Pääsiäisen brunssivinkit

Ladataan...

 

Ajattelin tiputella teille reseptejä helppoihin brunssiherkkuihin pitkin viikkoa, koska viikonloppuna häämöttää (toivottavasti) monta kiireetöntä, laiskaa ja ihanaa aamua. En tiedä uskaltaisinko vielä toivoa aurinkoakin, sitten voitaisiin puhua ihan täydellisistä aamupalameiningeistä.

Meinaan tähdätä näissä resepteissä...

Share

Lammasviini pääsiäiseen

Ladataan...
heta margareta Viinillä

Pääsiäisviikonloppu ja Alkon neljän päivää säpissä oleva ovi lähenevät. Omassa pääsiäisohjelmassa on lähinnä ohjelmassa gradun kirjoittamista viinin siivittämänä muiden kokkauksia odotellessa.

Sain pari viikkoa sitten maahantuojalta maistetavaksi Marchesi Antinorin Chianti Classico Riserva 2011...

Share

Gluteenittomat ja vegaaniset kasvisbataattipihvit + avokadodippi

Ladataan...
Aniaa Ania en Polonia

Viime postauksessahan kerroin, kuinka uskon vetovoiman lakiin. No arvatkaas, meidän tiimiin on tullut uusi puolalainen tyttö. Vegaani. Tykkää leipoa. Vegaanisia kakkuja. Näin päästiin siis taas mun lempiaiheeseeni. Hän on jo kaksi kertaa tuonut meille maistiaisiksi mestariteoksiaan ja jatkoa seuraa... Todella onnistunut rekrytointi, jos minulta kysytään.

Kakun lisäksi (hän muuten kysyi, joko olen maistanut Fukafen banaanikookoskakkua....

Share

Kevään ensimmäinen tuutti (ja kutsu jäätelöbrunssille)

Ladataan...
Jenniii Pupulandia

 

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Aino-jäätelö

 

Tämän viikon alku on monella vierähtänyt vähän epäuskoisissa tunnelmissa: mihin hemmettiin se ihanasti alkanut kevät katosi? Niskaan on satanut vettä, räntää, lunta ja...

Share

Amerikkalaiset pannukakut

Ladataan...
Hetti Hettinen

Jääkaapissa uhkasi mennä vanhaksi iso pönikkä maustamatonta jogurttia, joten päätin käyttää sitä pohjana amerikkalaisiin pannukakkuihin, joiden kanssa eilen tehty päärynä-sitruunatahna oli erittäin hyvää :).

AMERIKKALAISET PANNUKAKUT BY HETTI (noin tusina pannukakkua)

  • 5 dl maustamatonta jogurttia
  • 1,5 dl maitoa
  • 2 rkl sulatettua voita
  • 5 dl...
Share

Ihan sitä tavallista

Ladataan...

Viime viikoilta hieman kuvia, että mitä on tullut tehtyä. Toisaalta tuntuu, että päivästä toiseen samat kuviot, mutta kun kuvia katsoo, niin huomaa, että jokaisessa päivässä on jollut jotain erilaista. Viime viikonloppuna esimerkiksi suunnattiin kylpylään. Vietettiin vuorokausi ihan toistemme kanssa, sovittiin myös että eristäydytään sosiaalisesta mediasta,...

Share

Huumaavan värinen punajuurikeitto

Ladataan...
uuttakohti Uutta kohti

Punajuuri on vielä hetken sesongissa ja meillä punajuuri on ollut varsinkin tänä vuonna ahkerasti käytössä koko talven. Yleensä punajuuret päätyvät lohkoina uuniin mausteiden ja kookosöljyn kanssa, ja monen vuoden aikana perinteeksi on muodostunut ainakin kerran talvessa mieheni tekemä borssikeitto. Tällä kertaa punajuuresta tuli kuitenkin tehtyä sosekeitto. Punajuuri sisältää...

Share

café engel hurmaa vanhan ajan tunnelmallaan

Ladataan...
Hanna K Love Da Helsinki

Suuntasimme viime lauantaina perinteiselle viikonloppukahville Café Engeliin, jossa olin vieraillut viimeksi pari vuotta sitten. Tuolloin olin ihastunut kahvilan vanhan ajan tunnelmaan, ja muistelin, että myös tarjolla ollut sitruunamarenkipiirakka oli ollut varsin makoisaa.

Tunnelma oli ennallaan: tummat pöydät ja tuolit,...

Share

Välipalasmoothie

Ladataan...
Anniina S. Anniina S.

Etäpäivissä on se hyvä puoli (monien muiden hyvin puolien joukossa), että välipaloja ei tarvitse suunnitella tai valmistaa etukäteen ja valinnanvaraa on usein paljon enemmän kuin työpaikalla. Tänään välipalanälän huikoessa pyöräytin parista banaanista, mustikoista ja puolukoista smoothien. Joukkoon vähän maitoa ja ai että tuli hyvää! :)

...

Share

Kodin hengetär

Ladataan...
Juuliaana Living The Dream

Eilen olin mummolla vaikka hän onkin reisussa. Koska olemme joutuneet käymään siellä suihkussa, sillä meillä on kylpyhuone remontti käynnissä. Olen myös ollut siellä yötä meidän koiran koiran kanssa, joten sinne on kerääntynyt likasia astioita. Päätin eilen aamulla että tiskaan kaikki likaset astiat pois. Nytten kun mummo tulee ei hänen tarvitse tiskata heti kun hän tulee.

Illalla...

Share

Pages