Syksyn kauneussuosikit

Ladataan...

Tällä hetkellä en voisi elää ilman seuraavia kauneustuotteita:

1. Tummat kynsilakat. Aina syksyn tullen tekee mieli vaihtaa kirkkaat sävyt tummiin punaviinin eri vivahteisiin. Lempparit ovat Essien gel couturen "bubbles only" ja "model clicks".

2....

Share

Mukavuudenhaluisuus vai muodikkuus?

Ladataan...
karoliinaaaa Karoliina L

Lähden tänään viettämään viikonloppua mun perheen luokse ja Roope jää pitämään kotia pystyssä. Ihan sairaan outoa olla toisesta erossa pitkästä aikaa, ekaa kertaa intin jälkeen - vaikka se onkin vain yksi päivä.. Kumpikaan ei tykkää olla erossa, eikä Roopekaan kuulemma kaipaa mitään vapaita viikonloppuja, jolloin sais olla erossa musta, mutta nyt mun hiukset kaipaa vähän päivitystä ja Roope haluaa jäädä Turkuun, joten vietetään nyt sitten huima vuorokausi erossa. Kohta me...

Share

Hyvän mielen työpäivä

Ladataan...

Eilen oli kertakaikkisen huikea päivä. Hurmaavat "purkkiladyt", eli kosmetiikan PR-naiset Nora Soini ja Satu Sairanen olivat pyytäneet minut mukaan  Kehitysvammaisten tuen Ystävätuvalle pitämään kauneusiltaa ...

Share

Helppo frozen-letti

Ladataan...
notebook notebook

 

Tässä kaikille laiskoille hiustenlaittajille/pesijöille pikapelastus arkeen. Itse punnitsen harvase päivä, että pesenkö hiukset vai saisiko kuontalon näyttämään jollain keinolla vähän inhimillisemmältä, ja tämä kyseinen letti toimii oikeastaan paremmin vähän likaisiin kuin puhtaisiin ja liukkaisiin hiuksiin....

Share

Ohjeet: NYX Highlight & Contour Pro -paletin käyttö

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

NYX Highlight & Contour Pro Palette -korostus- ja varjostuspaletti on lähtenyt raketin lailla suureen suosioon ja tosi moni teistä on pyytänyt vinkkejä ja ohjeita tämän valtavan paletin käyttöön jo jonkin aikaa. Paletin suuresta suosiosta taitaa kertoa jotain sekin, että häävalmistelujen aikana pari viikkoa sitten, kolmella ystäväporukkani tytöllä oli tämä sama paletti käytössä! Ja koska itse kuulun paletin fanijoukkoon, päätin omistaa kokonaisen...

Share

Uusi tukkavillitys: Stencil Hair

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Yksi tämän hetken ihastuttavimmista Instagram-villityksistä on hiuksiin taiteillut spray-kuviot. Ne on tehty paperiin leikatun muotin ja Joicon spray-värin avulla. Väri lähtee pesussa, joten tätä voisi ehdottomasti kokeilla bilekampaukseen. Tosin avonaisissa hiuksissa väri varmasti sotkeentuu tukan joukkoon, mutta ponnarikampaukseen tämä voisi olla ihan toteutettava idea!

...

Share

figs

Ladataan...
EricaK EricaK

Lempihedelmäni?

No jos nyt ei ihan lempi mutta ainakin yksi niistä. Nimittäin viikuna.

Viime kauppareissulla löytyi niin herkullisia kiinteitä palleroita etten voinut niitä hyllyyn jättää. Vaikka syönkin näitä usein ihan sellaisenaan, teki nyt mieleni sotkea mukaan oliiviöljyä. Ja buffalomozzarellaa.

Tätä on nyt syöty illalliseksi kaksi päivää...

Share

Teoreettinen leikkaus

Ladataan...
MARTAK Beauty Crow

Eilisen ihanaa saksikädet, ihanaa -postauksen jälkimainingeissa on hyvä sukeltaa tasausleikkauksellisien teoreettisten virtausten vietäväksi. Laadukkaan leikkausjäljen pohjamutaperusta lähtee hiuksen pesemisestä. Puhdasta ja hoidettua hiusta on huomattavasti helpompi muotoilla, tutkailla ja leikellä. Pitkin päätä riippuvasta, öljylähteessä uitetusta tahmarihmastosta, on haastavaa erottaa hiuksen kunto, kasvusuunnat sekä pyörre myräkät.

Pesemisen ja takkuapajien selkiinnyttämisen...

Share

Todellinen volyymiripsari

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Meikäläisen pikku tikkuripsissä on materiaalia niin vähän, että ripset saa esille vain kunnon tuuheuttavan ripsarin voimin. Pidentävät ripsarit eivät tee ulkomuotooni mitään muutosta, joten etsin aina käsiini niitä kunnolla volyymia ja tuuheutta antavia versioita.

Rakkauteni on taattu niille tuotteille, jotka...

Share

Kahta en vaihda

Ladataan...
saarah visual diary

Kun olin neljätoista, minulla oli pieni vihko, jossa oli tarkkaan piirretyt sarakkeet. Kirjasin sinne ylös eri shampoiden ja hoitoaineiden ominaisuuksia. Hyvät ja huonot puolet ja niin edelleen.

Jos joku olisi silloin kertonut minulle kauneustoimitajan ammatista, olisi se takuulla ollut unelma-ammattini. 

Tykkään edelleen...

Share

Pages