Benji-hyppy Kanadassa

Ladataan...
AnitaN Tervetuloa Suomeen

Olen kirjoittanut pääasiassa edellisten postausten kommenttikentissä siitä, että olen viettänyt sapattivuoden Kanadassa. Eilen järjestelin vanhoja kuvia kansioihin ja löysin sieltä myös kuvat benji-hypystä. Päätin julkaista ne, koska mielestäni niistä näkyy upeasti Kanadan jylhiä maisemia. Kuvat on otettu Whistlerissä, noin tunnin ajomatkan päässä Vancouverista sijaitsevassa laskettelukeskuksessa.

Kuvat ovat heinäkuulta, siksi nämä kesäiset maisemat. Itselläni on aivan järkyttävä...

Share

DREAMING OF A WHITE CHRISTMAS

Ladataan...
Tintti K Tintin

Lontoossa ollessa tulee tietysti tehtyä ostoksiakin, suurimmaksi osaksi jo kotona harkittuja ja etukäteen pohdittuja. Mutta tietysti myös jotakin spontaania ja suurta ihastusta aiheuttavaa; katsokaa mihin jouluintoileva harakka törmäsi?

Suurimmissa...

Share

Muumiteetä nukketalon tyyliin

Ladataan...
louna Hellanlettas

En ennen välittänyt teestä lainkaan, mutta olen lähiaikoina löytänyt muutamia teemakuja joista pidän. Tarjosin myös nukkekodin asukkaille Lissulle ja Jaskalle teetä syksyn kylmeneviin iltoihin mieltä lämmittämään.

Muumifriikkinä täytyi ehdottomasti tehdä nukketaloon muumiteetä! Alla ohjeet miniatyyri...

Share

Kiiluvat silmät ja naurava suu

Ladataan...
Perho Kerttunen Kasvihormoni


Viime viikon kauhukeittiötä varten veistelty kurpitsapää siirtyi olohuoneen ikkunan eteen värittämään lokakuista maisemaa. Olen sytyttänyt sen sisään useana iltana kynttilän ja tuijottanut virnistävää vierastamme sisätilan lämmöstä....

Share

Elämäni pisin projekti

Ladataan...
saarah visual diary

Tämä voisi olla kertomus siitä, miten ihminen muuttaa elämäänsä, kasvattaa itsetuntoaan tai joku muu erittäin syvällinen pohdiskelu.

Mutta ei, tämä on tarina siitä,  kun siivosin kerran kaappejani ja huomasin omistavani niin paljon kankaita, että voisin sivubisneksenä perustaa kangaskaupan.

...
Share

"Se" siskon kurpitsa!

Ladataan...
annaandandyathome A&A at HoMe

Se siskon kurpitsa on nyt valmis.... jessus!

Ehkä sanomattakin selvää, kumpi voitti.... Eilen laitoin postauksen omista kurpitsoista ja mainitsin siitä, että meillä on siskon kanssa leikkimielinen kurpitsankoristelukisa. Sen...

Share

Home Details

Ladataan...
Fabulous Fabulous Things

Tämän viikonlopun kukkakimppu näyttää hieman erilaiselta kuin yleensä! Nämä puuvillan oksat näyttivät niin mielenkiintoisilta, että pakkohan ne oli napata mukaan ruokakaupasta. Iso pörröinen valkoinen kukka muistuttaa ihan pumpulipalloa. Tulen hyödyntämään näitä oksia myös viikonloppuna kattauksessa...

...

Share

Olohuoneen sisustuksen täydennystä

Ladataan...
lomoisio Fashion disease

Koirani Luna on ihan hullaantunut olohuoneen uudesta ludde lampaantaljasta, mikä oli ikeassa alennuksessa. Myöskin kahvipöytä on diy-idealla toteutettu ikean lack pöydästä. Lisää näistä pääset lukemaan tässä ...

Share

Miten valmistaudun maratonille?

Ladataan...
FFFifi Fitness Führer

Facebookin uutisvirrassa tuli vastaan juttu keventelystä maratonia varten. Se tarkoittaa muutaman - parin viikon jaksoa ennen maratonia, jolloin harjoittelua vähennetään, jotta itse kisaan päästäisiin hyvin levänneenä. Keventelyn on tarkoitus paitsi antaa kropalle lepoa, myös mahdollistaa kuntohuipun osuminen maratonin ajalle ja valmistaa myös mieltä siihen, että alkaa olla hinku juosta.

...

Share

Lounastunti ja lämmin kuppi vihreää

Ladataan...
Ian Iris

 

”Iris, that looks haelthy” oli vanhemman arkkitehdin kommentti ensimmäiselle viikolla mikroon työntämälleni vihreälle keitokselle, joka erottui  tanskalaisten voileipäkääreiden keskeltä. Kyseisen hetken muistan kuin eilisen, vaikka huomaamatta siitä on ehtinyt vierähtää jo kaksi kuukautta.

Valokuviani selatessa havahduin haihtuvaan aikaan ja vinhaan...

Share

Pages