Sellerimaljakko

Ladataan...
Gardener Gardener

Yksi kesän kivoista kirppislöydöistä on ollut sellerimaljakko. Siihen voi täräyttää ylijääneet sellerin varret ja ne pysyvät freessinä vedessä vaikka kuinka pitkään. Maljakko on kyllä ollut tiiviissä käytössä muutenkin, se tuntuu olevan sopivan kokoinen kimpulle kuin kimpulle.

...

Share

Sporttinen mustikkapiirakka

Ladataan...
Workingonit McINFJ

Sisko teki mustikkapiirakkaa jo alkuviikosta, se oli ihan sairaan hyvää. Tehtiin siis toinen tänään. Siihen tuli ilmeisesti vähän vähemmän voita, näyttää ja maistuu hivenen kuivemmalta. Laittakaa voita ihan kunnolla! Jossain ruokaryhmässä neuvottiin, että mantelijauheen sijaan voi käyttää esim jauhettua pinjaa. Sporttisuus tulee ilmiselvästi proteiinista ja sokerittomuudesta. 

Mustikkapiirakka

- 4dl...

Share

Kuviteltu kaupunki

Ladataan...
ReettaM Harharetkiä

Palasin viime viikolla matkalta New Yorkista. Kaikista kaukaisista, asuisinpa-joskus-täällä-kaupungeista suhteeni New Yorkiin tuntuu erityiseltä. Kävin kaupungissa ensimmäisen kerran vuonna 1997: muistan matkalta inkiväärikeksit, Scooby Doo -piirretyt ja mahtavan leikkipuiston. Vanhemmat vannottivat pitämään kädestä kiinni - lapsiperheitä varoiteltiin kidnappaajista. Luonnontieteellisen museon dinosaurukset olivat elämää suurempia. Kaupunki tuntui pelottavalta ja taianomaiselta.

...

Share

Viimeiset valmistelut

Ladataan...
K4ISL4 Aallokko

Toissayön jälkeen olotila on normalisoitunut ja tuntuu siltä, ettei vauvalla ole vielä kiire ulkomaailmaan. Parempi silti valmistautua kunnolla, jos lähtö tulisikin yllättäen. Laskettuun aikaan on enää kolme viikkoa. 

Pakkasin tänään vauvalle kotiutumisvaatteet. Bodyn päälle puen äidin kutoman nutun ja muut neuleet. Myssyvaihtoehtoja pakkasin lopulta kolme erilaista: villamyssyn, puuvillamyssyn ja kypärälakin. Säätä ja lämpötilaa on vaikea ennustaa etukäteen ja otan vielä vanupuvun ja...

Share

Korealaista kotiruokaa ja uusia kamuja

Ladataan...
marjapilami Kotimatkalla

 

Mun verkostoitumisyritykset alkaa tuottaa tulosta ja tällä viikolla oon tavannut upouusia kavereita peräti kolmena eri päivänä. Ohjelmassa on ollut jätskin syöntiä lähikiskalla, kahvittelua kaupungilla ja muuta kivaa. Piti jo kieltäytyä yhdestä menosta, kun alkoi tuntua ettei mua näy kohta enää tarpeeksi himassa. Elämä alkaa siis pikkuhiljaa asettua uomiinsa uudessa...

Share

Kontio Harunire

Ladataan...
Sunday We love sundays

Tässä eilen lupaamani postaus Kontio Harunirestä. Talo edustaa skandinaavisen linjakasta puutaloarkkitehtuuria japanilaisvivahtein. Yleensä hirsitalosta tulee mieleen kellertävä, vanha ja tunkkainen mökki - mutta tämä talo vaaleaksi käsiteltyine hirsipintoineen säväytti ainakin minua.

 

...

Share

GREEN POWER SMOOTHIE

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

Lauantaiaamu alkoi 10 km:n metsälenkillä ja jatkui meressä pulahtamisella sekä tällä alla näkyvällä energiapommilla. Ihan heti ei tule mieleen parempaa tapaa startata päivää! Ei vitsi mä rakastan näitä mökkiaamuja!

Aamiaiseksi kesämökin pihalta poimittuja tuoreita mustikoita, nektariinia, kaurapuuroa ja herkullinen green power smoothie! Raahasin tosiaan blenderin mökille. En vaan osaa elää ilman! :S

...

Share

Yksi vuosi Villenkulmaa

Ladataan...
villenkulma Villenkulma

Villenkulma on nyt yksivuotias! Sen kunniaksi blogi löytyy vihdoin myös instagramista. Nimimerkki on tietenkin @villenkulma ja linkkiä kuviin löytyy myös blogipalstan oikeasta reunasta. Vuosi on kulunut valtavan nopeasti ja tulevalta vuodelta toivon että olisi mahdollista blogin kirjoittamiselle aiempaa enemmän aikaa, nyt kun kirjoitustahti on ollut runsaista ideoista huolimatta kovin hidas.

Nyt ollaan vuosi asuttu Helsingissä. Viime vuonna tähän aikaan...

Share

Luovaa ongelmanratkaisua

Ladataan...
saarah visual diary

Vaikka elelen juuri nyt säästöbudjetilla, ostan silti melkein joka viikko kotiin kukkia. Tai jotain vihreää. (Ja kukat ovat täällä aika halpoja).

Lähipuistossani kasvaa tätä ihanaa kasvia, mutta tämän yksilön ostin ihan kukkakaupasta, kahden euron hintaan. Kotiin tullessani tosin muistin että asunnossamme on tasan yksi maljakko, joka...

Share

Pages