Sametinpunaiset syyskynnet

Ladataan...
Jenniii Pupulandia

 

Loikkasin kynsijutuissa viimeksi vähän oman mukavuusalueeni ulkopuolelle, kun kokeilin tosi hillittyjä nude-sävyisiä kynsiä. Itse asiassa huomaamaton puuterisävy oli lopulta oikeastaan aika kivaa vaihtelua, mutta huomaamattomien...

Share

Huono iho ?

Ladataan...

Löytö ! Maybelinen SuperStay Better Skin meikkivoide tuli kaapattua nopsasti mukaan kassajonossa ollessa, kun muistin nähdessäni, että edellinen meikkivoide oli loppu. Olin nähnyt mainoksen kyseisestä tuotteesta ja ajattelin silloin, että tätä haluaisin kokeilla. Ne jotka ovat mun blogia lukeneet jo aikaisemmin tietää, että olen kärsinyt kiusaamisesta huonon ihon takia.. 

...

Share

Trendin ja Lilyn Best Beauty Buy - I'm in!!

Ladataan...

Tällä viikolla on niin paljon aihetta iloon ja juhlaan, että halkean aivan kohta! Tulevat synttärini ovat olleet tiedossa jo viimeiset 30 vuotta, mutta ihan uutena sydämentykyttäjänä minulla on ilo kertoa, että minut on valittu mukaan Trendin ja Lilyn Best Beauty Buy -raatiin! Voi Riks Raks ja Poks miten huippua!

...

Share

Jos Salvador Dali suunnittelisi ripsiväriharjan... - Lancôme Grandiôse

Ladataan...
Saara S. Saara Sarvas

Tuote saatu testiin maahantuojalta

Viime viikolla lupasin paljastaa uuden suosikkiripsivärini, joka on tällä kertaa löytö selektiivisen kosmetiikan puolelta. Tai, voidaanko puhua löydöstä, jos valmistajan parhaiden tuotteiden joukossa on lukuisia muitakin ripsivärejä? Tämä on joka tapauksessa parempi ;)

Kyseessä on Lancômen syksyn...

Share

Hopeasukka jalassa pitää hajut loitolla.

Ladataan...
Vivi Elämäni palasia

Ilmeisesti ihminen voi olla niin mielissään sukista, että jaksaa väsätä niistä giffin. Uskomatonta.

Mutta uskomattomat ovat sukatkin. Niiden vuoksi ihan pikkuisen (maksamatonta) mainontaa työpaikalleni, joka on kehitellyt sukat, jotka pysyvät hajuttomina. Marks & Spencer harrastaa ...

Share

Zoya Remy -kynsilakka

Ladataan...
saldag Saldag's Nailventures

Zoyan Remy on todella kaunis tummanturkoosi shimmerlakka. Shimmer on kultaiseen ja vihreään shiftaavaa. Zoyan Charla on samansävyinen, mutta vaaleampi. 

Tein muuten eilen manteli/stilettomalliset geelikynnet. Tiedän, että ne jakavat mielipiteitä ja useimpien mielestä tällainen terävämpi malli on aivan kamala, mutta mä vaan tykkään! Näihin saa tehtyä vähän erilaisia koristeluita, ja ilman mitäänkin ne on näyttävät. 

...

Share

Rimmel Lasting Finish Nude 25 HR

Ladataan...
Charkku Charlotan silmin

Rimmel haastoi minut kokeilemaan heidän uutuusmeikkivoidettaan. Kyseessä on kosteuttava, puolipeittävä meikkivoide, joka lupaa 25 tunnin pysyvyyden hikeä, kosteutta ja kuumuutta vastaan. Otin haasteen vastaan, sillä Rimmelin meikkivoiteita olen tainnut kokeilla viimeksi viitisen vuotta sitten. 

Varsinkin meikkivoiteissa olen kuuluttanut kalliimpien merkkien perään:...

Share

Coco(nut)

Ladataan...
neiti Coco Oh dear Coco

 

Kookos öljy - missä olet ollut tähänastisen elämäni? Kaupanhyllyssä, josta en sitä ikinä ottanut, koska en uskonut sen voivan olla mitään kamalan ihmeellistä + se oli öljyä.... Jotain mitä huonosta ihosta kärsivät oppivat välttämään aika äkkiä. 

Olen pyrkinyt vähentämään kaappieni kauneuspölinää, sillä yli puolet tuotteista on minulle sopimattomia ja...

Share

Väriä kasvoille tarvitsee hän

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

 

Kyl on jo harmaata ja hippasen karua tuolla ulkona, ainakin meidän pihapuut ovat jo melkein lehdettömät. Me ei olla muuten paljoa haravoitu, hurautetaan ronskisti ruohonleikkurilla lehdet palasiksi, saa nurtsi vähän terästystä lehtisilpusta. 

Jotain väriä pitää...

Share

Pages