Rasvaimu

Ladataan...
Iidaafel Iidan matkassa

Kohta on neljä kuukautta ensimmäisestä operaatiostani, jossa reidestä ja vatsasta siirrettiin rasvaa rintoihin rasvaimulla. Eli pian on myös aika seuraavan leikkauksen! Seuraavan leikkauksen voi tehdä aikaisintaan neljän kuukauden jälkeen edellisestä. Sillä todellinen lopputulos vie useamman kuukauden aikaa. 

Vasemmasta reidestäni lähti lähes 3 dl rasvaa. Reiteni ovat eriparia, mutta se korjaantuu pian. Vasemmassa reidessäni voi nähdä "aukon", josta rasvaa on viety. Se on yritetty...

Share

Vinkki Kim K -lettien tekoon + video

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Tein tuossa yksi viikonloppu kaverilleni hollantilaset letit eli uuden nimen saaneet Kim K -letit. Homma osoittautui suht vaikeaksi, sillä hiuksia ei oltu pohjustettu lettejä varten, vaan kampaus tehtiin puhtaisiin hiuksiin ilman muotoilutuotteita.

Siksi halusin jakaa letitysvinkin, joka olisi minuakin tuona...

Share

rhubarb raw cake

Ladataan...
EricaK EricaK

Raparperipizzaa tehtiin kahdesti, mutta pitihän siitä saamastani nipusta jotain makeaakin loihtia.

Se jokin sai luvan olla raparperiraakakakku.

Erillistä kauppareissua ei tämän kakun pyöräyttämiseksi tehty, eli kaapista löytyvien ainesosien armoilla piti saada...

Share

Loppu... taas

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Uskotko jos sanon, että nuo kaikki alhaalla olevat ovat tyhjiä tai lähes tyhjiä purkkeja itseruskettavaa vaahtoa? En meinannut minäkään uskoa, kun noi kaikki putelit kaapeista kaivoin.

Enää ei kai tarvitse erikseen kertoa mikä on suosikkini itseruskettavien saralla. Tai yleensäkään sitä, että olen itseruskettavien suurkuluttaja ;) Olen käyttänyt Vita Liberatan tuotteita jo varmaan viiden vuoden ajan, eikä loppua näy. 

...

Share

lyhyelle lennolle pakkaaminen

Ladataan...
EricaK EricaK

Hamburg

Luxembourg

Monien muiden tavoin rakastan minäkin listojen tekemistä. Paino sanalla r a k a s t a n. Talven Afrikan matkaa varten löytyy jo alustava lista, ja pian taitaa olla aika kirjata ylös kaikki vaihtoon mukaani lähtevät kamppeet...

Share

Helpotusta kynsien lakkaamiseen

Ladataan...
Noorasisko Smthng Good

Tiiätkö sen tunteen, kun kynnet pitäisi lakata, mutta ei juuri nyt ole aikaa odottaa niiden kuivamista? Tai vielä pahempaa: lakkasit ne juuri, mutta nyt vahingossa osuitkin johonkin ja yksi on jo pilalla. Tai itselläni kaikkein yleisin: olen juuri lakannut kynnet ja tulee hirveä tarve päästä vessaan. Kaikki arvanevat lopputuloksen.

Nyt tähän kaikkeen on...

Share

Trending: aurinkomeikkivoiteet

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Liquid bronzer. Taas yksi sanapari, jota ei saa millään suomenkieliseksi. Ei vaikka kuinka vääntelisi ja kääntelisi. Nestemäinen aurinkomeikkivoide... Nestemäinen aurinkopuuteri? Aurinkoneste... no ei. Puhutaan nyt sitten vaikka aurinkomeikkivoiteesta, kunnes toisin määritellään.

Ne on nyt...

Share

aquaholic

Ladataan...
EricaK EricaK

dress / Chloé, bag / Chanel

Oltiin viikonloppuna retkellä. Tämä viikko onkin sitten tuon retken seurauksena tullut pyhitettyä asunnon etsinnälle. 

Voi miten sormet syyhyävätkään, pääsisipä muuttamaan saman tien. Heti nyt.

Etuovi.com:in lisäksi olen katsonut luvattoman paljon Gilmoren tyttöjä. Että ne...

Share

Sairaana kaunistautumisesta.

Ladataan...
a. Lusikoita kiitos.

Ulkonäkö ja sairastaminen varsinkin yhdessä, kiinnittävät usein ihmisten huomion. Nämä ovatkin asioita, joista puhun myös kokemuskoulutuksia pitäessäni, ja joista olen blogin puolellekin jo kirjoittanut. Muutama postaus taaksepäin sain kysymyksiä liittyen ulkonäkööni, ja siitä huolehtimiseen sairaana. Luulen, että nimimerkki Nanna ei ole ainoa näitä asioita pohtinut, joten päätin kommenttiin vastaamisen sijaan, vastata kokonaisella postauksella.

 

...

Share

3 x lempilakka

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Lakka on ehkä hiustuotteista se, jolta vaadin kaikista eniten. Pidon pitää olla vahva, mutta tukka ei saa jäädä korppuisen tuntuiseksi. Ja tietysti lakan pitää jaksaa pitää kihara koossa myös meikäläisen tikkusuorassa tukassa.

Päätinkin kerätä yhteen tämän hetken lempilakkani teille ostosvinkeiksi! Tosi paljastettakoon, että juuri ennen kuin kirjoitin tämän postauksen, sain aika kovan haastajan joukkoon. Mutta jos se osoittautuu niin mahtavaksi, kuin...

Share

Pages