Pörrötukan pelastus - Wella Fusion

Ladataan...

Ovatko hiuksesi pörröiset, karheat tai erittäin kuivuneet? Onko harjamainen lettisi vaikea saada aisoihin, pysymään sileänä saatika kiiltävänä? Ovatko kiharasi karkeaa höttöä, jotka napsuvat poikki pelkästään ajatuksen voimalla? Vaivaavatko järjettömät takut arkipäivää?

Nyt voi huutaa hallelujaa, sillä Wellalta on tullut markkinoille uusi Fusion-sarja, joka iskee vaativan megapörrötukan ikuisuustuskaan kuin dynamiitti.

...

Share

Vinkki:kuinka tuplata hiusten määrä puolessa minuutissa

Ladataan...
Alohair Alohair

Vaikka vannon hyvän pohjatyön nimeen hiustenlaitossa niin välillä on päiviä kun ei jaksa/kerkeä/kiinnosta koskea fööniin.Kuitenkaan se ei ole este isolle tukalle, kunnon kiharrus kuivaan hiukseen tuo jo kummasti muhkeutta kampaukseen.

Kuivashampoo, tuo ihmeellinen aine, nostaa kampausta kummasti, estää hiusta rasvottumasta, sekä tukee kampausta kuin...

Share

Ihanat ja hemmottelevat mökkiviemiset

Ladataan...

Jos ei tuo sokerileipurin homma ota osuakseen, niin mökkivierailulla voi viedä emännälle lahjaksi vaikkapa jotain hemmotteluun ja saunomiseen liittyvää. Luonnonläheinen linja, vihreys ja suomalaisuus ovat aina osuvia ajatuksia, myös mökkiympäristön riisutussa ja levollisessa kauneudenhoidossa.

Turbaanipyyhe ja orgaaninen kuorintavoide

Jos et...

Share

Urban Decay vs. Clinique

Ladataan...
Elina R Ellu Ko

Hyvän meikkivoiteen metsästäminen on ikuisuusprojekti. Aina kun oon ostanu meikkivoiteen, oon seuraavalla kerralla joutunu taas ottamaan jonkun toisen kokeiluun, kun siinä edeltävässä on aina ollu jotain vikaa. Mulla on pitkä litanja asioita, joita hyvässä meikkivoiteessa pitäis olla ja ainakin yks kohta tuntuu kusevan aina. Kaikki kohdat on siis:

- sävyltään tarpeeks vaalee

- keltapohjanen (meikkivoiteet kun on yleensä punaseen tai keltaseen taittavia, niin keltanen menee...

Share

Video: Näin teet helpon mutta näyttävän läpivetolettipannan

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Biozell

Festarikesä on pyörähtänyt käyntiin ja on aika ottaa haltuun mahdollisimman paljon erilaisia kesään sopivia lettikampauksia. Tänään näytän, miten onnistuu tällainen lettipanta läpivetoletin avulla.

Kampaus on oikeasti helppo, vaikka lopputulos ei siltä ehkä näyttäisikään. Homma ei juuri vaadi sorminäppäryyttä, mutta aikaa ja läpinäkyviä ponnareita aika reippaasti. Pienellä vaivalla saat...

Share

Ruusunsävyinen kesätukka

Ladataan...
Alohair Alohair

 

Olen jo pitkään seurannut Bleach Londonin instagramia ja ihania pastellisävyjä mitä heidän suoraväreillään on tehty ja himoitsin näitä testiin vaikka kuinka kauan.Näitähän ei myydä Suomessa(tietenkään) ja bongasin jostain jenkkiläisestä nettivaatekaupasta nämä sattumalta kun tilasin lahjaksi vaatteita.Nyt täytyy sanoa etten kuollaksenikaan muista mistä, eli hintaa tai linkkiä minulla ei ole kertoa.Vaikka näitä pitkään himoitsin niin lopulta nämä unohtui kaappiin ainakin puoleksi...

Share

Koko perheen aurinkovoiteet

Ladataan...

Kevät on ollut perheessämme kiireinen ja henkisesti rankka. Mies on ollut paljon pois kotoa työmatkoilla ja lapset sairastaneet paljon. Koska olemme joutuneet perumaan tältä vuodelta jo kaksi matkaa, päätin varata matkan lämpöön ihan viime hetkillä ennen loman alkua, Täytyy sanoa että olen ihan super onnellinen tästä perheen yhteisestä ajasta, lämmöstä ja uimisesta ja lasten riemusta kun koko ajan on jotain hauskaa tekemistä. 

...

Share

Pages