Sheet mask -helppo kasvohoito

Ladataan...
annisavolainen Inspiration

Valmiit kangasnaamiot eli sheet maskit ovat villinneet maailmalla ja vihdoin ne ovat rantautumassa Suomeen. Naamiot ovat valmiiksi muotoiltu kasvoille eikä pois pesua tarvita, mikäpä olisi helpompaa hemmotteluiltaan.

Ihastuin idean helppouteen jo aikaa sitten, mutta kaupoista on löytynyt vain muutamia hassuja...

Share

Onnistuminen valokuvissa

Ladataan...

Olen monesti miettinyt; miksi samat ihmiset näyttävät kuvissa aina hyviltä? Ovatko he harjoitelleet peilin edessä muutamat ilmeet, jotka aina onnistuvat? Nämä ihmiset ovat siis AINA onnistuneita kuvissa, heistä ei saa edes huonoa kuvaa.

Minä en kuulu näihin ihmisiin. Jos minusta otetaan 100 kuvaa, korkeintaan 2 on onnistunutta, jos sitäkään. Minun ilmeet ovat kuvissa ihan hirveät, aina, melkein aina. Mikä siinä oikein on? Ehkä en ole kuvauksellinen ihminen. On suu vinossa, silmät...

Share

Make Up Store High Tech Lighter

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Ehkä olettekin huomanneet, että meikäläinen on aina aika innoissaan, kun markkinoille tulee uusia korostustuotteita. Uutuuksia on kiva testailla, kun tietää tarkalleen, mitä korostustuotteelta hakee: hyvää sävyä, hyvää tuntumaa ja helppoa levitystä ja kaunista hehkua ilman glitteriä.

Pakettiuudistuksen kokeneet Make Up Store High Tech Lighter -korostusvärit (saatu) täyttävät ainakin suurimman osan näistä kriteereistä.

...

Share

Meikkaajien kauan kaipaama tuote on takaisin

Ladataan...

Melkein itkimme ilosta, kun kuulimme että maailman parasta sivellintenpesuainetta Cinema Secrets Makeup Brush Cleaneria saa jälleen monen vuoden tauon jälkeen Suomesta.

Makeup Brush Cleaner

  • desinfioi siveltimet
  • kuivuu välittömästi, siveltimet ovat heti käyttövalmiit
  • hoitaa...
Share

Valinta kysymyksiä

Ladataan...
MARTAK Beauty Crow

Keskiverto prosentilla kampaaja on hyvin pitkälti sama asia, kuin nukkavierut pierucolleget taikka synkkyyksien musta, kestävän karisematon ripsiväri. Sellaisen kun kerran löytää, ei uuteen vaihtamista viitsi edes ajatella. Millainen muotti on sitten hyvän kampaajan merkki ja millä vaatimuksilla karsinointia suoritetaan? Valintaviivottimessa on otannan mukaan monen monta astetta kysymykseen vastaavasta henkilöstä riippuen.

E S I V A L I N T A

// nettisivut

  • sivuston...
Share

vaatekaapin syyspäivitys – 4 inspiroivaa suomalaista vaatemerkkiä

Ladataan...
Hanna K Love Da Helsinki

Syksy on uuden alku, sanotaan. Minulle syksy toi tänä vuonna tullessaan uuden työpaikan, mutta monelle lehtien tippuminen puista merkitsee ennen kaikkea vaatekaapin syyspäivitystä. 

Juuri uusien töiden takia vaatekauppojen kiertämiselle ei ole jäänyt aikaa, vaikka tarvitsisinkin kipeästi muutamia klassikkovaatteita. Viime viikolla pääsin kuitenkin tutustumaan suomalaisten...

Share

Meikkipäät loves Ellu

Ladataan...

Kukapa voisi vastustaa Ellua? Taikavoidetta jolla kaikki hoituu ja paranee, ja on vuodesta toiseen vaan parasta ikinä. Miten voi edes olla mahdollista, että tämä ihanuus on ollut markkinoilla jo vuodesta 1930 ja se on edelleen kosmetiikkamaailman ykköstuotteita!

Elisabeth Arden I Love Eight Hour Cream Limited Edition -tuote on jokaisen Ellu-fanin syksyn hankintalistalla...

Share

Long bob bubble

Ladataan...
Alohair Alohair

Kampaushassuttelua long bob pituuteen.

Graffitista metsän keskelle, tukasta voi bongata jo havunneulasiakin.

...

Share

Pages