Hehkua kasvoille

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

Uusin meikkisuosikkini on Dermosilin heleyttävä puuteri. Se tuo sopivasti hehkua kasvoille kuitenkin sisältämättä hilettä tai muuta kimalletta!

 

 

Vitsi, miten herkullisen näköisiä helmet ovatkaan! 

 

...

Share

Testissä L300 -voita kosmetiikkaa kuin apteekin hyllyltä

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä L300

Tänä keväänä olen testannut muutamia ihovoiteita pitkään ja huolellisesti. Viimeisen kuukauden verran käytössäni on ollut ruotsalaisen L300 -merkin Bright&Firm -sarjan päivä- ja yövoide sekä silmänympärysvoide. Sarja onkin itselleni entuudestaan tuttu, sillä aikaisemmin olen käyttänyt kuivan ihon tuotteita, joista...

Share

Aurinko armas

Ladataan...

Vaikka tätä oli jo odotettu, tuntuu kuin ihan varkain aurinko olisi sittenkin saapunut luoksemme. Huomasin tämän siksi, ja tietysti kantapään kautta, että poltin eilen decolleteeni, kun olin lapsen kanssa leikkipuistossa keinumassa. Miten salaa tuo ihana ystävämme tekeekään hommia; päivettää, ruskettaa ja polttaa.

Älkää siis tehkö samaa virhettä kuin minä, vaan suojautukaa auringolta heti! On kauniimpaa olla kevyesti päivettynyt, kun punanahkainen.

...

Share

Uusi ripsarilemppari - KICKS Fibre Lash

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

No nyt! On tapahtunut odottamaton lempiripsivärin syrjäytys. KICKSiltä saamani Fibre Lash Volume Boosting Mascara on nimittäin kiilannut kauan suosikkipaikkaa pitäneen Oriflamen 5-in-1 Wonder Lash -maskaran pois meikkipussistani.

...

Share

Meikkivoideihastus

Ladataan...

Olimme Lauran kanssa Aila Airo Kauneuspalvelut -hoitolassa pari viikkoa sitten ja saimme kasvohoidon jälkeen testata Art Decon meikkejä.

Yllätyin ja ihastuin välittömästi kun aloitin meikkipohjan tekemisen. Jaksoin ihmetellä ihoni hehkeyttä ( kasvohoidolla oli todellakin osuutta...

Share

Lärvin pelastaja: toimituksen uusi lempimeikkivoide

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Ai miten meni viikonloppu? No sanotaan vaikka nyt näin, että silmänaluset ja muu lärvi eivät kestä päivänvaloa ilman paksua meikkikerrosta. Onneksi ohuempikin kerros riittää, jos tuote on suuremmoinen. Saammeko esitellä, toimituksen uusi lemppari: Clarinsin Everlasting Foundation+-meikkivoide.

Priimus peittää punotuksen...

Share

Kuontalo

Ladataan...
Mol.lamaija Mol.lamaija

Uudet korvikset. Hiukset vaan värjäämättä vaikka piti tehdä raitoja eilen...Laitoinkin sitten kesäkukat laatikoihin ikkunalle ja pesin vähän ikkunoitakin (ulkopuolelta vaan pikaisesti). Hiukset saivat sitten saunassa pesun uudella shampoolla ja hoitoaineella. Prismassa oli kaikki Four Reasons-hiustenhoitotuotteet  -40% alennuksessa. Mulla kun on kuiva ja kutiseva päänahka valitsin "parantavan...

Share

Väriä viikonloppuun

Ladataan...

Viikonloppuna huollan yleensä aina kynteni. Silloin on aikaa poistaa vanhat lakat, kaivaa esiin kynsilakkauutuudet ja valita herkullinen väri, ja ennenkaikkea kuivatella kynnet kaikessa rauhassa.

Edessäni on valinnanvaikeus. Ihania värejä!!! Harkitsen jopa lakkaavani jokaisen kynnen eri värillä, koska en osaa ehkä päättää.

Mikä sinun suosikkivärisi on tulevaksi kesäksi? Luulen että minä kallistun keltaiseen.. ehkä.

...

Share

Pages