31

Ladataan...

Täytän tänään 31 vuotta, joka on oikein sopiva ikä minun mielestäni. En ehkä ollut samaa mieltä parisen vuotta sitten, kun myönnän että silloin taisi olla jokin pieni kolmenkympin kriisi, haha! Tuleekohan se kaikille, vai aiheutetaanko me se turha kriiseily kaikesta itse ja...

Share

Kesän viimeinen mekko?

Ladataan...
Tuuli S Mutsilook

Ounastelin viime viikolla jo kovasti syksyn tuloa, mutta kelit yllättivät ja viikonloppuna olikin lämmin sää. Eilen päätinkin laittaa vielä mekon (tuo kait oli virallisesti kaupassa nimikkeellä paita, mutta kyllä sitä voi mekkonakin pitää. Voihan?) päälleni. Neuletakkin otin toki mukaani, mutta vielä kuitenkin tarkeni ilman sukkahousuja. JEEE!

...

Share

Inspiraatiota kotiin

Ladataan...

Aivan sattumalta surffaillessani netissä ja googlaillessani huonekaluja, päädyin itselle tuntemattomalle sivustolle: CB2. Tämä on osa Crate and Barrel-nimistä konseptia, joka on alunperin chicagolaisen pariskunnan 60-luvulla perustama perheyritys. 

Jo pelkät nettisivut ovat visuaalisesti erittäin kauniit,...

Share

Vauva-Senna

Ladataan...
Joennae Kissoja ja draamaa

Senna leikki viime yönä vauvaeläintä <3 Tuli ensin yöllä jalkopäähän nukkumaan ja noin klo 3 aamuyöstä lähtien viihty joko mun rintakehällä tai muuten vaan nukku päällä. Mun asennon vaihdokset ei neitiä haitannu vaan tuli pörisemään sitäkin kovempaa lähelle. 

Yön aikana sain muutamaan otteeseen pesun naamalle, kaulalle sekä käsille. Sit kun nukuin selällään ja Sennatin oli rintakehän päällä niin hän venytteli aina makeasti kynsillä etsien suutani. Tuli aina pieni kuumotus. Eli...

Share

baobab coconut yogurt – vegaanin turkkilainen jogurtti

Ladataan...
Hanna K Love Da Helsinki

Rauhallinen herätys, kevyt venyttely ja kuppi höyryävää vihreää teetä. Tänään maanantaiaamuni käynnistyi levollisissa tunnelmissa, sillä työni saivat odottaa iltapäivään.

Oli kyse sitten arjesta tai viikonlopusta, hitaina aamuina tykkään panostaa aamiaiseen hieman tavallista enemmän. Tällä kertaa testauksessa oli vegaaninen ”turkkilainen jogurtti”, jonka reseptin sain...

Share

Pehmot kuriin

Ladataan...
Liisa Osasin!

Meillä on säilytetty pehmoleluja edelläolevan kuvan osoittamalla tavalla niin kauan kuin esikoisella on ollut oma huone, eli yli kolme vuotta. Lapsen mielestä kätevää! Minun mielestäni ärsyttävää, paitsi siivouspäivinä, jolloin se on ollut raivostuttavaa. Idea vyöryn taltuttamiseen on ollut jo kauan, mutta intoa toteuttamiseen ei. Paitsi nyt, kun Helin kaaoksenkesytyshaasteen...

Share

Villi perhe

Ladataan...

Kun ehdotin tytöille, että mentäisiin hetkeksi pihaan heittelemään palloa ja juoksemaan päättömästi, jotta ne vähän väsähtäisivät..

...

Share

Weekend getaway

Ladataan...
KiraH Kiran Kairo

Mulla tuli tänä viikonloppuna neljä viikkoa täyteen Kairossa! Aika on mennyt ihan mielettömän nopeasti ja tajusin viime viikolla, etten ollut vielä edes nähnyt pyramideja. Paitsi hyvin etäisesti toimiston ikkunasta saastepilvien takaa häämöttäen. Yllättävän lähellähän ne ovat, noin puolen tunnin ajomatkan päässä Zamalekista.

...

Share

Sanat latteita, Irlanti ei

Ladataan...
annifitness AnniFitness

Yritin kirjoittaa, mutta kaikki sanat olivat latteita.
Tässä siis muutama kuvamuisto retkestä Länsi-Irlantiin - Aran-saarille, Connemaraan ja Galwayihin.

 

Inisheer on Aran-saarista pienin. Atlantin puolen soisella rannalla köllötteli hylkeitä.

 

...

Share

Pages