Syksyinen kurpitsasalaatti

Ladataan...

2014-09-13 11.33.33-2.jpg

Löysin viime viikolla Lidlin hyllyistä sekä hokkaidokurpitsaa että vuonankaalia – mikä onnenpäivä! Rakastuin kumpaankin raaka-aineeseen opiskeluvaihdossa Saksassa. Siellä vuonankaalirasian sai kaupasta aina euron hintaan ja jossa kurpitsa oli virallista syysruokaa, jota löytyi takuuvarmasti jossain muodossa jokaisen ravintolan listalta. Kurpitsastahan saisi...

Share

THROW BACK JA TOIMINNAN TORSTAI

Ladataan...
M. Avec Mari

Tämän päivän aarrekartta:

Muistoja Malediiveilta.png

MEMORIES FROM MALDIVES

 

° Merta, hiekkaa ja vihreää...

Upeita muistoja Malediiveilta. Toivottavasti marraskuun lomasta tulee yhtä ikimuistoinen. Varasimme nimittäin juuri matkan Dubaihin. Matkavinkit ovat erittäin lämpimästi tervetulleita, olemme molemmat ensikertalaisia...

Share

Kuvankaunis Santorini: Mesa Gonian autioitunut kylä

Ladataan...
JiiHoo Princess in Wonderland

Kuvankaunis Santorini-retken ensimmäinen kohde oli siis Mesa Gonian autioitunut kylä. Kylä tuhoutui vuoden 1956 maanjäristyksessä ja kyläläiset eivät uskaltaneet palata enää takaisin kylään uusien maanjäristysten pelossa. Vaikka maanjäristys aiheutti tuhoa koko Santorinilla, Mesa Gonian kylä kärsi suurimmat tuhot. Asutusta toki kylässä vielä oli, mutta melkoisen autiota siellä oli. Tuli välillä vähän spookyfiilis.

...

Share

Matkamuistoja: Marokko

Ladataan...
Minna A. MINNIE'S

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Luvassa siis juttua mausteisilta sivukujilta ja aavikon laidalta...

Alkuvuoden kylmissä säissä tuntui, että pää hajoaa ja jotain pitää tehdä. Hetken mielijohteesta tuli mieleen Afrikka, ja koska siellä emme ole koskaan käyneet, oli päätös nopeasti tehty. Samana päivänä klikkailin meille lentoliput lämpöön ja eikun odottamaan helmikuuta!

Lentomme laskeutui Marrakechiin ja voi sitä leppeää kesäilmaa! Sää oli kuin Suomen kesä parhaimmillaan,...

Share

Seattle skyline -tennari

Ladataan...
Nutshell Sea of Sorrow

Olipa kerran tennari. Ja sen toinen puolisko. Tapasin tennaripariskunnan nököttämässä Anttilan kenkähyllyllä kutsuen nimeäni. Enhän minä mitenkään voinut vastustaa noita koiranpentu-ilmeellä katsovia tennareita, vaan päädyin tuomaan ne mukanani kotiin. Jotain niistä kuitenkin puuttui...ehkäpä...ei...mutta jos sittenkin..

...

Share

Niin ihana Tortano!

Ladataan...
MariaBelle Aurinkokeittiöni

Leila Lindholmin Vielä yksi pala! -kirja on tällä hetkellä yksi suosikeistani. Leilan ohjeet ja leipomukset hurmaavat aina! Koko kirja on täynnä suolaisia & makeita herkkuja ja Tortano eli italialainen täytetty leipä on yksi niistä. Leipätaikina kaulitaan, täytetään mieleisin täyttein, rullataan ja paistetaan. Lopputulos on ihana ja ruokaisa leipä, joka ei päällisiä kaipaa.

Omat täytesuosikkini ovat mozzarella & aurinkokuivattu tomaatti sekä vuohenjuusto &...

Share

Muumihotellissa

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

Yhteistyössä Naantali Spa, Muumi Story

Rakastan menemistä ja tulemista.

P8290084.JPG

Pari viikkoa sitten lapset ratkesivat riemusta kuullessaan, että he pääsevät muumihuoneeseen yöksi.

Minulta kysyttiin yhteistyön puitteissa haluaisinko testata...

Share

Aamupalalla / At the breakfast table

Ladataan...

aamiaispolenta_suvisurlevif.jpg

 

Fiilistelin syyskuun Trendin sapuskakolumnissa polentaa sienten kera, ja nyt polenta pääsee aamiaispöytään pehmeäksi jätetyn kananmunan ja valkosipulisen pinaatin kanssa. Polenta on erityisesti Pohjois-Italiassa syötävää, usein maissista tehtyä suurimoa, joka keitetään puuron tapaan tai valmistetaan paksummaksi massaksi, josta voidaan...

Share

Kotiräpsyjä

Ladataan...
Mrs. K. Täst vinkkelist

Kun iskee inspiraation puute, on pelastuksena aina kotiräpsyt. Tuokiokuvia.

 

Tuoli Laihian perukoilta vanhasta varastosta pelastettu ja makeoverin kokema.

f.jpg

 

Pikkulamppu Ellokselta, kuvassa vilahtava nojatuoli 80-luvulta.

e.jpg

 

Pianon päällä pikkukuvassa Artillerietista...

Share

Back to Basics Barmaciassa!

Ladataan...
Mansen Muijat Mansen Muijat

Morjensta!

Heti tän blogin aloittamisesta asti on ollut selvää, että Mansessa on yksi selkeä kuppila, josta on aivan pakko tehdä postaus. Tämä baarihan on tietysti Aleksanterinkadulla sijaitseva Barmacia! 

Barmacia on oleellinen osa Mansen muijia, koska ensimmäiset puheet blogista on käyty kyseisesen baarin nurkkapöydässä, hyvin idearikkaassa olotilassa. Mistä lie johtunut?

 

...

Share

Pages