Matkavinkkejä Gdanskiin: Ravintolat

Ladataan...
Markka Marenkia ja neilikoita

Matkapostausten kirjoittaminen on jostain syystä tuntunut aina jotenkin tosi vaivalloiselta, vaikka tykkäänkin lukea niitä muiden kirjoittamina. Ehkä se kaikkien matkalla otettujen kuvien purkaminen ja kilometrin pituisen vinkkilistan kirjoittaminen on ahdistanut. Tai se, että matkalla ei keskittynyt kuvien ottamiseen, joten lähinnä hyvien kuvien puute on ahdistanut, kuten nytkin.

Muiden matkavinkkejä on aina kiva lukea uuteen kohteeseen lähtiessä, joten itsekritiikki sikseen....

Share

My day- lähtö Tallinnaan

Ladataan...
Jonnamariiia Jonnamariiia

07.00 Herään herätys kelloon unisena, mutta muistan heti mikä päivä tänään on. Nousen ylös sängystä ja menen herättämäään Julian.

7.30 Syödään koko perhe aamiaista, kellekkään ei oikein maistu ennen lähtöä :D

8.20 Ollaankin jo valmiina lähtöön. Rattaat on pakattu meidän tavaroilla ja lähdetään pysäkille. Ekaa kertaa terminaaliin mennessä me valitaan kävelyn sijasta ratikka.

...

Share

Synttärilounaalla Jyväskylässä

Ladataan...
ilonamaria Eat, Play, Love

Satuimme olemaan syntymäpäivänäni Jyväskylän seudulla appivanhempien luona. Yleensä olen toivonut synttäripäivänä erityisen hyvää aamupalaa ja ehkä skumppaa terassilla. Nykyisessä tilanteessa näin sopivampana ja houkuttelevampana vaihtoehtona mahdollisuuden lähteä kaupungille pitkän kaavan lounaalle ja jättää esikoinen appivanhempien hoteisiin, hän kun ei tätä nykyä jaksaisi istua ruokapöydässä kymmentä minuuttia pidempään. 

Lounasaika on muuten...

Share

Niin ihana Naantali!

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

Lähdettiin aamulla päivän harkinta-ajalla Naantaliin. Meidän perheelle se oli suurimmalle osalle vierasta maaperää, vain esikoinen oli siellä visiteerannut.

Kyllä kannatti! Naantali, etenkin vanha kaupunki oli ihana. Kauniit romanttisten, värikkäiden puutalojen reunustamat...

Share

Jotain lainattua: Itse tehty saaristolaisleipä on ihana kesätuliainen

Ladataan...
lauraamaariiaa Syytä juhlaan

 

Kesä on mökkivierailujen aikaa ja mökin omistajille on kiva viedä tuliaisia kiitokseksi emännöinnistä ja isännöinnistä. Viinipullo toimii aina kera kesäisen keksikassin tai kertakäyttöisten astioiden. Näiden lisäksi on...

Share

Salaattilautanen

Ladataan...
Tiikerikatti Väriterapiaa

Tänään saunan jälkeen teki mieli jotakin iltapalaa, mutta ei oikein tiennyt mitä haluaisi. Minulle käy näin aika usein. Monesti tällöin kokoan itselleni salaattilautasen eli annoksen.

Jäävuorisalaattia pohjalle. Sitten pilkon kurkkua, tomaattia ja paprikaa. Usein on myös oranssia paprikaa, nyt ei ollut kuin keltaista.

...

Share

Feta-pinaattipiirakka

Ladataan...
HouseWife HouseWife

Suolaiset piirakat sopivat niin iltapalaksi kuin juhliin tarjottaviksi, ne ovat täyttäviä ja herkullisia. Nam, että tykkään fetan ja pinaatin yhdistelmästä, etenkin piirakassa. Pakko myöntää, että tein tätä piirakka kahtena iltana iltapalaksi eikä murustakaan jäänyt kumpanakaan iltana. Pohjan valmistin itse, koska kyllä se itse tehty piirakkapohja voittaa valmispohjat eikä tekemiseen mene kuin hetki. Tykkään myös eniten rahkapohjaisesta piirakkataikinasta, se on niin maukas...

Share

Ainon kokeellinen vegekeittiö aloittaa

Ladataan...

Terve kaverit!

Kylläpä taas on ollut nälkäistä.

Kesä. Ah, kesä on niin mun juttu. Mansikoita, uusia pottuja, sipulikastiketta ja pottuja, pottuja, grilliruokaa ja makkaraa. Kanttarelleja ja mustikoita. RUOKAA I SAY. Kesä on mun juttu ilmeisesti etenkin keittiössä, koska oon pitkästä aikaa intoutunut kokkailemaan kaikenlaista. Tämän lisäksi mulla on ollut ensimmäinen kunnon kesäloma kahteen vuoteen, ja kaikki tää rentoilu ja vapaa-aika ilmeisesti herätti mussa halun alkaa taas...

Share

Puuhastelu Sydneyssä, what to do in Sydney.

Ladataan...
Charlottaa Wrong Way

Sydneyssä on niin paljon tekemistä ja kavereita on helppo saada hostelleista sillä kaikki tuntuvat etsivän ystäviä. Sydneyssä on mahtava yöelämä ja arki-illoille ja viikonlopuille on jatkuvasti erillaisia tapahtumia ja teema-iltoja.

Muutama mitä sinun pitää kokea:

-Crab race, missä lyöt vetoa ravusta ja ravut kisaavat laudalla ulkoreunaa kohti. Minä en ole ilmeisesti hyvä veikkaamaan, koska olen melko varma rapuni olleen kuollut.

-Silent party, bileissä on useita eri DJ....

Share

HAMPPARI-BBQ

Ladataan...
byrachel BY RACHEL

Pidettiin viikonlopppuna kavereitten kanssa hampparibileet. Eikä mitkä tahansa hampparibileet vaan itsetehdyt sämpylät, pihvit ja kastikkeet -hampurilaisjuhlat. Kyllä grillikesään kuuluu ainakin yhdet kunnon mättöburgerit, vaikka en mikään...

Share

Pages