Nørrebro Summers -Marja: "Elämä Helsingissä ei ollutkaan niin vaaleanpunaista"

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Haastattelemme Lilyn suosikkibloggaajia ja julkaisemme juttuja pitkin kesää! 

 

Nørrebro Summers -blogin kirjoittaja rakastui tanskalaiseen mieheen, jätti Helsingin taakseen ja osti asunnon Kööpenhaminasta. Vintageliikkeitä, kauniita yksityiskohtia ja tuplacappuccinoja rakastava Marja kertoo täsmävinkit ulkomaille muuttamiseen. 

 

...

Share

Suuri unelmani, joka tuskin koskaan toteutuu

Ladataan...
marjapilami Nørrebro Summers

Vielä ehkä vuosi sitten tästä haaveesta ei tiennyt itseni lisäksi juuri kukaan, F:lle olin asiasta puoliksi läpändeeroksena maininnut. Ja kai pidin sitä vitsinä itsekin. Viime aikoina oon kuitenkin sanonut sen ääneen jo monta kertaa, muutamallekin eri ihmiselle. Kenties se kertoo siitä, että tää haave on vaivihkaa ujuttautumassa sieltä haluan huippumalliksi, sitten kun voitan lotossa 87 miljoonaa vaikken koskaan lottoa, tahdon asua Välimerellä ja pukeutua valkoisiin...

Share

Raakileita

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Jännintä puutarhanhoidossa on katsoa, millaista satoa hyötykasvit, puut ja pensaat tuottavat.

Omenoiden suhteen vuosi on selkeästi heikompi kuin viime syksy. Mutta silloin omenaa tulikin vähän liikaa, joten vähempikin määrä riittää.

Makeita kesäomenia tuottavassa puussa (yllä) on...

Share

DIY kosmetiikka - kahviset sokerikuorinnat

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

 

Kosmetiikkakeittiössä valmistui tällä kertaa kahviset sokerikuorinnat huulille ja vartalolle. Huulikuorinta oli Sofian toive ja Pinterestistä löytyi vaikka mitä ohjeita, joista me valitsimme mieleisemme. Myös vartalon suolakuorinta-aine oli lopussa, joten intouduin tekemään satsin kahvikuorintaa myös vartalolle.

 

...

Share

Ihanat pionit

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Mä kans kun muutkin! Eli pionipostaus. Meillä ei valitettavasti ole omaa pihaa, jossa voisi kasvattaa pioneja tai muitakaan kukkia (eikä siitä tulisi edes mitään jäätävän araknofobiani takia), mutta meidän mammalassa (äidin äiti) sekä poikaystävän (P) kotona on mahtavat kukkaistutukset. Molemmista pihoista löytyy myös pioneja. 

Eilen, kun lähdin töistä,...

Share

Löysin vihreän peukaloni?

Ladataan...
Torey Näissä neliöissä

Sain reilu vuosi sitten mieheltäni naistenpäivänä upean orkidean. Se kukki kauniisti kuukausia, ja kukkien mentyä päätin uhkarohkeasti kokeilla, saisinko sen säilymään talven yli ja kukkimaan uudelleen.  Olin kuullut, että orkidea on vaikea saada kukkimaan uudestaan.

Orkidea alkoi kuitenkin tehdä uutta lehteä ja lopulta kasvattamaan vartta. Ja lopulta siihen puhkesi KUUSI kaunista kukkaa. Sopivasti yksi jokaiselle aviovuodellemme. ♡

...

Share

Tomaatit ja tuoksuherneet

Ladataan...
Tiikerikatti Väriterapiaa

Olen varmaankin monessakin yhteydessä päivitellyt tätä kylmää kesää ja surrut tomaattejamme, jäävätkö vallan vihreiksi eivätkä kypsy ollenkaan. Kyllä näitä tomaatteja on rakennettu kuin Iisakin kirkkoa, mutta pientä valoa alkaa näkyä tunnelin päässä.

Tämä oli lähtökohta. Kauniita vihreitä raakileita, päivästä toiseen ja viikosta toiseen. Kunnes,..

...

Share

Pages