Vinkkejä arkikaaoksen selättämiseen

Ladataan...
Jaimes Hetkiä arjesta

Ahdistaako huominen,maanantai ja karu paluu arkeen viikonlopun hengähdystauolta?

Jos ahdistaa,niin ota kuppi kuumaa ja lue vinkkini arkikaaoksen hallitsemiseen.

-Aikatauluta arkeasi. Kuulostaa tylsältä,mutta toimii kamalan hyvin ja jossain kohti viikkoa vielä kiität itseäsi suunnitelmallisuudestasi.

Itse käytän aina osan viikonlopustani organisointiin. Pesen pyykkivuorta pienemmäksi,teen viikkosiivouksen,mietin seuraavan viikon ruokalistan,käyn ruokakaupassa ja...

Share

Hävikistä herkuksi - kasvisletut mehustusmäskistä

Ladataan...
ilonamaria Eat, Play, Love

Olen todella tarkka yhdestä asiasta taloudemme ruokahuollossa - nimittäin siitä, että mitään ruokaa ei heitetä roskiin ellei ole ihan pakko. Olen todellinen jätemylly ja suunnittelen usein ruokia siltä pohjalta, mitä milloinkin on menossa huonoksi. Koen suurta tyydytystä kun saan loihdittua jotain kekseliästä jo homeen partaalla olevista tuotteista.

Tällä viikolla olen saanut olla tyytyväinen itseeni jo useampana päivänä: vanhentumassa oleva kerma sai uuden elämän...

Share

Ihana omenakaurapaistos

Ladataan...
annaniinikivi annaniinikivi

Ihana syysherkku syntyy kotimaisista omenoista.

Omenakaurapaistosta on syöty meidän perheessä läpi syksyn niin kauan kuin muistan ja se on edelleen kaikkien suosikki. Paistos on nopea ja helppo tehdä ja yleensä ainekset löytyvät kaapista jo valmiiksi. Omenatkin voin myöhemmin syksyllä napata omasta puusta, mutta näin alkusyksystä varhaisemmat kotimaiset omenat haettiin torilta.

 

Näitä tarvitset:

rasvaa vuoan voiteluun

4-6...

Share

Essence ja IsaDora - tuomisia Tampereelta

Ladataan...

Essence on kyllä tällä hetkellä ihan meikäläisen lempparimerkki! Niin halvalla saa kaikkea kivaa, ja tuotteet ovat vieläpä laadukkaita.Torstaina tuli pyörähdettyä Tampereella muutama tunti, jolloin matkaan tarttui muutama uusi tuote. Aikaisemminhan testailin Essencen tuotteita tässä postauksessa.

 

...

Share

What about second breakfast

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Ollaan poikaystävän kanssa käyty kahtena edellisenä kesänä monesti aamupalalla meren äärellä kallioilla meidän omassa "salaisessa" paikassa.

Tänä kesänä ei oltu vielä käyty kertaakaan säiden tai töiden takia, mutta tänään vapaana sunnuntaina herättiin (ihme kyllä) tosi aikasin, huomattiin miten ihanasti aurinko valaisi makkarin sälekaihtimien välistä ja...

Share

Mama Bear: Hyvinvointia mielelle ja keholle Laukontorilla

Ladataan...
Mansen Muijat Mansen Muijat

Moro!

Me muijat käytiin vihdoin tutustumassa Laukontorilla sijaitsevaan Mama Beariin, jonka ovien sisään mahtuu kahvila, puurobistro ja hyvinvointihuone. Mama Bearin perustajat Anne ja Kirsi kertoivat meille toiminnastaan. Pääsimme Mindfulness-näytetunnille, rentoutumaan ja lopuksi puurottelemaan kahvilan puolelle puurobaariin.

...

Share

Mustikkamuffinssit (maidoton, ilman valkoista sokeria)

Ladataan...
hyvaaruokaa Hyvää ruokaa

Viimeisen kuukauden aikana on tullut vietettyä erityisen paljon aikaa metsässä. Meillä koko perhe viihtyy metsässä, varsinkin lapset. Monesti pakkaamme mukaan jotain pientä syötävää ja viivymme retkellä tunteja.

Metsä on paikka joka rauhoittaa. Tällä hetkellä metsä...

Share

Kesäkauden kasvikset

Ladataan...
mummoblogi MUMMOBLOGI

Nyt niitä saa oikein olan takaa ja oi kuinka ne on hyviä ja tuoreita .....tein kesäistä kesäkeittoa ja aamiaspiirakoita .kuvia en nyt saanut tähän jostakin ihmee syystä ladattua  .;( ELI YRITÄN MYÖHEMMIN UUDESTAAN ) tvMUMMO

Share

Ripaus luksusta iltapäivään: teellä Kämpissä

Ladataan...
ilonamaria Eat, Play, Love

Olen suuri brunssien ystävä. Tykkään aamiasruuasta ja siitä, että saa maistella useampia suolaisia ja makeita juttuja. Iltapäivätee-konseptissa on jotain samaa kuin brunssissa; voi makustella eri lajeja leipäsiä ja muita pieniä suolaisia ja makeita herkkuja ja ohessa litkiä kuppikaupalla teetä.

Olen halunnut kokeilla Kämp Brasserien iltapäiväteetä jo pitkään. Nyt sopiva tilaisuus aukesi, kun mietiskelin synttärilahjaa parhaalle...

Share

Pages