Huhtikuun suosituimmat postaukset

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Ihanaa toukokuista perjantaita! Vai pitäisikö sanoa osuvammin kesäkuista? Meikäläinen lähtee kohta tekemään opiskelu-uransa viimeistä tenttiä, joten tsekatkaa te sillä aikaa nämä viime kuun klikatuimmat postaukset :)

1. Kun halpis voitti kalliin kilpailijansa
2....

Share

Hetki hemmottelua kylpylässä

Ladataan...

Sain kutsun lähteä tutustumaan uudistuneeseen kylpylähotelli Holiday Club Caribiaan Turkuun. Miniloma tuli kuin tilauksesta, sillä yhteinen aika mieheni kanssa on ollut kortilla ja uuden perheenjäsenen olisi määrä syntyä noin viiden viikon kuluttua. Nyt jos koskaan pieni hemmottelu on paikallaan.

...

Share

best of today

Ladataan...
EricaK EricaK

Mökillä on mukavaa.

Täällä pysyy itselläni balanssi. Tulee treenattua ahkerasti, ja toisaalta loikoiltua lukemassa milloin terassilla, milloin laiturilla. Tulee syötyä paljon tuoreita hedelmiä ja vihanneksia (kesäisin oman kasvimaan), ja sitten vastapainoksi niitä äidin leipomia pullia.

Ja kuinka ihanaa onkaan, kun mökkinaapurit pöllähtävät paikalle...

Share

Matkavinkki osa 2

Ladataan...

Täällä taas kiireinen matkalainen vinkkailee. Olen huomannut, että erityisesti kaupunkilomilla  kasvojen iho kuivuu, eikä pelkkä kosteusvoide riitä. Kosteusnaamiopurkkia taas ei halua välttämättä ottaa matkalaukkuun mukaan.

Yksittäispakatut kertanaamiot ovat aivan huippuja reissutuotteita. Minulla oli mukana Talikan heleyttävä ja kosteuttava Bio Enzymes Mask. Lintsasin ja...

Share

Risukasa-aurinko

Ladataan...
jermia Itärajapakolainen

Sain juuri kuulla, että vaivalla kahdessa viikossa, työn ohessa kokoon rustaamani kymmenen sivuinen aineistoanalyysiraportti 450-sivuisesta aineistosta, on tasoltaan heikko. Kenties jopa paska. Onneksi tätä kokemaani rajua takaiskua pehmitti hiukan toukokuun Livbox. Erityisesti mieltä ilahdutti Pandan täysikokoinen suklaalevy. Ilolla voikin odottaa huomista...

Share

In My Make-Up Bag

Ladataan...

I am a loyal users of the same make-up products as I have not come across any other products which would work their magic better on my face. I also wear the same make-up look more or less everyday but I might occassionally go for darker eyes or lips. However, I do not wear make-up everyday -  not always when I leave home, rarely when I fly and never at home....

Share

Kolme vinkkiä hiusten vaalennusta suunnitteleville

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Keväisin ihmisiin iskee kummallinen tarve vaalentaa hiuksia. Kesää kohti mentäessä hiuksiin aletaan laittaa raitaa ja värinpoistoa ja myös allekirjoittanut on juuri hiusten vaalennusprosessin keskellä. Siksi ajattelin, että nyt jos koskaan on hyvä aika jakaa pari vinkkiä niille, jotka ovat varanneet ajan hiusten vaalennukseen . Nämä jutut kannattaa ehdottomasti muistaa ennen kampaajan tuoliin istahtamista.

...

Share

Piparmintulta tuoksuva tyttö

Ladataan...
saarah visual diary

En ole koskaan tykännyt erityisemmin piparmintusta. Piparminttutee maistuu vanhalle purkalle ja no, siihen ne kokemukset rajoittuvatkin. Lissaboniin muutettuani olen alkanut kuitenkin tunkea minttua ja varsinkin piparminttua Hortela, lähes kaikkeen. 

Siis teehen, smoothieen ja salaattiin. 

Nykyisin...

Share

Tyylihaaste! Ota osaa ja voita kuvauspäivä kahdelle

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

Kaupallinen yhteistyö Pepsodent

Reilu viikko sitten vietin aivan mahdottoman kivan iltapäivän kuvan muiden bloggaajien ja vlogaajien kanssa, kun kuvasimme Glossy Chic-tyylejä tyylihaastetta varten Telakkastudioilla. Tuolla lopussa kerron tästä haasteesta, osallistumisesta ja siihen liittyvästä palkinnosta enemmän.

...

Share

Progress, eh?

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Vihoviimeiseen lopputenttiin lukiessa tulee välillä niitä ihan hirveitä epätoivon hetkiä. Lopputenttienhän pitäisi olla ihan läpihuutojuttuja ja oikeastaan vain kevyttä kertausta, mutta mieli polkee välillä ihan pohjamudissa: "En muista mitään! Olenko joskus muka opetellut nämä asiat?" "En voi valmistua, jos en näinkään yksinkertaisia juttuja jo tiedä!"

Sitten psyykkaan itseni uudelleen sillä kikalla, joilla eräs opettajan joskus psyykkasi minua ja...

Share

Pages