Kun pionit eivät auenneet

Ladataan...
Pau P.S C'est moi!

 

Kun pionit eivät auenneet.

Miten surullinen lause pioneja rakastavalle. Varsinkin kun niin tapahtuu.

Haaveilen aina keväisin pioneista. Ne ovat aika jännittäviä kukkia. Jännittävän niistä tekee se, että ne muuttavat muotoaan ja väriään avautuessaan. Parhainta ehkä kukissa onkin juuri se niiden avautuminen ja sen seuraaminen. Miten pienestä pallosta avautuu muhkea...

Share

Koska punainen kynsilakka toimii aina

Ladataan...
saldag Saldag's Nailventures

Punaiset kynnet ovat klassikko syystäkin. Hyvä punainen lakka levittyy helposti ja toimii vähän joka tilanteessa. Aina, jos mulle ei tule inspiraatiota kynsienlaittoon, tartun joko nudeen tai punaiseen lakkaan. 

Niistä punaisista lakoista mun suosikki on OPIn Coca-Cola Red. Se on just eikä melkeen oikean värinen - ei liian kylmä tai lämmin. 

...

Share

Cherry Blossom

Ladataan...
VeronikaVanamo With Veronika

Heippa!

Toukokuu on jo pitkällä ja ensi viikolla alkaakin jo kesäloma! Aika monet kavereitten ylppäritkin lauantaina tiedossa, mutta varmasti ikimuistoinen päivä tulossa! Omiin ylppärituloksiini olen ihan tyytyväinen ja sitten ensi jouluna toivottavasti juhlitaankin minun lakkiaisiani. Vähän harmittaa etten saa kesäjuhlia, mutta positiivista että monet kaverit pääsevät sitten jouluna minun juhliini paikalle :) 

Onnea jo nyt kaikille tämän kevään...

Share

Huippu valokynä herkille silmille (+ arvonta)!

Ladataan...
saarah visual diary

En tunne kovinkaan montaa naista, joka ei valokynää käyttäisi.

Itse käytin vuosikausia muutamankin eri merkin valokynää, kunnes huomasin herkkien silmieni vihaavan juuri erityisesti valokyniä. Silmät vuotivat ja punoittivat ja pahimmillaan silmänaluksia ja yläluomia koristi punainen, kutiseva ihottuma.

...

Share

Meikkipäät hoidossa

Ladataan...

Saimme kutsun Aila Airo -kauneushoitolaan PHYRIS RE-KASVOHOITOON.  Pääsimme nauttimaan lauantaiaamusta mielettömän upeassa Espalla sijaitsevassa hoitolassa. Aurinko paistoi ja koko kauneuskeskus kylpi valossa. Mikä onkaan ihanampaa kuin päästä hemmotteluun.

...

Share

Tyylimuutoksia? Sis.Haasteen

Ladataan...

"Nää housut ei mahdu ja toi paita on ruma. Mistä toi makkara mahaan tuli?" Onko tuttua? Mulle on. Olen myös joskus kuullut seuraavaa: "naisen tulee uudistaa itsensä jokaisella vuosikymmenellä." Onko siinä perää? Mietinkin, että voisin haastaa Lilyn muotibloggaajia avaamaan heidän fiiliksiään asiasta? Ovat enemmän ammattilaisia :)

...

Share

Rahalla Saa Ja Hevosella Pääsee

Ladataan...
Babs Baboon's Bubble

 

HeippatiRallaa!!

Otsikko saattaisi johtaa harhaan.. ei, en ole rikas.

Tänään mulla oli aika kulmien pigmentointiin. Ensimmäinen kerta on nyt ohi ja toinen istunto on kesäkuun puolessa välissä.

Olen kulmakarva-ihminen ja olen aina ollutkin. Jos pitäisi kaikista meikeistä valita vaan yksi jota saisi käyttää olisi se kulmakynä. Itse olen pigmentoinnut ennenkin kulmiani, mutta nyt ne kaipasi...

Share

Pages