Lost In Music 2016 - Lippuja ja tärppejä

Ladataan...
Mansen Muijat Mansen Muijat

Moro!

Viikon päästä 6.-8. lokakuuta Tampereen valtaa taas mainio kaupunkifestivaali Lost In Music, joka täyttääkin tänä vuonna upeat pyöreet kymmenen vuotta. Tänä vuonna ohjelma on jälleen aika monipuolinen, ja uusien artistien lisäksi tapahtumapaikoilla nähdään myös vähän tunnetumpiakin esiintyjiä.

 

...

Share

Criminal Minds: Kulisseissa kuohuu

Ladataan...
Maria S. The Variety Show

Unohdetaan uusien sarjojen jännitys, unohdetaan kotimaiset kohu-uutuudet, unohdetaan televisiosarjoihin päätyvät supertähdet... Viime aikojen suurimmasta kuohunnasta televisiomaailmassa on yllättäen vastannut kestosuosikki Criminal Minds!

...

Share

Iisi tykätä: Easy

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

You know how many people end up missing the One, because they´re texting?

----

Sukkelaa sanailua, ihmissuhteita (uusia ja vähän väljähtäneitä), seksiä ja aikamoinen näyttelijäkaarti:...

Share

Ihanat nuoret miehet aivan hukassa

Ladataan...
Pamsu Osien summa

Syyllistyn nyt juuri siihen, mikä minua tämän hetkisessä julkisessa keskustelussa eniten ärsyttää, ja kommentoin kommenttien perusteella asiaa, joka on OECD:n Education at a Glance -koulutusvertailu, jota en ole lukenut. Tartuin vain siihen samaan älähdykseen, kuin kaikki muutkin: joka viides 20-24-vuotias suomalainen nuori mies on työelämän ja opiskelukuvioiden ulkopuolella eli...

Share

Paris mon amour

Ladataan...

Pariisin syndrooma.

Kuulin tästä ilmiöstä pari päivää sitten ja kuten tavallista, mun oli otettava asiasta selvää. Näin Wikipedia sen määrittelee:

Paris syndrome (French: Syndrome de Paris, Japanese: パリ症候群, Pari shōkōgun) is a transient psychological disorder exhibited by some individuals when visiting or vacationing to Paris, as a result of extreme shock resulting from their finding out that Paris is not what they had expected it to be. It is characterized by a number of...

Share

the new life starts from here

Ladataan...
Aisha J Aisha

Syksy on hurjan inspiroivaa aikaa. Etenkin kun ilma on vielä suht lämmin ja värejä on kaikkialla. Tuntuu siltä kuin akut latautuisivat punaisen ja keltaisen loisteessa, samalla kun kirpeä ilma puhdistaa ja uudistaa ajatuksia. Syksyisin minuun aina iskee tietty levottomuus ja tunnen itseni jotenkin tunkkaiseksi ja kuluneeksi. 

Alan kaivata hämyisiin kuppilohin...

Share

Japanilainen puutarha keskellä Stadia

Ladataan...
Gardener Gardener

Olin eilen juhlissa keskellä kaupunkia ja illan tarjoilut hoituivat mielettömän hienolla sisäpihalla. Vanhojen toimistorakennusten sisäpiha on tehty japanilaiseksi puutarhaksi. Harvoin tulee vastaan juuri millään lailla hoidettuja yhteisiä sisäpihoja ja tämä piha on vielä erityisen hyvin hoidettu. Myös pihan valaistukseen on kiinnitetty hyvin huomiota.

...

Share

Rakastan: Chef's Table

Ladataan...
A.H. Helsinki-Antwerpen

Chef's Table on lähes täydellinen tv-sarja.

Tähän tulokseen olen tullut kaikki kolme kautta katsottuani. Viimeisin, Chef's Table Ranska, ilmestyi Netflixiin 2. syyskuuta.

Jokaisessa jaksossa yksi keittiömestari kertoo elämästään, ravintolastaan ja filosofiastaan ruuan takana.

On aivan käsittämätöntä, miten telkkarisarja pystyy pelkästään näkö- ja kuuloaistiin vedoten kertomaan ruuasta niin paljon. Musiikin ja kuvan käyttö on maagista, ja joka jaksossa nähtävät...

Share

Häät amerikkalaisittain

Ladataan...
Kahvittelija Kahvia, kiitos!

Hankalan aikaerorasituksen, lasten univaikeuksien, kuopuksen vauvarokon ja nyt myös esikoisen kuumeilun vuoksi reissulla otetut valokuvat ovat vieläkin enimmäkseen työn alla, mutta koska palan halusta kirjoittaa reissusta taas jotain, aloitan häistä. Niiden takiahan me matkalle lähdimme, vaikka saimme kolmen viikon aikana kokea tietenkin paljon muutakin kuin häähumua.

Häitä tanssittiin San Diegossa, koska sinne morsiamen perhe asettui muutettuaan...

Share

Pages