Uusimmat jutut

Essence Prismatic Hololighter Stick ja festarilook

Ladataan...
inkedprincess Inked princess

Tää kyseinen tuote tipahti mulla ostoskoriin puolivahingossa kun innoissani tyhjensin Essencen meikkihyllyä. Tykkään yleensä enemmän puuteri korostustuotteista kuin voiteista. Kuitenkin söpö pakkaus ja edullinen hinta sai mut antamaan tälle kaverille mahdollisuuden. Kotona tuotetta testattuani huomasin ostokseni kannattaneen. Auringon paisteessa kiiltävät yksisarvis-vibat saivat mut ihan kesän festarifiiliksiin. 

...

Share

Like a 5-Star Hotel

Ladataan...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I love spending time at home. Recently though, I have been a bit too busy and away a lot that I haven't had the chance to take care of my house the way I normally do. 

I like things very tidy and organized and it's my hope to make this place feel like a 5-star hotel every day. While this doesn't necessarily feel like the most home-y place, keeping things organized and all table tops clear from clutter...

Share

Islantiin kesälomalla 1-7.6.

Ladataan...
piiakarpovuo Piian matkassa

Lupailinkin seuraavassa postauksessa kertoa enemmän meidän tulevasta Islannin matkasta. Aloimme miettiä kohteita joihin haluaisimme vielä päästä lähtemään ihan vain kahdestaan ennen lapsen syntymää, ja päädyimme ihanaan ja kauan haaveilemaamme Islantiin.

Monet ovatkin varmaan kuulleet kuinka kallis maa Islanti on ja sitä...

Share

Auringossa välkehtivä Amalfin rannikko

Ladataan...

Amalfin rannikkoalue Italiassa Napolin eteläpuolella, rivistö jyrkälle rinteelle rakentuneita historiallisia pieniä kyliä ja kaupunkeja auringossa välkehtivän Välimeren syleilyssä, on yksi kauneimmista paikoista, joissa olemme koskaan matkustaneet. Tämä paikka lumosi jo antiikin aikana, kun keisaritkin rakensivat tänne lomahuviloitaan. Lumo ei ole kadonnut, siellä se välkehtii ja ihastuttaa kävijöitään loputtomalla kauneudellaan ja on nykyisin yksi Unsecon maailmanperintökohteita. Jos...

Share

2 viikkoa jännäämistä edessä

Ladataan...

Asiat meni tämän viestin laittajan kanssa sillein miten sovittiin. ja nyt onkin kova odotus.
Pitäisi 2 viikkoa jännittää että onko vaiko ei ole raskaana.
Toivon sydämmeni pohjasta jotta 2viikon päästä saan kirjoittaa tänne ilouutisen.
Myös alkuraskauden oireet esim. pahoinvointi olisi pienissä määrin tervetullut jotta tiedän että asia on totta. <3

Olen myös juonut greippi mehua ja juonut joka aamu vitamiini poretabletin. ja tehnyt kaikenlaista jotta...

Share

Johannes Anyuru: He hukkuvat äitiensä kyyneliin

Ladataan...

Turhaan ei tämä kirja voittanut Ruotsissa kaunokirjallisuuden August-palkintoa 2017.

Kirjan kerronta on tosiaankin kaunista, hetkittäin jopa lyyristä, vaikka itse tarina ei kaunis olekaan.  Äitiensä kyyneliin hukkuvia kun ovat ne nuoret ihmiset, jotka lähtevät sotimaan ja kuolemaan maailmalle tai kotimaassaan ismien vuoksi.

Kirjan kertoo kahdesta ajasta, tästä...

Share

Rakastamisesta

Ladataan...
jennajii Punaista

Muutama ilta taaksepäin juttelin ystäväni kanssa niinkin kevyestä aiheesta kuin rakkaus. Keskustelun inspiroimana innostuin kirjoittamaan ajatuksiani liittyen tuohon ihmeelliseen asiaan, joka toivottavasti koskettaa jokaista. 

Minulle rakastaminen tarkoittaa...

Share

Hyvää oloa Zumbasta

Ladataan...

Muutaman kuukauden Maltalla asumisen jälkeen aloin taas miettiä jonkun liikuntaharrastuksen aloittamista. Tuleehan täällä toki käveltyä paljon enemmän kuin Suomessa. Silloin tuli kuljettua joka paikkaan omalla autolla, ihan sama mihin oli menossa. Täällä kuitenkin tulee käveltyä joka paikkaan tai sitten liikuttua ihan bussilla. Erilaisia liikuntamuotoja löytyy täältä tosi paljon. Kuntosaleja on useampia ja hinnat on aika samoissa kuin mitä Suomessa. Joukkoon mahtuu niitä vähän edullisempia...

Share

Pages