Tehdastyötön – Perhearvot

Ladataan...

Orimattila ja Ravintola Tehdas kutsuivat taas luokseen. Tällä kertaa olin saanut seuralaiseksi äitini, jonka kanssa oli tarkoitus hoitaa hieman business ennen pleasure. Kävimme siis tutustumassa erästä tapahtumaa varten Kehräämöllä niin ikään toimivan Hotelli Teltan tiloihin.

Emme meinanneet millään löytää...

Share

Park International Hotel,Kensington and Chelsea, London

Ladataan...

Valitsin Lontoon majoituspaikaksi Kensington and Chelseassa sijaitsevan Park International Hotellin. Alue on kiva ja moneen tunnettuun paikkaan on kävelymatka. Hyde Parkiin kävelin alle 15 min ja tunnetut (ilmaiset) museot Natural History, Science Museum ja oma suosikkini Victoria & Albert ovat vain 5 min kävelyn päässä.

...

Share

VOI POJAT, MIKÄ MOKKA!

Ladataan...
Aino M ainoo

Tykätään mieheni kanssa molemmat herkullisista, helpoista ja (melko)terveellisistä smoothieista. Eilen testattiin jotain ihan uutta. Olemme molemmat suuria kahvin ystäviä ka niinpä sekoitettiin blenderissä kahvia, vaniljajätskiä ja kermaa suussasulavaksi smoothieksi. Makoisa muttei kovinkaan makea herkku, suosittelen laittamaan testiin!

...

Share

10 faktaa pähkinöistä

Ladataan...

Tällä hetkellä minun pähkinäkipossani on sekä suolattuja että suolaamattomia manteleita ja cashewpähkinöitä irtomyynnistä Lidlistä. 

 

 Tiesitkö, että...

  1. Pähkinät ovat itseasiassa puissa kasvavia kuivia ja aukeamattomia hedelmiä tai niiden kiviä?​

  2. Maapähkinä ei ole pähkinä, vaan hernekasveihin kuuluva...

Share

Skumppaa mulle, nyt!

Ladataan...
HM rakastan rakastan

Opiskelupäivä helvetistä kruunasi ikipitkän opiskeluviikon. Koko päivä presentaatioita, sitä ei kestä hullukaan. Miksi, oi miksi maailmassa pitää olla sellainen konsepti kuin presentaatio? Yksin tai ryhmässä, I don't care. Kun niitä on kaksikymmentä putkeen, kaikki samanlaisia niin minä kadotan mielenkiintoni täysin, totaalisesti, aivan tyystin jossain kolmannen kohdalla. Loppupäivän kärsin zombina. 

...

Share

Sitruuna-marenkipiirakka

Ladataan...
Ruusunmarja Minun elämää

Tänään olin päättänyt leipoa sitruuna-marenkipiirakan. Koska ei ole ikinä tullut marenkia tehtyä. Ohje sopii hyvin aloittelevalle kokille.

Eli 24 cm halkasian vuokaan.

Murotaikinapohja:

200 g     voita

100 g     sokeria

330 g     vehnäjauhoja 

0.5 tl      leivinjauhetta

Yhdistä kaikki aineet...

Share

Vuorokausi nauttien hyvää ruokaa Porvoossa

Ladataan...
hyvaaruokaa Hyvää ruokaa

Sain viime perjantaina Porvooseen seuraa Turun suunnalta. Mies lupautui olemaan lasten kanssa, joten minulle tarjoutui vuorokausi nauttien Porvoosta rauhassa. Ajatuksena oli syödä hyvin, kierrellä kaupoissa, rentoutua ja näyttää Porvoota (tällä puolen vuoden kokemuksellani). Ja täytyy sanoa, että vuorokausi oli erittäin onnistunut. Ajattelin ensin, että jaan päivän ja paikat erillisiin...

Share

Pages