Silikonileikkauksen jälkeen

Ladataan...

 

Täytyy myöntää, että olen hyvin väsynyt Tallinnasta palattuani. On se leikkaus vaan rasitus elimistölle. Leikkausta seuraavana aamuna heräsin klo 7 eli nukuin noin 10 tunnin unet sairaalassa. Hoitajat patistivat suihkuun ja opastivat miten haavat hoidetaan ja liivit puetaan ja säädetään. Kävin aamupalalla sairaalan kahviossa ja siellä oli katettu hieno buffet pöytä. Menin istumaan samaan pöytään niiden kanssa, jotka myös olivat edellispäivänä tullleet leikkaukseen. Oli kiva...

Share

Ripsien kestotaivutus - Ennen ja jälkeen

Ladataan...
inkedprincess Inked princess

Kävin vihdoin eilen ripsien kestotaivutuksessa josta oon haaveillut jo pidemmän aikaa. Ennen mulla oli todella kaarevat ripset luonnostaan. Ripsienpidennykset kuitenkin pilasivat omat ripseni ja vaikka siitä on jo vuosia aikaa, eivät ne ikinä enää kasvaneet samanlaisiksi. Pituutta ripsissä riittää mutta iloa siitä ei ole kun normaali ripsientaivutus ei kestänyt montaa tuntia, edes ripsarin kanssa. 

...

Share

Uusi hiusmuusani: Hailey Baldwin

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Met-gaalan ja Cannesin elokuvajuhlien julkkiskuvia selaillessani jämähdin molempien kohdalla Hailey Baldwiniin. Olen ennenkin pitänyt hänen tyylistään ja meikeistään, mutten ole ennen tajunnut, että muidun tukkatyylitkin iskevät todella kovaa! Haileyn staili on trendikäs ja sopivan rento jopa punaisella matolla. Tykkään!

...
Share

Naamiot x 3

Ladataan...
MarikaJohannaP Hey girl

Olen melko fanaattinen ihon hoidon suhteen. En skippaa hoitorutiinejani ikinä, en koskaan mene nukkumaan meikit naamassa. Uskon, että kaikki mitä syöt ja juot heijastuu...

Share

Miten olla kuvissa?

Ladataan...

Uskon, että useimmat meistä tietävät parhaat puolensa, tai ainakin omasta mielestä parhaat, kaikki kun on katsojan silmissä. Moni tietää miten kallistaa päätään, pitää huuliaan ja miten asetella vartalo. Meillä on lempiposeerauksemme. Kokosin tähän muutamia vinkkejä mitä itse käytän niin mallin töissä kuin niiden ulkopuolella.

...

Share

Leikkauspäivän ilta

Ladataan...

Ystäväni kävi piipahtamassa leikkauspäivän iltana ja hänkin kehui sairaalaa. Enemmän se näyttää hotellilta kuin sairaalalta. Olisin halunnut heti mennä leivonnaista syömään kahvilaan, mutta hoitajat kielsivät, joten ystäväni haki meille kahvilasta leivokset ja hoitajat toivat kahvit.

Täytyy sanoa, että hoitajat ovat todella ihania. Huolehtivat koko ajan onko kaikki hyvin. Todella ystävällistä ja palvelualtista henkilökuntaa :)

Lopulta sain ruokaa kello 17! Päivällinen...

Share

Viikon vinkki: näin saat puuterin kovettuneen pinnan pois!

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Varmasti lähes jokainen itseään meikakava törmää sellaiseen ärsytävään ilmiöön, jossa puuteristen tuotteiden, esimerkiksi poskipunien, luomivärien tai juuri puuterien pinnalle ilmestyy kova ja vähän muuta tavaraa tummempi läikkä. Läikkien kohdalta väriä ei lähde ollenkaan ja jos klöntti suurenee isoksikin, saattaa koko tuotteet käyttö vaikeutua huomattavasti.

...

Share

Makeup Revolutionin edullinen ja monipuolinen Glow- paletti

Ladataan...

Olen nostanut blogissani esiin muutamia suosikkituotteitani Suomeen keväällä rantautuneesta Makeup Revolution sarjasta. Sarjaa on saatavilla Prismoista ja se on todella tervetullut sarja markettimerkkien valikoimaan mielenkiintoisten ja hinta-laatusuhteeltaan hyvien tuotteiden vuoksi. Maailmalla sarjaan ovat ihastuneet niin kuluttajat kuin ammattilaisetkin ja moni tuote on verrattavissa kalliimpiin kilpasisaruksiinsa. 

Ihan ensimmäiseksi ihastuin...

Share

Pages