Tulossa 2015

Ladataan...

Luvassa mitä todennäköisimmin ompeluksia raidallisten resorien kera, nämähän on päässeet valtaamaan resorivarastossani pääosan. Huomasinpa vaan eräänä iltana, kun pengoin sopivan väristä resoria yhden bodyn reunakanttauksiin.

Kokeilimpa samalla tehdä blogipostausta puhelimella, kun selain on päivittynyt ja tämäkin näyttää toimivan paremmin....

Share

MAAILMAN PARAS SIEMENLEIPÄ

Ladataan...
Tintti K Tintin

Työpaikallamme on mahtava tapa järjestää kerran kuussa oman kerroksemme hieman suurempi yhteinen aamupala, jonka valmistuksesta vastaa aina muutaman hengen tiimi kerrallaan. Ilmoittauduin tietysti heti innokkaana tammikuun tiimiin ja kollegoideni kanssa päätimme järjestää oman aamupalamme tammikuulle sopivalla kevyttä energiaa -teemalla. Pitkän juhlakauden jälkeen tekee mieli raikasta ja terveellistä ja siihen halusimme mekin aamupalassamme keskittyä.

...

Share

Nukketalon herra Kuikka

Ladataan...
louna Hellanlettas

Tänään askartelin uudempaan nukkistaloon asukkaan. Saanko esitellä Patu Kuikka.

Patu, entinen satama työntekijä, nykyinen vanha pieru kiroilee kuin merimies konsanaan. Patalaiska äijänkäppänä loikoo päivät pitkät laiskanlinnassaan ja lipittää olutta ansaituilla eläkepäivillään. Patu pitää saunomisesta ja...

Share

Kriisimekko

Ladataan...
Heli Osasin Osasin!

Mullaeiolemitäänpäällepantavaa!!!

Sellainen kriisi iski eilen aamulla. Sellainen oikein nolo ja ärsyttävä naisellinen kiukkuhepuliärsytyskriisi. Silloin aamulla en voinut sille mitään, mutta töistä kotiin päästyäni ompelin itselleni mekon. 

Alkuperäinen kaava on Burda 10/2011 (A-linjainen minimekko), mutta tätä tuli muokattua tehdessä niin paljon, että...

Share

Kesäiset sukat lapselle

Ladataan...
Pinsku Diagnoosi: Neuloosi

 

LIIKAA IDEOITA JA YHDEN SUKAN SYNDROOMA !  Tekisi mieli kokeilla vaikka mitä, joka tuutista tunkee mitä ihanempia ja kivempia ohjeita ja malleja. Aloitan yhden, neulon puoliväliin, löydän kivemman idean, aloitan, neulon puoliväliin...  Nyt tämä on loputtava ! Sainkin nyt valmiiksi tällasen kesäsissä väreissä koreilevan sukan lapsen jalkaan....

Share

Tulppaanit kolmella tavalla, osa III

Ladataan...
Gardener Gardener

 

Au naturel

 

Tulppaanit ovat kauniita myös yksittäisinä kukkina. Voit laittaa niitä pulloihin, kapeisiin laseihin tai yhden kukan maljakoihin ja muodostaa näistä ryhmän. Samalla voit jakaa kimpusta osan vaikka kaverisi päivää piristämään. Tällä kertaa siis tipautin kukan maljakon pohjalle ja tykkäsin tästä ihan kaikessa yksinkertaisuudessaan näin....

Share

Ihanan kamala tulevaisuus

Ladataan...

Yksi suuri asia mitä elämässämme tapahtui viime vuoden puolella on *rumpujen pärinää*.. Löysimme vihdoin oman kodin. Tämä maailman ihanin rivitalokolmio löytyi sattumalta, oikealta alueelta ja vielä oikeaan hintaan. Muistan laittaneeni poikaystävälleni viestiä ja linkkiä asunnosta johon hän vastasi positiiviseen sävyyn jotain "tossa olis autokatoskin ja kaikkea" tai muuta vastaavaa. Tuolloin meillä ei ollut vielä suuurempia odotuksia asunnosta niin monen pettymyksen jälkeen.

Vihdoin...

Share

Tablettikotelo

Ladataan...

Olen havitellut jo pidemmän aikaa tabletille suojakoteloa, mutta välillä kun pitää pihistellä, niin päätin tehdä itse. Jostain löysin videon missä tehtiin nahalla päällystetty kotelo, mutta siinä oli mun mielestä hieman liian monta "ylimääräistä" vaihetta.

Aloitetaan piirtämällä malli tabletista. Tän vois tehdä suoraan pahville, niin säästyy yks vaihe, tajusin itekin vasta pahville jäljentäessä kaavaa.

...

Share

Keittiö

Ladataan...
HeidiNK Elämänmeno

Keittiömme valmistuu. Hitaasti, mutta hitaasti. Nyt on kuitenkin jo jotain todistetta siitä, että meillä vielä joskus on oikea keittiö.

Olen ylittänyt itseni. (Muut ylittäkööt itsensä urheilun saralla, mä en vieläkään ehdi minnekään.) Kokosin noi kaikki yläkaapit ihan itse. Siis Ikean keittiökaappeja! Viimeiset meni jo ilman ohjetta. Ajattelin lisätä tämän...

Share

Pages