Uusi olohuone

Ladataan...
Asikaine Asikaine

Nurkka kerrallaan uusi kukkaolkkarimme alkaa olla valmiimpi. Vielä puuttuu tauluja seiniltä ja muuta pientä, mutta isot kokonaisuudet ovat jo löytäneet paikkansa. Taulujen asettelu aloitettiin synttärilahjaksi saamallani taiteilija Jyri Pitkäsen taululla. Seuraavaksi pitäisi löytää paikka Hipin...

Share

Sokerihattara

Ladataan...
yen Sokerihattara

 

Moikka vaan!

Ajattelin aloittaa kirjoittelemaan Sokerihattara nimistä blogia tänne Lilyyn. 

Kerään tänne helppoja ja herkullisia leivonta reseptejä aina sitä mukaa kun ehdin leipomaan. Luvassa on paljon sokeria, voita ja suklaata. Päivitän blogia suurimmaksi osaksi kännykällä, joten kuvatkin tulevat olemaan kännykällä näpsäistyjä. Tervetuloa mukaan herkkujen tekoon!

Herkkterkuin Jenni

 

 

Share

Europeana

Ladataan...
Gardener Gardener

Nappasin puutarhasta Europeana ruusun kukinnon 10 cm varrella. Se on jo täysin avautunut eikä kestä maljakossa pitkään mutta joskus yksikin päivä on riittävästi. Ruusun kylkeen laitoin oksan hopealehteä, Scabiosan kukkineen siemenkodan ja myös pari tarhaneidon siemenkotaa tillimäisine lehtineen. 

...

Share

Uusinta

Ladataan...
Heli Osasin Osasin!

Otetaanpa uusiksi. Muutama päivä sitten esittelin kimonohaasteeseen ompelemani aamutakin. Sain siitä paitsi kaunista palautetta, myös päänsäryn. Pakkohan sille oli jotain tehdä. En minä tarvitse aamutakkia.

Ratkaisu olikin naurettavan helppo (kiitos Kirsti ideoinnista). Lyhensin helmaa, ehkä seitsemän senttiä, ja siinä se!

Nyt se on käyttökelpoinen liehukepaita.

...

Share

Tammikranssi

Ladataan...
Pau P.S C'est moi!

 

Trendin elokuun lehdessä oli ohjeita erilaisten kranssien tekoon ja alitajuntaani jäi kukkumaan ajatus raikkaasta ja hiukan perinteistä kranssilinjaa (?) rikkovasta mallista. Nyt syksyn pikku hiljaa saapuessa tekeekin mieli koristaa kotia jollain vihreällä.

Kun ulkoa katoavat värit, voi säilöä niitä hetkeksi sisälle.

Kartoitin mökillä vähän, mitä luonnosta...

Share

Syyskuun haaste: Refashion!

Ladataan...
Heli Osasin Osasin!

Syyskuussa kaivetaan kaapin perältä ne vaatteet, joita ei tule pidettyä, mutta joita ei raaski heittää poiskaan. Vähän leikkelyä, koristelua, yhdistelyä, tai ehkä jotain ihan muuta. Tarkoitus on kuitenkin saada ne vaatteet uudelleen käyttöön!

Inspiraatiota voi hakea vaikka täältä:

Kasasin myös Pinterestiin muutamia...

Share

DIY - DO IT YOURSELF 2

Ladataan...
Nk NKaijanen
Kasvata oma tammi

Tämänkertainen DO IT YOURSELF -postauksen idea on lähtöisin lapsuuteni Tukholman lomamatkalla bongatusta sisustusideasta. Idea on siis alunperin peräisin yhdestä Tukholmalaisesta sisustusliikkeestä (valitettavasti sisustuskaupan nimi on ajansaatossa pääsyt unohtumaan), jossa kasvatettiin lasipullossa tammin taimenia. Käsitöitä ja erilaisia...

Share

Raksaviikot 8,9 ja 10

Ladataan...

Täällä ollaan! Aikaa on taas vierähtänyt ja raksaviikot vilkkuu vain silmissä. Hieman yhteenvetoa kuluneista viikoista ja mitä raksalla on tapahtunut. Aluskate on vihdoin asennettu, sopivasti saadaan talo säältä suojaan ennen tulevia syyssateita. Alakertaan on tuotu viemäriputket sekä vesijohdot. Talon ympärille on asennettu patolevyt. Tontille käytiin poraamassa maalämpökaivo, vaakaputkisto on tehty kaivon ja teknisen tilan välille sekä putket tuotu talon sisälle.

...

Share

Pientä sadonkorjuuta (DIY: kurkkupurkki)

Ladataan...
maikku67 Vihreitä unelmia

Sopivan rajatuilla kuvilla saisi näyttämään siltä, että meidän piha tuottaa suurta satoa, mutta totuus on kyllä se, että kaikki kasvattelut eivät kasva ja monet niistäkin, jotka kasvavat päätyvät erinäköisiin pikkuruisiin suihin tai joku pöpö iskee ja pilaa sadon. Mutta kesäkurpitsaa sentään kypsyy vaikeasta alkukaudesta huolimatta nyt jonkin verran. Yleensä on käynyt niin, että varsinkin ensimmäiset tahtovat mädäntyä pieninä, minkä olen ymmärtänyt johtuvan epäonnistuneesta pölytyksestä....

Share

Pages