Origamikirjanmerkit

Ladataan...

Päätin tehdä itselleni origamikirjanmerkin ja sitä varten etsiskelin eri ohjeita netistä. Lopulta päädyin tekemään itselleni aika yksinkertaisen sydänkirjanmerkin.

Sydänmerkin ohjeen löydät täältä. Koska en jaksanut leikata valmista origamipaperiani pienemmäksi, tuli sydämestä suht iso. Mielestäni se on...

Share

Partsi kesäkuosissa

Ladataan...
inkedprincess Inked princess

Tää viikko ollaan taas juostu pää kolmantena jalkana paikasta toiseen. Eilen oli kuitenkin vapaapäivä töistä ja kerkesin kotonakin laittamaan paikkoja kuntoon. Nyt kun näyttää siltä, että kesä ois oikeasti tullut jäädäkseen (ainakin siltä osin ettei lunta enää tule..) sain vihdoin aikaiseksi virittää parvekkeen kesäkuntoon.

Tosiaan meillä partsissa on hyvää se, että ei tarvitse tuijottaa toisen kerrostalonseinää vaan näkymä on pieneen metsään. Miinuksena...

Share

Yrttejä ja höyhenheinää

Ladataan...
Gardener Gardener

Olimme yhtä mieltä päivän viimeisen asiakkaan kanssa, että tämä yrtti-istutus on niiiin cool! Betoninen ruukku, höyhenheinä Stipa ja sitruunabasilika, rosmariini ja timjami. Oih. Setti mahtui puiseen koriin, jonka voi somitella partsille parin ihanan valkoisen poutapilven Euphorbia hypericifolia kanssa.

Share

Raparperismoothie

Ladataan...
Riia Meikkipää FAB FOOD

 

Ystäväni toi minulle eilen ison nipun raparperia, koska tietää kuinka rakastan sitä! Juomasta tuli raikas ja ihanan makuinen, voin tehdä samaa toistekin.

- 1/2 pakastettua banaania

- n. 1 dl pakastevadelmia

- 1 ohut raparperinvarsi

- kourallinen tuoretta minttua

- riisimaitoa

Kippis!

Share

ihan kenot saviruukut

Ladataan...
Piret lainahöyhenissä

 

sain viimein viikko sitten hakea kaikki keramiikkakurssilla lukuvuoden aikana valmistamani savityöt. eniten odottamieni töiden joukossa oli tämä ihan keno saviruukkupari, joka onnistui - kuten ihme kyllä lähes kaikki savityöt - yli odotusten. 

vaaleaksi lasitettu ruukku lohkesi silloiseksi harmiksi kuivuessaan, mutta päätin tehdä ruukun...

Share

Tee-se-itse-betoniruukut kukille

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kaupallinen yhteistyö: Weber Saint-Gobain

Tässä kuvassa iloinen puutarhuri istuttaa hortensiaa itse tekemäänsä betoniruukkuun.

Tässä kuvassa on toinen hortensia ja toinen betoniruukku, joka sekin on puutarhurin käsialaa.

Sain...

Share

Laattataivas ABL

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

Kylpyhuoneremontissamme on ollut monenlaista vastaantulijaa asiakaspalvelun saralla. Yksi parhaimmista kokemuksista tässä hommassa, ei vain kylppäriremontissa, vaan ylipäätään missään ikinä, oli kohtaamisemme ABL-laatoilla, kun mietimme laattavalintoja.

...

Share

Puutarhurista floristiksi

Ladataan...
Gardener Gardener

Sain tänään tehtyä viimeiset näyttötutkintotyöt ja sain palautteen sidontatyökokonaisuudesta, johon liittyi tilatyö, seppele, asetelma, morsiamen koriste ja kimppu. Tämä päivä oli todellista tunteiden vuoristorataa ja se fiilis oli jotain aika hurjaa. 

Voin näin väsyneenä mutta onnellisena sanoa, että nyt se on...

Share

Aikainen aloitus sienisesongille

Ladataan...
HM rakastan rakastan

Blogini kärsii tilapäisesti ja tilapäisestä inspiraation ja ajan puutteesta, pahoitteluni.

Ruoanlaittoni sen sijaan on jopa arjessa poikkeuksellisen korkealla tasolla, olen saanut kimmokkeen tielleni talven aikana osuneista resepteistä. Nyt kun olen taas "palannut kotiin" niin lupasin itselleni, että nyt kokeilen useamman kerran viikossa jotain uutta reseptiä tai raaka-ainetta. Tämä allaoleva on aika lohturuokaisa, helpohko ja herkullinen eikä niin kovin kalliskaan. Sienet eivät ole...

Share

Matti Vanhasen hetelmää

Ladataan...
milllamaria Palsta nro 27

Kuva liittyy tapaukseen. Jos rakastat perunaa ja matkustat Venäjälle, syö täällä. Yks pottu täytteillä maksaa pari euroa.

Peruna, oi peruna. Ehdoton lempikasvikseni. Minua on ystäväpiirissäni nimitetty Vanhaseksi (ks. Susan Ruusunen:...

Share

Pages