Bianca

Ladataan...
sanninen Shoutdogs!

(Projektista / About a project)

Tämä on Bianca. Bianca pelastettiin kunnalliselta koiratarhalta. Näissä tarhoissa koirat elävät surkeissa oloissa, ilman ruokaa ja vettä, omien ulosteidensa keskellä, kuolleet elävien seassa. Maan lain mukaan jokainen kulkukoira voidaan tappaa kahden viikon kuluessa kiinniottamisesta. Kuolema on brutaalia ja kivuliasta: tarhoja kutsutaankin välillä koirien keskitysleireiksi. Biancan silmissä asuu yhä suru.

This is Bianca. Bianca was rescued from...

Share

Tarte Amazonian Clay 12- Hour Full Coverage - meikkivoide

Ladataan...
Jenni_jhi Stylenice

Kuten jo aikaisemmin lupasin, tässä tulee arvioni Tarte Amazonian Clay 12- Hour Full Coverage - meikkivoiteesta. Tarten meikit ovat olleet jo pitkään ulkomaisten Youtube meikkigurujen ja bloggaajien suosiossa. Merkin ripsivärejä, poskipunia ja meikkivoiteita on kehuttu paljon, joten olin innoissani, kun pääsin vihdoin kokeilemaan tilaamaani Full Coverage Foundationia.

Tilasin meikkivoiteen ja siihen suositellun meikkisiveltimen...

Share

Kuivan ihon siunaus: vedetön meikinpoisto

Ladataan...
Jenniii Pupulandia

 

Jutun tuotteet on saatu testiin blogin kautta.

Vesi vanhin voitehista - vai onko sittenkään? Huomasin muutama vuosi sitten reissussa oltuani, että ihoni voi matkan jäljiltä ihmeen hyvin. Yleensä olin tottunut siihen, että matkustaessa herkkä ja kuiva ihoni kenkkuili entistäkin enemmän - varsinkin...

Share

Nopeat Nail Appsit -vinkki tamperelaisille

Ladataan...
Asikaine Asikaine

Kävin viime viikolla Kampaamo Rasiassa värjäämässä tukkani tulisemmaksi. Värin vaikutusta odotellessamme Raisa yllätti minut iloisesti laittamalla kynsiini Nail Appsit. Appsit ovat valmiiksi kuvioitua ja muotoon leikattua lakkaa, joiden laittamiseen meni kymmenisen minuuttia. Raisa valitsi värikkäästä valikoimasta tyylini sopivat kynnet: punainen pohja keltaisilla...

Share

Kiire? Nappaa meikkivinkit (+vitsit) mukaan!

Ladataan...
Charkku Charlotan silmin

Joskus on sellaisia päiviä, ettei ehdi tai jaksa meikata. Ja sit ois kiva kuitenkin näyttää ihmiseltä tai edes sellaisen sukulaiselta. Tälläisiä hetkiä aiheuttaa esimerkiksi aikaiset herätykset tai vilkkaasti torkkua painava etusormi. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen. Tein teille helpot ohjeet, joilla riippuen kiireen määrästä pärjäät kolmella - kuudella tuotteella.

Oleellista näissä kahdessa on mukana helposti kulkevat luottotuotteet. Meikkipussista tulee löytyä...

Share

Music is everywhere

Ladataan...
Charkku Charlotan silmin

Eräänä päivänä nappasin paletin käteen ja päätin kokeilla jotain erilaista. Mua inspiroi etenkin sellaiset meikkitaiteilijat, jotka käyttävät uhkarohkeasti ja luovasti värejä kaikkialla meikissä. Tää on oikeastaan tosi kesy versio vielä niihin verrattuna. Tykkäsin tästä yllättävän paljon, joten varmasti tulee kokeiltua eri väreillä vielä.

Luomiväri on toteutettu ihan vain todella...

Share

Sametinpunaiset syyskynnet

Ladataan...
Jenniii Pupulandia

 

Loikkasin kynsijutuissa viimeksi vähän oman mukavuusalueeni ulkopuolelle, kun kokeilin tosi hillittyjä nude-sävyisiä kynsiä. Itse asiassa huomaamaton puuterisävy oli lopulta oikeastaan aika kivaa vaihtelua, mutta huomaamattomien...

Share

Huono iho ?

Ladataan...

Löytö ! Maybelinen SuperStay Better Skin meikkivoide tuli kaapattua nopsasti mukaan kassajonossa ollessa, kun muistin nähdessäni, että edellinen meikkivoide oli loppu. Olin nähnyt mainoksen kyseisestä tuotteesta ja ajattelin silloin, että tätä haluaisin kokeilla. Ne jotka ovat mun blogia lukeneet jo aikaisemmin tietää, että olen kärsinyt kiusaamisesta huonon ihon takia.. 

...

Share

Trendin ja Lilyn Best Beauty Buy - I'm in!!

Ladataan...

Tällä viikolla on niin paljon aihetta iloon ja juhlaan, että halkean aivan kohta! Tulevat synttärini ovat olleet tiedossa jo viimeiset 30 vuotta, mutta ihan uutena sydämentykyttäjänä minulla on ilo kertoa, että minut on valittu mukaan Trendin ja Lilyn Best Beauty Buy -raatiin! Voi Riks Raks ja Poks miten huippua!

...

Share

Pages