The Butik + W1 Edit

Ladataan...

Piipahdin eilen työpäivän jälkeen tapaamassa pikaisesti Minnaa ja tutustumassa samalla hieman tarkemmin hänen luotsaamaan W1 Edit -konseptiin, jonka valikoimasta löytyy siis erilaisia koruja. Esittelyssä oli myös The Butik -nettikauppa, joka myy luonnonkosmetiikka. 

...

Share

Milloin siitä tuli näin suoritettava?

Ladataan...

Nyt kun Hölöttävän Pöllön siipisulkia kutisee himosta alkaa jo kirjoittamaan, suorittamaan tätä nautinnollista kuukauden kestävää sprinttiä kohti ehkä mahdollisesti julkaistavaksi asti kelpaavaa kirjaa ( eikä se kirjoittaminen edes ole suorittamista. Aasinsilta se kuintenkin on ), Pöllö alkoi miettiä, milloin naisen elämästä tuli niin suoritettavaa. 

Suoritettavaa siinä mielessä, että naisen pitäisi näyttää aina parhaimmalta. Naama kuosissa, meikit piilottamassa ryppyjä ja muita "...

Share

Parasta just nyt!

Ladataan...
Raissi RetroPrinsessa

Emmi haastoi kertomaan mikä on parasta just nyt.

Tämä!

Taisin just pakahtua rakkaudesta.

Parasta on myös se, että Teinin jalka on parantanut ennätysvauhtia. Kolme kuukautta odotettua paranemisvauhtia nopeammin. 

Minun lapset, parasta just nyt ja aina!

...

Share

Saara "meinasin lankuttaa itselleni aivoverenvuodon" Sarvas avautuu..

Ladataan...
Saara S. Saara Sarvas

 

Lankutus. Tuo vatsalihaksen treenaamisen jaloin ja kamalin muoto. Siis aivan kertakaikkisen kamala. Keskiviikkona se olisi voinut koitua mun kohtalokseni, koska olin yksinkertaisesti hölmö.

Tässä blogissa on lankutettu mm. Tukholmassa, mutta kuka olisi arvannut, että vaarallisin paikka lankuttaa on Pasilan Radiotalon viidennessä kerroksessa?

Meillä oli...

Share

Trind-kynnenvahvistaja: kynnet 4 kuukauden käytön jälkeen

Ladataan...
saldag Saldag's Nailventures

Olen nyt käyttänyt Trindin Nail Repair Natural -kynnenvahvistajaa joulukuusta saakka. Aluksi käytin sitä pakkauksen ohjeiden mukaisesti kuurina, eli laitoin joka päivä uuden lakkakerroksen Trindiä. Kuurin jälkeen olen laittanut vahvistajaa pari kertaa viikossa, ja muuten käyttänyt normaalia aluslakkaa. 

Halusin tehdä tästä vielä postauksen, koska aiemmassa (22.joulukuuta) kuvassa kynnet eivät ole vielä yhtä hyvässä kunnossa, kun ne nykyään on. En edes tajunnut, kuinka paljon kynteni...

Share

Naisten kauneudesta

Ladataan...
Piia Pauliina Piia Pauliina

Olen aina ollut sitä mieltä, että on harvoja niin kauniita asioita kuin naisen vartalo. Alastomuus, iho, pisamat. Muodot, kaaret ja pienet mutkat. Pidän monenlaisia ja kokoisia vartaloita kauniina, mutta en aio olla tekopyhä - hyvinvoiva vartalo on usein kauniimpi kuin huonosti voiva. Mutta niissä raameissa pidän niin muodokkaista, laihoista kuin atleettisistakin vartaloista. 

...

Share

Appelsiinihulluus

Ladataan...
saarah visual diary

Rakastan appelsiineja,

mutta joudun syömään niitä salaa keittiön nurkassa, tiskipöydän yllä. Ellet tiennyt: kissat VIHAAVAT sitrushedelmiä.

Viime aikoina olen intoutunut appelsiineista ja sivulajikkeista ihan uudella tavalla.

Kaikki alkoi joulunpyhinä kun join joululahjaksi...

Share

Pages