Tohtori ei

Ladataan...
A. Arokivi Method to madness

Sain tuparilahjaksi mieheni isoäidiltä kaksi tuolia. Minulle informoitiin, että ne ovat valkoiset ja "jotain designia". Selvä pyy, tuokaa peremmälle.

Kun tulin töistä kotiin odotteli tuolikaksikko minua keittiönurkkauksessa....

Share

Siivouspaperitestin tuloksia

Ladataan...
Kristaliina Puutalobaby

Yhteistyössä: Serla

Plim plom, testattu on. Nimittäin ne Serlan siivousliinat ja siivouspaperit; sekä meillä puutalossa että viiden lukijan kotona, plus neljässä muussa blogissa - yhteensä 20 testaajaa siis. Tässäpä tuloksia!

Kosteat siivousliinat

Meillä puutalossa näitä valmiiksi kosteita siivousliinoja käytettiin etenkin keittiössä....

Share

Syyssahrami

Ladataan...
Gardener Gardener

Istutin syksyn alulla syyssahramin Crocus speciosus sipuleita nukkapähkämön Stachys byzantina lomaan ja nyt ne ovat nousseet! Ihania liloja kukkia keskellä lokakuun ensimmäisiä kirpeitä päiviä! Todella toivon etteivät nämä jää vain yhden syksyn ihmeeksi vaan nousevat tulevinakin syksyinä. Tähän vuodenaikaan ei pahemmin muita kukkijoita puutarhassa ole.

Share

Helpotusta arkeen

Ladataan...

 

Syksyn yksi huono äiti- fiiliksen aiheista on ehdottomasti ollut vaatteiden nimikoimattomuus. Lapset aloittivat elokuun alussa vastavalmistuneessa päiväkodissa uusien hoitajien ja lasten kanssa. Meidän remonttielämä ja asuminen...

Share

Paras kirppislöytö

Ladataan...
AnitaN Tervetuloa Suomeen

Missä olet Laura -blogin Laura kirjoittaa blogissaan tosi hyvin kirpputoriaiheesta. Laura kysyi samalla omaa parasta kirppislöytöä – lupasin tarttua haasteeseen.

Ensin on sanottava, että parisenkymmentä vuotta kirppareilla käyneenä on ollut tosi kiva huomata, että valikoima on laajentunut. Lieneekö syy siinä, että vaatteita...

Share

Ipanan1v juhlat

Ladataan...
louna Hellanlettas

Viikonloppuna vietimme perheemme miesten syntymäpäiviä. Ipanalla ja aviomiehelläni on peräkkäisinä päivinä syntymäpäivät ja on juhlittu koko viikonloppu.

Ollaan laitettu kotona sisustus aivan uusiksi ja saatiin juuri ennen juhlia kaikki valmiiksi. (Tästä enne jälkeen kuvia tulossa.)

...

Share

Weekend Style

Ladataan...
Fabulous Fabulous Things

Laivalta mukaan tarttui pullollinen J.P. Chenetin Ice Edition -kuohuviiniä. Tämä kuohuviini on maultaan ihanan raikas ja tuo mieleen kesän. Viikonloppuna nautimme tätä kuohuviiniä jäiden, limelohkojen ja sitruunamelisan kanssa. Ihana yhdiselmä, suosittelen kokeilemaan. Edellisen kerran tätä nautittiin heinäkuussa tässä ...

Share

Sadepäivä

Ladataan...
maikku67 Vihreitä unelmia

Eilinen lumisade muuttui tänään vesisateeksi, mutta sehän ei estänyt pihatöiden jatkamista. Muoviset kastelukannut, vesisaavit ym. kannettiin kylmäkellariin, jotta pakkanen ei niitä haurastuttaisi. Kellariin siksi, että siellä sattuu olemaan reilusti tilaa. Mies puhdisti rännit ja minä siivosin puutarhavaraston. Kukkasipulit pääsivät vihdoin multiin ja sain kompostikasankin kärrättyä. Lehdet odottavat vielä peräkärryä ja kaatopaikalle kärräystä. Komposteihin eivät kuitenkaan kaikki mahtuisi...

Share

Pages