Suosikkiseerumi x 2

Ladataan...
Saara S. Saara Sarvas

seerumi5.jpg

Mä olen seerumifanaatikko. Seerumit ovat mun mielestä parhaista parhain asia ihonhoidossa. Ne ovat kuin ihon oma superfood, tehoaineista tiivistetty superliuos joka tarpeen mukaan kosteuttaa, ravitsee, kirkastaa ja hellii ihoa syvemmältä ja tehokkaammin, kuin tavalliset voiteet tai naamiot. Parhaimmillaan seerumit voivat muuttaa ihon luonteen täysin, kunhan valitset oikeat tuotteet!

...

Share

Suomi24 #1

Ladataan...

Se tunne kun sinulle kirjoittaa kuvaton mies jolla on hellyyttävä profiiliteksti, hän kuvailee itseään karulla tavalla komeaksi ja jakaa yhteisiä mielenkiinnon kohteita viskistä urheiluun.

so-hot.gif

Se tunne kun hän lähettää kuvansa ja kuumottava kiinnostus lopahtaa tissihieksi.

8.gif

Mietit asiaa...

Share

Löytö: L'Oréal Color Riche Nail Top Coat Confetti

Ladataan...
Saara S. Saara Sarvas

confetti1.jpg

Uuu-uu-uuuuu! Rakkauteni edullisia ja hauskoja markettilakkoja kohtaan ei ole hiipunut, vaikka lakkaankin kynteni tällä hetkellä mieluiten geeli- ja indielakoilla. L'Oréal Color Riche -kynsilakkalinjaan on jo parin vuoden ajan lanseerattu näitä hauskoja päälyslakkoja, eikä tämän kesän Confetti-kokoelma petä vieläkään! 

 

...

Share

Hiusten pelastuspartio + alekoodi Candy Shopiin

Ladataan...
Saara S. Saara Sarvas

katastrofi4.jpg

Ja näin, pääsemme tämän pitkän ja loistokkaan hiuskatastrofiviikon päättävään postaukseen. Tässä jutussa esittelen teille muutaman tuotteen ja niksin, joiden voimia ajattelin testata tässä mainiosti alkaneessa kasvatusoperaatiossa. Pistetään myös merkille, että teen välietappipostauksen viimeistään 3kk päästä!

 

1. Kaikki hyvä lähtee sisältä

...

Share

Kylpyhuoneen kaapilla, Maj

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

 

P7090410.JPG

 

Juttusarja Kylpyhuoneen kaapilla... on ollut pienellä tauolla, hups. Vihdoin sain uuden vieraan, tällä kertaa tänne kotiini. Rakkaan ystäväni Majn tietysti. Hänellä on tietotaitoa meikkaamisesta ja meikeistä uskomattoman paljon.

Maj tunnetaan Magicpoks blogistaan ja hän on menneinä vuosina...

Share

Kuivaa suihkua -Aurinkosuoja ilman tahmaa

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

P7130031.JPG

(Kuva otettu tarkasti siten, että jonkun ripuloivan linnun mustikkakakka jäi juuri sen ulkopuolelle. Mokoma löysäperäinen siipiveikko, pois meidän terassilta!)

Kuten jo ehdinkin kertoa tuossa tuossa suihku-aftersun-postauksessa, innnnnhhoaaaaan aurinkorasvan levittämistä ja levityksen jälkeistä...

Share

Empties vol. 2

Ladataan...
jatta On Her Hangers

Tyhjien pullojen läpikäynti jatkuu! Tällä kertaa siis käyn läpi kaikkea vähän sekalaisempaa mitä korista löytyi. Seuraavat Empties-postaukset ovat tulossa sitten joskus hamassa tulevaisuudessa, kunhan pakkauksia taas tyhjenee.

 

 
Paula's Choice Clear Pore Normalizing Cleanser

Paulan tuotteet ovat yleensä siitä mukavia, ettei niissä ole väri- tai hajuaineita, joten ne eivät...

Share

Arvonta: Tangle Teezer -uutuuksia!

Ladataan...
Saara S. Saara Sarvas

tangle2.jpg

 

Tuotteet saatu testiin maahantuojalta

Te varmasti tiedätte, että mä olen jo piiiiiiiitkän linjan Tangle Teezer -fani. Jos tämä tieto on mennyt ohi, niin voin esitellä teille likaisen ja piilotellun TT-historiikkini:

tangle9.jpg

Vasemmalla ensimmäinen, vuonna 2011 Maj:...

Share

Kesäkosmetiikkalöytöjä

Ladataan...
BeautyKingdom Beauty Kingdom

 

Kesäkosmetiikkalöytöjä: Essence Beach Cruisers sesonkimalliston 01 Life Is A Beach aurinkopuuteri kivalla palmunkuvalla, näitä saattaa löytää vielä vaikkapa ebaysta. Rival De Loop young -sarjan mintunvihreä tähtikuvioinen luomivärilöytö.

 

...

Share

Niksit kuivashampoon käyttöön

Ladataan...

Me Naisista soiteltiin eilen ja kyseltiin vinkkejä ja faktoja kuivashampoon käyttöön. Jutun löydät täältä

menaiset.jpg

Itse käytän kuivashampoota melko säännöllisesti. Rytmi menee suurinpiirtein pesupäivä - päivä sen jälkeen - kuivashampoopäivä - pesupäivä.

Tärkeintä on...

Share

Pages