Lempi-liner

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Monille rajausten tekeminen on meikissä se kaikista suurin kompastuskivi, eikä sitä täydellistä "siipeä" meinaa saada millään aikaiseksi. Uskon, että rajauksen tekoa helpottaa todella paljon hyvät välineet eli ennen kun heität toivon täydellisille kissansilmille, kokeile toisenlaisia vermeitä. Halusinkin tässä postauksessa esitellä teille yhdet todella hyvät sellaiset.

...

Share

Hiukset hipoo taivaita 60-luvun hengessä

Ladataan...

L’Oréal Professionelilta ilmestyi helmikuussa taas yksi uutuustuote, joka meni tämän vuoden tuotesuosikkilistani kärkeen monellakin tapaa. Tärkeintähän tuotteessa on tietysti sen ominaisuus, mutta tällä kertaa tuotteessa viehättää myös pullon ulkonäkö, tuoksu ja minun lempivuosikymmen mitä tulee naisten hius- ja meikkityyleihin. 

 

 

...

Share

Ranskalaiset kulttituotteet hiuksille #newedition

Ladataan...

Coucou,

 

Bioderman H20, embryolisse ja kloranen kuivashampoot on noteerattu vaikka kuinka monessa blogissa, ja ajattelinkin esitellä niitä muita ranskalaisia kulttituotteita.

Kaikki mainitut tuotteet ovat silikonittomia ja ainakin brändätty kasvipohjaisiksi, ja "natural", vaikka eivät sertifioitua luonnonkosmetiikkaa olekaan. Ne ovat kulttituotteita kuitenkin tästä huolimatta, eli teholtaan niin hyviä, että pärjäävät mennen tullen ns. normituotteille. Ranskalaisessa...

Share

BOTANICS

Ladataan...
Ombre By Sara Ombre

Jatkan tämän viikon luonnonkosmetiikka linjaa ja kirjoitan hyvästä ja edullisesta luonnonkosmetiikka sarjasta joka on ollut oma suosikkini jo muutaman vuoden!

Botanics on brittiläisen...

Share

Rakkaudesta siniseen

Ladataan...

Sininen eyeliner on parasta juuri nyt.

Viime viikonloppuna innostuin ja tein silmämeikkiini sinisen tuplarajauksen, josta taitaa tulla nyt kesämeikkini juttu. Ihastuin siihen tosi paljon ja meikki sai kehuja koko työpäivän ja vielä illalla ystäväni synttärijuhlissa. Juhlin varmasti myös vappua tällä lookilla.

Tein näin:

1....

Share

Eettistä kauneudenhoitoa

Ladataan...
vernaaho Vernan 365

Noin viimeisen vuoden aikana olen yrittänyt vaihtaa kosmetiikkatuotteeni kemikaalittomiin, luonnonmukaisiin ja eettisimpiin vaihtoehtoihin. Huolestuin, kun kuulin kuinka monille kemikaaleille ihminen altistuu päivittäin. Samaan aikaan mun iho meni todella huonoon kuntoon. Olin hukassa ihonhoitorutiinieni kanssa ja halusin eroon jokaisesta kemikaalista mistä oli mahdollista. En...

Share

Coachella-villitys: kasvotimantit

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kesän odottelusta tuli juuri astetta vaikeampaa, kun selailin tyylikuvia Coachellasta. En malta odottaa, että koittaa kesän ensimmäiset festarit ja pääsen liimaamaan kasvoilleni irtotimantteja! Onko jonkun muunkin silmät sydäminä näiden kuvien edessä? :)

Kuvat Instagramista:...

Share

Balttian Parhaat

Ladataan...
Ombre By Sara Ombre

Balttian maista tuntuut sikiävän luonnonkosmetiikkaa - Virosta JOIK, Puhas Loodus ja Nurme. Latviasta tunnettu Madara ja Kivvi sekä Liettuasta Uoga uoga ja You & Oil. Luonnonmukaisuus ei ole pelkästään...

Share

Luomua luomille

Ladataan...

Couleur Caramel on kyllä siitä mahtava luonnonkosmetiikkasarja, että sen meikeissä on todellakin ammattilaisellekin tarpeeksi pigmenttiä. Jaksan yllättyä kerta toisensa jälkeen, kun kokeilen sarjan luomivärejä ja poskipunia, miten mahtavasti niillä voi säädellä meikin voimakkuutta, koska pigmentissä todellakin löytyy!

Luomivärejä voi myös käyttää kosteana veden kanssa rajausväreinä.

...

Share

Pages