Syksyn kynsilakkasävyt

Ladataan...

Jos jostain olen innoissani, niin Lumenen tämän syksyn kynsilakkojen värimaailmasta. Syksyn trendivärejä ovat inspiroineet vaaleat ja puuteriset sävyt beigen ja harmaan vivahteissa.

 

 

Kahden vaalean sävyn JÄÄHUNNUN ja KANERVIAN eroa ei oikein saanut kuvattua, mutta KANERVIA (...

Share

Otsonoitu oliiviöljy

Ladataan...
Jeba Tuuliajolla

Saan jälleen kerran kiittää työkaveriani ( kenestä on muuten tämän puolen vuoden aikana muodostunut ihana ystävä ) hänen olemassaolostaan, sillä ilman häntä ja hänen kullanarvoisia vinkkejään, tuskin koskaan olisin törmännyt näin mahtaviin ihonhoitotuotteisiin!

Hän vinkkasi jo kerran...

Share

repair.me

Ladataan...
Alohair Alohair

Saatiin Kevin Murphya maahantuovalta Framedalta tuotteita testiin ja nappasin itelleni kokeiluun. En ikinä osta itselleni jälleenrakentavia tuotteita koska ne ei vaan käy mun paksulle, karkealle hiukselle joka kuitenkin olisi sitä jälleenrakentamista vailla. Mun hius katkeaa todella helposti vaikka on paksu ja ja korjaavat tuotteet monesti kovettaa hiusta, jolloin se katkeaa helpommin. Myös monella usean blondauksen läpikäyneenä on varmasti sama juttu. Mutta ensimmäistä kertaa ikinä (ja...

Share

Beauty Routines: Täydellinen ponnari

Ladataan...
Kriselda Kriselda

 

 

Ponnari on meikäläisen go-to -"kampaus". Jokainen sen varmasti osaa tehdä, mutta omasta kokemuksesta sen tekemiseen voi mennä ikä ja terveys, etenkin jos hiuslaatu on hyvin ohut ja liukas. Kuljen suurimman osan elämästäni hiukset kiinni, koska ulkoinen olemus muuttuu heti a) skarpimmaksi b) pidemmäksi c)...

Share

Osui ja upposi!

Ladataan...

Kirjoitin pari viikkoa sitten etsiväni täydellistä viininpunaista mattapunaa.

Eilen posti toi kuoren, jossa oli kaksi huulipunaa ja kirje jossa luki, " Heippa Riia! Huhuiluusi on vastattu, ARTDECO Perfect Mat Lipstick Black Currant sävy! Olisiko oikea? "

 

...

Share

Ennen unta muista nämä

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

Toimistopäivän jälkeen minun on melkeinpä aina pakko päästä ulos. Parasta on juosta tai kävellä pitkin kaunista maisemaa, mieluiten ilman kameroita tai kännyköitä - että oikeesti pystyt relaamaan. Musiikki on ihan jees, mutta joskus ilman sitäkin on mukavaa! Tänään kännykästäni loppui akku ja sain kuunnella, kuinka linnut lensivät aurana. Menivätkö ne jo etelään, oh no? Luonto rauhoittaa kiireisenkin mielen.

...

Share

29

Ladataan...
Jeba Tuuliajolla

Heippa.

Täällä ollaan, vaikka hiljaista onkin. Se on vain sellainen juttu, että silmäni eivät oikein tee kanssani yhteistyötä enää iltaisin ja koneen avaaminen ei ole käynyt pienessä mielessäkään. Eikä siksi, että olisin väsynyt ( koska nyt olen nukkunut kerrankin suht hyviä yöunia ) vaan juuri niiden silmälasien takia, joita nyt niin kovasti odotan. Pään ja silmien särkyyn on helpottanut edes vähän raitis ulkoilma ja pienet juoksulenkit. Tai ainakin sillä tavalla unohdan pieneksi...

Share

Kampaukseni pääsi suosittuun kirjaan!

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Ai että nyt on ilon päivä! Osa teistä näki innostuneisuuteni jo Snapchatissani (erikanaakka), kun esittelin viime viikolla postiluukustani tipahtaneen kirjan. Se on julkkiskampaaja Jenny Streben kirjoittama ja meikäläisen kampaus haluttiin sinne myös!

Sain viime vuonna yhteydenoton Jennyltä, kun...

Share

Lempeä luottopinkki

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

Sain Lancômelta juuri töihinpaluun kynnyksellä testattavakseni komean L´Absolu Rouge -huulipunakavalkadin, joiden joukosta löysin tämän syksyn "tunnuspunani", lempeän pinkin sheer-puna Pourquoi Pas'in.

Olen kovin nirso siinä, mitä huulilleni laitan. Syitä on kaksi:...

Share

Sulfaatiton ekoteko shampoo

Ladataan...

Jos olet lukenut blogiani aiemmin, niin saatat tietää, että rakastan vaahtoavia shampoita. Paksu ja pitkä tukka vaatii kunnon vaahdon, jotta saan tunteen puhtaasta lopputuloksesta. Vaahtoavat tuotteet, kuten shampoot ja hammastahnat sisältävät usein sulfaatteja, joka on edullinen raaka-aine, mutta se nousee usein tapetille ympäristöä haittaavan vaikutuksensa vuoksi. 

Käyttäisin mielellään sulfaatittomia shampoita, mutta tuotetta kuluu helposti tuplamäärä, jos shampoo ei...

Share

Pages