Valkoinen voi pelastaa sistuksessa - pöydän upea muutos ;)

Ladataan...
Bantsku På andra sidan havet

Alettiin kunnostaan olohuoneen muuten-aivan-kamalaa-pöytää viikko sitten. En pidä ollenkaan pöydän väristä ja no, ei se muutenkaan ole sellainen, jonka itse valitsisin. Pöytä on ollut sen verran ruma, että pari ihmistä on kysynyt ”mikä tuo pöytä on?”  Vastaavaan en ole ennen törmännyt vaikka suorapuheisia ystäviemme kesken olemmekin. :D Voi myös olla, ettei pöytä ole sopinut kotiimme ja muiden huonekalujen kanssa. Halusin kokeilla pöydän ”parantamista” maalaammalla sen valkoiseksi....

Share

Mutta minä rakastan sinua ( Osa 1)

Ladataan...
MikuMelinda Mikun Storybook

Kaukana Etelä-Koreassa, missä luonto on kaunista ja miljoonakaupunki lähellä on rauhaisaa. 
Kaverukset Aron, Baekho, JR ja Minhyun harjoittelivat läheisessä puistossa tulevaa keikkaa varten.He lauloivat ja tanssivat parhaansa mukaan, eivätkä antaneet ohikulkijoiden häiritä keskittymistään. Bändin johtaja JR tarkkaili poikia tyytyväisenä. Hänen mielestään nämä olivat kehittyneet sekä tanssin , että laulun osalta. 

" Hyvä, mutta jotain puuttuu. " 

" Ai, kuten mitä? " 

...
Share

Halloween mokkapalat

Ladataan...
Minnea Minnean muruja

Oletko miettinyt, että mitä helppoa ja hyvää tarjoaisit Halloweenina? Tässäpä olisi helppo, nopea ja maistuva ohje!

Olen mokkapalojen suuri fani, joten ajattelin päästä helpolla, ja tuunata tutusta mokkapalaohjeesta Halloween version. Alkuperiäinen mokkapalaohje on K-Ruoka.fi-sivuilta napattu. 

...

Share

Hylly sohvan takana

Ladataan...
Anniina V Anniina V Blog

Meiltä ei olohuoneesta sohvapöytää löydy - rahi kun vie sen loogisimman paikan....

Share

Puikoista: Cousteau pipo

Ladataan...

Ilmojen kylmetessä mies toivoi, että kutoisin hänelle uuden pipon. Toiveissa oli Cousteau pipo tupsulla syksyä ja talvea varten. Pipo valmistui jo jonkin aikaa sitten, mutta käyttöön se otettiin vasta lauantain kauppareissulle. 

Kudoin pipon poikasen peiton jämäksi jääneestä 7veljestä langasta. Väriksi mies valkkasin viininpunaisen ja tupsu tehtiin mustasta langasta. Piposta tuli...

Share

Alpakkapipo & arvonta

Ladataan...
sunday mornings Sunday Mornings

Olen neulonut tällaisia alpakkapipoja aiemminkin ystävilleni, mutta vasta nyt tajusin ottaa sellaisesta kuvan tänne blogiin. Pipo on siis neulottu alpakkalangasta ja kuviona on sama patenttineule kuin tekemissäni kevätpipossa ja syyspipossa. Näitä pipoja on ollut sen verran kiva neuloa, että päätin myös arpoa yhden sellaisen. Ohjeet...

Share

Kuivattuja omppuja

Ladataan...
Gardener Gardener

Näin myöhään syksyllä puutarhasta saa vielä satoa, sillä talviomenat ovat kypsyneet kaikessa rauhassa ja alkavat vasta nyt makeutumaan. Kesäomppuja sai elokuun alussa, syysomput kypsyivät jossain vaiheessa syksyllä ja nyt on sitten talviomenoiden vuoro. 

Jos olen ihan rehellinen, niin tässä vaiheessa kautta alkaa jo olla ihan valmis talven tuloon, sillä hillottavaa,...

Share

Juniorin synttärit

Ladataan...
minttuli minttu ja meirami

Eilen vietimme nuorimmaisen synttäreitä hampurilaisten ja suklaakakun kera. Ulkona oli kolea syyskeli, mutta täällä kotona oli hyvässä seuraasa nautittu maittava ateria. Koko loppuilta menikin sitten maha piukeana sohvalla loikoillen. 

Olen pitänyt itseäni aina täysin kesäihmisenä, mutta ehkä minusta on tullut myös hämärän hyssyä rakastava syysihminen. On niin kiva, kun ei tarvitse lähteä mihinkään. Saa vain kaivautua peiton alle, poltella kynttilöitä ja...

Share

Kolmen raaka-aineen munaton ja voiton munavoi

Ladataan...
HanKo Running on Tofu

Jo pidempään on ollut tarkoitus testata vegaanista munavoita. Vegaanisessa versiossa ei luonnollisestikaan ole sen kummemmin kananmunaa kuin voitakaan, joten en oikein tiedä miksi tätä kutsuisi. Tofumargariiniksi? :D Viikko-pari sitten sain vihdoin aikaiseksi tätä kokeilla ja jummi, sehän maistuu ihan oikeasti munavoilta!

...

Share

Hukun omppuihin (apua!) + parit överihyvät vinkit

Ladataan...
pöpelikössä Pöpelikössä

Omppuja siellä, omppuja täällä, omppuja omppuja omppujaaaaaarghhh! Meidän omat kaksi omenapuuta ovat vielä niin pikkiriikkisiä, että niistä ei ole satoa vähään aikaan odotettavissa. Mies sai kuitenkin käydä omenavarkaissa vanhempiensa puussa ja minun annettiin ymmärtää ettei siellä nyt kovin kummoista satoa ole. Väärin ymmärretty.

Siis sehän on tosi tosi jees, että saa ilmaiseksi kaikkia ihania luonnonantimia, varsinkin kun tänä syksynä mun...

Share

Pages