Samppanjalounas pt.2

Ladataan...
TaikaM Magic Mannila

OOTD #21

Magic & Meri / Shirts: Ukkeli by Teemu Keisteri / Pants: Hot / Shoes: Sassy Business Babe Heels / Hair: What's cooler than beeing cool?

Accessories of the day: Dom Pérignon Brut 2006

 

"Where champagne is,...

Share

Syksyinen bataattikeitto

Ladataan...
Tuikkunen KOIVUMAA

Syksyn kylmenevät kelit vetävät auttamattomasti mielen kohti lämmittäviä, täyteläisiä keittoja. Hehkutin viimeksi perinteisen seitikeiton puolesta ja nyt on vuorossa syksyinen bataattikeitto.

Meidän...

Share

Uunissa paahdettu verigreippi

Ladataan...
Sunday We love sundays

Kodissani leijuu tällä hetkellä ihanan makea tuoksu - sitrusta, kanelia ja inkivääriä. Näitä uunissa paahdettuja verigreippejä voisi tehdä ihan vain huumaavan tuoksunsa takia! Mutta makukin on yhtä huumaava. Yhtä aikaa raikas, lämmin ja mausteinen. Tällä tavoin valmistetut verigreipit sopivat vaikka aamiaiseksi, välipalaksi tai makeannälkään. 

 

...

Share

Vegaani Viikunapiirakka "murotaikinalla"

Ladataan...
MariB Happy Thymes

Syö viikunoita, ne ovat nyt sesongissa ja niitä on hyvin saatavilla kaupoista. Ostin muutama päivä sitten monta pakettia ja niitä on nautittu niin aamupuuron seassa kuin viikunaleivässä. Muutama vielä pyöri nurkissa ja vaihtoehdot olivat joko pilkkoa ne salaattiin tai tehdä jotain herkullista. 

Koska poika oli...

Share

Chorizo–pinaatti–papupata

Ladataan...
Alisa W Suusta suuhun

Suurin osa tuttavistani viettää tällä hetkellä lihatonta lokakuuta. Emme tänä vuonna jaksaneet osallistua siihen, sillä suurin osa arkiruoistamme on joka tapauksessa lihattomia ilman, että kiinnitän asiaan sen suurempaa huomiota. Nyt lokakuussa, kun...

Share

Hampuriin

Ladataan...
Tanskatar Elämää Tanskassa

Suomesta mennään Viroon ostamaan halpaa alkoholia, niin täällä mennään Saksaan.

Tarkoituksena on mennä kahden viikon päästä lauantaina Hampuriin yhdeksi yöksi. Meiltä ajaa sinne n. 4h, joten omalla autolla mennään. Pääsee mies kokeilemaan moottoritiellä paljon meidän uusi auto kulkee. Ollaan katsottu hotelleja ja siinä 500kr eli n.65e paikkeilla saa jo mukavan ja tasokkaan hotellin melkein keskustasta.

En ole ikinä käynyt Saksassa, joten siksi päätimme jäädä yöksi. Samalla...

Share

Aloituspostaus

Ladataan...
himoleipurit kakkuparatiisi

Moikka! Me olemme kaksi tyttöä - jotka ovat innostuneita sekä leipomiseen, myöskin ruoanlaittoon. Kuitenkin luulen, että leipominen on meillä lähempänä sydäntä. Tänne blogiin tullaan kirjoittamaan kaikkia erillaisia postauksia leipomisesta, ja siihen liittyvistä vinkeistä, ongelmista, ja kaikesta, mikä teitä kiinnostaa. 

Yritämme postata mahdollisimman usein, ja otamme kommenteista esitetyistä palautteista neuvoa ja kehitystä blogiin!

...
Share

Vinkki omatekoisten soseiden pakastamiseen!

Ladataan...
Anjuska Ripaus elämäämme

Soseiden kokkaajille vinkki vitonen alla :)

Soseitahan kannattaa tehdä aina isot määrät kerralla, jotta välttyisi jatkuvilta valmistusprosesseilta. Isojen määrien myötä myös pakastaminen tulee ajankohtaiseksi. Jääkaappi säilytyksessä omatekoinen sose säilyy noin 2 vuorokautta, pakastimessa noin 3 kuukautta. Usein on kerrottu, että sose kannattaa säilöä jääpalamuotteihin, josta niiden jäädyttyä ne tulisi painella pakastusrasioihin, josta sitten ottaa aina tarpeellisen määrän sulamaan...

Share

Pages