Kardashian / Jenner Klaani part 5

Ladataan...
Babs Baboon's Bubble

Viimeisenä muttei TODELLAKAAN vähäisimpänä Kylie.

Tämä tyttö on käynyt läpi sellaisen muodonmuutoksen ettei samaksi uskois näissä before and after kuvissa.

Ihastuttava Kylie olkaa hyvä!!

 

...

Share

Kainalokarvat opettavat rakkautta

Ladataan...
Alma-Sofia Livet är en fest

En muistanut ottaa höylää mukaan kun muutin Tukholmaan, ja hommasin sellaisen vasta noin kahden viikon päästä, kun sen viimeinkin muistin. Kainalokarvani saivat siis kasvaa aivan luomuna. Olen sheivannut kainaloitani varmaan viimeiset kymmenen vuotta, pisin tauko ei varmastikaan ole ollut viikkoa pidempi. Seurasin siis hentoisten, pehmeiden karvojen kasvamista suurella mielenkiinnolla. Tällaisia minun kehoni puskee, ja silti olen aina julmasti katkaissut niiden urhean valoa...

Share

Kardashian / Jenner Klaani part 4

Ladataan...
Babs Baboon's Bubble

Nyt on nuorempien siskojen vuoro. Ensin Kendall, joka on työskennellyt huippumallina jo jonkin aikaa nuoresta iästään huolimatta. Tämä kaunotar on sisarista pisin 179cm.

Kendall ei ole altistanut itseään kirurgin veitsen alle niin usein kun muut, mutta toki pieniä parannuksia on tehty. Tämä nuori nainen on kyllä mielestäni luonnostaan jo niin kaunis ettei mitään olisi edes tarvinnut tehdä.

Eli Kendall Jenner

 ...

Share

Kardashian / Jenner Klaani part 3

Ladataan...
Babs Baboon's Bubble

Huomenta!

No niin jatkakaamme seuraavaan klaanilaiseen eli kolmannneksi vanhimpaan Khloeen. Tämä pitkänhuiskea naikkonen on ollut vähän väliä otsikoissa painon jojoillessa.

Myös Khloen alati suureneva takapuoli on kiinnostanut mediaa. Saa nähdä kumman peppu vie voiton skabassa Kim vs Khloe. :)

 

...

Share

#rantakunnossa

Ladataan...

Uskallanko mä. H*lv*tti! Asikaine uskalsi, ja ei mulla ole loppujen lopuksi mitään hävettävää! 

Tältä näyttää kaksi synnytystä ja yhden keskenmenon läpikäynyt nainen, joka 10 vuotta sitten sopi koon 32 vaatteisiin ja A-kuppiin, mutta naiselliset muodot saatuaan käyttää nykyään 36-38 kokoa ja laittaa rintavarustuksensa B- tai C-kuppiin! 

...

Share

Kardashian / Jenner Klaani part 2

Ladataan...
Babs Baboon's Bubble

Seuraavaksi käsittelyssä siskoksista vanhin eli Kourtney.

Tämä hieman rauhallisemman kuvan itsestään antava kaunotar on myöskin läpikäynnyt siskojensa tapaan muutaman leikkauksen mutta ei ole niin radikaaliisti itseään muokannut kuin Kim tai Khloe.

Muutama kuva muutoksista olkaa hyvä!

 

...

Share

Kardashian / Jenner Klaani

Ladataan...
Babs Baboon's Bubble

Tämä viikonloppu pyhitetään tälle klaanille.

Tästä perhepoppoosta ollaan varmaan montaa eri mieltä. Itse olen seurannut näiden naisten "muutoksen" täyteistä elämää. Kiva seurata kuinka isoksi Kimin beba vielä kasvaa ja kuinka pulleat huulet Kyliellä on kuukauden päästä. Nämä ihastuttavat naiset ovat osanneet hyödyntää kauneutensa täydellisesti. Heidän LOOKkeja kopioidaan ympäri maailmaa ja tyttöjen vaihtuvat hiustrendit työllistävät kampaajia.

...
Share

Tuoksuu kesälle

Ladataan...

Moi!

Tulikin ihan huomaamatta pidempi tauko kirjoitteluun.

Tässä välissä olen siirtänyt perheen mökille ja ottanut härskisti aikaa lomamoodiin asettumiselle ja levolle. Alun perin oli tarkoitus tehdä kouluhommia täälläkin, mutta muutaman liikkuvan palasen ja yllätys lääkärireissun jälkeen, kassillinen lääkkeitä mukanani, päätinkin ottaa heinäkuun melkolailla loman kannalta. Ja hyvä niin, sillä olen selvästi ollut levon tarpeessa. Myös hevosen kuuri, jonka sain, vei pariksi...

Share

Opas sivellinostoksille: synteettinen vs. luonnonkarva

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Itselleni jo joskus meikki-innostukseni alkuaikoina tuottanut tuskaa synteettisten ja luonnonkarvaisten meikkisivellinten erot. Uskon, että moni teistä painiskelee samojen kysymysten äärellä sivellinostoksilla, joten päätin kerätä yhteen kasan faktoja eri materiaalien käytöstä eri meikkausvaiheissa ja eri tuotteiden kanssa. Kommenttiboksiin saa toki heittää lisäkysymyksiä, jos tämä selonteko ei ole tarpeeksi kattava :)

Luonnonkarvaiset siveltimet...

Share

Pages