Faux Queen with Fever

Ladataan...
Saara S. Saara Sarvas

faux2.jpg

Mulla on aivoissani todella paljon kirosanoja tällä hetkellä........ Olen kaksi päivää tehnyt teille time-lapse -videota tässä postauksessa näkyvästä kreiseilymeikistä, joka on jo itsessään ollut hieman piinaavaa, puhumattakaan siitä että olen näköjään edelleen kevyessä kuumeessa ja flunssassa.

Tänään videota konvertoidessani kuitenkin tapahtui jotain traagista, ja ulkoinen kovalevyni...

Share

Syksyn sävyt

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

lumene.jpg

Kun kalenteri näyttää suunnilleen alkusyksyä, alkaa kutkutella vaihtaa meikkipussin sisältö vähän hämyisempiin sävyihin -kesän pirteät sävyt on nyt hetkeksi taas käytetty. Tein pehmeän laskun tummempiin väreihin Lumenen syksyn meikeillä, joista sain muutamia testattavaksi -luomilla on Long Wear Duet -luomivärin sävy 8, Tunturimaisema ja huulilla Wild Rose -puna 89, Kuunvalo.

...

Share

Freeman Facial Anti-Stress Mask

Ladataan...
Charkku Charlotan silmin

DSC02768.JPG

Mä rakastan naamioita. Musta on ihana laittaa kasvoille tuotetta (naamion tapauksessa yleensä vielä reilu kerros) ja antaa sen tehdä taikojaan rauhassa. Naamion vaikutusajan ja pesun jälkeen fiilistelen vielä kasvoja peilistä. Niin freesit! Niin puhtaat! Niin kuulaat! Kaiken lisäksi iho vastaanottaa hoitovoiteetkin paremmin.

Oon suunnannut jo useamman vuoden ajan tavarataloissa...

Share

Inglot Colour Play

Ladataan...
Saara S. Saara Sarvas

Inglot2.jpg

SUCH COLOR WOW!

Pari viikkoa sitten tallustelin työpäivän jälkeen pitkin Aleksanterinkatua ja päädyin Kluuviin tuhlaamaan lähes koko palkkani Inglotille.. Inglotia ei ole tässä blogissa aiemmin näkynyt, koska en yksinkertaisesti ole omistanut yhtäkään tuotetta ko. värikosmetiikkabrändiltä, vaikka se on ollut Suomen markkinoilla jo 4 vuotta!

Olen käyttänyt ja testaillut tuotteita...

Share

Herkän ihon hoitoa ruusulla

Ladataan...

Olen viimeisen parin vuoden aikana siirtynyt ihonhoitotuotteissani koko ajan luonnonmukaisempaan ja yleisesti ottaen vähempään. Käytin pitkään pelkkää kookosöljyä ihonpuhdistukseen ja kosteutukseen, sillä se oli ainoa, joka ei saanut poskiani kirvelemään ja näppylöitä riehumaan.

Koin eräänlaisen valaistuksen kokeiltuani muutamia ruusupohjaisia tuotteita ja olenkin löytänyt niistä erinomaisen avun iholleni. Vihdoin vaihtelua kookokselle! Ruusu rauhoittaa ja hoitaa herkkää, kuivaa ja...

Share

Maailman parhain BB-voide

Ladataan...
BeautyBella BeautyBella

 

 

 

 

face-2-roller-bb-cream.jpg

 

Hei!

Tervetuloa uuteen Blogiini - ensimmäisenä aiheena minulla on BB-voide, joka nimensä mukaan on muuttanut kasvoni ihan kokonaan!

Tämä Holika Holikan - Face 2 change BB-voide sisältää Marokkolaista Argan öljyä sekä Syvänmeren vettä Hawailta ;) Ikinä en ole kohdannut näin peittävää, mutta silti...

Share

Kosmetiikkalanseeraus Anne Kukkohovin Supermood Holistic Natural Beauty From Finland: Egoboost

Ladataan...

Viime viikolla 14.8 lanseerasi Anne Kukkohovi uuden kotimaisen ja luonnonmukaisen kosmetiikkasarjansa nimeltä Supermood ja sen ensimmäisen linjan Egoboost. Minä sain kunnian olla paikalla tilaisuudessa bloggarin ominaisuudessa! Kiitos vielä kerran Annelle siitä :)

Nopea selfie eteisessä ennen lähtöä ;) mekko Sunny´s fashion, laukku Vuitton, kengät Louboutin, korut Kalevala ja Swarovski

...

Share

Sunnyday!

Ladataan...
lomaromanssi Someone

Hups.. Pääsin jo unohtamaan, että mulla on blogi. Tai siis "blogi". 

Mulla alko tänään menkat ensimmäistä kertaa Toukokuun jälkeen, ja no voi äiti! Saatoin olla jo unohtanut miltä ne tuntuu!! Järkyttävää! Ei löydä varmaan ainoatakaan ihmisolentoa, joka ei tämän kuukauden h-hetken jälkeen kätkisi vihaa minua kohtaan! 

Kuitenki, mun pitää muistaa sitä sun tätä.. Enkä koskaan muista mitään.

Ostaa lamppu 

Soittaa sille tyypille.. siis sille Janille ja...

Share

Pages