Hyvän mielen bataattipihvit

Ladataan...
IitaIip Kolmen koto

Nimesin nämä Pipsa Hurmerinnan bataattipihvit hyvän mielen bataattipihveiksi, koska ne oli helppo ja kiva tehdä, ne olivat kauniita ( kauneus ei ehkä loista kuvalaadun takia :D ) ja mikä tärkeintä, meidän 11 kuinen tyttö piti niistä! :)  

Itse ainakin helposti jämähdän keittelemään lapselle samoja pöperöitä ja unohdan testailla hänelle uusia makuja. Nyt otin itseäni niskasta kiinni ja testasin tätä Pipsan ohjetta, joka oli kaksplus 9/2015 lehdessä. Tässä ohje suoraan kopsattuna:

...
Share

Päivä 8: Voi tapetti soikoon!

Ladataan...

Kahdeksas päivä meneillään ja kaikki hyvin!

Projekti etenee hurjaa vauhtia vaikka ei aina tunnu siltä. 80% tapetista on poissa ja kohta pääsen tasoittamaan isoa huonetta. Otan asunnon vähän osissa ennen kuin seiniä ollaan purkamassa koska taloyhtiö ei ole vielä ottanut kantaa koko remppaan. Mutta sähkömies on löytynyt sekä urakoitsija ainakin väliseinien...

Share

Kun puutarhuri poimi kukkia pimeässä

Ladataan...
Gardener Gardener

Illat hämärtyvät jo ihan liian aikaisin. Aika ei millään tahdo riittää niihin mieluisimpiin juttuihin. Ainakaan päivittäin. Illansuussa keräsin puutarhasta taas satoa, jota tarkastelin paremmin palattuani sisälle. Pallohortensian kukat ovat osin jo hapertumassa syksyyn ja punaisen parsakaalin lehtiä oli käyty maistelemassa. Ne ovat silti kauniita ja päätyivät isoon maljakkoon vapaasti...

Share

Myöhästynyt merkkipäiväarvonta

Ladataan...
sonaj Irralliset

Minä en ole koskaan ollut järin hyvä merkkipäivissä.

Omat syntymäpäiväni muistan yleensä vasta isäni lähettäessä aamulla onnentoivotuksen ja äidilleni soitan joka kesäkuu yhtä hämmentyneenä: ”Oliko se kakkupäivä nyt sitten tänään vai vasta ylihuomenna?”.

Kun aamulla selasin blogiarkistoani taaksepäin huomasin, että olen kirjoitellut Lilyyn hitusen päälle vuoden. Tarkalleen ottaen yhden vuoden, yhden kuukauden ja yhden päivän.

Varsinainen ykköshetki, sitä sietää juhlia! (...

Share

I'm bored jar

Ladataan...

Olen ollut viikon viruksen valloittamana. Juuri sillä viikolla tietenkin kun niin moni tärkeä asia tapahtui, joissa olisin halunnut ja mielestäni pitänyt olla mukana. Joten olen maannut sohvalla, katsellut miljoona elokuvaa ja lueskellut niitä näitä netistä. Löysinkin hauskan idean jota...

Share

Ommellen

Ladataan...
Nunu La Nunula pyörii

Pääsinpäs ajatuksen asteelta tosi toimiin.  Onhan tämä käsityömaailma aika paljon muuttunut siitä, kun viimeksi olen ollut aiheesta kiinnostunut. Onhan siitä tosiaan jo reippaat 10 vuotta, kun olen viimeksi ommellut. Silloin Eurokankaasta haettiin kankaat, nykyään postista. Ekan tilaukseni tein Paapii Designille, joiden kankaiden laatuun ja väreihin olen tyytyväinen vaikka jännityksellä odotin miten hyvin kankaat vastaavat kuvaustaan. 

...

Share

Roskien kuningas

Ladataan...

Ajattelin kirjoittaa blogia tänään niinkin seksikkäästä aiheesta, kuin roskahuolto. Kesälomalla laitoin kaiken tarmoni siihen, että saan tehdä rakennushommaa ja sitä kautta vähentää laskutettavaa työtä. Tiettyyn pisteeseen saakka tuo toimiikin, kunnes sitä huomaa, että prioriteetti on kuitenkin jostain pois. No, itse ajattelin, että luontevin vähenemä osuu roskien poistoon. Sehän nyt lähtökohtaisesti ei tuota yhtään mitään muuta kuin siistiä ympäristöä jonka ehtii hoitaa myöhemminkin.

...
Share

Pages