Viesti verkossa

Ladataan...
marikalilainen Mari K

Ensimmäisenä pahoitteluni blogihiljaisuus. Tämä kevät on ollut niin kiireinen minulla, että kalenterit pursuavat post-it lappuja, kun ei enää ole tilaa kirjoittaa ylös tekemisiä. Tänään tapahtui se mitä olen koko kevään pelännyt, paniikki ja sekoaminen. Tulin sitten blogiin vuodattamaan tuskaani.

061.JPG

Nuoruusvuosinani luin todella paljon. Pikkukaupungin tyttönä kahlasin pikkuisen kirjaston...

Share

Xristos anesti!

Ladataan...
Thalassa dreams from paradise

Heipparallaa!

 

Viimeinkin sain tässä pääsiäisähkyssä lisättyä vähän kuvia koneelle. Mutta kuten viime postauksessa lupasin, nyt on sitten kuviakin :)

 

Vielä on siis ihan lomana menny tämä oleilu mulla täällä. Jimmy oli kyllä jo yhden illan töissä. Viime viikolla oltiin menossa ravintolalle syömään mutta siellä huomattiinkin että on aikamoinen hoppu. Jimmy vaihtoi sitten siistimpää päälle ja hyppäs tiskin taakse. Itse vain nautiskelin baarin antimista ja...

Share

Alone in Kyoto

Ladataan...
Jenniii Pupulandia

P3039761.JPG

 

Kirsikankukat kukkivat ympäri maailman juuri nyt ja Instagramin kautta kukoistavan kukkaloiston myötä on viime aikoina soinut ajatuksissa ja levylautasella usein Lost in Translation -leffan soundtrackilla kuultu Airin Alone in Kyoto -biisi. Ihana kappale on kuin tehty rauhallisten hetkien tunnelmointiin, joten se sopii hyvin tähän viimeiseen...

Share

Morottelua ja voisnobbailua eli mitä Ranskasta jäi käteen

Ladataan...
laurako Kalaonnea

 

BeFunkysummer.jpg

Ostin eilen lentolipun, yhdensuuntaisen sellaisen.

Kolme vuotta Ranskassa on kulunut täyteen, ja nyt alkaa olla aika sanoa heippa ja kiitos kaloista. Pieni vastakulttuurishokki tekee tuloaan, päässä heittää jo vähäsen, mutta ihan hyvällä tavalla.

Olen vasta viime aikoina myöntänyt katselevani maailman menoa hieman ranskalaistuneiden...

Share

Jim Jarmusch säväyttää: Only Lovers Left Alive

Ladataan...
Eiksjoo (pikkuseikkoja)

OLLA.jpg

Jim Jarmuschin Only Lovers Left Alive on upean visuaalinen, kirjallisia ja musiikillisia viittauksia heittelevä, verkkaisesti etenevä draama. Sen tummanpuhuva ja progahtava, toisaalta myös itämaalaiselta kuulostava soundtrack on suurelta osin Jarmuschin musiikillisen SQÜRL-projektin käsialaa.

Tilda Swinton ja Tom Hiddleston ...

Share

TV:stä tuttu Tinderissä

Ladataan...
Mary-Jane S** and the City

Screenshot_2014-04-15-12-43-44.png

 

Tällainen yhteydenotto tuli viime viikolla Tinderissä. :D Kaipa se on sitten katsottava tänään, että millainen sankari on kyseessä. ;) Ihan mielenkiintoisen kuuloinen deittiohjelma. Eli sarjahan on nimeltään Suomen pisimmät treffit. Seuraava tekstipätkä on lainattu TV5.fi nettisivuilta.

...
Share

Kulttuuriarvonta: voita liput Vuosirenkaat-tanssiteoksen näytökseen!

Ladataan...
Jenniii Pupulandia

vuosirenkaat_talonencuupitirronen2013.jpg

 

Yhteistyössä Uuden tanssin keskus Zodiak

On kyllä ilo huomata, että kaikenlaiset kiinnostavat kulttuuritahot seuraavat myös Pupulandiaa - ja sitä kautta saan paitsi tietoa tapahtumista, myös...

Share

Meidän Helsinki #3

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Rutiinit hyvin hallussa: aamuseksi – check. Aamusuihku – check. Kiireetön aamiainen – check. Kanadan (nuorten) jääkiekkojoukkue samaan aikaan aamiaisella – check. (En edes huomannut ennen kuin Nörttipoika erikseen kiinnitti huomioni.)

Aika alkaa taas turistiksi ja suunnata Suomenlinnaan. Huhtikuussa. Kyllä, olemme idiootteja.

Kauppatorilla oli aikaa vielä yhdelle turisti...

Share

Kun katson maailman parhaan elokuvakohtauksen

Ladataan...
Iiro Aina jonon viimeinen

ps. Tästä.
pps. Aksentti on vähän vaikea eikä kohtaus välttämättä aukea ilman taustatietoa, mutta HUH HUH. En tiedä onko alun dialogi vai Fassbenderin monologi parempi osuus.

Share

Uutisista, hyvää iltaa (vk 16-17)

Ladataan...

Kuva: justin tyler

Viikon 16 uutiset:

Mad Menin paluu jäi torsoksi
Mad Menin seitsemäs ja viimeinen tuotantokausi alkoi viikko sitten sunnuntaina, mutta katsojaluvullisesti avausjakso oli AMC:lle pettymys. Don Draperin paluun näki vain 2,3 miljoonaa ihmistä. Viimeinen kausi on...

Share

Pages