Terroristinmetsästyksen SM-kisat

Ladataan...
Kalamies Kandee mennä kalaan

Hyvää huomenta kaikille paitsi teille, jotka ette asiallisesti hoida kalastuslupianne kuntoon ja/tai huseeraatte laittomilla vehkeillä, tai otatte mukaan alamittaisia eväkkäitä. Teille paskaa huomenta. Vähän sama kuin pummilla matkustaminen tai verojen maksaminen, aina löytyy joku nilviö jonka mielestä on ihan ok vetää omaan fikkaan niin paljon kuin pystyy ja sitten taas tarkastusmaksut nousee, minun veroprosentti nousee ja ennen kaikkea kalastonhoitoon käytettävät varat vähenee ja taas...

Share

Katso tämä: Valkoinen raivo

Ladataan...
MinnaM Itse Minna Mänttäri

Valkoinen raivo on kertomus Laurista, joka suunnitteli ja valmistautui tekemään massamurhia. Lauri haki kuitenkin apua, eikä toteuttanut ”fantasioitaan”. Myöhemmin hänestä tuli ihmismielen aggression ja väkivaltaisen käyttäytymisen akateeminen tutkija ja arvostettu tieteellinen asiantuntija, minkä kautta hän on perehtynyt massamurhiin peilaten myös omia...

Share

Merry Christmas Bitch: Ihan hirvittävää naiseutta?

Ladataan...
Karla Oma huone

Kävin katsomassa jokin aika sitten Tangerinen. Tangerine kertoo seksityöläisinä toimivista transnaisista Sin-Deestä ja Alexandrasta Hollywoodissa, ja siitä, millainen kuvio syntyy, kun Alexandra kertoo Sin-Deen poikaystävän pettäneen Sin-Deetä vankila-aikana. Se on samalla myös yksi parhaita leffoja, joita olen pitkään aikaan nähnyt. Vahva suositus. 

...

Share

Jääkiekkolesken ohjelmavalinnat

Ladataan...
Maria S. The Variety Show

Jos lauantainen jääkiekon välieräottelu tai sunnuntaiset mitalipelit, kumpaan tahansa niistä Suomi selviääkin, poistavat sinulta television katselumahdollisuuden juuri siihen muuten sopivana ajankohtana, olen koonnut muutaman hyvän ohjelmavaihtoehdon verkkopalveluista, joita voit tuijottaa mobiilisti tai vaikka tietokoneelta, keittiössä, autossa tai takapihan terassilla!

...

Share

Fantasiaa ja poskipunaa + leffalippuarvonta!

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kaupallinen yhteistyö: The Walt Disney Company Nordic

Olen aina ihaillut aikuisia, joilla on vielä mielikuvitusta jäljellä vaikka muille jakaa. Fantasialeffoja katsellessa haukon henkeäni ja ihmettelen, miten ihmeessä elokuvan tekjöille on tullut tällainenkin juttu mieleen.

Nyt pääsin ammentamaan omaa mielikuvitustani, kun sain Disneyn uuden Liisan seikkailut peilimaailmassa -elokuvan...

Share

Kaiken se kärsii

Ladataan...
Laura G Kuvaputkessa

Nimellä on väliä. Maïwennin Huuma (Mon Roi) kääntää ajatukset alkuperäistitteliä suoremmin rakastumisen taudinkuvaan. Siihen ihanaan ja kamalaan dopamiinimyrskyyn, jota päättömäksi hullaantumiseksi kai kutsutaan. Kortisoliin, serotoniiniin, oksitosiiniin, endorfiinien ja ties minkä addiktiiviseen...

Share

The Angry Birds Movie perheen silmin

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Myös Rouva ja tyttö pääsivät eilen katsomaan Angry Birds -elokuvan Rovion perhepäivässä. Näytöksen jälkeen lapsille oli vielä järjestetty hauskaa Angry Birds -aiheista puuhaa Rovion toimistolla Keilaniemessä.

Luin jostain spekulointia elokuvan ikärajasta, ja toiset taisivat luulla sitä kielletyksi alle 7-vuotiailta. Leffa on kuitenkin sallittu kaikille.

...

Share

Kun höpsö sihteeri onkin mies

Ladataan...
Jemina No Sex and the City

Vaikka en ollut varauksettoman innoissani uuden Ghostbusters-leffan trailerista, pidän uuden haamujengin koostamista ainoastaan naisista ihan helvetin hyvänä ideana. Naiset ovat edelleen aliedustettuja paitsi komedia- ja toimintaleffoissa, myös pääosan...

Share

The Angry Birds Movie on täällä!

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Tämän viikon pääteema ja suuri jännityksen aihe on The Angry Birds Movie. Siis Angry Birds -elokuva. Elokuvan Suomen-ensi-ilta on huomenna, mutta kutsuvierasensi-ilta oli jo tiistaina.

Iso JEEEEEE!!!

Olen siis itse töissä Roviolla, mutta tähän ensi-iltaan sain kutsun bloggaajana, ja sain kutsua mukaan kaksi muuta bloggaajakaveria.

...

Share

Pages