FRIDAY 5

Ladataan...
M. Avec Mari

Perfume Bydero, serum & eye cream Mia Höytö Cosmetics, lip balm Chanel, candle 2nd hand found

 

Kun löydän jotain hyvää, en siitä hevillä luovu. Oli kyse sitten hyväksi havaitusta vaatemerkistä, lempikosmetiikasta tai muista luottojutuista....

Share

Pörröhiusten yleisin föönausmoka

Ladataan...

Onko ongelmasi pörrööntyvä hius, joka on föönauksen jälkeen valmiiksi villakoiraa?

Loistavat pohjatuotteet föönauksen alle ovat tietenkin avainasemassa sileän lopputuloksen aikaansaamiseksi, senhän me jo tiedämme. Myös lapioharjan käyttäminen ja föönin suuntaaminen harjan mukaisesti alaspäin edesauttaa siloisuutta - tuttu juttu.

...
Share

SYKSYN KURSSIN ALOITUS

Ladataan...
Makeup Mondo Makeup Mondo

Syksyn viisi kuukautta kestävä meikkaaja-maskeeraaja -kurssi on vihdoin startannut tällä viikolla. Uudet oppilaat ovat jo täydessä työn touhussa; tutustumassa ja opiskelemassa uutta ammattiaan. 

 

Lisää alkaneesta kurssista ja uusista oppilaista pääsette kuuleman läpi syksyn - tervetuloa seuraamaan...

Share

Mun ensimmäinen my day!

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Olen yrittänyt taas vähän video-orientoitua ja kysäisinkin edellisen videon yhteydessä, millaisia pätkiä te haluaisitte enemmän nähdä. Yksi toive oli tällainen my day -video, joten päätinkin napata kameran mukaani viime keskiviikkona ja videoida päiväni - ensimmäistä kertaa ikinä! Mukana mm. meikkausta, labrahommia ja L'Oréalin PR-tilaisuus.

Toivottavasti tykkäätte (ja kameran heiluminen ei haittaa hah) ja laittakaa vain toiveita tulemaan, jos teillä...

Share

Kasvot rakastavat timanttikuorintaa

Ladataan...
Iho

Kuten Instagram -tililläni kerroin, timanttikuorinta on mielestäni yksi parhaista kosmetologisista hoidoista, joita tiedän. Eikä syyttä, koska se on erittäin tehokas hoitomuoto moniin erilaisiin ihon ongelmiin, esimerkiksi aknen hoitoon. Sarjahoitona tehty timanttikuorinta parantaa ihon kuntoa huomattavasti, mutta jo yksi hoitokerta saa näkyviä tuloksia aikaan. Kasvot kirkastuvat ja ihosta tulee pehmeämpi. Timanttikuorinta sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille, joten ei tarvitse...

Share

Tony Moly minibling pocket hair pack

Ladataan...
Alohair Alohair

Korealaisesta kauneudenhoidosta kiinnostuneena tilasin testiin Tony Molyn minibling pocket hair packeja.

Naamiot ovat leave-in-treatmenteja eli niitä ei pestä pois ja naamio on tarkoitettu kuivalle,erityisesti lämpökäsittelyistä kärsineille hiuksille.Kuulostaa juuri omalta hiukselta joten odotukset oli kovat!

 

Yksittäiset naamiot on supersöpöjä mutta kohtasin...

Share

BANGS BANGS

Ladataan...
vilhelmiinah VILHELMIINA H.

Vannoin itselleni yli kymmenen vuotta sitten etten enää koskaa leikkauta otsatukkaa. Miten kävikään?

Kaipasin pientä muutosta hiuslookiini, joten tadaa, otsatukka. Ylipitkä, helppo saada sivuille tarvittaessa, ja näyttää varsin kivalta kun laitat hiukset ponnarille.

Verhot ilmestyivät kasvoilleni, kuten muotimaailmassa tätä otsatukkaa nimitetään - siis verhoiksi. Ja...

Share

Mitä minulle tapahtuu? Vitamiinitaivaissa.

Ladataan...
Karoliina Sallinen Kolmistaan

Minulla ei ole koskaan kasvanut kynnet pitkiksi. Talven Biorion-kautena kynnet oikeasti vahvistuivat ja tukka tuntui vahvemmalle, mutta tämä tämänsyksyinen juttu on silti aivan ennenkuulumaton: Tajusin hetki sitten, että minulla on pidemmät (vahvat) kynnet kuin...

Share

Halpakin voi olla hyvä; ripsari alle vitosella!

Ladataan...

 

Olin vanhempieni luona Heinolassa yökylässä lasten kanssa ja olin pakannut taas itselleni ihan mitä sattuu mukaan. Nykyään olen tosi hyvä pakkaamaan lasten kamat, mutta omista tavaroista puuttuu aina puolet. Tälläkertaa meikkipussista uupui mascara, joten lähdin piipahtamaan paikalliseen Tokmanniin ja päädyin ...

Share

DIY kosmetiikka - Lavender Face Mist

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

 

Tämä laventelikasvosuihke tehtiin meidän ekaluokkalaiselle neidille. Hän on sitä tykännyt käyttää eikä suihke todellakaan sisällä mitään ylimääräistä. Idea suihkeeseen tuli todellakin aivan ex-tempore ja sovellettiin kotoa löytyviä aineita. Lopputulos oli sen verran ihana, että taidan ruveta suunnittelemaan itsellenikin jotain vastaavaa.

...

Share

Pages