Olohuoneen sisustuksen täydennystä

Ladataan...
lomoisio Fashion disease

Koirani Luna on ihan hullaantunut olohuoneen uudesta ludde lampaantaljasta, mikä oli ikeassa alennuksessa. Myöskin kahvipöytä on diy-idealla toteutettu ikean lack pöydästä. Lisää näistä pääset lukemaan tässä ...

Share

Siveltimien taikaa

Ladataan...
kao kao Kao's dreams

Ilmoittauduin syksyllä maalauskurssille työväenopistoon. Halusin oppia eri maalaustekniikoita, värien sekoittamista, luonnostelua ja ihan vain maalaamaan jotain ilman, että tuotos näyttää viisivuotiaan tekeleeltä. Piirrän ihan hyvin, mutta kuulemma tosi lapsenomaisesti. 

Itse kurssilla ei kyllä käydä läpi eri tekniikoita, ei opetella sekoittelemaan eri värejä, ei käydä läpi värioppeja eikä vernissan salaisuutta. Saimme listan aineksista joita piti hankkia ja sitten piti miettiä mitä...

Share

Sunnuntaibrunssi

Ladataan...
JiiHoo Princess in Wonderland

Vuorossa vinkkiä viikonlopun aamiaispöytään. Mikäs sen mukavampaa kuin viettää leppoisaa sunnuntaibrunssia. Näin tehtiin meillä viime sunnuntaina. Mitään tarpeita ei hankittu vartavasten. Tässä brunssissa mentiin periaatteella mitä kaapeista löytyy. Onneksemme löytyi aika paljonkin kaikkea herkkua :)

Päätähtenä toimi tietenkin lauantailta jäänyt munakasrullan jämä, jonka ympärille sitten rankentelin loput tarjottavat. Oli paistettuja nakkeja ja lihapullia, kurkkua, tomaattia, cherry...

Share

uutta olohuoneessa: ludde lampaantalja & diy-kahvipöytä

Ladataan...

Eksyin taas Ikeaan. Ikean verkossa oli tullut aito Ludde lampaantalja parempi hintaiseksi. Ennen se oli lampaantaljoista kallein liki 40 euroa. Nyt vain 20 euroa. Huomasimme kaverin kanssa, että niitä oli eri kokoisia, joten valitsimme mulle isoimman ja...

Share

Trick or treat? Helpot halloween herkut

Ladataan...
medde Medde xoxo

 

Puuttuuko halloweenin juhlapöydästä vielä osa tarjottavista? Tässä olisi muutama helposti valmistuva herkku, jotka sopii niin lasten kuin aikuistenkin juhlien pöytään.

...

Share

Vähän erilaisia halloween kurpitsoja, vielä ehtii...

Ladataan...
annaandandyathome A&A at HoMe

H A L L O W E E N, 

Halloween on minusta ihan hauska jenkki-höpötys-karnevaali (ainakin lapsiperheissä, luulisin). Minä en ole koskaan viettänyt halloweenia sen kummemmin, ollut halloween-bileissä tai edes naamiaisissa. Enkä ole niin välittänytkään.

Ainoastaan tykkään kurpitsoista, noin niinkuin "nakuna" koristeena, eli ilman mitään koristeluja, mutta nyt...

Share

Hei me leivotaan!

Ladataan...

Minun on jo parisen viikkoa pitänyt leipoa sämpylöitä. Tarvikkeet ovat löytyneet kaapista ja eilen päätin, että torstai saa olla leipomispäivä!

 

Uu! Taikinaa!

 

Nyt täytyy keskittyä. 

 

...

Share

Rento jakku

Ladataan...
Heli Osasin Osasin!

En ole koskaan oppinut pitämään jakkuja. Sellaisia tyylikkään virallisia. Vuorillisia, olkatopattuja, no, tiedättehän. Todennäköisesti siksi, että minun mittasuhteillani kaupan jakut eivät koskaan ole istuneet.

Olen kuitenkin viehättynyt viime aikoina rennoista, väljistä yläosista. Siksipä istahdin saumurin ääreen ja ompelin itselleni rennon version jakusta.

...

Share

Melkein kotona

Ladataan...
whitelily White Lily

Melkein valmista! Uskokaa tai älkää, me muutetaan viikonloppuna. Illat on menneet siis viimeistelyhommissa, siivoamisessa ja kaikenlaisten juttujen hankkimisessa. Vieläkin talolla lojuu rakennustavaraa, työkaluja sun muuta. Juttuja on vielä kesken, mutta loput hoituu vaikka asetutaan taloksi. On tyydyttävä hetkeksi keskeneräisyyteen ja väliaika  ratkaisuihin, mutta silti on maailman...

Share

Seesamikana

Ladataan...
JiiHoo Princess in Wonderland

Bongasin Start living your best life-blogista kivan kuuloisen ohjeen ja sitä pitikin testata heti. Ohje on siis suoraan kopsattu Elisan blogista. Teimme tosin tuplasatsina. Ja se linkitys kun ei edelleenkään onnistu, niin kirjoitan ohjeen alle. (Ja jos haluat vierailla Start living your best life-blogissa, pistäppä googleen haku).

 

...

Share

Pages