Simasuiden tasting

Ladataan...

Koska kotisiman tekojuna meni jo, päätimme säästää teiltä vaivan ja maistella kauppojen simoja ja tuoda tietoonne parhaimmat valmissimat. Se osoittautui yllättävän epämiellyttäväksi tehtäväksi.

Sima nro 1: Marli Perinteinen sima

Ensimmäistä simaa nuuhkaistessa sieraimet täyttyvät sitruunaesanssista. Tätä...

Share

Bretagnen galette

Ladataan...
Anna Elina Plat du week-end

Galette on tarkoittanut minulle aina piirakkaa. Sellaista mureaa maalaisleivonnaitsa, jonka pohja on käännetty reunoilta rennosti täytteen päälle. Sitä galette onkin, mutta ranskan kielessä galette tarkoittaa myös suolaista, tattarista vamistettua crêpeä, joka täytetään paistetulla munalla, kinkulla ja juustolla. Tätä klassikkoa kutsutaan nimellä Galette de bretagne eli galette bretagnelaisittain. Annos on tosi yleinen Rsnskassa; sitä saa melkein joka paikasta. Bretagnen galette ...

Share

3 x lempikahvila Helsingissä

Ladataan...

Minulta kysellään aina välillä, mistä paikoista erityisesti tykkään Helsingissä. No, ainakin näistä kahviloista (ja monesta muustakin kyllä). 

1. Vanhan Kauppahallin Story. Sieltä saa ihanaa aamiaista, kuten avokadoleipää, tuorepuuroa, inkiväärishottia ja hyvää kahvia. Miljöö on kivan kansainvälinen, koska paikka on täynnä turisteja....

Share

Punajuurilatte - kolme ainesosaa

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö/Ambassador: Segafredo

 

Tutustuin punajuurilatteen viime marraskuussa Balilla. Pinkki kahvijuoma ei ollut pelkästään söpön näköinen, vaan myös äärimmäisen herkullinen. Päätin, että kokeilen tätä reseptiä vielä kotona. Vaan enpä kokeillut, koko homma unohtui. 

Viime viikolla meiliini tipahti Segafredon...

Share

Puuroa, puuroa

Ladataan...

Olen syönyt töissä ruokatunnilla jo pitkään puuroja. Niitä pikapuuroja, joihin lisätään vain kuuma vesi ja annetaan hautua yksi minuutti. Ne ovat terveellisiä, täyttävia, hyviä ja vähäkalorisia. Lisäksi ne on helppo ja nopea tehdä (juttuni niistä voit lukea täältä). Mikä ihanuus, että löysin jälleen kerran, mistäpä muualta kuin, Prismasta uusia, ihanan makuisia...

Share

Ravitsemusterapeutin luennolla opin pakkausmerkinnöistä

Ladataan...
Riitumaria Riitumaria

 

Meillä kävi työpaikalla luennoimassa ravitsemusterapeutti Carla Bredin. Työkseen hän opastaa asiakkaita, joilla on esimerkiksi liikalihavuutta, kakkostyypin diabetes, rasvamaksa, korkea verenpaine tai korkea kolesteroli. Tämän luennon aiheena olivat ruokien pakkausmerkintöjen ymmärtäminen. Kyseessä oli aika pintapuolinen pikaopas siihen, kuinka valita hieman paremmin...

Share

Kookossuklaapallot

Ladataan...
ElinaKatariinaK Kakkua Kiitos

Kookossuklaapallot, voisin varmaan syödä niitä joka päivä koko ajan. Yks mun lemppariherkuista.

Tähän asti oon aina tehnyt niitä perinteisiä kookossuklaapalloja. Sellasia mihin tulee voita ja sokeria, ja niihin mulla on itseasiassa yks super hyvä resepti, jonka voisin myöhemmin jakaa. Oon kuitenkin miettinyt, että vitsi kun olis joku edes vähän...

Share

Pages