Opi hoitamaan ihoasi oikein + alekoodi mahtavalle kurssille

Ladataan...

Hei ihanat! 

Kaunis ja hyvinvoiva iho on varmasti aihe joka kiinnostaa monia ja jota me kaikki tavoittelemme. Vaikka omat raskauteni ovat nyt olleet suurimmaksi osaksi melko tuskaista taivalta on se hyvä puoli näissä molemmissa raskauksissa ollut että ihoni voi todella hyvin. Kaikki epäpuhtaudet häviävät, ihoon tulee se kuuluisa (raskaus)hehku ja muutenkin ihon yleiskunto on paljon parempi kuin normaalitilassa. Jee! 

Toinen asia mikä on melko varmasti parantanut ihoni kuntoa...

Share

Kosteutusta käsien kuivalle iholle

Ladataan...
IdaKatriina Beauty by Ida M

Talvisin kämmenselän iho on helposti ihottumaan asti kuiva ja kutiseva, mutta silti käsirasvaan tarttuminen on itselleni hyvin harvinaista. Inhoan käsirasvan jättämää tahmeaa tunnetta. Aktiivisena ihmisenä tulee käsien rasvaamisen jälkeen heti tarve tehdä jotakin (tai käydä vessassa, jota seuraa tietysti heti käsienpesu), jolloin rasvaamisesta ei ole välttämättä ollut juurikaan hyötyä. Siksi olen jättänyt monena talvena käsirasvat pilaantumaan kaappiin ja kärsinyt kuivahtaneista käsistä. ...

Share

Sormet vai sieni?

Ladataan...

Minä laitoin ja levitin vuosikymmenet meikkivoiteet kasvoilleni aamuisin sormilla. Vain sormilla ja aina sormilla. Muu ei tullut mieleenikään. Ei edes silloin, kun markkinoille tuli suorakaiteen ja neliön muotoisia vaahtomuovin paloja tai ainakin silta ne näyttivät. Omat muksunikin ottivat ne käyttöön. Minä se vain levittelin sormillani. Vuodet kuluivat. Isommat lapset muuttivat jo poiskin ja minä vain yhä levittelin sormilla....Sitkee mimmi.

Kunnes viime vuonna Bette Boxissa oli...

Share

Keväistä päivitystä ihonhoitoon

Ladataan...

Hei ihanuudet!

Nyt kun kevätkin on jo täällä on hyvä vähän tsekata, miltä iho näyttää talven jälkeen. Kuten jo edellisessä postauksessa kerroinkin, oma ihoni ei ole tällä hetkellä mitä parhain. Oon yrittänyt valita tarkemmin ihonhoitotuotteita sen takia ja tässä jutussa esittelenkin tuotteita, mitä on käytössä ja mitä aion testata. Ehkäpä joku sais inspistä myös pieneen päivitykseen!

Kerrottakoon aluksi, että mulla on sekaiho, eli t-alue kasvoista rasvoittuu helposti. Talvella...

Share

Testissä paljon pöhisty kulmaväri - Onko se nyt niin hyvä?

Ladataan...
Smy Cityliikkuja

Voi kyllä. Kyllä se on. Menkää ja ostakaa! P.S.: tämä ei ole maksettu mainos :D

Olen jo pitkään himoinnut Anastasia Beverlyhillsin DIPBROW® POMADEA ja nyt vihdoista viimein raaskin sellaisen ostaa! Kulmakarvani ovat olleet tosi haasteelliset ja itsepäiset aina; olen luonnostaan tumma, mutta juuri kulmakarvani kasvavat vähän liian ohuesti ja harvakseltaan minun makuuni. Joskus olen piirtänyt kulmani ohuiksi pelkästään kynällä (i know...), mutta luojan kiitos se trendi on ollutta ja...

Share

Video: näin föönaan hiukseni

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Hei wow huomasin just viime viikolla, että mun pikkuisella Youtube-kanavalla on jo 1000 seuraajaa! Jee! Ihan mahtavaa, että videoni kiinnostavat ja nyt, kun hommasin itselleni paremman kameran, niin alan ehdottomasti kuvaamaan enemmän. Eli toiveita vaan tulemaan! :)

...
Share

Väripaletti

Ladataan...
MarikaJohannaP Hey girl

Kevätihastukseni on Benecos. Luonnonkosmetiikkaa joka on edullista, vegaanista ja värikkäisiin pakkauksiin pakattua...kyllä kiitos. 

Löysin peitevärivoidepaletit viimevuoden lopulla, ja tottakai käytän tässäkin tapauksessa mieluummin luonnonkosmetiikkaa. Benecosin...

Share

BEAUTY// My makeup collection #1: Sleek "Oh so special"

Ladataan...

Teinpäs tässä pitkästä aikaa kokonaamameikin viime viikon synttäri-iltamille ja sain siinä samalla idean kuvailla laatikosta löytyviä meikkejä, joten tässä siis teillekin nähtäväksi meikkikokoelmani osa 1. 
 

 

En ole mitenkään 100% ehdoton luonnonkosmetiikan käyttäjä. Vaikka pyrin hankkimaan vain luonnonkosmetiikan tuotteita, minulta löytyy myös joitakin...

Share

Kä-sit-tä-mät-tö-män kestävä huulilakka!

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

Voin käsi sydämellä sanoa, että tässä näette pysyvimmän huulilakan koskaanEn yleensä ole tämän kategorian ylin ystävä, sillä kuivilla huulilla superstay-lakat ja huulimaalit kuluvat yleensä nopsasti kamalan näköisiksi. 

Mutta näinpä ei tehnyt Maybellinen uutuus Super Stay Matte Ink, jonka sain testiin...

Share

Pages