Suloinen Zuii Ultra Foundation

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

Ensikosketukseni luomukosmetiikkaan joitain vuosia sitten ei ollut mairitteleva. Sain ärhäkän ihottuman niin poskille kuin huulilleni, vaikka yleensä en reagoi kosmetiikkaan kovinkaan herkästi. Tiesin tottakai, että kahden tuotteen perusteella luomuvärikosmetiikkaa ei pidä laittaa pannaan, mutta meni aikansa, ennenkuin taas innostuin...

Share

Testissä IsaDoran Strobing -paletti ja Essencen huulimeikkituotteet

Ladataan...

Juhannusreissulta kotiuduttiin myöhään sunnuntai-iltana, ja heti seuraavana päivänä postimies toi mukanaan iloisen yllätyksen. Mulla nimittäin kävi blogiarvonnoissa jo toistamiseen tosi hyvä tuuri, kun voitin Alohair -blogin järkkäämän synttäriarvonnan. Voittopaketissa oli kourallinen Essencen huulimeikkejä, jotka ovat mulla jääneet kokonaan testaamatta.

 

...

Share

Kun muutkin, niin minäkin - testissä Essence

Ladataan...
Minnea Minnean muruja

Niin moni on blogeissansa ja somessa hehkuttanut halpamerkki Essenceä, että pakkohan minunkin oli päästä testaamaan, oliko tuo älyttömän edullinen meikkimerkki kaiken hehkutuksen arvoinen! Varsinkin Essencen ripsivärejä on kehuttu todella hyviksi joka paikassa!

Voiko alle neljän euron ripsiväri olla hyvä?

Hintahan on ihan käsittämätön! Vai oletteko...

Share

Blondien hiusten parhaat kaverit

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Meikäläistä haastateltiin Iltalehden Tyyli.comiin tuossa pari viikkoa sitten blondeille hiuksille tarkoitetuista tuotteista. Löydät jutun siis täältä ja ajattelin vinkata muutamat vakkarilempparit nyt yhteen postaukseen tänne blogiinkin.

...
Share

Älä anna hiusvärin haalistua

Ladataan...

Kesällä hiusten -ja ihonhoito helposti repsahtaa, kun elämä on lomailua, eikä tule laittauduttua samalla lailla kun arkena töihin mentäessä. Aurinko haalistaa hiusväriä ja kloorivesi tekee tukasta kiillottoman. Tukka kaipaa kuntokuureja kesälläkin.

Suosittelen näitä loistavia apulaisia värin pelastukseen, sillä nämä jos jotkin tuovat kutreihin kiiltoa ja sen lisäksi huikeasti väriä. 

Davines Alchemic...

Share

I want candy

Ladataan...
Alohair Alohair

Koska olen syntynyt 80-luvun alussa niin elin sen kauden kun kaikki tuoksui karkilta, my little ponyista pyyhekumeihin.Maistoin joskus pikkutyttönä ponia kankusta palasen mutta onneksi sylkäsin muovin pois kuitenkin.Nuo tuoksuvat pyyhekumithan vedettiin markkinoilta pois lopulta kun lapset söivät niitä, näin muistan lukeneeni enkä yhtään ihmettele asiaa.

No, innostuin kuitenkin kun bongasin että Essenceltä on tullut kaikkea tuoksuvaa!Huulikiillon lisäksi myös luomivärit,...

Share

1 PALETTI 10 BLOGGAAJAA

Ladataan...

Charlotta Eve keksi kauneusbloggaajien yhteisössä hyvän idean, mitä jos toteuttaisimme kaikki omanlaisen meikin samaa meikkipalettia käyttäen? Mukaan ilmoittautui lopulta niin moni bloggaaja, että palettien määrää kasvatettiin neljään.

Pretty.fi lähti yhteistyöhön mukaan ja saimme haasteeseen mukaan neljä Perfect Filter-palettia Nyx Professional Make Upilta. Kolmen paletin meikkejä...

Share

Shampanjaa iholle -testissä uusi Lumene Instant Illuminizer Midnight Sun

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

Kattavaa uudistusta läpikäyvä Lumene jatkaa herkullisten meikkipohjatuotteiden parissa. Tässä esittelyssä yksi herkullinen uutuus.

Kun valopisarat ilmestyivät vajaa vuosi sitten, ihastuin suloisen pinkkien Invisible Illumination Instan Illuminizer -valopisaroiden sävyyn Rose Dawn iholla. Se on mainio väri terveen hehkun...

Share

Ensituntuma Essenceen

Ladataan...
MarikaJohannaP Hey girl

Nolo tunnustus heti alkuun. Mä en ollut vielä testannut Essencen meikkejä!

En vaan ollut törmännyt niihin missään ja nyt kun huomasin että ne olivat tulleet Citymarkettiin olin kuin lapsi karkkikaupassa. Olin todella pettynyt kun olin kuvitellut shoppailevani alessa juhannusperjantaina, mutta mikään kauppa ei ollutkaan auki. Essence-hyllyköt lievittivät pahaa mieltäni hyvin...

Share

Pages