Habitare 2017: Expedition for inspiration

Ladataan...
muddytales Muddy Tales

Finland's largest furniture, design and interior decoration fair was held in Helsinki last week, from 13 to 17 September. I went there to find out what the status of ceramics was in Finland. I wanted to uncover answers to these following questions: ”Are there any ceramics related shows?” and ”How ceramics are used in the show areas?” I was happily surprised to find so much ceramics at the fair as I did.

...

Share

Kuollut kasvihuone

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Oletko epä-viherpeukalo? Tiedän tunteen.

Tapoin Suomessa asuessani kaikki huonekasvit, jopa kaktukset. Nyt en ole enää niin toivoton. Tai minä olen, mutta Lissabonin aurinko vähän jelppii.

Viherpeukaloiden vastakohta on myös tämä kasvihuone, joka...

Share

Hello fall

Ladataan...
inkedprincess Inked princess

Viime viikonloppuna reissattiin Kokkolaan sukuloimaan. Kyllä taas pikkasen kadutti ettei tullut mentyä muutamaa kuukautta aikaisemmin. Vaikka syksy onkin kaunista aikaa, ei kesäkaupungissa hirveästi ole enää silloin nähtävää. No reissu meni muuten kuitenkin hyvin, lukuun ottamatta puhjennutta rengasta takaisin ajaessa. Vitsi mikä tuuri on ollut noitten autojen kanssa.. Pitäis varmaan siirtyä julkisen liikenteen käyttöön :D

...

Share

Voiko Itä-Helsinkiin muuttaa?

Ladataan...

Voiko Myllypuroon oikeasti muuttaa? Myönnän, että se oli ensimmäinen kysymys, joka tuli mieleen, kun päätimme laajentaa asuntohakua Roihuvuoresta itään. Heti perään tuli ajatus: eihän näin saa ajatella. Minähän inhoan ajatusta eri-arvoisista asuinalueista ja niitä edelleen pönkittävistä valinnoista, joita tekevät ne, joilla on siihen varaa.

Tuntuuhan se nyt aivan hoopolta miettiä, voiko Itä-Helsinkiin muuttaa. Maailman mittakaavassa se on lintukoto, jossa voisi edelleen jättää luudat...

Share

Tyylikäs klassikko - Tarhasinisarja

Ladataan...
Gardener Gardener

Tässä mun kaksi ihanaa valkokukkaista tarhasinisarjaa eli Agapanthusta, tuttavallisemmin `Agaa´. Sain nämä kaksi kaunokaista vuosi sitten, juhannuksen tienoilla ja istutin ne silloin näihin tekemiini betoniruukkuihin. Niissä ne ovat olleet siitä lähtien.

...

Share

22. raksaviikko

Ladataan...
Piret lainahöyhenissä

 

vähiin käyvät ennen kuin loppuvat. viikot nimittäin. 

sisäpinnat on nyt tasoitettu kaikkinensa, ja tänään on alkanut maalaustyöt. tämän jälkeen jäljellä on käytännössä enää kiintokalusteiden ja lattian asennus, sekä sisäänmuutto. hurja on tahti.  

pihasuunnitelma ja pihan laitto jää suosiolla tulevaan kevääseen. ainoat ulkoasuun vaikuttavat jäljellä...

Share

Olemme muuttaneet Grand Budapest Hotelliin

Ladataan...

Olemme muuttaneet omaan asuntoon! Lauantaina tapasimme omistajan ja allekirjoitimme paperit ja ajoimme samantien Sveitsin puolelle Ikeaan ostamaan petauspatjaa. Italiassa ei ole olemassa samaa sänkyjärjestelmää kuin esimerkiksi Suomessa ja Ruotsissa (että patjaan...

Share

Mitä syksy tuo tullessaan

Ladataan...
Idaemilii Köyhä shoppailija

Mikä parasta syksyssä/huonointa syksyssä?

Syksyssä hyvät asiat ovat kynttilät, kaikki kauniit syysvärit lehdissä, ihanan lämpimät neuleet ja oloasut, tee, koti illat ja rapujuhlat tottakai. 
Huonot asiat syksyssä ovat pimeys, kohta ei voi enään kuvata kunnolla kun on niin pimeää ja muutenkin syysmasennus tulee pimeyden takia. Kylmä ilma ja vesisade. 

Syksy kolmella sanalla: 

Viihtyisä, pimeä ja lämmin (värit, kynttilät jne.) 

...
Share

Muuttopuuhat on alkanut

Ladataan...
Blueberries Petit Ange

Vanha koti alkaa jo täyttyä uuteen paikkaan lähtevistä tavaroista. Löydettiin edullinen käytetty hoitopöytä ja haettiin se jo vanhalle asunnolle. Se on vaan iso ajatellen meidän pikkukämppään missä ei juuri mitään turhaan tilaa ole. No siinä se nyt odottaa muuttoa sohvan ja ruokapöydän välissä.

Viikonloppuna käytiin avomiehen vanhemmilla hakemassa säilössä olleita vauvan tavaroita jo meille. He tulee kyllä auttamaan itse muutossa mutta heilläkin sitten jo omassa autossa paljon...

Share

Mökkiremontti osa 3: Saunamökin tupa

Ladataan...

Blogissani on ollut kaksikin erillistä mökkiremontista kertovaa postaussarjaa. Toinen käsittelee meidän oman kesäpaikkamme remonttia ja toinen, jo sitä ennen alkanut postaussarja on kulkenut nimellä "Mökkiremontti", ja siinä on esitelty sukumökillämme tekemäämme saunamökin remonttia. Sarjassa on julkaistu osa 1: Rantasaunan pukuhuone ja...

Share

Pages