TESTAAJA-AINO testaa

Ladataan...

Pitkin alkusyksyä ja loppukesää vellonut flunssa-aalto on vihdoin saavuttanut mut. Niin kuin Rasmuksen Lauri sanois: fucking nice.

Mut eipä tässä! Otetaan sit lepii! Hortoilin kaupasta ulos 40 euroa köyhempänä ja vasta himassa selvisi, mitä kaikkea oon oikeesti ostanut.

Mm. tämmöistä! 

Nii-i, what...

Share

Superhauska viinitapahtuma Vanhalla (ja pian myös Turussa!)

Ladataan...

mikaviini-(3-of-6).jpg

mikaviini-(6-of-6).jpg

Yhteistyössä Viinimaa

Vinkki vinkkinen - menkääs Vanhalle ylioppilastalolle Viinimaan superkivaan Mikä viini! -tapahtumaan.

Helsingissä jo eräänlaiseksi syysperinteeksi...

Share

La Finestra In Cucina - Huikean hyvää italialaista Prahassa

Ladataan...

Nälkä. Miksi pitikin ottaa niin paljon ruokakuvia reissussa!! Koittakaa kestää, tämän jälkeen on, hehheh, enää vain yksi uskomattoman hyvä tsekkiläinen ravintola jaettava. Praha on suomalaisten keskuudessa niin suosittu matkakohde, että luulen näiden hyödyntävän jotakuta. Ellei tarkoituksena ole vain nauttia siitä Prahan suosituimmasta nähtävyydestä eli euron bissestä.

La Finestra in Cucina on aikaisemmin mainitun La Bottega di Finestran...

Share

Tuorepuuromaakari

Ladataan...

Päivän oppi: Hyvä mieli alkaa aamupalasta.

Meikkis on hurahtanut tuorepuuroihin. Olen tehnyt näitä overnight porridgeja aiemminkin aina silloin tällöin, mutta nyt näitä ihanuuksia on tullut syötyä joka aamu. Loistava startti päivälle ja mikä parasta näiden kanssa voi laittaa luovuuden peliin. Puuroon saa kätkettyä halutessaan vaikka mitä superia ja kivaa on myös se, että näitä puuroja pystyy valmistamaan täysin viljattomana. Yleensä teen tuorepuuron veteen, sillä käyttämistäni...

Share

Alkusanaset

Ladataan...
milllamaria Potuttaa

 

combine_images.jpg

 

En ole osannut tehdä hyvää ruokaa kovin pitkään. Oikeastaan olen ollut siinä ihan onneton suurimman osan lyhyestä aikuisiästäni. Muutin ensimmäiseen asuntooni 16-vuotiaana, ja parhaat kaverini olivat näkkileipä, nuudelit ja Amppari-mehujäät.

En ole varma milloin tai miten se tapahtui; miten minusta tuli pienen 40-lukulaisen keittiön kiistaton velho...

Share

Synttärivieraana

Ladataan...
hennale JOJO

Käväisimme jokin aikaa sitten syntymäpäivillä. Poika oli kokkareiden ainoa pikkulapsi, ja sai aivan omaan käyttöönsä duplot ja junaradan. Myös päivänsankarin skeittitemput huvittivat poikaa kovasti, ja hän nauroi jokaisen tempun kolinalle. Itse leivoin juhliin suklaakakun, tällä kertaa tilauksesta gluteenittomana ja maidottomana. Yllättävän maukasta tuli, etukäteen pelkäsin että tulisi myös hajuton ja mauton. Illalla pieni synttärivieras oli aivan väsyksissä, ja nukahti sohvalle isänsä...

Share

Arkistojen aarteita: Amerikkalaiset suklaamuffinit

Ladataan...
MariaBelle Aurinkokeittiöni

Nämä suussasulavat muffinit ovat varmasti kaikkien suklaanystävien herkkua. Kannattaa kokeilla!

Voit tehdä muffinit joko amerikanmuffinivuokiin tai normaalin kokoisiin vuokiin. Itse olen käyttänyt näissä silikonisia muffinivuokia.

muffinit.jpg

 

Ainesosat:

100 g voita
2 1/2 dl fariinisokeria
2 kananmunaa
1...

Share

No. 4 - #Ramones

Ladataan...
Judith Luurankotanssi

Tarkoitus oli eilen laittaa tämä päivitys kun pääsen töistä, mutta olin väsynyt ja vittuuntunut niin jäipä tekemättä. 

Mulla on ollut tässä töitä aikasen paljon ja nyt viimein on pari vapaata. Toki jalkakäytävän korjaus aloitetaan siinä 7.00, että herään aikaisin. Pitäisi kyllä olla kiitollinen, sillä rytmi pysyy yllä :D Kaupungille toivomus: Sama homma kesällä nuoremmilla ja paidattomilla työmiehillä? 

Uudet kegät tulivat eilen postiin! Kävin hakemassa ne ja voisin veikata,...

Share

Miltä maistuu h*lvetin kallis viini?

Ladataan...
heta margareta Viinillä

nicolasfeuillate.jpg

Viininmaahantuoja Norex järjesti viime viikolla mahdollisuuden päästä maistelemaan firman maahantuomia viinejä, sekä Norexin edustaman Nicolas Feuillaten Special Cuvéen ja Palm d’Or –samppisten vuosikertoja 1998 ja 1999. Eilen Mikä Viini!:n samppisloungessa oli vielä vähän jäljellä Bollingerin myöhään korkattua (eli samppis on saanut kypsyä poikkeuksellisen pitkään...

Share

Pages