Yliminä à la Sarvas, eli täydellisen nudemeikin kulmakivet

Ladataan...
Saara S. Saara Sarvas

Marraskuun Trendistä löytyy yhden nerokkaan kauneusguru-osion ( ;)))) ) lisäksi mainio kauneusjuttu Yliminä, joka kertoo täydellisen nudemeikin kulmakivistä. Jutusta löytyy ihania tuotevinkkejä, jotka inspiroivat minua kaivamaan omista kätköistäni vastaavat sävyt pihistä tai panosta -hengessä.

Tämän listauksen voisi laskea minun tämänhetkisiksi versiokseni "must have" -sävyistä ja...

Share

Pikkujoulutytöstä verkkarimutsiin

Ladataan...
Uusi Alku Between the raindrops

Nyt, kun viikonloppua kohti mennään, ajattelin heittää tänne kuvat omasta pikkujoulutyylistäni tänä vuonna. Aikamoista kuvakimaraa olisi siis tulossa - toimiston vessasta, hahaa. Aiemmin täällä kirjoittelinkin edellisten vuosien pikkareista ja pohdin pikkujoulutyyliäni tälle vuodelle. No tuollainen siitä nyt tuli - paljettitoppi ja nahkaminari. Tosin melko löysä...

Share

Blue smokey eyes

Ladataan...

Pikkujoulumeikki 

 1. Pohjustin luomen ensin

2.  Lisäsin harmaansinistä luomivakoon

3. Tuputtelin kirkkaampaa sinisen sävyä liikkuvalle luomelle menemättä kuitenkaan sisänurkkaan asti

4.Laitoin samaa sävyä...

Share

Shampoohyllyn pastellinen pelastuspartio

Ladataan...
Jenniii Pupulandia

 

Jutun tuotteet on saatu testiin blogin kautta.

Minulla on varmaan maailman tyypillisin suomalainen hiuslaatu: silkkisen sileä ja liukas, hento mutta runsaslukuinen sekä armottoman helposti takkuuntuva. Kampaukset pysyvät liukkaissa hiuksissani huonosti ja talvisin tukkani sähköistyy helposti....

Share

Kiehl´s - purkit kierrätykseen

Ladataan...
Karkki Kaislarannalla

Kuinka usein loppuun käytetty kosmetiikkapurkki tai rasvatuubi lentää roskikseen? Käsi nousee täällä ylös. Mihin muuallekaan sen purkin veisi?

Mutta entäs jos tarjoillaan porkkanakakkua? Tyhjille purkeille täytettä, uutta kosmetiikkaa? Mä innostun heti. Jopa niin kovin, että pakonomaisen hävitysvimmani kourissa pystyn säästämään tyhjiä purnukoita kaapissani ilman suurta tuskaa.

...

Share

Suomen rumin tatuointi

Ladataan...

Tiedättekö sen tunteen, kun nousette tatuoian penkistä ja ensimmäinen ajatus on, että voi ei? Minä tiedän.. Olen aina pitänyt tatuointeja kauniina ja vuosien saatossa iholleni on ilmestynyt kuva jos toinenkin. Jos nyt saisin valita uudelleen, ei tätä kuvaa olisi ikinä tehty..

Oli kesä, elettiin vuotta 2011. Olin jo pitkään ajatellut, että haluan olkapääni etupuolelle ruusun....

Share

California Calling

Ladataan...
Saara S. Saara Sarvas

Ääähhhh palataan kauneusaiheisiin heti huomisaamuna, sitä ennen mun täytyy jakaa ja iloita ja ilakoida ja SEOTA!! Varasin viime yönä lennot kohti Yhdysvaltojen länsirannikkoa ja hetkellinen kauhu on hiljalleen muuttumassa ylitsevuotavaksi riemuksi. Viime vuodenvaihteen vietin Markun kanssa Lontoossa, mutta tällä kertaa otan kainalooni Jullevi Juulian...

Share

Ensilumi kynsillä

Ladataan...
saldag Saldag's Nailventures

Katkerana katselin Ilta-Sanomien livestreamia siitä, kun pääkaupunkiseudulle satoi ensilumi. Täällä Tampereella sitä tuli ehkä puolisen tuntia sunnuntaina, ja sekin oli sulanut iltaan mennessä. 

Siispä hain ensilumen fiiliksen kynsiini. 

OPIn Pirouette My Whistle on juuri täydellisen hentoinen ja herkkä ensilumikynsien glitter. Se on varmasti yksi lempiglittereistäni, koska se on...

Share

..And that was what happened.

Ladataan...

Kävipä niin ja kävipä näin, ja nyt olisi paljon asiaa !

Salihommaa on saanut painaa täysiä, 4 kertaa/vko. Tänään alkoi taas uusi operaatio ja eka sali tuntui aaaivan liian vähältä :D ! Edessä neljä viikkoa peruskuntotreeniä ja joulun jälkeen aloitan taas täysillä. 
 

...

Share

Mitä päälle pikkujouluihin? 2 x kimaltava löytö

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Pikkujoulukausi aiheuttaa monille päänvaivaa. Mitä pukisin päälleni juhliin?

A little glitter never killed nobody, toteavat lilyläiset. Täydellisen pikkujouluasun kaava lieneekin:

jotain kimaltavaa, jotain metallista ja jouluinen mieli.

Sonja Säde teki helmenharmaan löydön...

Share

Pages