Kokeilussa ripsiseerumi

Ladataan...
sanninokikuru Sanni Nokikuru

Tämänlaiset tuotteet, kuten ripsiseerumit ovat aina kuuluneet ajatusmaailmassani luokkaan "höpönpöppöö". Kuka lähtee maksamaan tällaisista tuotteista, joita pakko myydään suurimmaksi osaksi Ostos Tv:ssä, tai Stockan Hulluilla Päivillä. Eihän ne kuitenkaan tule tehoamaan! Tämä edellä mainittu ajatus, joka oli vahvasti pinttynyt aivonystyröihin. Kunnes...

Share

Viiden minuutin glitter-meikki, joka pysyy koko illan – tarvitset vain liukuvoidetta

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Liukuvoiteelle löytyi juuri uusi käyttötarkoitus. Liukkarin avulla loihdit nimittäin kimaltelevan glitter-meikin, joka pysyy naamassa koko illan (ja yön). Helppoakin helpompi niksi on poimittu ammattimeikkaajilta ja drag queen -artisteilta.

Testattuani liukkarimeikkiä voin raportoida, että liukuvoide toimii glitterin levitykseen huomattavasti paremmin kuin esimerkiksi...

Share

Se taisi olla rakkautta ensisilmäyksellä

Ladataan...
josha P.S. Never Stop Smiling

Myönnettävä se kai on. Olen rakastunut. Tai ainakin syvästi ihastunut. Suhteemme on hyvin tuore ja yhdessä vietettyjä öitä on takana vasta kourallinen, mutta jo nyt tiedän että tämä on juuri se, mitä olen kaivannut kaikki nämä vuodet. Olin jo melkein luopunut toivosta, tottunut ajattelemaan etten koskaan löydä vertaistani. En uskonut rakkauteen ensisilmäyksellä, mutta nyt tiedän että se on mahdollista.

Kävelin eräänä päivänä Citymarketin käytävällä ja siellä hän seisoi tovereidensa...

Share

Ripsari vaihtopäällä

Ladataan...

Oriflame on yksi Meikkipäiden luottomerkki, mitä tulee ripsiväreihin. Tasaisin väliajoin olemme löytäneet uuden suosikin sarjasta.

Tällä kertaa testasin uutuutta, jonka juju ei ensivilkaisulla edes auennut. Sain taannoin paketin, josta löytyi vedenkestävä ripsiväri, ja mitä ihmettä, kolme...

Share

Ilmiömäinen itseruskettava Vita Liberata

Ladataan...

Tulen vuosi vuodelta vainoharhaisemmaksi auringonoton ja luomieni suhteen. Samaan aikaan koen suoranaisen auringonottamisen aina vain tuskaisemmaksi ja pitkästyttävämmäksi operaatioksi. Kaiken kukkuraksi topeista ja uikkareista tulevat rajat ja laikut ovat alkaneet ärsyttää. Kaikesta huolimatta en halua yhdistää sääret paljastavaa mekkoa kelmeänkalseisiin kanankoipiin. Lähdin siis hakemaan ratkaisua pullosta, kuinkas muutenkaan :D

Olen jo pitkään lukenut eri blogeista...

Share

Kyllä sinut vielä ihmiseksi tunnistaa

Ladataan...
Ace Von S Herkuleen Urotyöt

Niin, tuli tuossa muutama päivä sitten tunnustettua, että eihän sen ihan niin pitänyt mennä ja ostin meikkeijä. No eipä mennyt sen jälkeenkään vaan ostin eilen lisää. 

Ehkä minulla on ongelma.

Mutta toisaalta siihen tarvitaan rahaa, jotta suohirviön saa näyttämään ihmiseltä. Moni (lue: äiti) on kyllä lohduttanut minua sillä, että kyllä minut vielä ihmiseksi tunnistaa vaikka olenkin pari viikkoa lomaillut vanhoissa pieruverkkareissa ja kauhtuneessa t-paidassa.

...

Share

Videovinkki: 3 kikkaa luomivärin häivyttämiseen

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Lempparitubettajani Desi Perkins teki upean mustan smoky eye -meikin pari viikkoa sitten ja päätin vinkata videosta myös teille. Videossa Desi antaa myös hyviä vinkkejä tummien luomivärien häivyttämiseen, joiden avulla dramaattinen musta sumusilmämeikki onnistuu taatusti.

...

Share

Kromikynnet jotka tumpelokin osaa.

Ladataan...
Alohair Alohair

Minä en oo se nainen kellä on kynnet aina hyvin.Oon bad nail day nainen.Mun kynnet on lyhyet,ne liiskottuu ja katkeaa helposti.Mutta olen koruihminen joten Isadoran uusi kromipuuteri (chrome nail powder) kynsille kiinnosti heti kun sen instagramista bongasin.Aika moni varmaan nähnyt näitä videoita missä jauhe vaan sormenpäällä levitellään lakatule kynnelle ja kiinnitetään päällyslakalla.Jotain äärimmäisen kiehtovaa on näissä videoissa.

...

Share

Äitienpäivälahjavinkki - Bette Box alennuskoodilla!

Ladataan...
Minnea Minnean muruja

Kevättä on jo ilmassa, ja toukokuun lempeä lämpö ja vihertävä nurmi jo ihan nurkan takana! Toukokuu tarkoittaa iloista juhlintaa eli vappua ja äitienpäivää!

Siskon kanssa aloitimme perinteiset äitienpäivälahjapohdinnat jo hyvissä ajoin. Koska äitimme asuu kaukana, on kaikki isot lahjat sekä yhteiset ravintolaillalliset laskuista pois. Tarvitaan jotain, joka on helppo postittaa! Olemmekin vuosien saatossa tilanneet lahjaksi niin lehtitilauksia kuin kukkakimppuja netin kautta. Mutta...

Share

Kuinka säästää kauneudenhoidossa hemmottelusta luopumatta

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Pitkän työpäivän päätteeksi vaan totesin, että olen ansainnut hemmottelun. Tänään. Tarkemmin ottaen heti.

Tukka on odottanut leikkaamistaan, ja omat kynnet olivat kasvaneet todella pitkiksi (lapioiksi. Olisin voinut kaivaa niillä maata).

Olen sitä tyyppiä, jonka pitää päästä kampaajalle heti, kun idea pälkähtää päähän. Sama näyttää koskevan kynsienhoitoa. Samantien, ei huomenna! Jos lukijoissa on muita samanhenkisiä, minulla on teille huippujuttu jaettavaksi. 

Ehkä moni...

Share

Pages