Penkki eurolavoista DIY

Ladataan...
Victoria Happy fincrochet

 

 

Omakotitaloon muutettua päätettiin mieheni kanssa tehdä uuteen kotiin mahdollisimman paljon omin käsimme. Minä yleensä ideoin ja mies toteuttaa :D Tällä kertaa tehtiin kaikki yhteistyössä ja lopputulokseen ollaan erittäin tyytyväisiä.

Tarkoitus oli tehdä meidän pikku-aulasta valoisa ja...

Share

Arkiaamuissa on tunnelmaa

Ladataan...
Tuuli S Mutsilook

*Yhteistyössä, be&liv

Hitaissa arkiaamuissa on mielestäni jotain erityisen ihanaa, mikä poikkeaa täysin esimerkiksi viikonlopuista. Rauhalliset, yhdessä vietetyt pitkät arkiaamut ovatkin kuin pieniä varastettuja hetkiä sen perusarjen ja touhuamisen keskellä.

...
Share

Katso Shameless-sarjaa

Ladataan...
Pumpuli Pumpulielämää

Minä ja mieheni olemme onnellisesti jääneet koukkuun tv-sarjaan "Shameless".

Alkuperäinen on englantilainen, mutta (myös Suomen) Netflixissä näkyy sen amerikkalainen versio.

Sarja kertoo HC alkoholisti-isän kanssa sinnittelevästä isosta Gallagher-perheestä Chicagossa. 

Sarjassa näyttelee muun muassa Emmy Rossum, William H. Macy ja ihan parhaan roolin tekevä Joan Cusack (Addams Family 2:n Debbie!) Tai sitten lempparini on Lip:n roolin tekevä Jeremy Allen White (...

Share

Virkkauksia

Ladataan...
_Niksu Pöllölä

HipHei

Nyt kun en pysty kauheasti liikkumaan pitää keksiä jotain mitä pystyy edes tekemään. Innostuin siis virkkaamaan. Vähän piti palautella mieleen miten perus jutut meni, mutta siitä se taas lähti. Nyt on joululahjoja hirvittävä kasa: tiskirättejä, koreja, hedelmiä jne.. Jouluahjaksi ajattelin lapsille virkata reput mutta ne on viellä kaikki työn alla. 

Kyllästyn helposti jos teen koko ajan samaa asiaa. Niin olen nyt pitänyt pienen tauon virkkauksessa ennen kun kyllästyminen...

Share

Kosmetiikkavuoren takaa

Ladataan...
yearofme Year of Me

Joskus useampi vuosi sitten innostuin tekemään koetilauksen silloin uudesta tuotteesta, jonka ideana oli kiikuttaa pientä maksua vastaan kotiisi joka kuukausi paketillinen kosmetiikkaa. Paketin sisältö oli vaihtuva ja joka kuukausi yllätys. Miten kiva idea! Koejakson jälkeen päätin alkaa toistaiseksi kestotilaajaksi.

 

Vuosien varrella mietin silloin tällöin, että onko tässä järkeä. En ensinnäkään mielestäni...

Share

Pesuhetki

Ladataan...
Joennae Kissakaverit

Sennalle on syntynyt huono tapa. Nykyään kissat ovat paljon ulkona ja tottakai kinuavat sinne. MUTTA Senna päättää että paras hetki kerjätä ulos on aamuyöstä... raapien ovea joka on löysä ja josta kuuluu samalla hirveä mekkala. 

Kahtena ensimmäisenä yönä Jarnolla meni hermot ja päästi neidin ulos. Tajuttiin että tämä on virhe, koska nyt neiti oppii siihen että kun paukuttaa sitä ovea niin saa tahtonsa läpi. Sovimme toisenlaisen suunnitelman. 

Kolmantena yönä Senna kinuaa...

Share

Siivouspulla

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

Minun paappani opetti jo ollessani ihan pieni minulle erään hyvin tärkeän käsitteen.

Siivouspulla.

Se on palkinto, jonka saa, kun on tehnyt viikkosiivouksen. Muistamme aina vaihtaa siivouspullakuulumiset, eilen kun kyläilin taas Riihimäellä, kuulin viime perjantain siivouspullan olleen munkkirinkilä.

...

Share

Viikonlopun kuulumisia

Ladataan...
Taru Mari Stuff About

 

Pohdin eilisessä postauksessa sitä mitä lukijat haluavat lukea ja arjesta kirjoittamisesta. Päätin siis kirjoittaa omasta viikonlopustani, siitä ihan tavallisesta. :)

 

Perjantai sujui aika perinteiseen tapaan; aamupalaa, leikkiä,...

Share

Moving in

Ladataan...

Moikka! Lupasin viime kerralla kirjoittaa seuraavaksi meidän muutosta uuteen asuntoon Kuopiossa. Etsittiin siis asuntoa vielä kun olin Yhdysvalloissa, ja meillä kävikin ihan älyttömän hyvä tuuri jo toista kertaa, saman asunnon kanssa.

Suoritin siis vuosi sitten syksyllä Erasmus-vaihtoa Lyonissa, Ranskassa, ja tarkoituksena oli palata jouluksi Suomeen ja muuttaa saman tien tammikuusta lähtien uuteen isompaan asuntoon Kuopiossa. Siinä samalla asuntometsästyksen keskellä päädyin...

Share

Pages