Hyvä hetki

Ladataan...

Kirjoittajan Hyvä hetki tiedot Lilyssä:

Nuori nainen. Ikuinen haaveilija ja ajattelija, oikea taivaanrannan maalari. Kulttuuria rakastava, ideoita keräilevä, inspiroitunut maailmanmatkaaja. Blogi on oma kasvutarinani. Paikka, jonne jaan ajatuksiani ja hetkiäni, niin hyviä kuin huonoja. Pyrin myös kertomaan minua inspiroivista asioista. Blogin nimi tulee Anna Puun "Hyvä hetki"- kappaleesta (aivan ihanat sanat!). Ihmetellään maailmaa yhdessä!

Leffavinkkini: 
Pidän erityisesti elokuvista, jotka herättävät minussa tunteita. Kaikista parhaiten siinä ovat onnistuneet: Koskemattomat, Whiplash, The Notebook (yllätys, yllätys), Piiat, Paistetut vihreät tomaatit ja niin edelleen. Elokuvasuosikkeja on lukematon määrä. Erityisesti parhaita klassikoita ovat olleet minulle: Tanssivat sadepisarat sekä Tuulen viemää. Kotimaisia suosikki on Tyttö sinä olet tähti 100%! Jokaisen suomalainen nainen toivoisi kuulevansa samat sanat mieheltään, mitä Sune sanoo:" Mä tykkään susta niin paljon, ettei siinä ole mitään järkeä".
Kirjavinkkini: 
Ajatusmaailmaani mullistavat kirjat ovet olleet: Paolo Coelhon Alkemisti, George Orwellin Eläinten suuri vallankumous sekä Khaled Hosseinin Leijapoika. Olen onnistunut lyhyessä ajassa keräämään itselleni pienen kirjaston, josta olen ylpeä. Kun olen vanha, aion lukea jokaisen kirjan, minkä olen hankkinut! Mikä unelma! Rakastan kirjoja ja toivoisin omistamani oman kirjahuoneen jonakin päivänä.
Käyttäjän blogit
Musavinkkini: 
Olen monipuolinen kuuntelija. Kappaleet, jotka löytyvät soittolistoiltani kerta toisensa jälkeen ovat: Jamie Cullumin "What a Difference a Day Makes", Nick Caven "Into My Arms", Reino Nordinin "Aurinko" ja Ben Howardin " I Forget Where We Were", Reginan "Tango merellä", Ane Brunin "Words" ja viimeisenä muttei vähäisenä José Gonzálezin "Stay Alive". Musiikille on vaikea sanoa ei missään tilanteessa ja jos saisin päättää, elämäni olisi yhtä musikaalia!
Sanon liian usein: 
"Asioilla on aina jokin tarkoitus".
Suosikkilainaukseni: 
"Ole oma itsesi, muut ovat jo varattuja" - Oscar Wilde