Hei me leivotaan!

Ladataan...

Minun on jo parisen viikkoa pitänyt leipoa sämpylöitä. Tarvikkeet ovat löytyneet kaapista ja eilen päätin, että torstai saa olla leipomispäivä!

 

Uu! Taikinaa!

 

Nyt täytyy keskittyä. 

 

...

Share

Sydänpizzoja

Ladataan...
Saranda Tyhjä Ajatus

Maanantaina vietimme 7-kuukautisseurustelupäivää. Haha, jep, juhlimme edelleen sitä joka kuukausi. Katsotaan sitten unohtuuko yhden vuoden jälkeen koko merkkipäivä täysin, mutta nyt on tuntunut oikein kivalta huomioida sitä pienillä asioilla.

Tällä kertaa tehtiin pizzaa! Seurustelun alkuaikoina olimme molemmat todella lahopäitä mitä tuli kokkaamiseen ja leipomiseen, joten kukapa olisi arvannut, että seitsemässä kuukaudessa meistä tulisi ihan ookoo kotikokkeja. Toisaalta,...

Share

Rakkaudesta tomaattiin

Ladataan...

Lisää tomaatteja. Valaistus on kiva, mutta tuo soikea alusta (kirkasvalolamppu) ei niinkään. Tavallisesti purkki ja oksat koristavat keittiön pöytää, mutta kuvaa varten viriteltiin näin. Viikko sitten vein varastosta maitolasilevyn kierrätyskeskukseen. Nyt harmittaa, koska se olisi ollut just...

Share

Seesamikana

Ladataan...
JiiHoo Princess in Wonderland

Bongasin Start living your best life-blogista kivan kuuloisen ohjeen ja sitä pitikin testata heti. Ohje on siis suoraan kopsattu Elisan blogista. Teimme tosin tuplasatsina. Ja se linkitys kun ei edelleenkään onnistu, niin kirjoitan ohjeen alle. (Ja jos haluat vierailla Start living your best life-blogissa, pistäppä googleen haku).

 

...

Share

Halloween juhlia haikeana muistelen

Ladataan...
Sus-ki Home Sweet Home

Huoh! Jälleen yhdestä päivästä kunnialla selvitty - ainakin äsköiseen asti. Mieheni, Maailman paras putkimies on jälleen kerran kiltisi nukuttamassa teletappikolmikkoamme untenmaille ja tämä super Äiti ajatteli käydä rauhoittamassa pikkuiset sänkyihinsä hyvänyön toivotuksin. Pikkubroidi yritti ovelasti päästä pinnasängystänsä hokemalla sanaa kakka. Tämä Äiti tokaisi vähäistäkään aivotoimintaansa käyttämättä, että "kakka laittaa nyt pään tyynyyn". Nyt Äiti tässä rauhassa istuu koneen ääressä...

Share

Ai kappas, PT-juttuja taas

Ladataan...

Tässä päivänä muutamana oli meidän salilla PT-palvelut tarjouksessa ja itse PT:kin paikalla niitä esittelemässä. Kuinkas ollakaan, lyhyen juttutuokion jälkeen olin kaivamassa kalenteria pukuhuoneen kaapista ja sopimassa ensimmäistä tapaamista. 

PT on eri kuin edellisellä kerralla, ja myös valmennuspaketin sisältö on hieman erilainen. Tällä kertaa juttuun kuuluu yhteistreenien ja kuntosaliohjelman ohella ruokaohjelma sekä pidemmän tähtäimen treenisuunnitelma, jossa on jaksotettu kevyet...

Share

Gluteenittomat (ja maailman nopeimmat!) tattarileipäset

Ladataan...

Pitkän tauon jälkeen on blogihommia jatkettava helpon kaavan (tai reseptin) kautta. Tämä iltapala ei koskaan petä, onhan se nopea, helppo ja itse tehty. 

Gluteenittomat tattarileipäset syntyvät 2+2+2+2 -kaavalla:

  • 2 desiä tattarijauhoja
  • 2 desiä (...
Share

terveellinen kanawokki

Ladataan...
lomoisio Fashion disease

Tässä ainekset mitä ruokaan tarvitaan. Hunajamarinoiduissa kanoissakin on chiliä, nuudeleissa on chiliä  ja wokkivihanneksissa. Lähtee keho liikkeelle. Ostin myös kaupasta marli vital omena palautusjuomaa joka sisältää extra määrän magnesiumia. Jospa se auttaisi tähän kaamokseen.

...

Share

Tomaattipähkinäpastakastike

Ladataan...

Toinen aivan superi onnistuminen männäviikolta oli tomaattipähkinäpastakastike. Kuin pitkä sana, mitä! Välihuomiona tähän: kirjoitin otsikon pähkinän noin viisi kertaa pöhkinänä. Täst ehkä pitäskin tulla pöhkinäkastike, kaikille pöhköille! With love! Okei, ei. Tätä reseptiä en kuitenkaan siis toteuttanut itse, mutta sain olla ekana maistamassa, eli lähes sama asia? Ei-kö? 

Aivan tajuttoman hyvää ja helppoa arkiruokaa, ja mun mielestä täysin verrattavissa esim....

Share

Pages