Maalaisromantiikkaa

Ladataan...
Asilien Asilien

Sain tänään auringonpistoksen. Muistan hämärästi lapsuudesta, miltä sellainen tuntuu, kun tuli leikittyä auringossa liian kauan ja yhtäkkiä tuli hirvittävän huono olo. En jotenkin ajatellut että minä, nykyään pari kymppinen terveydestäni hyvin huolehtiva tytöntyllykkä, voisin saada sellaisen. Ja herttinen sentään, heti kun uskaltaudun lähtemään pidemmäksi aikaa tuonne helteeseen, menen ihan juoksulenkille, niin eikös sitten aurinko pahainen minua pistä. Voi jumpe, muistin että auringonpistos...

Share

Hyvästi, Oh Sweet May!

Ladataan...
SweetMay Oh Sweet May!

Kulunut kesäloma oli täydellisesti onnistunut irtiotto arjesta sekä harrastusmielisestä bloggailustani. Nautin jokaisesta päivästä ja ennen muuta ihanasta vapauden tunteesta.

Kesälaitumella onnellisena kirmaillessani koin suoranaisen herätyksen siitä, mitkä asiat elämässä ovat aidosti merkityksellisiä...

Share

Vaatehuoneen muodonmuutos

Ladataan...
Mrs H Mrs H

Uusi vaatehuone alkaa pikku hiljaa muodostumaan. Listat edelleen puuttuvat ja muutamaa pientä viilausta vaille alkaa tavarat olla paikoillaan. Alunperin oli suunnitelmissa toteuttaa seinät Tikkurilan Tunto karhea- maalilla mutta päädyttiinkin budjetti ratkaisuun. Tätä maalia olisi joutunut ostamaan litra kaupalla tähän tilaan, joten hinnan muutos korkeasti ylöspäin ei innostanut. Seinät tehtiinkin antiikkilaastilla. Täytyy sanoa , että olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen. Rappauksen...

Share

Voittajakonsepti: kesäkassi

Ladataan...

kesäkassi (2 of 2).jpg

Kesän voittajakonseptiksi on yksimielisellä äänestyksellä valittu kesäkassi. (Äänestykseen osallistuivat minä, mä ja meitsi. Myös Stella ilmaisi vahvan kannatuksensa, vaikka olikin äänestyshetkellä poissa. Eilen hän nimittäin ilmestyi Pihlajasaareen mukanaan pyykkikoriani suurempi olkikassi, joka veti sisäänsä  asioita...

Share

Kiusaako paarmat ja hyttyset?

Ladataan...
Piiperö Viherpiiperö

Jos kiusaa, niin ei hätää - pika-apu on keksitty! Sivele itseesi tiikeribalsamia ennen kuin menet metsään. Tänään se on testattu yhdessä anopin kanssa ja toimii :). Kaverit kyllä pörräsi ympärillä, mutteivat juurikaan käyneet kimppuun. Balsami myös viilensi ihoa mukavasti.  Testissä oli white balsami, mutta uskoisin, että  myös ruskea versio balsamista käy tai vaikka käärmesalva. Mustikka saalis oli lähes 4 litraa.

 

...

Share

Pieni katutaiteilija ja karvainen stalkkeri

Ladataan...
Iksu Tassuja ja töppösiä

Erään kesälomareissun päätteeksi koukkasimme kotiin ABC:n ja Hesburgerin kautta, ja sieltä mukaan tarttui katuliidut. Otimme ne mukaan mummolaan ja päästimme pienen taiteilijan valloilleen.

katuliitu.JPG

katuliitu2.JPG

...

Share

Tilaihmeet

Ladataan...
louna Hellanlettas

Meillä on pieni asunto suhteessa asukkaiden määrään ja tilaihmeet ovat aina lämpimästi tervetulleita. Mitä niksejä teillä on jakaa tilan säästöön?

Tämä se vasta nerokas keksintö on. Kummasti tulee kaappiin tilaa kun ei laita jokaista vaatetta eri henkariin. Tähän monikoukkuiseen henkariin mahtuukin jopa 12 vaatetta roikkumaan. Löytö Biltemasta.

...

Share

Pehmeyttä aamujalan alle

Ladataan...
eikku eikkustan

IMG_2178.JPG

Kodin1'n alen loppurysäyksestä onnistuin haalimaan kauan kaipaamani uudet matot sängyn viereen. Tempo, 80x150. Juuri sopivan kokoiset, tuntuiset ja väriset. Ilolla ostaa mattoja, kun hinnat ovat näin sopivat. Normaalin kappalehinnan 59,90 sijaan sain näitä kaksi kolmellakympillä.

...

Share

Rento reissu messuille

Ladataan...
Amal Kuplassa

Tiistaina pääsimme kahdestaan miehen kanssa Asuntomessuille ja siirtymä messualueelle hoidettiin rennosti laivalla. Ilma oli hikinen, joten emme lähteneet kovin perusteelliselle kierrokselle, enemmänkin fiilistelemään, minkä vuoksi en hirveästi kuvannutkaan kohteita. Muutama otos tarttui matkaan, joten tässä muutamia juttuja, jotka saivat kameran räpsymään.

P7224595.JPG

...

Share

Kummin tehtävät

Ladataan...
Asikaine Asikaine

Puuhellan hommannut kotkalainen tätikaksikko saapui iloksemme pääkallopaikalle ihastelemaan paikoilleen asennettua valurautakaveria = tarkistamaan, onko Hippi hoitanut Harvian hormiliitännät oikeaoppisesti kohdalleen ja onko luukun lasi ehjä. Täältähän puuttuu ne tulitiilet!

kuva.JPG

Hengellisen...

Share

Pages