Halv åtta hos oss

Ladataan...

Vielä jatketaan hieman kodin sisustuksella ja sillä, että mitä sieltä Tampereen reissulta sitten tarttuikaan mukaan.

Saataiskohan jotain sponsoria Ikealta jos linkittäis nämä heidän sivuille? :D Tervetuloa meille a.k.a Ikea luetteloon, alkaa olla jo pieni sisäpiiri vitsimme. Paljonhan toki ollaan muualtakin hankittu mutta tottahan se on että Henmes kalusteet huutavat ruotsiksi, titta på mig. Eniveis, me tykkäämme niistä ja sehän on pääasia. Kuinka monella muulla tuntuu että koti on...

Share

Tein itse ja säästin eli mattoprojekti

Ladataan...

"Mittatilaustyönä valmistettu, kotimainen, hyvissä työolosuhteissa käsin virkattu puuvillamatto. Mitat 185x200cm. Hinta 45 €. "

Tampereen reissulta, Nanson tehtaanmyymälästä (pilkkahintaan) kantamani trikookudesäkit...

Share

Laukkuangsti ja ratkaisu

Ladataan...
Ella F. Siperian Ella

Näin aikaisin se alkaa!

Että millainen hoitolaukku kärryihin sopisi, millainen olisi hyvä ja sellainen, että sinne mahtuu kaikki tarvittava?

Näitä murehti meillä se samainen tylleröinen, joka nukkejaan raahaten miettii ääneen "lapsetkin voivat leikkiä äitiä".

Hoitolaukku piti saada ja kiireesti. Äiti ompeli ja tylleröinen muisti kysellä 15 sekunnin välein, joko se on valmis. Ja tällainen siitä tuli, pinkki tietenkin:

...

Share

Lasagne uunikasviksilla

Ladataan...
Hetti Hettinen

Tänään vuorossa yksi parhaimmista lasasgnekokeiluistani so far. Ostin viime vuoden loppupuolella itselleni Gastronaatti-teoksen ja aloin kiinnittämään enemmän huomiota 'rippeiden' käyttöön. Olen tullut melko taitavaksi yhdistelemään edellisen ruuan loput tulevaan ateriaan.

...

Share

Kitchen Details

Ladataan...
Fabulous Fabulous Things

Meidän ruokapöydän takana oleva tauluryhmä sai aivan uuden ilmeen, kun kehyksiin vaihdoin Pariisin matkalta ottamiani kuvia Eiffel -tornista. Aikaisemmin seinällä oli tekstitauluja, jotka tuntuivat kumminkin hallitsevan kokonaisuutta liikaa. Näitä tekstitauluja esittelin teille aikaisemmin tässä ...

Share

Ehkä maailman helpoin banaanikakku

Ladataan...
Katie Aika kypsä äidiksi

Koska hedelmäkorissa oli muutama parhaat päivänsä jo ajat sitten nähnyttä banaania, ei kätevän emännän auttanut kuin ryhtyä banaanikakun tekoon. Ei sillä, että olisin koskaan ennen banaanikakkua(kaan) tehnyt, mutta kuulemma sitä on tapana leipoa ylikypsistä banaaneista. Reseptin nappasin Simply Recipes -blogista, josta iltani...

Share

Pientä keittiöremppaa, osa 1

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

Topi tuli töistä kotiin ja kysyi, että haittaako, jos hän käy rautakaupassa ja miettii keittiön uudistamista. Arvatkaa, kävikö!? :D Sofia lähti mukaan ja minä annoin tarkat ohjeet, mitä ostaa. Mistään massiivisesta rempasta ei siis ole kyse vaan välitilan laattojen, seinänpätkän ja hyllyjen maalauksesta sekä vetimien vaihtamisesta.

...

Share

Uudista kevättakkisi alle kympillä

Ladataan...
Raissi RetroPrinsessa

Kaivelin vähän kevätvaatteita kaapista ja löysin sieltä perimmäisestä nurkasta tämän.

Ihan mukava takki, mutta blaah, ei minkään värinen. Ei ihme, että on ajautunut nurkkaan. Tai joo, valkoinen on ihan kiva kesäväri, mutta keväällä, kalman kalpeaa ihoani vasten, se saa minut näyttämään hourulasta karanneelta.

Mikä ihana syy kipaista kaupan värihyllylle...

Share

Iltapalalla...( ja aamupalallakin....)

Ladataan...
osiria Sweet Dreams....

Rupesi illalla tekemään mieli jotain muuta , iänikuisen jugurtti/marja/pähkinä iltapalan tilalle , joten tein piiiitkästä aika vispipuuroa!

Helppoa , nopeaa , terveellistä ja hyvää.

Laitoin  vispipuuron päälle hieman kookossokeria, ja tilkkasen soijamaitoa. 

.... Ja maistui hyvin myös vielä aamupalallakin!

-A-

Share

Pages