Hollantilainen ruokakulttuuri (ja kolmen viikon kouluruokalista)

Ladataan...

 

Ennen matkalle lähtöä minulta kyseltiin, että mitä siellä Hollanissa oikein syödään. En oikein osannut vastata, sillä kun esimerkiksi Italiasta tulee mieleen pizza ja gelato, ei Hollannista tule mieleen oikein mitään. 

Yritin rakentaa blogipostausta houkuttelevan näköiseksi hyvillä kuvilla, mutta ei niistä friteeratuista...

Share

Haudutettu raparperi

Ladataan...
hyvaaruokaa Hyvää ruokaa

Kävimme sunnuntaina sukulaisilla kylässä. Heidän pihansa on oikea aarreaitta, jossa kasvaa vaikka ja mitä. Siellä marjapensaiden vieressä, kasvihuoneen takana kasvaa esimerkiksi paljon raparpereja. Satoa oli vielä yllättävän paljon jäljellä, vaikka sitä oli kuulemma lahjoitettu jo monelle kävijälle.

Innostuneena minäkin nappasin ison nipun mukaani ja niistä tein sitten eilen...

Share

Visit-känni-Tampere, Sokos Hotel Tornin Skybar Moro

Ladataan...

Kuukausi sitten poistin Tinderin ja kärsin hetkellisistä sydänsuruista. Samoihin aikoihin tein paluun rakkaan kotikaupunkini Tampereen yöelämään ensimmäistä kertaa puolen vuoden tipattomani jälkeen.  

Vietän lomatonta kesää, koska säästelen kaikki tämän vuoden lomat syys-lokakuulle pidempää reissua varten. Siitä huolimatta olen päässyt ihanan rentoutuneeseen kesämoodiin. Viime kesän perinteitä kunnioittaen olen koukuttanut itseni Netflixiin ja Norjan Paratiisihotelliin (viime vuonna...

Share

Kanavan Kurki + Vihreät vaatteet

Ladataan...

Kanavan Kurki | 5,5% | German Hefeweizen

Harvoin sitä pääsee seuraamaan oluen elämää ihan näin tiiviisti. Sain nimittäin Kanavan Panimolta pullollisen uunituoretta Kurki-hefeweizenia, jota olin panimolla vieraillessa päässyt jo koemaistamaan suoraan käymistankista sekä avoimet ovet -tapahtuman rääppiäisissä kegin pohjalta. Mihin kohtaan pullo pyörähti?

...

Share

Gastronaatti: Arjen ruokavinkit #21

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Rouvan keittiön arkisia oivalluksia esittelevässä sarjassa lähdetään tällä kertaa liikkeelle raparperipiirakasta. Ei varmaan tarvitse edes mainita, että voin hyvin syödä koko vuoallisen yksin. Pääsemme nyt tutustumaan myös täysin uuteen kategoriaan: puutarhamökkiruokiin! Mutta ensin se raparperipiirakka.

"Moni on kysellyt lempiraparperipiirakkani ohjetta, joten tässä...

Share

Juhannus ulkomailla

Ladataan...

Okei annoin otsikon hieman hämätä, sillä eihän täällä mitään juhannusta vietetty, vaan ihan tavallista viikonloppua, joka sitten kääntyi lopulta sairasteluun. Tässä muutaman kuukauden aikana on tullut koettua jo useampi flunssa, mikä on suoraansanoen rasittavaa. Toki ymmärrän sen, että kropalla menee oma aikansa tottua uusiin bakteerikantoihin, mutta tämäkin tauti pamahti ihan yllättäen. Heräsin aamulla silmät rähmien ja sitten nousi kuume, vaikka edellisenä päivänä oli oikein hyvä olo. Noh...

Share

25.6.

Ladataan...
Ranja Vähemmän sokeria!

Huonosti menee: pari annosta Ben & Jerry'siä sekä useampi cookie nautittu vuorokauden aikana. Sen lisäksi perusjutut:

+ aurajuusto-ananaspitsaa, lehtikaalipannukakkua ja raejuustoa.

Share

Arkistojen aarteita: Omnipollo / Dugges Anagram Blueberry Cheesecake Stout

Ladataan...

HUOM! Tämä teksti on viime talvelta, mutta jäänyt syystä tai toisesta julkaisematta. Puhelimen tallennin oli auki, seuraavassa tulos.

Omnipollo / Dugges Anagram Blueberry Cheesecake Stout | Imperial Stout | 12%

Haisee konvehdille.

Nestemäinen juustokakku...

Share

Broileri ananas-riisipedillä

Ladataan...

Tänään saan rakkaan vieraan muutamaksi päiväksi ja en meinaa hellan ääressä huhkia hänen täällä ollessaan, joten tein valmiiksi yhden lemppariruoistani: broileria ananas-riisipedillä.

Isommallekin porukalle helposti ateria ja maistuu yleensä lapsillekin.

Tarvitaan:
paketillinen mieluusti valmismarinadissa olevia broitsunpaloja. Ja kylläkyllä, tiedän että se...

Share

Pages