Älä oo tommonen

Ladataan...
FFFifi Fitness Führer

Lyhyen ajan sisällä olen kuullut useammalta kanssabloggaajalta, miten lukija on kommentoinut heidän ulkonäköään. Joku näyttää kuulemma vanhalta (vai oliko se niin, että on vanha, hui kauhistus), toisella on liikaa lihaksia, eräällä vääränlaiset hiukset ja yksi ei ymmärrä, miten hänen ikäisensä tulisi pukeutua. Nämä ovat vain siis ne viimeisimmät, mistään perus sinuna en kyllä -kommenteista tuskin edes jaksetaan mainita.

Bloggaaja on tyrkyllä netissä, joten...

Share

Omaa aikaa

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

image.jpg

Minusta tuntuu, että olen tässä viime viikot elänyt ikään kuin muita varten. Olen täysin laiminlyönyt hyvät yöunet, terveellisen ruoan ja perinteiset kauneusrutiinit. Hiukset hapsottaa, keittiösaksilla saksituissa kynsissä on kynsilakan jämät ja luottomeikit ovat loppuneet. Iho näyttää pahalta ja ensimmäistä kertaa elämässäni huomaan, että minulla on tummat silmänaluset. 

...
Share

Vahvistus FOLKin riveihin: suloinen Anja

Ladataan...

Tätä olen odottanut: että löydän uuden sympaattisen ja reippaan tyypin, jonka tyyli ja meininki istuu FOLK Helsinkiin kuin nenä päähän. Ja vihdoin sen löysin. Rakkaat lukijat, saanko esitellä Anjan:

IMG_4215.JPG

Vaikka kuvassa saattaa vielä pikkuisen ujostuttaa, vanhan opiskelutoverin mukaan Anja on hulvaton! Stylebookin asiakasarvostelun mukaan Anja...

Share

Kolmekasi, et olekaan voittamaton!

Ladataan...

Mitä tulee ripsivärien käyttäjiin, taitaa olla kaksi kastia: ne, jotka käyttävät kolmekasia, ja ne jotka eivät.

Kauneusslangia tuntemattomille tiedoksi: viittaan tietysti Sensain (ent. Kanebo) 38 °C -ripsiväriin. Itse palasin tähän klassikkoon vuosien tauon jälkeen, kun äiti lykkäsi käteeni putkilon ostettuaan lentokentältä tuplapakkauksen.

Ekan päivän jälkeen mietin, miksi koskaan lakkasin käyttämästä kolmekasia. Sehän on maailman paras ripsiväri! Pysyy koko päivän....

Share

FLOW 21 & PINJA

Ladataan...
Charkku Charlotan silmin

DSC03366.JPG

DSC03377.JPG

 

Mä rakastan ripsiä. Mun mielestä ne on kauniit ja naiselliset, ja ne saa olla näyttävätkin. Ripsistä on tullut vähän niin kuin mun tavaramerkki. Ripsientekijöitä on monia, joten joukosta saattaa olla vaikea löytää hyvä tekijä. Pelottaako kamalat ripsienpilaamiskertomukset...

Share

Ikea pelasti mielenterveyteni... ja meikkini

Ladataan...
Saara S. Saara Sarvas

 

Tyohuone3.jpg

Perheeni sai viime viikolla kaksi uutta jäsentä. Koko poppoo on ollut tästä lisäyksestä silminnähden onnellinen ja kaikki tulevat keskenään toimeen täydellisesti. Koska uskon vahvasti adoptioon, ovat nämä ruotsalaisjuuriset sisarukset saapuneet luokseni haikaran nokassa. Kaksoset ovat melkolailla identtiset ja niiden strategiset mitat ovat:

  • Pituus...
Share

Pages