Ellos-kesäjuhlat 2016

Ladataan...
henskupauliina Balanced Life

Kesäistä keskiviikkoa juuri Sinulle! 

Tässä työnhuiskeessa huomasin, että blogin päivityksestä onkin jo aikaa, ihan liikaa. Eli nyt kyseessä olisi toinen postaukseni Lily-blogien puolella. 

Huomasin myös samalla, etten ole maininnut mitään ihan huipuista Elloksen Kesäjuhlista, joissa tuli 8.6 käytyä. Huippuihania uutuuksia ja vielä upeampia ihmisiä. Nämä bloggaaja-tapahtumat ovat kyllä hieno lisä elämään ja siihen normaaliarkeen. Aina tapaa uusia ihmisiä ja saa mietittäväkseen...

Share

Vinkki ripsivärisutun poistamiseen

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Olen jo kauan käyttänyt tätä vähän epätavallista keinoa poistaa luomelle vahingossa levinnyt ripsiväri. Keino ei ehkä ole tullut sinulle mieleen, joten toivottavasti saat tästä hyödyllisen meikkivinkin!

Useat tekevät virheen siinä, että yrittävät hinkata ripsiväriä pois kun se on vielä kosteaa. Pumpulipuikolla...

Share

Nyt lähtee!

Ladataan...
annisavolainen Inspiration

Nyt läks, tervetuloa mukaan!

BeautyMIX kauneusblogia aiemmin pitäneenä, aloittelen täällä blogissa nyt uusia asioita uusista mielenkiinnonkohteista mm. hyvän mielen, positiivisuuden ja lifestylen parissa.

Täällä katsellaan enemmän kuvia, insipiroidutaan niistä, ihaillaan elämää ja tarkastellaan kauneutta...

Share

Uudet tuulet, uusi blogi

Ladataan...
annisavolainen BeautyMIX

Uudet tuulet alkavat puhaltaa minun blogimaailmassani.

Tätä blogia olen kirjoitellut melkein vuoden päivät ja ajatukseni blogimaailmaa kohtaan ovat muuttuneet kuten myös omat ajatukset ja mielenkiinnon kohteet. Edelleen iso mielenkiintoni kohdistuu kosmetiikkaan ja kauneuteen, mutta haluan jakaa myös muita lifestyle/ hyvän mielen asioita blogissani.

Näistä syistä olen...

Share

Vaahtokarkkihumalaa

Ladataan...
Mia K. Mia K.

Juhannus tuli, ja menikin. Meikäläisen osalta jopa kohtalaisen pikakelauksella!! Olin nimittäin 5 pv kuumeessa, ja taju kankaalla niin sanoakseni! Huh. Mua ei haittaa olla kipeänä. Olen osittain sitä mieltä, että kuume tekee keholle ja mielelle välillä hyvää! Siinä palaa kropasta pois ylimääräiset karstat, ja kuormat, ja mielen sopukoista jäytävät kaikenlaiset turhuudet! Kun herää viiden päivän tokkuran jälkeiseen, aurinkoiseen maailmaan, jossa vasta keitetty kahvi tuoksahtelee...

Share

I'm back

Ladataan...
EricaK EricaK

Kun ruoka oli liian hyvää kuvattavaksi.

Maisema liian kaunis ikuistettavaksi.

Seura liian hyvää somen päivittämiseksi.

Tänä aamuna palaan ryminällä arkeen. Ja koitan tehdä siitäkin ihan liian hyvää. Tai ainakin siedettävää.

// Back in business, even if I'm still a bit drowsy. Had the most perfect holiday.

...

Share

2 loppunutta lovea

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Olen aina vierastanut tällaista loppuneiden tuotteiden kuvaamista ja yleensäkin esittelyä blogissa. Viime aikoina olen alkanut lämmetä ajatukselle kertoa teille, mikä tuote on oikeasti ollut niin hyvää, että jopa meikäläinen on kauneusbloggaajan valtavassa purkkimeressä käyttänyt sen loppuun. Olen alkanut ajatella, että tämähän on vain sellainen tähän tuotteeseen rakastuin kovasti -postaus, joita oikeastaan blogin sisältö on pullollaan. 

...
Share

Kuka minä olen?

Ladataan...

Keski-ikäinen nainen on suunnattoman viisas ihan kaikissa asioissa ja jakelisinkin auliisti neuvoja myös kevyemmällä aivokapasiteetilla varustetuille ystävilleni, mutta jostain syystä kaikki eivät vain ymmärrä omaa parastaan. Eli he eivät kuuntele minua!
Tarve avautua niin neuvoista kuin muistakin vuosien tuomista viisauksista toi minut blogimaailmaan. Jos eivät tutut minua kuuntele, niin jaanpa sitten ajatuksiani, ohjeita ja viisauksia tässä blogissani.

Vaikka mainosmiehet miten...

Share

Pages