SuzyOj

Ladataan...

Kirjoittajan SuzyOj tiedot Lilyssä:

Kiipeän usein perse edellä puuhun. Kannatan tasa-arvoa, paitsi vessanpesemisessä ja mun mielestä miehen kuuluu tienata enemmän, jos nainen kuitenkin tekee töiden lisäksi enemmän kotitöitä - quid pro quo, kuten Hannibal sanoisi. Olen kokeillut maastoautolla ajoa metsäreitillä, laskeutunut 25 metrin korkeudesta kalliolta ja harrastan thainyrkkeilyä - en pelkää, että kynteni katkeavat. Rakastan ruokaa, elämyksiä ja eläimiä, sekä elämää ylipäätään - nyt kun lääkitys on kohdillaan... :) 24.1.2015 asti olen ollut myös äiti-ihminen, mikä on uutta ja ihmeellistä, erilaisempaa kuin mikään muu ikinä. Rakastan olla äiti pienelle tyttärelleni.

Leffavinkkini: 
Tim Burton: Dark Shadows, Alice in Wonderland Quentin Tarantino: Django Pedro Almodovar: Volver Johanna Vuoksenmaa: 21 tapaa pilata avioliitto Jalmari Helander: Rare exports John Waters: Cry Baby, Hairspray
Kirjavinkkini: 
Marian Keyesin tuotanto, Eat Pray Love, Kaisa Jaakkola: Hormonidieetti ja Hormonitasapaino sekä Reipas, rakas raskaus, Mia Jokiniva: Hengähdyshetkiä - opas stressittömään elämään, Janette Marshall: Nalle Puh ja elämisen taito - 100 ohjetta sisäisen karhun hellimiseksi. Kokkauskirjat ovat myös ihan ykkösiä, viimeisimpänä Virpi Mikkosen Kiitos hyvää pikaruokaa :)
Käyttäjän blogit
Musavinkkini: 
Kaikki hyvä musiikki genreen katsomatta.
Tärkeimmät tavarani: 
Ihanaakin ihanampi Lumi-laukkuni (XL Supermarket bag), jonka ostin joululahjaksi itselleni sekä pieni vaaleanpunainen halinalle, joka tuo mieleen jo yli 20 vuotta sitten kuolleen isoisäni. Rakastan muutenkin tavaraa - en ole ollenkaan minimalisti! En kuitenkaan ole myöskään hamstraaja, käyn kyllä kirpparilla myymässä tavaraa säännöllisin väliajoin. Olen vain sitä mieltä, että koti ei ole koti, jos ympärillä ei ole kauniita asioita.
Sanon liian usein: 
Hups! Au! Oho!
Suosikkilainaukseni: 
Cheek: "Pyrin nauttimaan elämästä ja tekemään asioita, joista minulle tulee hyvä mieli. Sijoitan mielelläni omaan hyvään oloon, mieleen ja nautintoon. Mä olen sitä mieltä, että rahan on annettava kiertää. Ei kovasta työstä saatu palkka tuota iloa pankkitilillä lojuessaan."