Minä teille hauskan kesänavauksen näytän

Ladataan...

 

Miten kolmen ruudun sarjakuvastripit siirtyvät kesäteatterilavalle? Kenen fysiikka riittää Mustanaamion rooliin? Näyttääkö Rivo-Riitta yleisölle parhaat paikat? Tuleeko joku Mieleen?

Avoimia kysymyksiä on monia ennen Turun...

Share

Festivaali on ihmisen parasta aikaa

Ladataan...
Räyhälä Räyhälä

Olen tehnyt toukokuussa keikkaa eräässä vanhassa työpaikassani, ja tässä viimeisiä viedessä on pakko myöntää, että kylläpä on hauskaa olla bäk.

On hauskaa siksi, koska mukana on tuttu jengi ja tutut jutut.

On hauskaa siksi, että tapahtuma, jota teemme, on vaan kertakaikkisen mahtava.

On hauskaa myös siksi, että sieltä saa jäätelöä. Ja sipsiä. 

(...

Share

Yorkshiren nummilla, osa 1: Peak District

Ladataan...

Olin 2014 kesällä kiertämässä Pohjois-Englantia ja ihastuin Yorkshiren nummiin, pikkukaupunkeihin ja historialliseen Yorkiin. Päätin silloin, että tänne palaan takaisin ja sen aika on nyt kolme vuotta myöhemmin.

Haikara vilvoittelemassa

Holmfirth

Tälle pidennetylle...

Share

Comojärvi ja kaksi sen kylää

Ladataan...
eveliinaqq Sea you soon

Lentomme Malagaan lähti Bergamon kentältä, joten olimme varanneet viimeisen yön kentän hotellista. Tarkoituksenamme oli joko viettää viimeinen päivä Bergamossa tai sitten ajaa Comojärvelle. Säätiedotus lupasi sateista säätä Bergamoon, joten ajattelimme matkan Comojärvelle olevan parempi. Onneksi valitsimme sen! Antti löysi meille vuokra-auton viidellä eurolla päiväksi...

Share

Ehkä vielä muutama norppapäivä jäljellä

Ladataan...

Oletko jo katsonut WWF:n Norppaliveä? Nyt on se sunnuntai, kun kannattaa säestää omaa loikoiluaan katsomalla laineiden liplatusta Saimaan suosituimpaan kivikkoon. Lähetys loppuu torstaina, koska kuvattavat tapaavat jatkaa kesäänsä lähinnä veden pinnan alapuolella vaihdettuaan talvikarvansa pois. Nyt juuri ei näy ketään kivellä. Toivottavasti muutama haiven pitää vielä vaihtaa!

Koin ahaa-elämyksen Norppaliven äärellä, koska vasta...

Share

Pihtari vai horo eli pari sanaa seksistä

Ladataan...
Lumos VALOA

Edellistä blogia seuranneet saattavat muistaa kipuiluni suhteessa seksiin, seksuaalisuuteen, sen harjoittamiseen ja vallalla oleviin normeihin. Kipuilut on kipuiltu ja oma paikka ja arvot hiljalleen löydetty ja hyväksytty. Sehän ei tietenkään tarkoita, että muille asia olisi näin ja sitä tämä teksti käsitteleekin.

 

Seksielämän kannalta oli hullun iso muutos jäädä yksin. Ja olihan se muutenkin, en koskaan ajatellut, että minun...

Share

Matkavinkki: Apenheul (Hollanti)

Ladataan...

Tiedättehän ne ristiriitaiset tunteet joita syntyy kun vierailee eläintarhassa? Toisaalta on aivan mielissään siitä, että on mahdollisuus nähdä niitä hienoja ja vaikuttavia eläimiä, mutta toisaalta tuntee itsensä surulliseksi, koska eläimet näyttävät monesti surullisilta ja ahdistuneilta pienissä häkeissään ja itse tuntee syyllisyyttä siitä, että on maksanut pääsylipusta ja näin ollen tukenut sen kaltaista toimintaa.

Hollannin Apenheul tarhassa noita negatiivisia tunteita ei herännyt...

Share

Kaarle Viikate – Pohjoisen viljan taittaja

Ladataan...

Bändioluiden määrä on kasvanut viime vuosina eksponentiaalisesti olutkulttuurin kainalossa; makrojen mammuttiyhtyeille (KISS, Motörhead…) tehtailluista bulkkilagereista aina pienempien tuottajien huippulaadukkaisiin tuotteisiin (1349, Mastodon…). Suomen varmasti tunnetuin lajinsa edustaja on Sinebrychoffin legendaarinen Leningrad Cowboys -olut, jonka ikoninen tölkki on tuttu jokaiselle kasarin lapselle. Pelkkää nostalgiaa ja markettilageria eivät härmän orkesterioluet...

Share

Pages