaina tiedossa, mutta varmasti ikimuistoinen päivä tulossa! Omiin ylppärituloksiini olen ihan tyytyväinen ja sitten ensi jouluna toivottavasti juhlitaankin minun lakkiaisiani. Vähän harmittaa etten saa kesäjuhlia, mutta positiivista että monet kaverit pääsevät sitten jouluna minun juhliini paikalle :) 

Onnea jo nyt kaikille tämän kevään...

Share

Ällötysvaroitus: kuorintasukat

Ladataan...
Intsi Vähän sitä ja tätä

Täytyy tunnustaa, että lankesin pahemman kerran blogimainontaan. Tovi sitten useammassa seuraamassani blogissa esiteltiin Salvequitin kuorintasukkia ja niillä saatuja mahtavia tuloksia. Osallistuin arvontoihin, mutta hitsiläinen, kun arpaonni ei suosinut. Täytyi siis marssia itse Tarjoustaloon ja kiikuttaa sukat kassan kautta kotiin. Ajattelin kyllä, että hieman ovat tyyriit, kun tarjouksessakin olivat 18.90 e. 

Maanantai-iltana iskin sukat jalkoihin vaikuttamaan 90 minuutiksi....

Share

Makeover: Huipputrendikäs long bob latvaraidoilla

Ladataan...

Ensimmäinen hiusmuutos-artikkelini Kauneus&Terveys -lehden verkkosivuilla on nyt julkaistu! Käy kurkkaamassa kuinka pitkän hiuksen ilme raikastuu kertaheitolla kunnon leikkauksella ja valoa tuovilla latvaraidoilla sekä perusteluni siihen, miksi valita latvaraidat kokopään raitojen sijaan.

Juttuun pääset klikkaamalla tästä.

...

Share

Pages