Mehustaminen - Hyödyllistä vai haitallista?

Ladataan...

Olen kova hurahtamaan kaikenlaisiin juttuihin, vaikka pohjimmiltani olen äärimmäisen kriittinen ja pyrin ottamaan aina selvää asioista. Katsoin muutama vuosi sitten dokumentin, jossa mies parani vaikeasta ihon autoimmuunisairaudesta juomalla pelkkiä itse puristettuja tuoremehuja. Hän myös laihtui useita kymmeniä kiloja, mikä on ihan ymmärrettävää, jos on elänyt pizzoilla, burgereilla...

Share

Dokkarisuosituksia

Ladataan...
iidis Varpain jaloin

Tykkään katsoa Netflixistä dokkareita. Jos jollakulla  muullakin on toisinaan tarve unohtaa leffat ja sarjat, niin tässä olisi muutama suositus.

Minimalism: A Documentary About The Important Things kertoo kahden miehen elämästä minimalisteina. Jos olet yhtään kiinnostunut...

Share

Kiitospäivä ensi viikon torstaina!

Ladataan...
ginty gg and the moon

Oletko viettänyt ikinä kiitospäivää? Nimittäin suosittelen.

Sen jälkeen, kun J muutti Suomeen, hän ehdotti (pakotti) meidät viettämään amerikkalaista Thanksgiving-juhlaa. En ollut ikinä osallistunut sen viettoon Amerikassa, mutta olin enemmän kuin kiinnostunut. Se ilmapiiri, mikä...

Share

Mandarin-baari

Ladataan...

Selailin kuvia kännykästäni ja nämä tulivat vastaan. Ihanat muistot tulvahtivat mieleeni ja päätin tehdä näistä pikku postauksen :). Olimme heinäkuussa Bulgariassa mieheni kanssa. Lämpöä riitti yli 30 astetta joka päiväksi.  Ihanaa lämpöä, jota Suomen kesästä ei tänäkään vuonna löytynyt.

Kävelimme pitkin Sunny Beachin katuja siinä kuumuudessa. Välillä oli pakko levätä varjossa ja juoda jotain. Saada se hiki pois. Parikin kertaa kävimme tässä Mandarin-baarissa. Siellä oli siistit...

Share

Vegaanin Suomi 100 -ateria

Ladataan...
Niina Maria V. une petite life

Yksikään suomalainen perinneruoka tai -herkku ei ole vegaaninen. Korjaa, jos olen väärässä! Onneksi lähes jokainen resepti taipuu hieman mielikuvitusta käyttämällä vegaaniseksi. Halusin alkuviikosta kokata jotakin perisuomalaista eli lihapullia ja perunamuusia, oikean Suomi 100 -aterian :D!

 

Vegaanin Suomi 100 -menu

Nyhtökaurapyöryköitä ruskeakastikkeessa

Perunamuusia kevätsipulilla

Tuoretta 100 %...

Share

Mistä kaikki oikeastaan alkoi? ahdistuksesta

Ladataan...
Mustikkaneiti Ihana meri

Olen juuri palannut lyhyeltä sairaslomalta päiväkotiin. Päiväkodissa on aamupala-aika, kuten päiväkodeissa aamuisin on. Sanon hoitajalle, että olen syönyt aamupalan jo kotona, mikä on totta. Olin ollut poissa päiväkodista virtsatieinfektion takia ja saanut siihen lääkekuurin, jonka sivuoireena oli pahoinvointia, joten olo on edelleen heikko ja hiukan huonovointinen.
Hoitaja kuitenkin pakottaa minut ottamaan leivän ja lasin maitoa. Leipä on tavallinen ruisleipä, päällä kinkkua ja kurkkua...

Share

SM-SMOOTHIE & MEHU

Ladataan...
byrachel BY RACHEL

Täältä ne vihdoin tulee, nimittäin sm-finaalissa valmistamani smoothie ja mehu resepteineen! Ei valitettavasti videon muodossa (vaikka niin vähän lupailinkin) vaan ihan kuvina ja ohjeina, mutta kyllä mä videoiden pariin vielä pääsen! Smoothiekulhossa lähdin soveltamaan yhtä mun lempparia, mustikkapiirakkasmoothieta, ja siitä tuli loppujen lopuksi tosi kiva, terveellinen herkkukulho....

Share

Glögitestissä Blossa 2017 vs. Loimu 2017

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Avasin glögikauden jo muutama viikko sitten, kun huomasin Blossan (Altia) ja Loimun (Lignell & Piispanen) vuosikertauutuudet Alkon hyllyssä.

Tavakseni on tullut ostaa joka vuosi molempia glögejä ja maistella niitä marraskuulta aina jouluun saakka.

...
Share

Uudet vegesuosikit

Ladataan...
Siri H Still Life

Yksi juttu joka jäi mieleen lokakuusta, oli lukuisat uudet vegesuosikit! Ihan huippua miten nykyään vege- ja vegaaniruokavalioon sopivia tuotteita löytyy kauppojen hyllyiltä koko ajan enemmän. Siksi ajattelinkin perinteisen kuukausikatsauksen sijaan esitellä tässä postauksessa muutamia mun lempparituotteita:

- Pirkan porkkana-kvinoapihvit. Ei ehkä...

Share

MAKE YOUR OWN COCKTAIL BAR

Ladataan...
julmasaara Champagne Showers

It's beginning to look a lot like cocktails! Olen aina ollut cocktailien ykkös fangirl ja minulle onkin tullut tavaksi juhlissa tarjota vierailleni nakkikääröjen ja täytekakun sijasta joku ihana drinkki tai herkullista boolia. Arvostus hienoja cocktaileja kohtaan kasvaa koko ajan ja Suomessakin on tajuttu, että it's not all about the alcohol, vaan drinkkien tekeminen on ihan taitolaji ja niistä on myös erittäin kiinnostavaa oppia uusia asioita. Kaikista varmin tapa oppia on kantapään kautta...

Share

Pages