Lauantai / Saturday

Ladataan...
Suvi sur le vif Suvi sur le vif

 

En ole sitä tyyppiä, joka kaipaa syksyn pimeyteen kirkkaita värejä. Mutta pimeän keskellä hohtavan valkoisen kyllä kelpuutan, sorruinkin siis ekoihin ylihintaisiin tulppaaneihin. Tumma kuva tummalle illalle; vettä tuli vaakasuoraan katulamppujen valossa.

*

Rainy evening and the first overly priced tulips, but I can't resist white...

Share

Kurpitsakatastrofi (ja muita herkkuja)

Ladataan...
Heli Osasin Osasin!

Kokkaaminen on miesten hommaa.

Ainakin tässä taloudessa.

Aina välillä kuitenkin uskottelen itselleni olevani kohtuullinen kotikokki. Sain syyslomalla äidiltäni kaksi suurta ja herkullista kurpitsaa, eikä niiden säilöminen tietenkään vaikeaa ole. Sen kun keittää, soseuttaa ja pakastaa. Kyllähän minä nyt siitä selviän. Teen sievän kurpitsapiirakankin ja paahdan siemeniä naposteltavaksi, Vähän vaikka keittoa ja hilloa. Eihän se nyt voi olla vaikeaa. Eihän?

...

Share

Mariannekaakao

Ladataan...
JiiHoo Princess in Wonderland

Vanhimman siskoni lapset ovat meillä tämän viikonlopun yökylässä. Tätskä sitten hemmottelee lapsia herkkuruoilla. Herkutellaan illalla, herkutellaan aamiaisella. Lapset haluavat aamupalalla aina kaakaota. Kesällä jostakin jäi yli Marianne crushia ja kysyin haluaisiko siskontyttöni sitä kaakaon joukkoon. Siitä tuli sitten lasten suosikki. Tänäänkin siis saivat Mariannekaakaota juodakseen.

...

Share

Laatuaikaa sukunaisten kanssa!

Ladataan...
Nāiádes Naiádes

Perjantaina vihdoin koitti historiallinen naistenilta, kun suvun kesken keräsimme kaikki paikalle pääsevät naiset viettämään aikaa yhdessä. Ihme kyllä, vaikka muuten vietämme kaikki mahdolliset juhlapyhät ja -päivät suvun kanssa yhdessä, taisi tämä olla kuitenkin ensimmäinen yhteinen baari-ilta!

Illan aloitimme jo kuuden maissa, kun kokoonnuimme serkkuni Roosan luo nyyttärimeiningillä syömään. Päätimme syödä "tacosaldea", nachoja ja muita hipustuksia. Omalle kohdalleni osui...

Share

Melkein kuin jouluna

Ladataan...
tiiti ite puin

- Uu, konvehteja! Suklaata! Parhautta! Mullemullemulle!

- Jaa nougatia. Hö.

- Urgh, tämä on ainakin ihan karsea. En tasan syö kokonaan.

- Yöh, tämäkin.

- Glöö. Tämä menee kyllä takaisin laatikkoon.

- No tämä oli sentään aika hyvä. Ainakin verrattuna noihin muihin.

...

Share

Olohuoneessa: ikea rast

Ladataan...

Kerroin normaalin blogin puolella tästä lipastosta jonka hankin ikeasta. Kyseessä on Ikean rast lipasto. Mielestäni lipaston mukana tulevat nuppivetimet olivat rumat, joten ostin erikseen Lansa vetimet  tuomaan särmikkyyttä ja luonnetta. Pienoisia haasteita...

Share

Musiikkilauantai

Ladataan...
ElisaMary Rich Kid's Blues

The Kooks - Bad Habit

 

https://www.youtube.com/watch?v=3tUh-x-fp8Q

 

Joku saattaa varmaan pitää minua kiven kolossa piileskelevänä ihmisraukkana, kun tunnustan, että sain tietää The Kooksista vasta alle pari vuotta sitten erään lifestyleblogin kautta (http://kristakuparinen.blogspot.fi/). Ihan...

Share

Lauantain laskutoimituksia

Ladataan...
Asikaine Asikaine

Kun kyllästyn jankkaamaan, milloin Hippi kaataa seinässä kiinni kasvavan taloamme korkeamman koivun sekä ruokailuhuonetta varjostavan vaahteran, kurkistaa _yläkerran_ ikkunastamme sisään erikoiskaksikko. Moi!

Korkealla ilmassa levitoivat kattokassiset kikkailevat vuoroin vierashuoneen ikkunassa ja vuoroin lastenhuoneen ikkunassa. Varmaan myös naapurin yläikkunaan on...

Share

Jos niitä aurinkoraitoja...

Ladataan...
Raissi RetroPrinsessa

Olen useamminkin kerran lukenut, että aurinko saa vaalean tukan säihkymään, kirkastaa väriä, tulee sellaisia kauniita aurinkoraitoja ja liibalaabalii.

Jostain käsittämättömästä syystä kuvittelin, että tämä kaikki koskisi myös minun hiuksiani.  Olisihan se pitänyt arvata,  että tällaiset kivat pikku kikat eivät päde meikäläisen maailmassa.

Viikon auringossa oleilun jälkeen minä sain hiuksiini "kivan" auringon keltaisen sävyn.

...

Share

Pages