Hellehöpinöitä

Ladataan...
mandy Eksyksissä elämässä

Ihanaa että vihdoin tuli ukkosta! Vaikka se olikin ilmeisesti Keravalla ja ehkä jossain muuallakin paitsi täällä, huomaa kyllä ettei ole enää yhtä painostavaa. Kissakin on tänään ollut paljon aktiivisempi.

Vaikka helteiden takia en ole jaksanut lenkille lähteä, olen uinut paljon ja tuntuukin että vatsan pömpötys olisi laskenut. Toiveajattelua?

Helle on aiheuttanut myös erilaisten selviytymiskeinojen kokeilua. Reiteni hankaavat kipeästi yhteen hikisillä ilmoilla, ja olen...

Share

Bangs

Ladataan...
Aisha J Aisha Ihmemaassa

On otsatukan aika! A-Hiushuoneella minulle taiottiin ihanan kevyt ja rikottu otsis. Raitoja tai muuta väriä en kaivannut nyt, kun aurinko paahtaa vaalean entistäkin vaaleammaksi. Kiitos, ihana kesä.

...

Share

Beauté video pour Le Bal des Créateurs part 2

Ladataan...
Pumpuli Pumpulielämää

Hieman yli vuosi sitten teimme Le Bal des Créateurs -tiimille videon, voi siitä tuntuu olevan ikuisuus! Ikuisuus, sillä niin monia asioita on tapahtunut siten päivän Fribourgissa. Silloin asuin vielä Genevessä, Milanon ja Pariisin malleillut vielä edessäpäin.. Back stagen tunnelmista kirjoitin silloin jo tänne, jossa niitä voi käydä muistelemassa.

Noin vuosi kuvausten...

Share

Nutturoita

Ladataan...
elisayk Love at first cut

HIUKSET2-001.jpg

HIUKSET-005.jpg

Moikka! Tässä muutama nuttura jotka väsäilin viime viikonloppuna. Nyt kesällä on hirveesti juhlakampauksia ja harmittaa etten oo edes muistanut otttaa kuvia kaikista :) Lauantaina on taas muutama ja sunnuntaina vielä rippijuhlakampauksia. Loppuviikolle varattiin...

Share

Ylikasvanut polkka

Ladataan...
Marjo A. Sparkle.

Kävin tänään jälleen Rautatienkatu 38:ssa sijaitsevassa kampaamo Glorisa:ssa vähän lyhennyttämässä tukkaani. Halusin tällä kertaa hiuksiini vielä hieman lyhyemmän mallin, kuin viimeksi, ja sellaisen sitten sainkin. Vihdoinkin hiukseni alkavat olla hyvässä kunnossa, kun vaalennuksesta kärvähtäneitä latvoja on saksittu oikein urakalla pois jo useita kertoja ja värjättyä hiusta on jäljellä enää noin kymmenisen senttiä latvoissa. Kampaamoreissun lopputuloksena...

Share

Katinkulta ja juhlintaa

Ladataan...
miz Michelle's cocktail

Viime viikko tuli vietettyä Katinkullassa, Vuokatissa vanhempieni kanssa. Lähtö tuli yllättäen päivän varoitusajalla, koska luulimme loma-asunnon viikon väärin, joten lähdettiin jo torstaina ja vietettiin yksi yö Revontulessa ennen kuin jatkoimme matkaa seuraavana päivänä. 

Viikolla käytiin Kajaanissa jäätelöllä, pelaamassa minigolfia ja sulkapalloa sekä uittamassa perheemme koiraa. Otin myös pari kertaa pihalla vähän aikaa aurinkoa ja mies paisteli meille lettujakin. 

...

Share

Breakfast at Tiffany's Inspired Makeup

Ladataan...
myview my view

 

Tein viikko sitten tuttavalleni koemeikin häämeikistä. Inspiraationa hänellä oli Audrey Hepburnin meikki leffasta Breakfast at Tiffany's. En valitettavasti ottanut kuvaa meikistä mutta vielä ehdin saada varsinaisesta häämeikistä kuvan. Muistin että olin joskus katsonut Lisa Eldridgen tutorialin tästä meikistä, katsokaa...

Share

Tee Trendiä: lue ja jaa olennaiset iho-oivallukset

Ladataan...
Toimitus Toimitus

parhaat ihovinkit kiiltävä, rasvainen iho

"Silkkinen kasvopaperi on turhake, se ei ei poista kiiltoa kasvoilta tehokkaasti. Jos iho on todella rasvainen, vessapaperi tai talouspaperi toimii paljon paremmin. Eli kun käyt pissalla, taputtele rasva kasvoilta vessapaperipalalla."

- Siloposkinen asiantuntija...

Share

Pages