Muijat Goes Festival // Provinssi

Ladataan...
Mansen Muijat Mansen Muijat

Moro!

En saanu juhannushulinoista tarpeekseni, joten päätin lähtee vielä neljäpäiväiseen Provinssiin Seinäjoelle viime viikonloppuna. No olin mä oikeesti oottanu sitä aika kauan. Se on aina sellanen vuoden kohokohta satoi tai paistoi, oli hyvät esiintyjät tai ei.

Täksi Provinssiksi luvattiin sadetta taivaan täydeltä koko neljäksi päiväksi ihan perinteitä kunnioittaen. Onneksi satoi kuitenkin vaan keskiviikkona ja torstai, perjantai sekä lauantai saatiin juhlia kohtuu...

Share

Nyt kyllä shoppailin, ja Outlander

Ladataan...
Aura Hyvä yritys

Olen suhtautunut alennusmyynteihin pääni sisällä vähän sillä tavalla että elekee nyt hyvät ihmiset menkö sinne ja riehaantuko kun onhan sitä tavaraa jo ennestään ihan riittävästi.

Oikeasti lankesin jo viime viikolla Tangle Teezer -kampaan (joka taitaa ihan oikeasti selvittää tämän takkutukan vähän helpommin ja hellävaraisemmin kuin mikään tähän mennessä kokeilemani) ja tänään taas shoppailin ihan innoissani kirpparilla ja kirjakaupassa.

 

...

Share

Paheiden pesässä

Ladataan...
Laura G Kuvaputkessa

Sarjassamme pessimistin elämänohjeita: on aina parasta olla odottamatta liikoja. HBO:n True Detectiven ykköskausi mietitytti hetken, mutta kurvasi pian takavasemmalta ja löi kaikki ällikällä. Matthew McConaugheyn ja Woody Harrelsonin välisessä kemiassa oli...

Share

Hauskoja hetkiä tv-sarjojen kuvauksissa (osa 1)

Ladataan...
Maria S. The Variety Show

Minulle rakkaus televisiosarjoihin on muutakin kuin viikottaiset jaksot ja niiden välittämät tarinat ja tunteet. Rakastan kulissien takaisia vilahduksia tähtien Instagram-tileillä ja toimittajien reportaaseja sarjojen teon tiimellyksestä! Yksi yleinen tapa mainostaa sarjan alkavaa tuotantokautta tai...

Share

Aikakauslehtiapatiaa

Ladataan...
MinnaM Itse Minna Mänttäri

Rakkauteni aikakauslehtiin ei jäänyt lapsuuteen, vaan on yhä voimissaan kuin Virve Rosti. Paitsi tuoretta tietoa, fanitan myös nostalgiaa. Teinkin äskettäin huippulöydön kirpparilta: pino vanhoja Suosikkeja euron kappale, joukossa myös priimakuntoinen Suosikki TURBO vuodelta 1993. 

Mukana olivat myös kaikki julisteet sekä arkillinen täysin iskemättömiä tähtitarroja.

...

Share

Karaokekasarihittejä ja sähköpostisambarumbaa

Ladataan...
minnilinnea Chiisai Kao

Osakasta alkoi aika, jolloin tietty aikataulu päättyi. Enää ei ollut kielikurssia, jonka ympärille päivä rakentui. Itseohjautuva opiskeluputki. Vapaatoimittaja-aika. Kukaan ei anna läksyjä eikä kukaan käske minun keksiä uutista. Isossa kaupungissa aiempaa enemmän mahdollisuuksia tutustua maahan ja tavata ystäviä ja siten löytää aiheita kerrottavaksi ja kielitaitoa kehitettäväksi.

Samalla pieni pelko paikallaan polkemisesta tai apupyörillä peruuttamisesta. Mihin suuntaan yläpäätään...

Share

Bloggaajat valtaavat Berthan

Ladataan...
heta margareta Viinillä

Jännät tehtävät uudehkossa työharjoittelupaikassa ja intensiivinen kämppäjahti pääkapunkiseudulla ovat vetäneet tästä muijasta juicet finaaliinniin, että läppärin kansi on tuntunut iltaisin satakiloiselta. Mut nyt on kiva juttu tulossa, nimittäin mun, Emmin,...

Share

Suvi-Vintage

Ladataan...
Annie Mink Annie Mink

Hauskaa viikon aloitusta kaikille! Palataan vielä hetkeksi viikonlopun Suvi-Vintageen sillä nyt on vuorossa lupaamiani fiilistelykuvia tapahtumasta :) Annan kuvien puhua puolestaan, sillä en tähän hätään keksi muuta kuin hehkutusta tapahtuman ihanuudesta!

...

Share

Pages