Kana cashew'n vietävissä

Ladataan...
kao kao Kao Kao

Olen koettanut keksiä uusia reseptejä meidän keittiöön. Tuntuu että heti kun siirrytään leipomisesta ruoanlaittoon, niin mun mielikuvitus loppuu kesken. Koetan googlailla ohjeita, mutta ne ei inspiroi samalla tavoin kuin ihanat kakkukuvat. 

Mies pitää kuitenkin ruokkia ja koska se kanapaketti kököttää jääkaapissa vaativana, koetan sitten keksiä kanan aina...

Share

Woktortilla

Ladataan...
JuliaK Cibo !

Tämä herkku syntyi aikoinaan yksinkertaisesti sillä periaatteella, että mitä kaapeista löytyy. Naurettavan helppoa, nopeaa ja niin hyvää! Erittäin tervetullutta vaihtelua normaaleille tortilloille. Tähän asti blogiin kerääntyneet reseptit tuntuvat olevan mallia "helppo" ja "nopea" :D Tämä johtunee ainoastaan tästä tällä hetkellä pyörivästä, hieman hektisestä arjesta ! Kyllä se siitä.

 

Woktortilla:

...

Share

Parasta burgeria metsästämässä: Sinne Helsinki

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Sinne Helsingin burgeria on sanottu monessa paikassa yhdeksi kaupungin parhaista, joten se oli ilmiselvä valinta omalle parhaan purilaisen etsimislistalleni.

Olen syönyt Sinnen (Eerikinkatu 2) hampurilaisen jo pariin kertaan aiemmin, mutta nyt oli käytävä verestämässä muistikuvaa. Myös tyttö pääsi mukaan maistelemaan.

...

Share

Dorkaa ja karmeeta, tuu points (pt. I)

Ladataan...

Tämä postaus on ensimmäinen laatuaan, jossa kumarretaan Jahnukaisen, Virtasen ja kumppanien kipparoimalle Levyraadille. Näitä tulee lisää tai sitten ei, mutta tissutellaan tämä neitsytmatka kuitenkin ensin alta pois. Jutun juoni on tuttu; jokainen raadin jäsen arvostelee kulloisenkin lasissa olevan oluen omavalintaisella asteikollaan ja toivottavasti myös sönköttää muutaman sanasen kyseisestä juomasta. Yllekirjoittanut toimii niin puheenjohtajana, sihteerinä, kuin myös raadin täysvaltaisena...

Share

Trendikäs, eläimetön aamuvoimapläjäys (chia-vanukas)

Ladataan...
Wannabe Wege Wannabe Wege

 

 

Pakkohan sitä oli sitten bloginkin vuoksi itsekin kokeilla, chia-vanukasta nimittäin. Kun on päässyt vegeilyssään niin pitkälle, että alkaa jo korvaamaan maitotuotteita kasvikunnan versioilla, on tässä oiva aamupalavinkki. Aamuvanukas tehdään chia-siemenistä, jotka ovat siis superterveellisiä. On runsasta proteiinia ja arvokasta kasviöljyä,...

Share

Weekend Style

Ladataan...
Fabulous Fabulous Things

Viikonloppu on vihdoin täällä ja aika vaihtaa rennompi vaihde päälle. Toivottavasti kerkeän huomenna kuvailemaan teille hieman enemmän sisustusjuttuja, nimittäin ensi viikonloppuna olisi tarkoitus suunnata kohti Tukholmaa. Hyvää viikonloppua kaikille!

...

Share

Hyvispulla

Ladataan...
InkaElina Helmin

Nyt ei tarvita helmi-juttuja - nyt on pääosassa PULLA.
Ja hyvä pulla tämä onkin. Viljatonmaidoton ja hiivaton. Mutta ennen kaikkea hyvänmakuinen! 

Juhlapäivien aikaan iskee himo: minäkin haluan munkkeja, mämmiä, piparkakkuja, runebergintorttuja ja tietysti laskiaispullia. Ja kun normi-herkut eivät syystä tai toisesta sovi, pitää soveltaa.

...

Share

Vegaanihaaste, veganuary: Suomi vs. Dominikaaninen tasavalta

Ladataan...
Jemma T Auringonpolttamat

 

Mies ja minä tartuttiin hieman krapulaisina 1.1.2016 tuhansien muiden kanssa vegaanihaasteeseen. Vaikken eläinkunnan tuotteita ole juurikaan viimeiseen kymmeneen vuoteen syönytkään, tiesin, että turkkilaisesta jogurtista ja juustosta luopuminen tulisi olemaan vaikeaa. Tai no ei välttämättä vaikeaa, mutta niitä jäisin kaipaamaan.

...

Share

Bataattiburgerit

Ladataan...

Päivän oppi: Syödään jo!

No juu tiedän, että tulen pahasti jälkijunassa näillä bataattihampurilaisillani. Itseasiassa en itsekään tiedä, miksi kokeilin näitä vasta nyt. Yleensä ratsastan näiden kaikenmaailman ruokakotkotusten aallonharjalla. Jostain syystä nämä baattiburgerit ovat kuitenkin jääneet testaamatta. No nyt on testattu ja mä kyllä ihastuin ikihyviksi. Sattaa silti olla, että syy oli avomieheni tekemissä älyhyvissä jauhelihapihveissä ja kielen mennessään vievässä...

Share

Pages