TV-pohdintaa: Miksi hyväntuuliset sarjat eivät ole IN?

Ladataan...

Laitan television päälle iltasella, ja alan miettiä, mitä haluan katsoa. Järki sanoo, että hittisarjan uusin jakso olisi katsomatta ja myös kolme muuta samantyylistä tekelettä. Sydän haluaisi kuitenkin jotain hyväntuulista, lämminhenkistä, minkä takia päädyn helposti katsomaan joko jotain mukavaa elokuvaa tai...

Suomalainen vs. Amerikkalainen mies - ne stereotyyppisimmät kulttuuri erot

Ladataan...
KRISTA LANNING American Dream

Tuli tässä taannoin vuosi täyteen avioliitossa Jenkkimiehen kanssa joten ajattelin kirjoittaa jutun suomalaisen ja amerikkalaisen miehen eroista. Niistä stereotyyppisistä. 
 
Ennen kuin kukaan ottaa nokkiinsa niin muistutan, että molemmista kulttuureista löytyy ihan kaikenlaisia miehiä ja tämä on mun näkökulma kokemukseni ja havaintojen perusteella - pilke silmäkulmassa. Tässä muutama aihealue joissa oon huomannut suurimmat erot. 
 

Kommunikointi 

 
...

Save the Date: Näin teet blogistasi vieläkin paremman -koulutus 4.9.2018

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Lily on pullollaan kerrassaan loistavia blogeja, mutta me toimituksessa uskomme, että aina voi oppia uutta ja inspiroitua. Siksi järjestämme 4.9.2018 Lilyn bloggaajille tarkoitetun koulutustapahtuman, jonka teemana on blogin kehittäminen datan avulla ja bloggaamisen suunnitelmallisuus. Kerromme tapahtumasta lisää lähempänä, mutta merkitsethän päivän jo kalenteriisi, sillä haluaisimme nähdä mahdollisimman monet teistä paikan päällä!<3

...

5 pientä kulttuurieroa

Ladataan...

Arki täällä Hollannissa on suhteellisen samanlaista kuin Suomessakin, ihan samalla lailla täälläkin käydään töissä ja vapaa-ajalla taas otetaan rennosti ja tehdään niitä asioita, joille viikolla ei ole aikaa. Mitään kamalan isoja kulttuurieroja ei tällaisessa normaalissa arkielämässä huomaa, mutta tietenkin aina on niitä pieniä asioita, jotka ovat erilailla kuin Suomessa.

1. Vessojen vesihanoista tulee vain kylmää vettä.
Asunnoissa on yleensä pieni...

Pages