Luuliemi - terveyseliksiiri?

Ladataan...
byrachel BY RACHEL

Ootteko jo kuulleeet luuliemestä? Tai kuinka moni on jo kokeillut luulientä?

Luuliemi on ikivanha, yli 2500 vuotta vanha "mausteliemien äiti", joka on ollut osana eri kulttuureja jo pitkään. Esimerkiksi jo Hippocrates aikoinaan määräsi sitä potilailleen vatsavaivojen hoitoon, jonka lisäksi luulientä on käytetty lääkinnällisesti mm. kiinalaisessa lääketieteessä jo tuhansia vuosia....

Share

Tere Tallinnasta! Sfäärillä on uusi omistaja ja meillä sviitti!

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Odotettu Tallinnan-minilomamme alkoi eilen. Otimme aamulautan Helsingistä lahden toiselle puolelle ja söimme perinteisesti lounaan satama-alueen tuntumassa Sfäärissä (Mere puiestee 6, Tallinn).

Jos olet käynyt Sfäärissä, et ehkä tunnista paikkaa näistä kuvista. Ravintola on nimittäin vaihtanut omistajaa, ja...

Share

SYÖMÄÄN

Ladataan...
Johkya Tahroja paperilla

Aurinkoista viikonlopun alkua kansalaiset ja kanssa eläjät!

Mietin kuumeisesti muutaman päivän ajan, mitä kanssanne haluaisin jakaa tälläkertaa. Minulta on jonkin verran kyselty ruokavinkkejä ja ihmiset ovat osoittaneet kiinnostusta siitä "mitä syön päivän aikana?" Niinpä päätin jakaa teille koosteen päivieni ruokailuista.

Päiväni ruokailut koostuu 5:tä erilaisesta ateriasta.

  •  Aamupala
  • Välipala
  • ...
Share

Aamupalavinkki ja alekoodi

Ladataan...

Moikka!

Aamupalan sanotaan olevan päivän tärkein ateria ja itse tykkään ainakin syödä hyvän aamupalan niin päivä lähtee kunnolla käyntiin. Energiaravintoaineita, proteiineja, hiilihydraatteja ja rasvoja, tulisi saada kaikkia sopivassa suhteessa, siksi en suosittelisi esimerkiksi vain muroja tai paahtoleipää aamupalaksi. Kannattaa mielummin suosia hitaasti imeytyviä hiilihydraatteja ja proteiinia niin nälkä pysyy loitolla lounaaseen asti. 

...
Share

Kaksi arkeni maukasta kasvisruokareseptiä

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Yhteistyössä: Meiran kasvismausteet

Olen ilakoinut kuluneen vuoden aikana monesti sitä, miten maailmasta on tullut huomattavasti parempi paikka minunlaisille hieman tumpeloille kokeille, jotka haluavat valmistaa arjessaan hyvää kasvisruokaa nopeasti ja helposti....

Share

Kootut makeat, vegaaniset reseptit

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Kivaa alkanutta viikonloppua kaikille! Viime perjantaina julkaisin koosteen lemppari suolaisista resepteistäni, joita olen jakanut puolen vuoden aikana täällä blogissa. Jokainen joka minut tuntee voi kuitenkin kertoa, että olen melko (TOSI) perso makealle ja 80% keittiössämme syntyvistä herkuista sisältävät suklaata (ja sokeria, hehe) jossain muodossa.

Alla siis kootut...

Share

Lounas kaupungilla: Pizzeria Via Tribunali

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Senaatintorin kupeessa oleva Pizzeria Via Tribunali (Sofiankatu 4) on ollut jo pitkään sillä loppumattomalla listallani paikkoista, joissa pitäisi käydä syömässä. Kuulin joskus aiemmin, että ravintolaan oli vaikea mahtua, joten kesti pitkään, että uskalsin edes yrittää. 

...

Share

Pages