MINIMALISMIMAANANTAI / takkeja ja tavaraa ympäri eteistä

Ladataan...
Riitumaria Riitumaria

Suomessa on niin ihania eteisiä, kun ne on vuorattu kaapeilla ja muutenkin toimivilla sisustusratkaisuilla. On naulakkoa, kenkätelinettä ja peiliovellisia kaappeja. Irlannissa taas monissa kodeissa kaappeja ei ole lähimaillakaan, kun astutaan sisään kotiin. Säilytysratkaisut on tehtävä itse.

Tässä vasemmassa kuvassa on meidän eteinen, jossa kenkiä lojuu niin paljon, että just ja...

Share

Viime aikoina

Ladataan...
marjapilami Nørrebro Summers

Pahoittelut hitaahkosta postaustahdista, meikäläisellä on ollut haasteita aikataulujen, kirjoitusinspiraation ja energian kanssa. Ja päivänvalon! Kuvavarannotkin alkaa olla loppuun kaluttu. Ei mikään supertehokas kombo. Tavallaan ei tapahdu juuri mitään, mutta toisaalta taas ihan hirveesti kaikkea.

Viime aikoina mä oon

...varannut paljon reissuja. Luvassa on muun muassa hulppeita hotelleja Thaimaassa, Flow-...

Share

KUN MIES SISUSTAA

Ladataan...
sannieerika sannieerika

On varmaan sanomattakin selvää, että minä vastaan hyvin pitkälti kodin sisustuksesta. Tämä on kuitenkin meidän koti, ja tavoitteena on molempien viihtyvyys. Viime aikoina mies onkin halunnut ottaa entistä enemmän osaa sisustuspuoleen ja pakko sanoa että olen positiivisesti yllättynyt! 

Tv-taso on nykyisin kokonaan poikaystävän valtakuntaa, eikä minun maljakoilla ja kynttilöillä ole sinne mitään asiaa. Tämä ehkä hieman harmittaa, kun on yksi paikka vähemmän omille asetelmille...

Share

Tammikuun suosikit

Ladataan...
Gardener Gardener

Tammikuussa kaipaa elämään vahvoja värejä. Ruokakaupasta haen hurjia määriä appelsiineja ja kukkakaupasta tulppaaneja. Tänä viikonloppuna kimppuun päätyi tumman punaisia ripsureunaisia sekä valkoisia ja vaaleanpunaisia tulppaaneja. Tulppaanien lomaan laitoin muutamia koivun oksia ja muhkea kimppu päätyi vanhaan Riihimäen lasin vaasiin. Tämä vaasi oli vuosia hyvin vähällä käytöllä...

Share

Vihdoin se täydellinen pöytälamppu

Ladataan...
josha P.S. Never stop smiling

 

Jes! Tällä hetkellä koen niin suurta materialismionnellisuutta ettei mitään rajaa. Pyörähdin perjantaina pääkaupunkiseudulla työhaastattelussa, ja paluumatkalla halusin pistäytyä Ikeassa. Siellähän käytiin viimeksi viikko sitten, mutta en silloin pystynyt ostamaan mitään. Reissulta jäi mieleen...

Share

Virkattu valopallosarja

Ladataan...

Viime viikolla esittelemieni isojen valopallojen lisäksi tein yhdeksi joululahjaksi pienemmistä palloista koostuvan valopallosarjan. Alkuperäinen ohje löytyy täältä.

...

Share

Kohti kakluunia

Ladataan...
Nea 414 414 km

Asioilla on tapana järjestyä, tai näin mulla on ollut tapana uskotella itselleni. Reilu kuukausi takaperin selailin myynti-ilmoituksia ja vastaan tuli täydellinen asunto puulattioineen ja kakluunoineen. Herra ei ollut mun kanssa ihan samoilla linjoilla, hän ei kuulemma missään 1800-luvun suojelukohteessa asuisi. Mielikuva musta aamutakki päällä takkatulen ääressä ehti siis jo unohtua mutta päätettiin kuitenkin käydä katsomassa asuntoa.

...

Share

Hemma x Polkka Jam

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Berliinissä asuva suomalaiskaverini postasi juuri tällä viikolla FBssä kuvan marketin kosmetiikkahyllystä ja kysymyksen: Käykö muillekin sama, että tarvisi ostaa jotain tuotteita, mutta pakkaukset on vaan niin rumia, ettei PYSTY?!

En usko että tämä on vaan #designerproblem...

Share

Pages