Oman elämänsä Inno-Marko

Ladataan...

En ole erityisen innokas sisustaja, johtuen luultavasti siitä että kaikki sisustamiseen liittyvä DIY ja puuhastelu ja muu ovat yleensä niin rahaavievää, hidasta ja hermoja raastavaa puuhaa että en koe sitä mielekkääksi. Olen askartelutaidoiltani ehkä päiväkotilapsen tasolla (intoa on, osaamista ei) mutta joskus löytyy juttuja joita jopa minä voin tehdä. Ja suurinpiirtein osaan.

Ootteko kuulleet sellaisesta kuin d-c-fix? No en minä ollut, ennenkuin törmäsin siihen rautakaupassa. Ihan...

Share

MUUMITALO

Ladataan...
Alisa W Alisa's Wonderland

Hellurei ja pahoitteluni, että tällä palstalla on ollut viime aikoina hiljaisempaa kuin huopatossutehtaalla, mutta kaikenlaista on taas sattunut ja tapahtunut. Nyt kuitenkin asiat ovat taas normalisoitumassa ja paljastan teille yhden suurimmista syistä edellämainittuu hiljaiseloon (eikä se tällä kertaa ole valtava raskausvatsani, kuten viime heinäkuussa).

Ihan just.

Nyt.

...
Share

Ei pöllömpiä leivoksia

Ladataan...
MeAn2104 MeAn

Ei pöllömmät pikkuprinsessan synttärileivokset. Näin kuumalla ei kermakakun teko houkutellut. Päädyttiin pöllöleivoksiin.

Lapset saivat itse koristella.

image.jpg

(Ohje löytyi Kotivinkkilehdestä 03/14. Suurinpiirteiden näin; mokkapalat, keksit ja namit päälle. Oli helppo tehdä, ainoastaan keksit eivät tahtoneet suosiolla avautua sievästi!)

Share

Kauniste / ikkunakuvitus

Ladataan...
krisuli kuvakirjoituksia

Haluan näin jälkikäteen jakaa kahden hyvän ystäväni Leena Kisosen ja Anna Vuorisen kanssa toteutetun ikkunakuvituksen. Teimme teoksen sisustusliike Kaunisteen ikkunaan, ja se oli nähtävillä toukokuun ajan. Kuvitus oli osa graafisen suunnittelun festarin Beyondergroundin kaupungin valtausta.

Avajaisissa vieraat saivat käydä täydentämässä ikkunan lisäämällä omat pikkukalaset.

...

Share

Kuinka seurata #MOMFIEta?

Ladataan...
phocahispida #MOMFIE

 

seurata.001.png

 

Jos #Momfie:n meininki miellyttää ja haluat seurata blogia muutoinkin kuin klikkailemalla itsesi blogin seuraajaksi Lilyssä, tässä on siihen muutama näppärä keino. 

Blogin kirjoittajina meistä on mahtavaa nähdä seuraajia niin kommenttiosiossa, livenä, #Momfien Facebookissa...

Share

Unelma lehtimajasta

Ladataan...

Nainen laskeutuu lepotuoliin ja siemaisee suullisen helmeilevää kuohuviiniä, villiviinin ja syreenin lehvien läpi siivilöityvä auringonvalo piirtää häilyviä varjoja naisen iholle. Leppeä tuulenviri kietoo hänet tuoksujen sinfoniaan samalla kun peipot livertävät jostain pensaiden syvyyksistä...

Oi kuinka kaiken tuon näen, tunnen, haistan ja maistan jo nyt!

Todellisuus ei vain ihan vielä yllä haaveiden tasolle - sinänsä kaikki mitä tarvitaan on olemassa:
1) kaiken pohja: ...

Share

Pikkuprinsessan töppöset ja viltti

Ladataan...
LadyE W-Viiniä & Virkkausta

image.jpg

Vaihteeksi hieman kuulumisia viimeaikaisten käsitöiden parista. Tällaiset söpötykset matkasivat uudelle omistajalleen viime viikolla. Lankana on käytetty Kaislaa niin kun monesti muutenkin viimeaikoina. Viltti on neulottu helmineuleella ja reunapitsit virkaten. Tossujen ohje on Catherine Hirstin kirjasta Granny Square Crochet eli kaikkea isoäidinneliöistä, jonka ostin vähän...

Share

Meet hella from hell

Ladataan...
Asikaine Asikaine

No on se mahdollista, mutta ei se kyllä kivaa kenestäkään ole.

 

Koska keittiössämme ei ollut lämmitystä ja aikeinamme oli rempata kasarimaisin holvikaarin sisustettu kodin sydän muutenkin, saimme unelman: mitä jos hommaisimme puuhellan keittiön nurkkaan pöhisemään, oisko aika ihana? Uuh, no ois!

Pannukahvihaaveet alkoivat ottamaan pannuun jo keväällä keittiöremppaa...

Share

chiken salad with s. pellecrino

Ladataan...
lomoisio Fashion disease

10489975_1453611174902862_7009479720258963107_n.jpg

Kanasalaatti / S. Pellecrino

Päätin vaihteeksi raskas ruokaisan viikonlopun jälkeen siirtyä vähän kevyempiin ruokiin täksi viikoksi. Hain kaupasta ohuen ohuita kanafileitä, citruunaa, tomaattia, jäävuorisalaattia, kurkkua, sipulia...

Share

Pages