(Hullun?)rohkeaa kosmetiikan sokkotestailua

Ladataan...
Alohair Alohair

Ostin Elizaveccan milky piggy hell-pore perfect wine sparkling peeling padeja testiin hauskan pakkauksen takia.Mutta onhan tää nyt mieletön!

Tilasin Iherbiltä tämän tuotteen ja kun paketti tuli,olin hieman ihmeissäni kun pakkauksessa oli tasan tuotteen nimi englanniksi ja loppu Koreaa.Ei siis käyttöohjeita eikä inciä.

Iherb on mielestäni luotettava nettikauppa ja se madalsi kynnystä tilata tuote jonka myyntitekstissäkään ei auennut tarpeeksi infoa.

...

Share

Lumene VALO Nordic-C -sarjan uutuudet

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Lumene

Yhteistyöni Lumenen kanssa jatkuu tänään ihonhoidon merkeissä ja esittelen teille merkin upouusia VALO Nordic-C-sarjan tuotteita. Parinviikon takainen etelänreissu sai ihoni jotenkin kumman sameaksi, joten näiden heleyttä ja kirkkautta iholle tuovien tuotteiden testaaminen tuli omalta osaltani aika hyvään saumaan.

Sarjan tuotteet sisältävät nimen...

Share

Aivan törkeen hyvät Cool Blonde tuotteet!

Ladataan...

Nyt repesi meikäläiseltä riemu, sillä vihdoinkin löysin blondiin tukkaani sopivat tuotteet, jotka todella tekevät tehtävänsä, eli pitävät keltaisuuden loitolla. On olemassa paljon hyviä vaaleiden hiusten shampoita ja hoitoaineita, mutta tämä kaksikko kiilasi ehdottomaan kärkikaartiin ja ykköspallille aivan oitis!

label m. Cool Blonde Shampoo ja ...

Share

Eco by Sonya - too good to be true?

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Siis oikeesti; tehokas itserusketusvaahto, joka on luonnollinen, vegaaninen, luomusertifioitu ja taistelee samalla selluliittia vastaan.

Too good to be true?

 

 

Nyt voi jo sanoa, että kesä on...

Share

Suosikki kosteusvoiteeni rasvoittuvalle iholle

Ladataan...
IdaKatriina Beauty by Ida M

Nuorempana käytin yhtä kasvorasvaa aamuin illoin. Teininä ihon rasvoituttua luovuin päivävoiteesta kokonaan ja laitoin iltaisin yövoidetta, aamulla niin mattaisen meikkivoiteen kuin vain marketeista löytyi (muistaako joku vielä Maybellinen Matte mousse- villityksen?). Vasta iän pyyhällettyä reilusti päälle kaksikymppiseksi, olen oppinut myös päivävoiteen tärkeyden. Pitkään painin meikkivoideongelmien kanssa, kun meikkivoide ei pysynyt kuulaana, se kuivui ja rapistui tietyille alueille...

Share

Ripsien kestotaivutus - Ennen ja jälkeen

Ladataan...
inkedprincess Inked princess

Kävin vihdoin eilen ripsien kestotaivutuksessa josta oon haaveillut jo pidemmän aikaa. Ennen mulla oli todella kaarevat ripset luonnostaan. Ripsienpidennykset kuitenkin pilasivat omat ripseni ja vaikka siitä on jo vuosia aikaa, eivät ne ikinä enää kasvaneet samanlaisiksi. Pituutta ripsissä riittää mutta iloa siitä ei ole kun normaali ripsientaivutus ei kestänyt montaa tuntia, edes ripsarin kanssa. 

...

Share

Naamiot x 3

Ladataan...
MarikaJohannaP Hey girl

Olen melko fanaattinen ihon hoidon suhteen. En skippaa hoitorutiinejani ikinä, en koskaan mene nukkumaan meikit naamassa. Uskon, että kaikki mitä syöt ja juot heijastuu...

Share

Luonnollinen suihkurusketus ennen lomaa

Ladataan...

 

Kävin vuosi sitten ensimmäistä kertaa ikinä suihkurusketuksessa, ja sehän meni muuten ihan hyvin, mutta unohdin jännityksessäni laittaa jalkoihin suojukset ja niinpä jouduin pari päivää kuorimaan ja raspailemaan pikimustia varpaitani ja jalkapohjiani.

Ihastuin kuitenkin...

Share

Viikon vinkki: näin saat puuterin kovettuneen pinnan pois!

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Varmasti lähes jokainen itseään meikakava törmää sellaiseen ärsytävään ilmiöön, jossa puuteristen tuotteiden, esimerkiksi poskipunien, luomivärien tai juuri puuterien pinnalle ilmestyy kova ja vähän muuta tavaraa tummempi läikkä. Läikkien kohdalta väriä ei lähde ollenkaan ja jos klöntti suurenee isoksikin, saattaa koko tuotteet käyttö vaikeutua huomattavasti.

...

Share

Pages