Vita Liberata teki sen taas.. Esittelyssä itserusketusinnovaatioita.

Ladataan...
Saara S. Saara Sarvas

Tuotteet saatu maahantuojalta.

Noin vuosi sitten tein yhteistyökampanjan itseruskettavien luksusbrändin Vita Liberatan kanssa. Tällä kertaa kuitenkin kuitenkin näpytän tuotteista täysin puhtaasta innostuksesta. Kuvat on napsittu kultaisessa ilta-auringossa kevyesti ruskettuneen ihon korostamiseksi.

Itseruskettavien maailma on ollut jo vuosia aika...

Share

MEIKKIÄ!

Ladataan...
Milka Rantamo Olennaisuuksia

Inspiroiduin valtavasti Saaran strobing-tekniikalla tehdystä, superkuultavasta meikistä ja halusin kokeilla sitä omien varusteideni kanssa. Plus on kiva välillä näyttää joltain muultakin kuin tiskirätiltä, vaikka sunnuntaina. Alla karu alkutilanne.

...

Share

Why I love Real Techniques

Ladataan...

Sijoitin aikoinaan hyviin meikkisiveltimiin, Real Techniquesin siveltimiin, ja en voisi olla tyytyväisempi! Pehmeät ja erittäin hyvälaatuiset siveltimet ovat olleet minulla (lähes) jokapäiväisessä käytössä noin kolmen vuoden ajan ja ne ovat vieläkin uuden veroisia.

...

Share

Lomameikki kolmella tuotteella

Ladataan...
Charkku Charlotan silmin

Loma on se ajankohta, kun luottotuotteet punnitaan. Mitä et voi jättää kotiin? Mikä on kaikkein monikäyttöisin? Mitä mä TARVIN?

Itselle Ateenan reissuun lähti ehdottomasti luottokulmakynä, ripsari, ja poskipunastickki (jota on kasvoilla ja luomilla). Näiden lisäksi apuvälineenä oli ripsentaivuttimet ja kuvasta puuttuva aurinkosuoja - itsellä on nyt ollut käytössä Jane Iredalen...

Share

NYX Nectar

Ladataan...
Charkku Charlotan silmin

Mun NYXin tilauksessa oli jotain häikkää, koska sen mukana tuli yks huultenrajauskynä, jota en mielestäni ollut valinnut. Kyseessä on NYX Lipliner sävyssä Nectar. Se on persikkaisen oranssi sävy, jossa on hyvin paljon hilettä ja hohtoa. Siis ihan mielettömän siisti sävy oikeastaan. En tiedä miks mun aivot on pitänyt huultenrajauskyniä jotenkin tylsinä ja mattaisina, mutta onhan niitäkin...

Share

Tuikitärkeät toolsit

Ladataan...

Meikkausvälineet ovat usein kysyttyjen kysymysten top10- listalla kärkikahinoissa. Esittelen nyt neljä meikkipohjan tekoon tarkoitettua välinettä, joilla kaikilla on paikka sydämessäni.

BeautyBlender, musta....

Share

Kampaajan suosikkituote: Soufflé

Ladataan...
HairytalesLaura Hairytales

Kampaajilla on taito valita jokaiseen hiuslaatuun juuri se oikea tuote, kotona homma ei ole aivan yhtä yksinkertaista. Aloitankin nyt juttusarjan, jossa kampaajat esittelevät teille omia suosikkituotteitaan ja niksejä niiden käyttöön. Ehkä täältä löytyy sinullekin seuraava suosikkituote.

Juttusarjan ensimmäisessä osassa esittelen teille kollegani, Markon, suosikkituotteen. Tätä tuotetta hän (lue: huippukampaaja) käyttää...

Share

Pages