GRØD

Ladataan...
Ian Iris

Sana grød on osa tanskalaista identiteettiä. Se on sana, joka saa muukalaisen kielen rullalle ja kirjaimet takertumaan kitalakeen. Grød eli puuro synnyttää mielleyhtymiä lapsuudesta, turvallisuuden tunteesta ja rakkaudesta. Ensimmäisenä mieleen saattaakin juolahtaa lapsuuden kaurapuuro taikka jouluinen riisipuuro kaneleineen ja voisilmineen. Joillekuille puuro saattaa kuitenkin...

Share

14.5.1994, lauantai, Saaressa

Ladataan...
YxTyttö81 Yx tyttö '81

Riisuin tänä aamuna talviturkkini, eli menin ekaa kertaa uimaan tänä keväänä. Vesi oli tosi kylmää. Melkein koko tää päivä meni leikkiessä Nooran kaa pehmoleluilla kalliolla ja virvelöidessä äidin ja isän siivotessa mökkiä, ja Elinan lukiessa hissan, äikän ja bilsan kokeisiin. Ressu löysi jostain kamalan hirven luun tai oikeestaan koko säären ja sorkan. Se oli vähän kipee ja oksensi pikkasen yöllä.

...

Share

Ensimmäinen lipsahdus treeneistä

Ladataan...
lomoisio Fitcan

Kuvailuja viime aikaisista ruokaostoksista. Avokadosta on tullut niiin mun uusi lemppari. Tein aikaisemmin guacamolea itse ja se maistui taivaaaalliselta. Suosittelen kokeilemaan.

...

Share

Pullapäivä

Ladataan...
Jessica7 Maailmalla

Koskaan ei ole liian myöhäistä. Nimittäin laskiaispullille. 2 viikkoa laskiaistiistain jälkeen voi aivan hyvällä omallatunnolla pyöräyttää pullat koko porukalle, eikä kukaan ihmettele.

Enpä olisi tammikuussa lentokoneessa uskonut, että muutaman kuukauden päästä perinteiset suomalaiset pullat kohoavat astiapyyhkeen alla Derbyläisessä opiskelija-asuntolassa.

Pullista tuli kuitenkin yllättävän hyviä! kardemumman uupuminen, tuplasti liian suuri määrä kuivahiivaa ja pullien voitelu...

Share

keskustan kahvilahelmi: ihana, ihanampi, la torrefazione

Ladataan...
Hanna K Love Da Helsinki

Jos satun liikkumaan keskustan seudulla, ja mieleni tekee hyvää kahvia, suunnistan yleensä Aleksanterinkadun La Torrefazioneen.

Torre on takuuvarma suosikki etenkin lämpimien juomiensa suhteen: kahvin mehevät aromit leijailevat nenään jo tiskille jonottaessa, kahvikoneet rouhivat tuoreita papuja ja...

Share

Kauan odotettu loma

Ladataan...
Juuliaana Living The Dream

Kauan odotettu loma. Miten se voi vain hurahtaa ohi? Päivät on vain menny eikä ole oiken ollut aikaa päivitellä blogia, mutta tässä on vähän kuvia mitä olen tehnyt loman aikana. Huomenna on jo perjantai! Argh! Miten se ny näin meni? Koulu alkaa taas maanantaina. Ääk! Ei oikein millään jaksaisi mennä kouluun. Onneksi viikon päästä lähdenkin siskon ( ja mummon ) kanssa hesaan katsomaan Cirque du soleil:in esitystä. 

Huomenna menen sankarin kanssa leipomaan mummolaan mustikkapiirakkaa....

Share

Viime viikonloppuna

Ladataan...
ihanastyle Ihana Style

Olen ollut kiireinen (lue laiska) viime aikoina ja en ole kuvannut ihania kirppari löytöjä... mutta tässä joku kuva viime viikonlopulta!

Sonic on täällä vähän sellanen siisti, ikoninen pikaruoka paikka. Ajetaan auto drive-in ikkunaan, tilataan ruoka ja sitten tarjoilija rullaluistimilla tulee ja tuo ruuan.Tänne meidän lähelle avattiin sellainen joku kuukausi sitten, mutta ei ole tullut käytyä.

Noh,nyt lauantaina mies vei mut romanttiselle lounaalle sinne. Ruoka oli ihan jees....

Share

Ruokakaapista kauneudenhoitoon

Ladataan...
mm. Julia mm. Julia

Viimeksi kerroin kuinka käyttää kahvia kasvojenhoidossa. Yhtä mullistava vinkki on kookosöljy.

 

Olen käyttänyt aikaisemmin kasvoöljyjä kuivalle iholleni ja todennut ne toimiviksi. (Esimerkiksi Madaran kasvoöljyt ovat...

Share

Pages