Balmuir Beauty

Ladataan...

Balmuir on laajentanut valikoimaansa myös kosmetiikkaan, jee! Juuri kun ajatteli, että Balmuirin tuotteet ovat jo se toinen iho. Saatavilla on nyt alkuun neljä eri tuoksuista käsisaippuaa ja -voidetta. Ja tuoksuvalikoima ja tuoteperhe tulee varmasti laajenemaan. 

Kolme asiaa, jotka haluan erityisesti nostaa tuotteista. Tyylikäs ulkoasu, Ecocert-sertifikaatti ja tuoksupyramidi-ajatus. 

Laadukkaan ja 100% luonnonmukaisista öljyistä tehdyt tuotteet on pakattu...

Share

Kun Ei Kuulu Mitään!?

Ladataan...
Babs Baboon's Bubble

Tervehdys!

Tämä hetken hiljaisuus on johtunut täysin siitä, ettei täällä ole tapahtunut niiiiin yhtikääns mittään.

Kelit on ollut super duper surkeat ja olokin on ollut varsin epämielyttävä. Olin viikon aika voimakkaalla kipulääkekuurilla joka väsytti aikas lailla. Joten välillä tuntu ettei jaksa edes konetta avata.

Ja se sää..

Tuulta, loskaa, jäätä ja vettä.

NOT SO...

Share

MERMAID LIFE

Ladataan...
iitulainen Imeri Makeup

säteilevää keskiviikkoa kaikille !

Mulle kävi taas eilen hassusti. Yritin ihan tosissani opiskella, mutta ajatukseni harhailivat ihan itsestään taas jonnekkin muualle. Mä halusin olla merenneito. Tai ainakin jotakin sinne päin.

...

Share

Vinkki! Ylirajauksella pulleammat huulet

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kylie Jennerin ansiosta sääntö rajojen sisällä pysymisestä on heitetty aikapäiviä sitten ulos ikkunasta. Nyt huulet saavat olla ylirajatut ja meikäläinen minihuulineen ei voisi olla trendimuutoksesta onnellisempi.

En siis tarkoita, että huulet rajataan puolella sentillä yli äyräiden, vaan hienostunut ylirajaus tehdään millimetrien tarkkuudella ja itseasiassa vain huulten keskiosiin. Pullistava ylirajaus on hienovarainen, eikä katsojan kuulu oikeastaan...

Share

What's in my beautybag

Ladataan...
annisavolainen BeautyMIX

Minä en todellakaan ole kuulunut niihin ihmisiin, jotka kuljettaa koko meikkivalikoimaa mukanaan aina. MUTTA kosmetologikoulussa joutuu usein ottamaan meikit pois, joten on mukava olla mukana vähän meikkejä pientä ehostusta varten.

Nykyään käsilaukussani kulkee aina mukana minun little beauty bag joka sisältää välttämättömimmät itselleni.

...

Share

Muotikuvituskurssi: Materiaalia, teknistä piirustusta ja kollaasia

Ladataan...

Eilisellä Muotikuvituksen perusteet -kurssin kerralla pureuduttiin poikkeuksellisen moneen aiheeseen. Ensin maalattiin vesiväreillä tai nestemäisellä tussilla croquis-tyyliin elävää mallia. Jokainen kurssin osallistuja "sai" olla vuorollaan malli. Vaikka asennon ei tarvinnut olla monimutkainen eikä paikallaan pitänyt pysyä kuin maksimissaan kolme minuuttia kerrallaan, on mallina oleminen oikeasti tosi vaikeaa! Minusta ei ainakaan olisi eläväksi malliksi, en voi kuin ihailla niitä, jotka ovat...

Share

Meikkipohja supernopeasti uudella cushion-meikkivoiteella

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Cushion-meikkivoiteiden nousukiito alkoi viime vuoden alussa, kun Lancôme toi markkinoille oman versionsa. Miracle Cushion (postaus) ylsi suursuosioon ja se on edelleen yksi allekirjoittaneenkin lempparimeikkivoiteista. Koreasta lähtöisin oleva meikkivoidetrendi ei olekaan näyttämässä laantumisen merkkejä, kuten jo viime vuoden puolella epäilin, vaan nyt cushion-markkinoille...

Share

BOSS Ma Vie - Lämmin Business Tuoksu

Ladataan...
Ombre By Sara Ombre

BOSS Ma Vie on raikas naisellinen tuoksu. Se rakentuu modernin kaktuksenkukan ja klassikko ruusun sekä lämpimän setripuun ympärille. Iholle se jättää lämpimän naisellisen tuoksun ilman makeaa vivahdetta. Tämä on niin sanotusti minun...

Share

Viikko vauva-arkea: maanantai

Ladataan...
Aditu MILF journal

Ajattelin kirjoitella viikon ajan päiväkirjamaisesti siitä, millaista sitten on arki äitiyslomalla, kolmen kuukauden ikäisen vaavin kanssa. En lupaa onko se kuinka mielenkiintoista, mutta ainakin tällä viikolla sentään kalenterissa on pari merkintää, joten ehkä ihan joka päivä täällä ei lue "katsoin leffaa trikoissa ja hoidin vauvaa".  Aloitetaan siis!

Tämä maanantai alkoi väsyneesti. Vaavi herätti ensimmäisen kerran vasta puoli viideltä, mutta sitten...

Share

Lumoava korvakoru

Ladataan...
Pau P.S C'est moi!

 

Löysin yksi päivä aivan lumoavan korvakorun.

Piti tulla oikein näyttämään tänne.

Korvakoru on suomalaisen Lumous Storyn. Kaikki korut ovat käsintehtyjä ja jokaisessa on hyödynnetty luonnonmateriaaleja ja luonnosta löytyviä arvokkaita ja ainutlaatuisia valikoituja sattumiakin.

Tässä lyhyt...

Share

Pages