Uutta keittiössä: Ikean tarjoiluvaunu

Ladataan...
lomoisio Fashion disease

10256831_1481400052123974_3533153362674571980_n.jpg

Lopputuloksesta tuli aika hieno, vaikka itse sanonkin. Koskaan ei voi olla liikaa marmoria! Tarjoiluvaunu on nyt halvempi merkki, eikä se mitä aluksi ajattelin, koska tämä on kapeampi ja mahtuu hyvin keittiön eteen.

...

Share

DIY trikoopaidat kiertoon-tuubia lapselle

Ladataan...
HUIMAA HUIMAA

20140914_153632.jpg

20140914_153400.jpg

Kaksivuotiaan kaulahuiveina on tähän asti käytetty äidin vanhoja bandana-huiveja lukuisissa eri väreissä. Ihan kivoja muuten, mutta solmusta tuntuu tulevan kohtuuttoman iso möhkäle pienen ihmisen niskaan, kun huivin solmii kaulaan. Kaivoimpa sitten...

Share

Veikeä fenkoli

Ladataan...
Lisbet Paniikki keittiössä

Suhteeni fenkoliin, tuohon lystikkääseen kasviin, syntyi ensimmäisellä luokalla.
Eräänä alkusyksyn aamupäivänä opettaja marssitti luokkamme torille. En tietenkään muista perunakappoja tai porkkananippuja, mutta vihreähapsinen, muodoltaan sydäntä muistuttava valkoinen kasvi teki minuun lähtemättömän vaikutuksen. ”...

Share

49th Day of Autumn

Ladataan...

Brunch !

DSC05545.jpg

Sunnuntaiden harvinaista herkkua ovat brunssit.
Eivät mitkään tavalliset aamiaiset, vaan herkutteluhetket, joiden voimin jaksaa koko päivän. 

Viime sunnuntaina päivän aloitti värikäs herkkubrunssi. 
Paprikamunakkaat, pekoni, suosikkiappelsiinimehu sekä avocadoleivät loistivat kilpaa liikennevalojen väreissä. 

...

Share

Seattle skyline -tennari

Ladataan...
Nutshell Sea of Sorrow

Olipa kerran tennari. Ja sen toinen puolisko. Tapasin tennaripariskunnan nököttämässä Anttilan kenkähyllyllä kutsuen nimeäni. Enhän minä mitenkään voinut vastustaa noita koiranpentu-ilmeellä katsovia tennareita, vaan päädyin tuomaan ne mukanani kotiin. Jotain niistä kuitenkin puuttui...ehkäpä...ei...mutta jos sittenkin..

...

Share

Mukavan mausteinen Chai-latte

Ladataan...
gaselli Parasta juuri nyt

Olen muutamaan kertaan napannut kahvilasta mukaani Chai-latten, kun olen kaivannut jotain lämmintä ja lohduttavaa juomaa ilman kofeiinitärinää. Chai-latte on miellyttävän mausteinen ja maitoinen teejuoma, joka kuitenkin kahviloissa valmistetaan lähes poikkeuksetta siirapista. Päädyin siihen, että on varmasti terveellisempiä ja autenttisempiakin tapoja valmistaa kyseistä juomaa.

DSCF6152.jpg

...
Share

Kauluskorut korviksista

Ladataan...

image.jpgLoistavia uutisia ei-näpertelijöille! Esittelin muutama viikko sitten Fimo-massasta tekemäni kauluskorut mutta jos pikkutarkka väkertely ei jostain syystä kiinnosta, kauluskorut voi toteuttaa myös todella helpolla tavalla.

...

Share

DOMINO CUPCAKES

Ladataan...
Tintti K Tintin

Viikonloppu lähestyy ja ehkä olet aikeissa leipoa jotakin herkkua sen kunniaksi? Tässä yksi ehdotus, mikäli tuhti suklainen herkku olisi viikonloppuna paikallaan. Valmistin itse cup cakeseja Cheek-etkoillemme ja vaikka itse sanonkin, oli lopputulos sen verran herkullinen, että jaan ohjeen kanssanne. 

PicMonkey Collage99.jpg

Tämäkin resepti on...

Share

Syyshortensia

Ladataan...
Gardener Gardener

IMG_2538.jpg

Tämä vuosi on ollut hortensioille suotuisa, ainakin meidän pihassa. Syyshortensia (Hydrangea paniculata `Grandiflora´) on ollut todella nimensä veroinen. Kukat ovat aivan valtavia ja tässä vaiheessa tulee aina mieleen ne suositukset kevätleikkauksille. Leikkaa kaikki lyijykynää ohuemmat versot pois. Niin, tällainen lentopallon kokoinen kukinto ei taida pysyä muuten pystyssä...

Share

Pages