Tämän kesän soundtrack

Ladataan...

Kroatiassa kesällä 2012

Oi aurinko ja oi LÄMPÖ, teitä olikin jo kaivattu! Vaikka kunnon kesäpäiviä on ollut vasta muutama, olen jo ehtinyt tehdä vaikka kuinka monta kesäjuttua ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Jättänyt takin kotiin töihin lähtiessä. Pyöräillyt sen vähän pidemmän rantareitin ihan vain siksi, että Kaivarin ja Eiran rannassa Helsinki on...

Share

Ihana Tallinna

Ladataan...
amoretto Pieni Seikkailu

Ihanaa heinäkuuta seikkailijat, kesä on edennyt ihan hurjan nopeasti! Tarkoitus oli jatkaa kirjoittelua tasaiseen tahtiin, mutta tietokoneeni päätti irtisanoa sopimuksensa kanssani juhannuksena. Näinpä uusi kone meni tilaukseen, ja nyt olen lopulta päässyt hieman jo perille tästä uudesta ihanuudesta. Oman aikansa on vienyt kaikkien ohjelmien asentaminen, kuvien palauttaminen ja uuden opetteleminen. Olen myös ottanut käyttöön uudet kuvienkäsittelyohjelmat, joiden kanssa opettelua riittää...

Share

NICKI PRE-FIILISTELYÄ

Ladataan...

Tämä keikka vaatii mielestäni vähintään yhden postauksen. Tai no oikeastaan kaksi, sillä olen melko varma, että hehkutan fiiliksiäni keikan jälkeen vielä uudelleen. Suurin osa varmasti onkin jo tietoinen, että Nicki Minaj esiintyy huomenna Summer Upin pääesiintyjänä ja heittää samalla ihka ensimmäisen keikkansa myös Suomessa. KUINKA SIISTIÄ?!!

Huomisen keikan kunniaksi päätin koostaa lyhyehkön listan biiseistä, joita odotan keikalta kaikista eniten. Tykkään eniten Nickin uusimmasta...

Share

Kesäbiisien guilty pleasures 2015

Ladataan...

Mulla alkaa kohta kesäloma, ensimmäinen palkallinen ikinä! Virittelen itseäni tunnelmiin tämän vuoden kesäbiiseillä (niillä, joista Oikeat Aikuiset eivät tietenkään tykkää). Fiilis on niin korkealla, että listaan tänne turhanpäiväisesti PARHAAT suomalaiset kesäbiisit 2015.

Olo on kepeä kuin 15-vuotiaalla. Hyvää kesää kaikille! Olkaa huolettomia! Pullo auki ja makkara käteen!

 

1. Kasmir - Vauvoja ft. SAARA

...

Share

Varaslähtö lämpöön

Ladataan...
villenkulma Villenkulma

Viikonloppuna käytiin lämmittelemässä yhdessä lempimatkakohteistani, Barcelonassa. Kävin kaupungissa viimeksi kymmenen vuotta sitten ja ihana se on edelleen. Parasta on se, että samaan lomaan saa mahtumaan kaupunkia, rantaa, nähtävyyksiä, shoppailua, ruokaa, aurinkoa ja vähän kylmää juomaakin. Eli kaikki lomat samassa paketissa.

Pikaloman jälkeen...

Share

Muijat Goes Festival // Provinssi

Ladataan...
Mansen Muijat Mansen Muijat

Moro!

En saanu juhannushulinoista tarpeekseni, joten päätin lähtee vielä neljäpäiväiseen Provinssiin Seinäjoelle viime viikonloppuna. No olin mä oikeesti oottanu sitä aika kauan. Se on aina sellanen vuoden kohokohta satoi tai paistoi, oli hyvät esiintyjät tai ei.

Täksi Provinssiksi luvattiin sadetta taivaan täydeltä koko neljäksi päiväksi ihan perinteitä kunnioittaen. Onneksi satoi kuitenkin vaan keskiviikkona ja torstai, perjantai sekä lauantai saatiin juhlia kohtuu...

Share

Härkää sarvista, kitaraa kaulasta

Ladataan...
MinnaM Itse Minna Mänttäri

Uskon, että aika monella meistä on jokin asia (tai vaikka useampikin), jota haluaisimme opetella tekemään mutta kynnys siihen on syystä tai toisesta kasvanut kerrostalon kokoiseksi.

Minulle yksi niistä asioista on kitaransoitto.

Kelpo soitin on sijainnut kanssani samassa osoitteessa vuosikausia ja...

Share

Nyt kyllä shoppailin, ja Outlander

Ladataan...
Aura Hyvä yritys

Olen suhtautunut alennusmyynteihin pääni sisällä vähän sillä tavalla että elekee nyt hyvät ihmiset menkö sinne ja riehaantuko kun onhan sitä tavaraa jo ennestään ihan riittävästi.

Oikeasti lankesin jo viime viikolla Tangle Teezer -kampaan (joka taitaa ihan oikeasti selvittää tämän takkutukan vähän helpommin ja hellävaraisemmin kuin mikään tähän mennessä kokeilemani) ja tänään taas shoppailin ihan innoissani kirpparilla ja kirjakaupassa.

 

...

Share

Pages