Mustikka-banaani-mantelimaito.

Ladataan...
Vivi Elämäni palasia

DSC01907.JPG

Vihaan sitä, kun kotona ei ole ruokaa. Olen pienestä pitäen tottunut siihen, että jääkaappi (ja usea muukin keittiön kaappi) on täynnä, ja että jotain kunnollista syötävää löytyy aina. Tästä on kiittäminen isää ja erittäin toimivaa ruokahuoltoa – enpä haluaisi laskea niiden 18 vuoden aikana kotiin kärrättyjen kauppakassien määrää.

Siksi opiskelijoinakin kaapistomme on...

Share

Pineapple Treat

Ladataan...
feelgoodinc Feel Good Inc.

Sokerihammasta kolottaa, karkinhimo iskee? Oletkos kokeillut ananasta makeanhimoon?! Ja nyt puhutaan tietenkin ihan tuoreesta ananaksesta, ei mistään purkkiruoasta. Ananas on toiminut mulla todella hyvin, silloin kun vieroittauduin sokerista. Olin ennen nimittäin aivan hirveä syömään karkkia! Saatoin siis syödä karkkia vaikka joka ilta, ei mitään ongelmaa. No arvaatte varmaan, että sitten kun viimeinkin tajusin, että eihän sitä jatkuvaa karkin mussuttamista voi jatkaa, niin...

Share

Torstain tipsi: Fetapinaattipiirakka

Ladataan...
Eeru Packing peanuts

Fetapinaattipiirakka_1.jpg

Tällä kertaa tipsinä oma suosikkini suolaisista piirakoista, fetapinaattipiirakka joka sopii hyvin välipalaksi, lounaaksi tai illalliseksi.

Piirakkapohjan reseptin löysin joskus kaksi ja puoli vuotta sitten Lady N:n blogista. Hän oli saanut käsiinsä ohjeen jostain muualta....

Share

PARTY LIKE IT'S YOUR BIRTHDAY

Ladataan...
Tintti K Tintin

Pojan syntymäpäivien osuminen Pääsiäiseen oli minulle kovin mieluinen asia. Tietysti sen vuoksi, että saimme järjestää juhlat pojan oikeana syntymäpäivänä maanantaisen vapaapäivän vuoksi, mutta myös Pääsiäisen iloisen keväisen tunnelman osalta. Pääsiäiseen kuuluvat kirkkaat värit saivat näkyä koristeissa ja kattauksessa ja toki myös Pääsiäiseen kuuluvat somisteet saivat olla kotona esillä juhlien aikana. 

Pääsiäisen lisäksi toiveissani oli liittää...

Share

Homma etenee

Ladataan...
TeeLeidi TeeLeidi

IMG_7186.JPG

Teehuone kutkuttelee ajatuksia ja sitä on kiva suunnitella. Toisaalta pelotta kaikki työmäärä, varsinkin kun tarkoitus on tehdä se näin toisen työ ohessa. Asiat kuitenkin pikkuhiljaa etenee, perustamispaperit on lähetetty ja y-tunnuskin on jo saatu. Tänään sain ensimmäiset vedosmallit tulevasta logosta, ja ne näytti tosi kivalta. Tuossa sivussa onkin yksi varteenotettava jo esillä....

Share

Possujen mutakylpy ja mutatassuja

Ladataan...
lllotta moments of orange

Pääsiäinen sujui mukavasti kotikotona. Perheen kanssa oleilua, hyvää ruokaa, vanhojen ystävien näkemistä, sekä vähän leipomista, renkaiden vaihtoa ja jääkiekkoa. Vähän vähemmän liikuntaa ja terveellistä arkirytmiä. Eilen palasin Kuopioon ja arkeen ja nyt sattuu vatsalihaksiin niin paljon, että mieluummin meinasin tukehtua satsumaan, kuin yskiä sitä pois henkitorvesta.

Miulla on pitkään ollut tarkoitus toteuttaa...

Share

Uusien reseptien viikko: Höyrytetyt lohi-kasvisnyytit

Ladataan...
MariWLZ Pikkujuttuja

Uusien reseptien viikko startatkoon! Ensimmäisenä vuorossa jo viikonloppuna kuolaamani lohi-kasvisnyytit, höyrytettynä. Tästä reseptistä tekee spesiaalimman vielä se, että kesäkurpitsa ruoka-aineena on mulle aika vieras. Mutta reseptiä kehiin!

 

Höyrytetyt lohi-kasvisnyytit (kahdelle herkkusuulle tai kolmelle pienemmälle)

n. 400 g lohta

1 kesäkurpitsa

2 pientä suippopaprikaa

1 rasia mustapippuri-tilli -tuorejuustoa

basilikaa...

Share

Rosmariini

Ladataan...
maikku67 Vihreitä unelmia

En jaksanut ryhtyä kasvattamaan rosmariinia siemenistä ja taimistojen rosmariinit vaikuttivat kalliilta. Olinkin iloisesti yllättynyt, kun Prisman hevi-osastolta löytyi komeita italialaisia rosmariiniruukkuja muutamalla eurolla, joten kiikutin sellaisen välittömästi kotiin. Viikon verran mietin, että millaiseen ruukkuun piilotan muoviruukun, kunnes bongasin la Maria -blogista kivan idean. Niinpä piilotin ruukun...

Share

Bronda

Ladataan...

Vihdoin koitti se päivä, jota olen odottanut kuola poskella siitä lähtien, kun kuulin että Tomi Björck ja Matti Wikberg ovat avaamassa uuden ravintolan Helsinkiin. Sanottakoon, että olen kaksikon yksi suurimpia faneja ja mielestäni Farang, Gaijin ja Boulevard Social ovat ehdottomasti parhaita rafloja, joissa olen saanut kunnian syödä. Suosikkini noista kolmesta on btw Gaijin, koska se on rento, siellä on hyvä hengailubaaritiski ja ruoka on joka ikinen kerta ollut moitteetonta. Näiden...

Share

Pages