Sotkua ja saastaa Turusta

Ladataan...
21m2 21m²

 

Ostin kaksikymmentäyksi neliömetriä sotkua ja saastaa Turusta, siitä joen uomalta. Ylin kerros, kiva hinta ja hyvä pohja kutkuttelivat. Asuntonäyttö kesti muutaman minuutin: havaitsin valon, viehättävät maisemat ja kaltoinkohdellut alkuperäisratkaisut. 

Sain asunnon haltuuni hiljattain, helmikuussa, törkyisessä kunnossa....

Share

Parvi

Ladataan...

Yksi muutos suunnitelmiin, josta en ole blogin puolella vielä maininnut on esikoisemme huoneeseen, tai pikemminkin sen ulkopuolelle, tuleva parvi (miten minusta tuntuu, että vain meillä näitä muutoksia alkuperäisiin suunnitelmiin on tullut jo ehkä vähän liikaakin??). Ja tällä kertaa idea ei todellakaan ollut lähtöisin meiltä, vaan naapurustoomme taloa rakentavalta Essiltä (kiitos vain nerokkaasta ideasta Essi!). 

...

Share

Pala kerrallaan asiat valmistuvat

Ladataan...

Olen pitänyt hieman taukoa blogin kirjoittelusta. Edistymistä tapahtuu kokoajan, mutta jotenkin ajatus, että laittaisin kuvan jokaisesta listasta ja hyvän stoorin perään, ei välttämättä mielenkiintoa kummemmin herättäisi. Itse tosin on innoissaan jokaisesta pienestäkin palasesta, jota saadaan aikaiseksi. Nimittäin listahommat ovat helppoja, mutta kuolettavan tylsää puuhaa. 

Taidankin tähän päivittää siis viimeisimmän tilanteen ja laittaa blogin hiihtolomalle. Jatketaan blogaamista...

Share

Alkukankeutta

Ladataan...
Madeleinen Helminauhaa

Alkukankeutta ja rankan työviikon jälkeisiä tunnelmia, siispä näihin kuviin ja viikonlopun tunnelmiin. Herkuttelua (aivan liikaa!), lukemista, urheilua, synttäreitä, Sherlockia ja ensi viikon ruokalistan suunnittelua, niistä koostui tämä viikonloppu. Niinpä myös näiden kuvien saattelemana blogini saa alkusysäyksensä.. :) Tervetuloa!

...

Share

DIY leikkikauppa

Ladataan...
Ladybugs mama Puuroa tukassa

Tämän viikon aikana saimme aikaiseksi tytön huoneeseen kioskin. 

 

Meidän 2,5 vuotiaamme on todellinen Risto Räppääjä elokuvien ihailija ja kertoi tahtovansa Elvi-tädin kesäkioskin. Hetken tuumailimme jospa vain laittaisimme äitiyspakkauslaatikon lattialle myyntipöydäksi ja täyttäisimme kauppatavaralla tytön huoneessa olevia hyllyjä. Ihan mukava kioski sekin olisi...

Share

Meille on murtauduttu

Ladataan...
Riitumaria Riitumaria

Heräsin viime yönä siihen kun boilerikaapin ovessa roikkuva avain kilahti. Tämä ovi on makuuhuoneen oven vieressä. Seuraavaksi huomasin valojen olevan päällä käytävässä. Tökkäsin Aimén hereille. Kuulin liikettä olohuoneesta. 

Jos Aimé nukkui vieressäni, kuka sitten liikkui olohuoneessa. Tunsin sydämeni sykkeen voimakkaampana kuon koskaan. Olin peloissani. Joku oli tunkeutunut kotiimme.

Aimé avasi makuuhuoneen ovea ja paukautti sitä voimakkaasti, otti siivouskaapista imurin osan...

Share

Tältä näyttää porukoilla + kirppisvinkki

Ladataan...
TeeaLotta Toisella Linjalla.

Tuntui vaan jotenkin niin hyvältä päätökseltä tulla hektisen viikon jälkeen porukoille evakkoon. Maistuu kotona oleilu taas ihan erilailla. 

Perjantaina kävin entisellä Crossfit salillani vetämässä viimeisetkin mehut itsestäni. Tuli taas pelottavan kova ikävä boxille, ei auta itkut.. tällä opiskelijan budjetilla ei yksinkertaisesti vaan ole mahdollisuutta treenata kuin tavallisella punttisalilla. Eilen käytiin perinteisellä Sisustusnavetan koluamisreissulla, ei tarttunut tällä kertaa...

Share

Valo yössä

Ladataan...
T-100 (G)ROUND ZERO

Sen sijaan, että puristaisin muuttoa seuranneesta, nilkat turvottaneesta viikosta ja uudesta kodista jonkinlaisen ajatustimantin, mietin puoli yhden maissa lauantain ja sunnuntain vastaisena yönä pahvilaatikoin sisustetussa kodissamme mm. seuraavaa:

- Mitkä ovat realistiset mahdollisuuteni muovailla viikossa sokerimassasta kaikki Ryhmä Hau -sarjan koiranpennut (joita lapsen puheiden perusteella on noin sata ja yksi) koristamaan kuusi vuotta täyttävän sankarin kakkua? Luonnollisestikin...

Share

Desing-klassikko Kilta tuoli

Ladataan...

En ollut uskoa silmiäni kun tänään eteeni sattui tämä loistokuntoinen Kilta tuoli.

Olli Mannermaa suunnitteli Kilta tuolin Tehokaluste Oy:lle (nykyinen Martela) vuonna 1955. Tuolista pidettiin heti sen toimistokalusteeksi sulavan muotokielen takia ja tuolin vanerista valmistettu alkuperäisversio voitti mitalin Suomen suurmessuilla samana vuonna.

...

Share

Ikkunaremontti edessä

Ladataan...
ande Pilvilinnoja

Vanhojen talojen kirous. Kesällä ei näy mitään kummempaa ja mahdolliset ongelmakohdat jotka ilmoittavat itsestään, katoaa asiallisen hoidon ja ongelmien ratkaisujen kautta. Mutta sitten koittaa syksy ja talven kautta siirrytään kevääseen, niin ongelmat nousevat pahempina esille! Tämä talvi on ollut kaikenlisäksi aivan kauhea, ensin märkää jonka jälkeen pukkaa jumalaton pakkanen ja taas nousee lämpötila plussan puolelle.

Marian huoneen ikkunat alkoi syksyllä näyttämään elämisen...

Share

Pages