BEST OF COPENHAGEN

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

Heti alkuun kiitos tuhannesti ihanista kommenteistanne edelliseen postaukseen! <3

Kaupunkia on nuuskittu tällä kertaa myös ydinkeskustan ulkopuolelta ja ei vitsi miten kivoja paikkoja ollaan löydetty! Voisin haahuilla näillä kaduilla ja kujilla tunti tolkulla. Kaikkialla on niin kaunista ja värikästä. Kaupunki on täynnä kivoja yksityiskohtia, jotka tekevätkin köpiksestä niin tavattoman mielenkiintoisen.

Miniloman viimeisiä viedään! Vielä tämä päivä aikaa...

Share

Sunnuntai Tiirikkalassa

Ladataan...
Sunday We love sundays

 

 

Tiirikkalan brunssilautanen on uusittu, joten päätimme mennä tänään testaamaan. Puolenpäivän aikaan olimme ensimmäisten joukossa, ja pikkuhiljaa muitakin nautiskelijoita alkoi vyöryä sisään. Söimme sisällä ja pian yläkerran kotoisa terassikin alkoi täyttyä ruokailijoista. Kevään ensimmäisten...

Share

(Kasvisruoka)maanantailasagne

Ladataan...
sonaj Irralliset

Se on kuulkaas maanantai. Viikon kamalin ja kutkuttavin päivä. Uuden alku, niin hyvässä kuin pahassa.

Mielestäni maanantaista kannattaa tehdä mahdollisimman mielekäs. Maanantaisin kannattaa tehdä sitä mitä haluaa (jos vain olosuhteet sen sallivat).

Maanantaisin kannattaa herkutella ja makoilla sohvalla saippuasarjoja katsellen. Suosittelen haaveilemaan menneestä tai tulevasta viikonlopusta. Ja ehdottomasti suosittelen uneksimaan alkavan viikon ruokalistasta.

Laiskan...

Share

Viisi tuntia Tukholmassa

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Tukholma on kaupunki, johon minun on ollut tosi vaikea päästä sisään. Voisin helposti luetella vaikkapa Tallinnasta tai Kööpenhaminasta monta käymisen arvoista ravintolaa, mutta Tukholmasta en osaa sanoa oikeastaan mitään muuta kuin Urban Delin Nytorgetilla.

Luulen että tässä on käynyt niin, että kaupungissa on käyty niin monta kertaa "päivä Tukholmassa"-risteilyllä joskus...

Share

SUNNUNTAIBRUNSSI @TIIRIKKALA

Ladataan...
Puhdasmaku Puhdas maku

 

Auringonpaiste, hyvät ystävät ja herkullinen brunssi on yksi parhaista tavoista viettää sunnuntaita. Brunssi on ihana kiireetön hetki kokoontua yhteen ystävien kanssa nauttimaan hyvästä ruoasta ja ystävien seurasta.  Kaiken kruunaa upeassa miljöössä sijaitseva tunnelmallinen ravintola, joka on viimeisen päälle sisustettu, ajatuksella ja tunteella. 

Turkuun on viimeisen...

Share

Lauantaibrunssilla @nick's food design

Ladataan...

 

Pääsin mieheni kanssa eilen nauttimaan ehdottomasti yhdestä herkullisimmista aterioista pitkään pitkään aikaan. Kävimme nimittäin lauantaibrunssilla Turun jokirannassa Tuomaansillan kupeessa sijaitsevassa nick's food design-ravintolassa. Olin...

Share

Ai mikä helluntai?

Ladataan...
eikku eikkustan

Olisi pitänyt ymmärtää käydä eilen kaupassa. Joku helluntai, kuulemma. Prismaan ei siis ollut menemistä. 

Vuokaan kaikkea kaapeista löytyvää ja riittävästi mausteita. Ruokaa syntyi, on huomiseksi evääksikin. Mitä tämä sitten on? Nimestä ei ole havaintoa, hyvää joka tapauksessa.

...

Share

... Ja taas herkuteltiin

Ladataan...
Riiikka Serein

Eilen oli taas todellinen herkuttelupäivä... Pidettiin nimittäin avomieheni kanssa Euroviisu-katsomoa ja tehtiin tähän mennessä parhaita hampurilaisia, joita ollaan koskaan tehty.

Juomaksi päätettiin viimeinkin avata lahjaksi saatu valkoviini nimeltä Jara Sole Prosecco. En todellakaan ole mikään viiniasiantuntija vaikka viineistä pidänkin, mutta tätä voisin...

Share

michel fancy brunch – tasokas brunssi kansainvälisellä tvistillä

Ladataan...
Hanna K Love Da Helsinki

Starttasin tulevan viikon lomani (hurray!) eilen herkullisesti käyntiin Ravintola Michelin lauantaibrunssilla.

Michel on vielä kohtuullisen uusi tulokas Helsingin keskustan ravintolatarjonnassa. Entisen Königin tiloihin avattu Michel ihastutti heti sisään astuttaessa valoisalla ja tyylikkäällä...

Share

Pages